Tillbaka till verkligheten

Datum: 2009-06-29 Tid: 23:18:45

Då var det måndag igen då......alltid lika tråkigt! Har verkligen haft en toppenhelg med en massa myspys. Och nu är det måndag, tillbaka till vardagen, jobb, mm. Eftersom vi kom hem sent igår kväll och det tog tid innan vi kröp i säng så sov vi länge idag. Det var i för sig bra eftersom Magnus ska vända på dygnen nu när han ska jobba natt. Sov till 11.30, då tog vi en promenad ner till centrum och handlade frulle.

Åkte sedan direkt till Kvantum och storhandlade.....

När vi kom hem så satte vi igång att plocka upp lite utav det vi handlat i Skövde plus att vi lagade mat, det fick bli pannbiff med pommes.
Satt på balkongen och avnjöt den goda lunchen/middagen, sen var det dags för Magnus att sova någar tim igen. Då passade jag på att sätta mig på balkongen med en bok och en skål med jordgubbar.

Kl 19.15 var det dags för Magnus att åka och jobba, stackarn, han ville verkligen inte, inte jag heller, ville mysa.....
Får hoppas att det går bra för honom i natt och att jag kan somna utan honom....=(

Imorgon blir det sola för mig medans Magnus ligger hemma och sover, slipper jag störa honom.
Måste bättra på brännan lite, tycker att den lätt försvinner om man inte håller efter, nu är det 2 dagar sen jag låg ute och stekte....kroppen skriker efter sololja och sol =)


I love Hjo

Datum: 2009-06-29 Tid: 23:07:50
Hihihi....så stog det på skylten när vi rullade in i Hjo. Hjo ligger några mil från Skövde, vid Vättern.

Vi hade planerat att vända lite på dygnet idag för Magnus skull, han ska ju jobba natt mån till tis, tis till ons....så vi sov till strax efter 11.00 idag. På schemat stog det shoppingtur, besöka Magnus morfar mm innan vi skulle bege oss hem till Sthlm igen.'

Tog en tur till bla Mio, Chilli, Sköna Rum, Plantagen där vi köpte en hel del. (Bilder kommer)

Sedan åkte vi ner till Hjo, till "Hem & Hobby", vilken härlig inredningsaffär, de hade det mesta och lite till.
Åkte ner till hamnen, parkerade bilen och strosade runt lite.

  
  
  

Sen var det lunchdags, och det fick det bli på "Restaurang Bryggan", där vi käkade hemmagjorda hamburgare med pommes. Mmmm så gott!


 

Gick sedan vidare till ett "Glassparadis" ett glasscafé med sjukt mycket glass, alla möjliga sorter. De hade tom "glassprovning" =) spännande!
Jag tog två kulor, polka och lemoncurd.....sjukt gott...mmmmm!
Magnus åt hjortron och rabarber med kardemumma....också sjukt gott....mmmmm!

  

Åkte vidare till Magnus morfar som bor i Klovasten, köpte med oss ännu mera glass och lite muffins dit.
Fikade i "salongen" och morfar hade klätt upp sig lite extra för att vi skulle komma, så sött tycker jag. =)
Efter att ha ätit ännu mera glass så bestämde jag mig för att nu får det var bra, mådde nästan illa, men glassen Sia Pistage är ju sååå god.
Sommar + glass = Linda överviktig......f*n med Beach 2009!

Blev bjuden på middag hem till Patrik och Line kl 19.30 så vi skyndade oss hem från morfar för stt säga hej då till Magnus päron plus att packa ihop allt och lasta in det i bilen.

Patrik och Line bor i ett nybyggt funkishus.....älskar verkligen deras stil, påminner om min och Magnus när det gäller inredning inomhus...mycket svart och vit, högblanka möbler osv.
Man blir ganska avis när man är där, vill också ha hus, få pyssla och fixa lite. Nu har de byggt en ny terass ute, riktigt snyggt blev det, med snygga utemöbler o dynor.

De bjöd på Club Sandwish, mmmm så gott! Grillad kycklingfilé på ciabattabröd, med grillad ananas, avokado, groddar och currydressing.
Mmmm så gott...måste jag också laga någon dag.
Till efterrätt så blev det ännu mera glass...och ett glassmonster som jag är så kunde jag inte stå emot, de hade ju "Klings" glass, 3 olika smaker, blåbär, jordgubb och vanilj, till det blev det jordgubbar....Mmmmm!



Lite bilder från deras baksida med den nya terassen...mycket snyggt!
Jag vill också ha ett hus!

  

Tack för en toppenmysig kväll och mycket god mat, trevligt sällskap och inspiration =)
Hoppas att vi ses den 21 aug här i Sthlm =)

Vi kom iväg sent ifrån Skövde, klockan var nog 23.00 och det tar ca 4 tim hemm till Sthlm. Jag körde till Eskilstuna, sen fick Magnus ta över sista timmen, för då var jag sååå trött, det sved i ögonen. Slocknade nästan direkt när vi kom hem och krypit ner i sängen....sov så skönt i natt, i sin egna säng.....=)

Seglar i Vänern

Datum: 2009-06-29 Tid: 22:02:32
Klev upp kl 08.00, gissa om jag var trött? Det blev ju som sagt rätt så sent igår kväll. Men jag ska inte gnälla, vi ska ju ut och åka båt med Magnus päron idag, det ska bli så mysigt. Och tur har vi med vädret, ca 30 grader och solen skiner, vinden är lagom osv, viktigt när man ska segla.
Åkte ut till Sjötorp där de har sin segelbåt liggande, Magnus och jag gick och köpte glass från ett glasscafé där, "Klings" glass....åh så gott!!! Mmmm



 

'


Seglade från Sjötorp ut i Vänern, la till vid en brygga ute på Torsö/Skeberga där vi solade, badade och åt o drack gott.

  

Magnus "en van seglare".....snyggo!!!

  

Magnus brukade vara här ute mycket när han var liten, och då brukade han spela pingis...och som tur var så stog bordet kvar, så han fick lite nostalgikänsla.
Riktigt roligt att spela, även om jag bara vann 1 ggr fast vi spelade ca 30 matcher....men det bjuder jag på, jag hade askul plus att Magnus "fuskar" lite, han får ju spela pingis på jobbet...själv så har jag inte spelat på säkert 10 år.

Till lunch så åt vi vitlöksbröd, potatissallad, lax och sallad.
Till middag så grillade vi kyckling som vi åt tillsammans med sallad och färsk potatis.

Magnus tillsammans med sin mor & far

  

Som alltid när man har trevligt och roligt så rinner klockan iväg och den blev 22.00 när det var dags att bege sig tillbaka till hamnen eftersom jag och Magnus vill åka tillbaka till Skvövde och sova. Medans hans päron slaggar kvar i båten.
På vägen hem i båten var det så otroligt vackert med vattne, solnedgången mm men det var kyligt och kallt...brrr...så det var skönt att kliva in i bilen och värma sig lite på vägen hem igen.

  
  
  

Stekarna


Grillkväll i Skövde

Datum: 2009-06-29 Tid: 20:44:19
Upp och hoppa tidigt och kl 10.00 så la jag mig ute på gräsmattan i hettan och solade medans Magnus skulle tvätta våran nya bil. Det fläktade rätt skönt, så jag kunde ligga och bli brun utan att svettas ihjäl.....problemet blev dock att jag brände mitt ansikte rätt så rejält, hihihi.....inget solskydd i Sverige, utan endast kokosolja....smart, NOT! Men brun blev jag, men rättn röd i ansiktet.....men det lägger sig ;)
Tiden rann i väg, pratade med min vän Helena i telefonen i ca 2.5 tim....hon berättade då att Michael jackson dött. Jag trodde att det var ett skämt, det kan inte stämma, våran älskade musiklegend Michael Jackson död! Hmmm...känns overkligt.



När Magnus var klar med bilen så lagade vi lite lunch innan vi åkte till Systemet och handlade lite dricka till kvällen, lite öl, cider och rosévin. Det blev en tur till Kvantum och handlade med oss lite smått och gott till kvällen också.
Strax efter kl 17.00 så kom Micke och hämtade oss, så åkte vi hem till Thomas och Elina som flyttat, köpt ett radhus.
De bodde jätte fint, stort och rymligt, snygga tapeter och möbler mm....Gissa om någon blev ännu mera sugen på att köpa hus nu, eller? =)

Me



Gotjejerna Agnes och Ella var också med =)
Så söta och charmiga tjejer......

  

Grillmästaren Thomas

  

Patrik kom också förbi en sväng innan han skulle iväg och vakta på Husaren

 

Min älskling var så hot ikväll...du är den bästa baby.
Love you!

 

Lite av allt det goda vi åt

 

Elina och Agnes



Trötter och Trötter

 

Thomas & Elinas misse tycker om kassar....;) hihihi

 

Go och stor misse i Magnus trygga famn

 

Efter att ha vräkt i oss allt möjligt gott så var det skönt att röra på sig, vi tog en liten promenad hem från dem till Magnus päron. En skön sommarkväll.....var hemma runt 00.30.

Tack alla för en toppenkväll, trevligt sällskap, god mat och dryck mm.....
Hoppas det inte dröjer allt för länge tills nästa gång vi ses....

Skövde here we come.....

Datum: 2009-06-29 Tid: 19:50:10
Upp tidig i morse för att hinna med några timmar i solen innan vi skulle sätta oss i bilen och åka ca 37 mil. Var lite bekväma och gick bara ner till Hägerstensbadet, utomhuspoolen och solade i ca 3-4 tim, sen var det action hem och packa, duscha och åka.
Kl 15.30 satt vi i bilen och lämnade Västertorp bakom oss.
Jag är så glad att vi har köpt en ny bil, en bil med ac, det bästa som finns när det är sommar och varmt ute. Så resan ner till Skövde gick mycket bra, vi körde halva vägen var.

När vi kom frram så hade Magnus mamma lagat middag till oss så vi avnjöt ute på deras altan. Vi fick grillade kotletter, färk potatis, sallad och olika såser till...Mmmm så gott! Älskar grillat, speciellt på sommaren, det är det bästa.
Till efterrätt blev det Sia´s glass "Pistage" som också är sååå god. Vi satt där ute i flera timmar, åt och pratade. Sedan var det dags för Magnus päron att sova, så då gick vi också och la oss.....Upp tidigt imorgon och ta vara på solenn ;) Viktigt!



Sol + Shopping + My Love

Datum: 2009-06-24 Tid: 20:57:55


Lovely...sol idag igen!
Hämtade pappa på centralen kl 11.00 han hade tagit bussen från Bollnäs, han hade några ärenden här i Sthlm, plus att han är så snäll så att han ska köra upp Magnus gamla bil. Han har tagit på sig att sälja den....mycket snällt tycker vi! Så ska ju lille Snutt med upp till Norrland igen eftersom vi ska resa bort över helgen.
Magnus och jag gick ner till Hägerstens badet och solade i några timmar =) Åh så skönt!
Men sen började våra magar att skrika efter mat så då var det bara att gå hem och käka lite lunch, åt ute på balkongen.

Senare under eftermiddagen runt kl 17.00 så åkte vi in till stan och strosade lite, shoppade lite.
Jag köpte en massa smink, en väska, en ny bikini, mm och Magnus fick äntligen sin nya mobil som han längtat så efter.



Det blev ett solpuder från Chanel, solskydd för läpparna från Hawaiian Tropic, läppstift från face, läppglans från Mac, solskyddsfaktor (4) på burk från Hawaiian Tropic, en svart kajal + svart ögonskugga + brun ögonskugga från Make up store.

 
 

Tur att man har rabatt på både Make Up Store (40%) och på Face (30%) så kan man shoppa mycket för en billig peng.

Min nya och mycket snygga väska.....svart och rosa. mina favvisfärger....

 
 

Gick förbi Stadium och där köpte jag en svart bikini, "köp 3 betala för 2" så det blev två överdelar samt ett par boxertrosor till beachen.

 
 

Magnus fick också shoppa lite, bla en ny mobil, en vit t-shirt och nya boxer.

När vi kom hem så blev det lite sommarmat på balkongen, rostbiff, kalkon, rökt skinka med lätt potatissallad och bröd....Mmmm så gott, myspys att sitta ute på balkongen och gotta oss.

 

Nu blir det glass och jordgubbar i sängen framför en film......




Sol, Sol, Sol

Datum: 2009-06-24 Tid: 20:40:56



Vaknade och ute sken solen....så underbart, första dagen på länge. Jag hade tänkt att träna direkt på morgonen men det fick vänta, nu vill jag ta vara på solen, få lite bränna ;)
Tog cykeln ner till centrum och köpte med mig några tidningar, lite vätska och frukt att kunna mumsa på under mina timmar i solen.
Som alltid så var det galet mycket folk nere vid Hägerstensbadet, en massa barnfamiljer, dagis mm. Så jag valde att ligga en bit där ifrån för att ha det lite lugnt och skönt. På med kokosoljan, i med i.pod lurarna.....dags att steka fläsk!
Älskar att känna kroppen bli så där stekhet, huden nästan kokar och bränner...en underbar känsla att se huden gå från ljusbeige till brun....åh vad lycklig jag blir utav lite sol och bränna. This is life!

Cat Fight "ScullCandy"

Datum: 2009-06-24 Tid: 20:21:39


Scullcandy lanserar nu i juni en ny kollektion "Cat Fight", en kollektion som riktar sig enbart till tjejer.

1. Lowrider, ca 480:-
2. Full Metal Jacket, ca 450:-
3. Chops, ca 260:-

Sara Jessica Parker mamma!

Datum: 2009-06-23 Tid: 20:18:58



Sarah Jessica Parker har nu blivit mamma till två tvillingdöttrar, genom en surrogatmamma i tisdags.

Kroatien om 3 veckor

Datum: 2009-06-23 Tid: 17:00:20


Idag är den exact 3 veckor kvar tills jag, Magnus, mamma och pappa åker till Kroatien i 2 veckor........
Det ska bli så skönt......Jag längtar så!
Det kommer även att bli en tur till Milano, Venedig och Prag.

 

Alice i underlandet Biopremiär våren 2010

Datum: 2009-06-23 Tid: 16:30:18
Alice i underlandet är på gång att bli en film igen och han som ligger bakom detta är Tim Burton. Filmen kommar att ha biopremiär våren 2010. Skådisar som medverkar är bla Johnny Deep, Helena Bonham Carter, Anne Hathaway, och huvudrollen kommer att spelas utav Mia Wasikowska.

  

Chris dom för misshandeln mot Rihanna

Datum: 2009-06-23 Tid: 16:17:43


Då var det klart, nu har Chris Brown fått sin dom för misshandeln på Rhianna i feb i år.
Rhianna som var beredd att vittna mot Chris slapp det, så hon behövde aldrig vistas i samma rum som honom.
Chris förklarades skyldig till brottet men dömdes inte till  fängelse, istället fick han villkorlig dom i och skyddstillsyn i 5 år.
Han kommer även att göra 180 tim samhällstjänst.
Chris får inte kontakata Rihanna på något sätt och måste hålla sig minst 45 m ifrån henne, 10 min om de skulle uppträda tillsammans, brytet han mot detta så kan han få fängelse upp till 4 år.


Hawaiian Tropic Beach snygg

Datum: 2009-06-23 Tid: 16:08:46
Hawaiian Tropci´s alla underbara produkter kan väl inte någon ha missat? De bästa produkterna att ha med sig på beachen. Själv så använder jag "Hawaiian Tropic coconut oil", "Hawaiian Tropic After Beach Balm" (förstärker brännan), "Hawaiian Tropic Misturusing lip gloss mango/papaya SPF25" (solskydd och snygga läppar på beachen).


  

Solskydd för håret

Datum: 2009-06-23 Tid: 16:01:53
Var och fick min utväxt blekt igår, så nu känner jag mig sommarfräsch igen. Men viktigt, viktigt i sommar för att hålla håret fräscht och behålla färgen är solskydd för håret. Det är inte bara huden som behöver solskydd mot de starka strålarna. Man måste även vara rädd om sitt hår.
Personligen så använder jag mig utav Kérastases Soleil serien, en produkt som du har i håret när du är i solen som skyddar och sedan en produkt som du har i håret när du kommer hem och har duschat för återuppliva och vårda hår som utsatts för sol. Det finns också shampoo, balsam, inpackningar och serum som är mycket bra. Dessa produkter skyddar också mot klor, så slipper du få missfärgningar.


 

Tv krig i tv-soffan ikväll???

Datum: 2009-06-23 Tid: 15:51:54
Ikväll är det fullt ös på tv´n, Morden i Midsomer, Allsång på Skansen och fotboll (Sverige-Serbien)....Hmmm undrar vad man ska titta på? Får Magnus bestämma så blir det fotboll, men det är ju U21 och det tycker jag inte är något måste att se, Morden i Midsomer är alltid bra och spännande och Allsång är ju alltid trevligt om det är bra artister.
I kvällens Allsång är gästerna: Tomas Ledin, Henrik Dorsin, Måns Zelmerlöw, Anna Maria Espinosa och Owe Thörnqvist.




Vad ska ni se?

Bilägare till en BMW 523

Datum: 2009-06-22 Tid: 00:08:32
Stackars Magnus, han var så trött i morse, han tyckte knappt att han sovit alls. Upp och jobba idag igen. Tycker synd om honom, får man verkligen jobba så mycket som han gör ca  90 tim på 7dagar, inte konstigt att stackarn är trött. Men nu är det mån och tis kvar sen får han vara ledig i 5 dagar i sträck.

Själv så åkte jag upp till Bollnäs idag med mamma och pappa. Stanna en sväng i Gävle, hämtade upp pappas bror Patrik plus att vi tog en snabb fika hos pappas moster Kerstin och hennes underbara, stora katt Fjodor. Hon hade ännu ett till husdjur, en igelkott...så söt så!

  
 

Klockan sex så följde pappa, Patrik och Helenas kille Kris (som är bilexpert) med mig till Rengsjö och tittade på en bil som pappa hade kollat upp till mig och Magnus. En silverfärgad Bmw 523 -00 med M-pkt mm.....
Jag slog till så nu är jag och Magnus lyckliga ägare till en Bmw igen.....känns mycket bra, måste erkänna att jag har saknat att köra Bmw, är uppvuxen med Bmw och har alltid kört Bmw själv. De bästa bilarna som finns tycker jag.
Är lite nervös om vad Magnus kommer att tycka, han överlät allt till mig, men jag tror att han kommer att tycka om den lika mycket som mig, så nu är det hej då till lill "jutten".....kommer att sakna den också så klart.
Lite fix som jag vill ändra är att lacka om den svarta listen till silver, mycket viktigt! ;)



Våran nya bil!



Midsommardagen kväll

Datum: 2009-06-20 Tid: 20:22:49
Eftersom det är Linda idag så har ju jag namnsdag! Grattis till mig! ;)
Då bjöd min älskade mamma och pappa mig på middag på Jimmy´s Steakhouse på Söder, ett utav mina favorit ställen. Våran vän Leo var också med och käkade, min älskling Magnus kunde tyvärr inte närvara eftersom stackarn jobbar häcken utav sig just nu, 10-23.30. Hade så gärna velat och önskat att han kunde varit med, suttit och myst i solen på deras trevliga uteservering och ätit god mat tillsammans med oss. Men det kommer fler gånger.

Jag och mamma åt kycklingfilén som är underbar, pappa tog gambasräkor med risotto och Leo åt grillspett.
Supertrevlig personal, god mat, mysigt ställe med en härlig uteplats. Ni som inte har varit där borde prova det, kan varmt rekommendera det.

  


Hur gott ser inte detta ut? =) Mums!

Tack för middagen mor och far =) Ni är de bästa!

Tog en liten promenix ner till Slussen för att sedan åka hem.

  

Och nu sitter jag här hemma, lyssnar på Aqua´s nya skiva "greatest hits 2009", nostalgi om något! Hahaha....
Ska ta tag i lite här hemma, packa upp lite saker, hänga upp lite nytt som inköptes igår, byta sängkläder mm.
Sedan blir det sängen och ev en film i min ensamhet tills my honey kommer hem från jobbet.

Midsommardagen em

Datum: 2009-06-20 Tid: 20:04:53
Magnus var uppe kl 08.30, han ska vara på jobbet kl 10.00 suck, inget morgonmys. =(
Själv så klev jag upp kl 09.00 men när Magnus hade åkt så låg jag i sängen och måste erkänna att jag somnade om 1 tim =)
Så skönt så, blev dock väckt utav Marre som ringde med dåliga nyheter. Tanken var ju att jag skulle jobba några tim idag, sminka en brud och hennes tärna, men så blev det inte. Hon ringde och avbokade oss båda, hur kan man ringa idag, samma dag???
Det måste ju vara något fel på hennne, så nu kommer vi att debitera henne för det (vi har ju gjort konsultation båda två). Det som är mest surt är att jag gick miste om 2.500:- som skulle gå till semesterkassan =(
Funderar allvarligt på att sluta sminka brudar, de är ju så jobbiga och struliga. Bruden jag "skulle" sminka nästa helg har också avbokat, som tur är har jag inte hunnit lagt ner tid och energi på henne.
Giftar man sig en gång s kan man väl unna sig en snygg och proffsig styling när det gäller hår och smink, förhoppningsvis så gifter man sig bara en gång och då kan det väl få kosta, tänk så mycket pengar de lägger på allt annat. Kan väl vara roligt att vara riktigt snygg för en gångs skull också? eller?

Så då blev man ledig idag i stället och 2.500:- fattigare (hade kunnat tjänat det idag).
f*n, f*n, f*n

  
 

För att slippa lägga energi på det så gjorde jag mig i ordning och åkte in till Söder/långholmen och mötte upp mamma och pappa så tog vi en långpromenad. Det är ju så mysigt där, mycket fint att titta på, en trevlig badstrand, långholmens kolloniträdgårdar, Bellmans Café som tyvärr var stängt idag.
Stannade till på Långholmens Café som ligger i det fd fängelset, brevid hotellet och tog en fika. Jag åt en ost/skin-smörgås och mamma åt en skagensmörgås (mmm så god), och pappa tog en glass.

  

Midsommarafton 2009

Datum: 2009-06-20 Tid: 19:45:18
Middag hemma hos mig & Magnus



Vi bjöd mor och far på midsommarmiddag hemma hos oss, tanke var att vi skulle hålla till nere vid Långholmen men pga vädret så ändrade vi i våra planer och skönt var ju det med tanke på att lite då och då så hälsade regnet på.
Vi dukade upp ett smaskigt förrättsbord bestående av bla sill, färskpotatis, ägghalvor, oliver, olika kallskurna delikatesser, löjrom, olika ostar och kex, mm. Efter det så blev vi alla så mätta och var tvungen att vänta på varmrätten i några timmar =) hihi...inte bra att äta för mycket, men det var ju så gott!


 

Jag äter ju inte sill så jag åt lite annat smått och gott.....



Till varmrätt serverades ugnstekt fläskfilé med färskpotatis eller hemmagjort potatissallad, grekisk sallad och 2 st kalla såser....Mumma, mums!
Efterrätten fick också så klart vänta....och det blev Lindas berömda rabarberpaj med vaniljglass och jordgubbar...Mmmm så bra!

 


Klockan 23.30 så körde jag och Magnus hem mamma och pappa.
Tack för en mysig och trevlig midsommar mor och far.

Shoppingdags

Datum: 2009-06-19 Tid: 09:39:14
Klockan 11.00 så ska jag och mamma åka till Skärholmen och shoppa. Den här gången är det min mamma som har shoppingabstinens, hon är så shoppingsugen.
Det är väl jag också =) alltid!



Ojojoj vad mamma var shoppingsugen, hon kom ut med kassar från varje butik hon besökte.
Själv så var jag för ovanlighetens skull inte så shoppingsugen eller så var det kanske inget som föll mig i smaken.
Kom hem med en rosa klänning, 2 st vita klänningar/tunikor, that´s it! =(
Ska ev göra ett nytt försök på onsdag igen, men då blir det stan.

Midsommarafton

Datum: 2009-06-19 Tid: 09:35:52

Träningsvärk

Datum: 2009-06-19 Tid: 00:39:11
Har sovit sååååå dåligt i natt, pga träningsvärk som kommit smygande över hela kroppen plus att det är tomt brevid mig när Magnus jobbar natt och inte är hemma. Borde ju vara van, men nu har man vant sig vid att sova tillsammans och då blir det fel när han inte ligger brevid. Jag har blivit bortskämd =)

Klev upp kl 08.00 satte mig vid datorn och fördrev tiden, kunde verkligen inte somna om trots att jag var supertrött och ville sova vidare, men det gick inte. Magnus kom hem strax innan kl 09.00 och när han kröp ner i sängen, så hängde jag på....och själklart så somnade jag om. Sover så gott brevid honom, känner mig trygg osv. Nästa gång jag vaknade så var kl 11.00...skönt, nu är jag utvilad.
Kände mig som en gammal kärring eller som när jag var nyopererad, hade svårt att ta mig upp ur sängen, det värkte i hela kroppen. När jag skrattar, hostar eller nyser så gör det sjukt ont i magen efter all magträning sen gårdagen, kan knappt klä på mig (mina armar dör), varje steg jag tar så gör det ont i låren, benen och rumpan. Och Magnus han skrattar och säger att det är jättebra med träningsvärk.....Hahaha...mmm eller hur? =) Aldrig mer träningsuppehåll, om jag ska behöva vara med om detta igen.



Gjorde lite nytta på morgonen, strök de nya vita gardinerna och satte upp dem i köket, det blev så mycket bättre, ljusare och fräschare än de gröna som satt där (det blev så mörkt av dem). Skickade tillbaka lite saker som jag beställt via nätet, var och handlade på Kvantum, hämta ut paket från posten (nya överkastet har äntligen kommit), bytte sofföverdrag på soffan från svart till vitt (fick hjälp av älsklingen), lagade mat och gjorde lunch/middagslådor till min baby som ligger och sover. Helt otroligt att jag orkade allt detta trots min värk i hela kroppen.


 



Magnus vaknade kl 16.00 då åt han frukost och jag åt middag, trevligt.....Hmmm gillar inte att han jobbar nätter, vi får ingen tid tillsammans....men egentligen ska jag inte klaga, nu får vi ju äntligen vara tillsammans på heltid i 3 hela månader....och det är lyx!




Kvällen tillbringade jag delvis i telefonen med Helena och efter det så la jag mig i sängen och tittade på 4 avsnitt av Prison break, tänk att det är så spännande hela tiden så jag blir alldeles svettig och nervös. Vet inte vart jag ska ta vägen....snacka om att de har lyckats med den serien, det händer någonting hela tiden och det är det som gör att jag älskar den serien. Det tråkiga som hände nu som i stället fick mig att fälla några tårar var att min favvo Michael Scofield går och dör, han som ska bli pappa och allt...varför? mycket dåligt tycker jag, det är ju han som är "Prison break" för mig.
Vad kommer att hända efter detta blir det en säsong till med resten av gänget eller?




Ny klocka på väg

Datum: 2009-06-18 Tid: 20:08:11


Beställde en ny klocka idag från Triwa.
Great White III, 895:-
Fri frakt

Återförening

Datum: 2009-06-18 Tid: 13:53:37
Då var det dags då.....Nu har det tydligen gått 10 år sedan jag gick ut 9:an på Gärdeskolan i Bollnäs. Shit vad tiden har gått fort, helt otroligt. Det kanske är nu man ska inse att man börjar bli gammal?

Träffa alla gamla klasskompisar och se vad de gör nu för tiden, kanske kan vara spännande, de flesta har väl barn, bor i villa, kör volvo, är gift el liknande. Brukar lätt bli så ute på landet, i småbyggden, finns inte så mycket annat att göra där.
Eller så är det jag som är lite sen, någon gång i livet så drömmer vi väl alla om att hamna där, villa, barn, kanske inte köra volvo då....men ändå.
Vem vet kanske man flyttar tillbaka norröver i framtiden.....

Den 3 okt är det återträff på Restaurang Tranan i Bollnäs (där man hängde massor när man var ung).

För 295:- så ingår tex mex buffé samt välkomstdrink.


Ska man gå eller inte?

Blondiner (lite roligare)

Datum: 2009-06-18 Tid: 11:52:02


Detta diagram visar tydligt hur mycket roligare vi blonda har det. Kan bla ha att göra med att det är väldigt sällsynt med blondiner utanför norra Europa. De flesta i alla andra delar av världen har ju mörkt hår. Vi blondiner syns mer, får mer uppmärksamhet och blickar på oss.
Men alla mörkhåriga...bli inte ledsen för det, det finns blondhet i kartong för er som vill ha det lite roligare. =)

Vilken mardröm

Datum: 2009-06-17 Tid: 22:26:55
Tänk att vakna upp och mötas utav detta?



Att ha halva sitt ansikte tatuerad med stjärnor, när man bad om 3 st och fick det här?
Det är ju katastrof....stackars människa....
Hur kan någon göra så här?

Blå eller Röd?

Datum: 2009-06-17 Tid: 22:14:13
 

Är sugen på att beställa en ny bikini nu när sommaren äntligen verkar vara här och till min 2 veckors långa solsemester.
Har dock lite beslutångest?
Med tanke på min "operation" så känns det rätt bra att ha något som täcker rätt mycket och inte visar så mycket "tuttar". Trekants bikini känns så där just nu....=) fniss...lite vulgo kanske ;)
Ska jag som blond ha den blå el den röda? eller kanske ingen utav dem =)

Träna, tvätta.....sova ensam

Datum: 2009-06-17 Tid: 22:07:07
Somnade som sagt väldigt sent igår, höll Magnus sällskap. Klockan blev 02.00 när jag somnade och jag är i stort behv utav mina 8 tim skönhetssömn för att jag ska bli människa igen. Så kl 10.00 i morse slog jag upp ögonen, och ute sken solen. Underbart....det var på tiden! Snälla låt den stanna nu......
Lät Magnus ligga kvar och sova medans jag käkade frulle och gjorde mig klar.
Han vaknade strax efter kl 11.00, då klev han upp och käkade frulle och softade lite.
Kl 13.00 så var det dags att åka iväg till gymet och träna, det ska bli så skönt. Jag behöver verkligen detta, få lite ny motivation och krafter.

Det gick mycket bra att träna trots det långa uppehållet, känner mig mycket nöjd efter dagens styrkepass. Skönt att vara tillbaka igen, känna att det är roligt att träna igen....så nu ska vi göra stenhårt hela sommaren, får vi se vad som händer. Om jag nu kan låta bli all den goda glassen =)



Till middag blev det lax i ugnen med lättcreme fraich, lättost och kryddor, en stor sallad och färskpotatis......Nice! Friskt och gott.....

Magnus gick och la sig och sov igen och då sprang jag upp till tvättstugan och tvättade det "vita" sofföverdraget. Dags att byta nu....och äntligen fick jag en tid till den "grova" maskinen.



Satt och tittade på lite byten idag, genom den interna byteskön, hittade en 3:a där i Västertorp på 71 kvm, ca 4.700:-/mån i hyra som jag la in en intresseanmälan på. Jag blev nr 2 i kön, så jag får hålla tummarna nu att nr 1 inte vill ha den och att vi i allafall får komma och titta på den. Har en kompis som bor i en utav dem, och de är jättefina. Men vi får se, vore skönt med större men det är inget måste och brådis än så länge.

Nu har min baby åkt och jobba =( så då får man sova ensam i natt.....Hur ska det gå? Alltid så jobbigt när man vant sig vid varandra, sova nära osv. Men det ska nog gå....ska ta ett hett bad nu och läsa lite så blir jag lagomt dåsig och trött kan jag tänka mig.


Tillbaka på gymet igen

Datum: 2009-06-17 Tid: 21:52:48


Då var det äntligen dags igen då...efter några veckors uppehåll.
Gymträning tillsammans med min alldeles egna "PT", vilken lyx!
Har haft träningsuppehåll nu på ca 3 veckor, har känt att jag har behövt det. Ett tag blev det lite för mycket träning, varken kroppen el psyket orkade längre. Det blev för intensivt och för hög press på mig själv.
Men idag känner jag mig mer taggad än på länge. Nu ska jag köra stenhårt, låta musiken pumpa i öronen och låta svetten rinna......
I´m Back!

Back to Sthlm och tv-jobb

Datum: 2009-06-17 Tid: 21:48:57
Då var det dags att åka hem till Sthlm igen då. Att tiden alltid ska gå så fort när man är här uppe och hälsar på. Vart tog tiden vägen? Tycker verkligen inte att jag har hunnit med det jag skulle, hälsa på och umgås med alla nära och kära, softa och njuta.....Men det kommer väl flera gånger, snart hoppas jag. Känns alltid lika tungt att åka ifrån mamma och pappa.

Bilresan gick bra, och idag när vi ska åka hem så är det förstås sol och varmt och vi ska sitta i en bil i ca 2.5 tim. Fy så orättvist.....Magnus körde till Gävle sen tog RallyLinda över ratten. Var hemma runt 13.30, lagade lite mat som vi åt innan vi kröp ner i sängen och vilade en timme. Jag var så sjukt trött efter bilresan, och så ska jag iväg och jobba några tim, då måste jag ju vara i form och pigg. Skönt var det, hade gärna legat kvar.....men icke den här gången.



Magnus skulle åka in till stan och fixa något så vi tog sällskap på tåget in till stan, jag hoppade av Mariatorget.
Kom fram strax innan 16.00 och alla undrade vad jag gjorde där så tidigt? Jag hade verkligen dubbelkollat tidigare idag angånde tiden om det var 16 el 17 som sagt förr. Och det var 16....men inte nu längre, när jag väl kommit dit fick jag veta att psykologen Lousie som jag ska sminka inte kommer för än kl 17.00. Så det var ju bara att gilla läget, sätta sig ner och softa, bli ännu tröttare igen.
Kl 17.00 var det dags...Jobba, jobba, jobba!!!!!! Allting gick bra som vanligt =) Känns så bra med detta jobb, det är verkligen superroligt. Trivs med alla.....Men nu är det sommaruppehåll!

Var klar kl 19.30 och då kom min baby och hämtade mig så åkte vi till Nama thai och köpte med oss take away =) Älskar det stället, allt är ju så gott....
Mumsade i oss det när vi kom hem samtidigt som vi tittade på "Paris Hilton My new BFF".

Tittade på film och käkade melon i sängen....Vi såg nya "Wallander-Skulden".



Om filmen:
Sexårige Albin Landberg försvinner spårlöst från sitt förskola och hela Ystad engagerar sig i familjens och polisens sökande efter pojken. Spåren leder snart Kurt Wallander och hans kollegor i riktning mot en pedofildömd man, nyligen släppt från fängelse.

Så tyckte jag:
Som alltid så älskar jag alla Wallanderfilmer, tycker att de är spännande, det händer saker hela tiden, bra skådespelare, kluriga historier mm.
Se den här alla ni som gillar svenska polisfilmer, som tex Beck, Wallander mfl.

++++

Jag somnade runt kl 02.00 i natt och Magnus spelade pes för att hålla sig vaken till strax efter 03.00. Han ska jobba natt och behöver sova länge imorgon bitti. Vända lite på dygnen nu när han har två nätter i rak att jobba.

En effektiv måndag

Datum: 2009-06-17 Tid: 21:29:49
Var kanske inte uppe med tuppen idag heller, det behöver man inte när man är ledig tycker jag. Om det ändå regnar och är kallt ute så är det mysigare att ligga omslingrade i sängen och mysa, sova.
Efter frukost så satte jag mig i köket, framför symaskinen och sydde klart mina kuddöverdrag till soffan, det blev 4 st till, så nu har jag 5 kuddöverdrag. Och snygga blev dem, shit vad jag är duktigt. Nu kan jag förstå varför jag fick så bra betyg i syslöjd (VG). Medans jag gjorde det, så fixade Magnus med däcket, någon ventil på däcket har gått sönder så vi måste köpa nytt.

Åkte och käkade lunch på Mobackens trädgårdscafé, Lilla K,  supermysigt ställe med god mat. Men dyrt för att ligga i Bollnäs, men jag kan hellre betala dyrt för grym fika/mat i stället för skitfikat/lunchen de har på stan eller på Rengården. Halvfabrikat och bläääää.....
Jag åt en hälsotallrik med kyckling och en annat massa gott och Magnus åt buffé, mycklet trevligt. han började med tomatsoppa, som var så god. Sedan blev det laxpaj med en god sås, mmmm!
Tänkte på stackars mamma och hennes kollegor som stog ute i kylan/regnet och jobabt, så vi köpte med oss en påse med "polkaskorpor" och svängde förbi dem med. verkade uppskattande! Lite roligt att kolla vad det har för smått och gott och sälj
er på cafét, det finns lakritskorpor, polkaskorpor, vanilj/hallonskorpor mm, lemoncurd, olika tesorter, mm.



 



Var förbi mormor och hennes man Harald och tog en fika och snackade lite innan det var dags att åka och handla mat, se till att maten står på bordet tills päronen kommer hem.


 

Idag var det våran tur att laga middag eftersom mamma och pappa jobbar. Då fick det bli utbankad fläskfilé med ugnsgrönsaker (potatis, morötter, lök, majskolvar) serveras med en stor grön sallad, chilibea mm.
Magnus och min special!
Helena kom också förbi på middag efter jobbet, vet att hon älskar när jag lagar detta.



Sedan var husmor igång igen, Jag! Var ute och hämtade rabarber, jag hade nämligen bestämt mig för att koka, göra egen rabarbersaft. Jag vet lite "tantvarning" men åh så gott. Hade tidigare under dagen lånat en "saftmaja" utav mormor. Hur smidigt var inte det då? Hur lätt som helst, efter ca 2 tim kokande så var det klart. Lite rabarber, citroner, vatten och lite socker så blev det supergod saft!



Så passade jag även på att göra en rabarberpaj (fick hjälp av min älskling) slipper jag få smör och skit under naglarna, degen ska helst knådas för hand =) Hatar att ta i smör, blir fett och äckligt på händerna.

Linda´s SmulRabarberpaj
Kokade först av rabarberna med lite socker så det blir lagom söta. Sedan gjorde jag en smuldeg utav 75g smör, 4 msk socker och 2-3 dl mjöl. Så la jag det i botten i en pajform och hälde därefter ut rabarberna och avslutade med att smula över lite deg som sedan flyter ut över hela pajen när den är i ugnen. Ca 30 min på 175 grader.
Serverade det med Sia´s vaniljglass....Mmmm så gott det blev!



Var och hälsade på farbror Niklas och hans familj också, tog en fika med dem och snackade lite skit innan vi körde hem Helena till Arbrå för att sedan åka hem och softa igen.

Tråkig söndag

Datum: 2009-06-17 Tid: 21:03:17
Så var det regn idag igen när man vaknade, suck! Jag vill ha sol, värme, solbränna NU!
Sov rätt länge idag, åh så skönt med tanke på att vi var uppe sent igår kväll.

Det blev en sväng till Karlssons och Dollar med Magnus och Mamma. Vi köpte en massa bra och roliga kokböcker från Karlssons, de kostade mellan 39-59:-/st, sjukt billigt! Vi funderar på att sätta upp en tavellist i köket och ställa upp kokböcker på den, med snygga framsidor. Vi köpte också helt vanliga vita gardinlängder till köket, är trött på de gröna som hänger där nu. Dags för lite hemmastyling när vi kommer hem =) Nytt är alltid lika roligt....... Det blev 2 st filmer också "American gangster" och "Da Vinci Koden", filmer som är riktigt bra och som alla bör ha i sin filmsamling.

 

När vi kom hem igen så var det en snubbe och köpt pappas motorcykel =( hej då till den. Inte för att jag åkte så mycket på den, men ändå....känns alltid tråkigt att saker försvinner från ens liv. Snyft....Kanske köper han en ny någon gång.

Kvällen var så där....jag var sjukt uttråkad, satt mest i soffan med bärbara datorn och surfade runt, medans de andra tittade på tv och en film innan det var sängdags.
Fick höra: Att jag måste lära mig att ha tråkigt ibland, att det inte alltid kan hända saker i ens liv. Slappna av och njut!

En regnig filmlördag

Datum: 2009-06-17 Tid: 20:35:16

Regn, regn, regn.....trevlig sommar!
Efter frukost och lite fix så följde jag och Magnus med mamma på stan. Köpte bla present till granntjejerna som fyller år. Det blev en tur in på systemet också, lite öl och cider till kvällen. Magnus fyndade ett par riktigt snygga, ljusa jeans på Pepes också. Själv så köpte jag ett fotoalbum, roligt....NOT!
Stannade till vid Krokanenhuset och tittade på när det var dansuppvisning, tyckte synd om alla som fick dansa runt, slänga sig, rulla sig ute i alla vattenpölar och smuts på backen. Men roligt verkade de i allafall ha.

Pappa hämtade upp oss på stan så åkte vi ut till Växbo kvarn, till deras mysiga café.
Där vi fikade en lättare lunch samt unnade oss något hembakat till efterrätt ;)
Jag åt en toast med egengjord skagenröra mm, mmmm så god den var. Pappa tog lika medans mamma och Magnus åt laxsmörgås med potatissallad. Till efterrätt blev det chokladboll, midsommarkaka och en brownie som vi alla smakade på. Riktigt gott, bra kvalité på grejjerna.

Pga vädret så blev vi alla trött och slöa, får ingen energi när det inte är någon sol el värme ute. Så vi kurade ner oss i soffan och tittade på film hela kvällen. Två stycken hann vi med,  bla "The lazarus project".



Om filmen:
Efter att ha avtjänat sitt fängelsestraff är Ben tacksam för allt han har i livet - en vacker fru, en bedårande liten dotter och ett fast arbete. Livet leker. Men när han en dag oväntat blir av med jobbet, faller Ben tillbaka i gamla vanor och hjälper sin kriminelle bror vid ett rån som får ödesdigra konsekvenser. Ben döms till döden och måste nu ta farväl av sin familj och förbereda sig på det värsta. Men avrättningen får en oväntad utgång när Ben plötsligt återfår medvetandet och befinner sig på en kuslig psykiatrisk avdelning, där han får veta att han anställts som tillsyningsman. Var hans tidigare liv bara en dröm, eller är han nu en del av något ännu mer skrämmande?

Så tyckte jag:
En mycket spännande psykologiskt thriller med många vändningar. Hade önskat att filmen var lite längre för det är mycket som lämnas åt sidan.

+++



Om filmen:
Paul är en arbetande singelpappa från förorten som försöker få ekonomin att gå ihop genom att extraknäcka som vakt i en galleria i New Jersey. Det är ett jobb som han tar riktigt seriöst och när tomtens nissar genomför en kupp och stänger ner hela gallerian samt tar gisslan där en av dem råkar vara Pauls dotter, då är det upp till bevis för New Jerseys bästa galleri-snut att rädda dagen!

Så tyckte jag:
Helt ok film, ganska rolig och charmig.

++

Tv-jobb sedan bar det iväg norrut

Datum: 2009-06-17 Tid: 19:27:30
Började jobba kl 09.00 i morse, som alltid så är det segt att gå upp kl 07.00 när man inte är van vid det. Men när jag väl är på plats så går allt jättebra. Idag var det Louise samt ett par som skulle filmas, paret var från Skövde. Det rullade på rätt bra och vi var klara redan kl 13.00.
Och då kom Magnus och hämtade mig på jobbet runt 14.00. Kände mig lite dumt idag, överlät allting åt Magnus, fixa hemma, åka på Net on Net och handla, packa in allt i bilen mm, medans jag jobbade. Och jag kan säga att det var rätt jobbigt att överlåta allting när man har ett så stort kontrollbehov som jag har....ställde Magnus tusen frågor när han kom, har du gjort det? stängt av det? vattnat blommorna? mmm...Han är den bästa, fixade allt och fick med sig allt.

Resan upp gick bra trots att regnet bara öste ner, vart tog sommaren vägen? Borta.....

Det blev en lugn och soft hemmakväll med mor och far som blev så glada av att vi kom. Lagade tacos och tittade på tv hela kvällen. Såg bla "Talang 2009 Finalen".




Och vinnaren blev Charlie Caper




Tyckte personligen bäst om "Knäckebrödsdansen", men de gick ju tyvärr inte vidare hela vägen.


Paket på posten...det bästa!

Datum: 2009-06-16 Tid: 22:37:40
Finella SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Åh..... .idag var jag och hämtade ut paket på posten. Alltid lika glad och lycklig =)
Känner mig som ett barn på julafton när man får öppna allting......
De här skorna fick jag från Nelly.com, de har ju varit slutsålda sååå länge och jag hann klicka hem ett par nu när de kom in igen, de är sååå snygga.

Fick hem en snygg klänning också med svart spets, den tog också slut väldigt fort, så tyvärr hittar jag ingen bild på den.

Hade beställt en väska också men den tänker jag skicka tillbaka, den såg billig ut...gillar inte! Plus en rosa smocktopp/linne som inte alls var så som det såg ut på bilden, så det får också åka tillbaka.
Bara att beställa nytt =)

Scarfen i aprikos/korall och silver behåller jag, fräsch till sommaren när brännan kommit ;)


Magnus fick också lite smått och gott! 2 st tröjor.....=)




Laila Bagge blir Laila Wahlgren

Datum: 2009-06-16 Tid: 22:12:40


Laila Bagge och Niclas Wahlgren har förlovat sig. Och Laila bekräftar att hon nu kommer att byta sitt efternamn till Wahlgren för att hedra sin nya man, jag kan ju inte ha mitt ex efternamn när jag gifter om mig säger hon

. Och det kan jag ju hålla med om. =)

Beckham naken igen =)

Datum: 2009-06-15 Tid: 22:59:21


Senaste Beckham annonsen för Emporio Armani Underwear



Louis Vuitton "Mon Monigram"

Datum: 2009-06-15 Tid: 22:55:07


Mon Monogram från Louis Vuitton ger dig nu möjlighet att designa din helt unika LV väska. Handmålade initialer och ränder i olika färger. Bla handväskan Speedy, handbagaget Keepal, from juni i år finns resväskan Pégase55.
I ca 100 flaggskeppsbutiker runt om i världen kan du med hjälp av en dator göra din egna beställning och förhandsgranska reslutatet. Sedan tar det ca 6-8veckor innan väskan är klar.
Priserna ligger mellan 7.600-30.000:-.

Madonnas nya dotter Mercy

Datum: 2009-06-15 Tid: 22:24:11


Äntligen så har Madonna fått igenom sin efterlängtade adobtion av Mercy 4 år.
Det har varit många turer fram och tillbaka  angående Madonnas adoptions pga att Mercys hemland Malawi har som regel att den som ska adoptera måste ha bott i landet i minst 18 mån.
Men nu är det klart, en domstol i Malawi har nu beslutat att Mercy kommer att få det bättre tillsammans med Madonna.
Så fort papprerna är klar så får Mercy  komma hem till sin nya familj.

NRJ IN THE PARK - DEAD BY APRIL

Datum: 2009-06-12 Tid: 23:44:46
Blev väckt av min arbetsmyra till pojkvän som jobbat sin första natt på sitt "nya" sommarjobb. Han började 19.45 och slutade 08.30, stackarn! Han kom hem kl 09.00 och väckte trötta mig som sovit så illa i natt. Pga att grannarna under hade en vild fest hela natten, plus att det var ovant att sova utan Magnus. Men eftersom jag skulle vara på jobbet strax innan kl 13.00 så var det dags att kliva upp och käka frulle och göra sig i ordning.

Blev klar kl 10.30 så då messade jag Marre och dubbelkollade tiden, men den hade tydligen ändrats till 16.00.....så j-vla typiskt. Då hade jag kunnat sovit längre med tanke på mina få tim sömn i natt, myst lite med Magnus utan att känna mig stressad.
Så jag fick försök hitta på saker hemma för att fördriva tiden utan att störa my baby som låg och sussade så sött.



Kl 16.00 var det dags att jobba....en brud make up. Hon ska gifta sig på midsommardagen.
Det blev en naturlig, beigt, brun, champagnefärgade make up med lite lösfransar mm.
Hon verkade jättenöjd. Supergullig och söt tjej i min ålder.

När jag var klar så kom min älskade pojkvän in till stan och mötte upp mig så tog vi bussen ut till Djurgården och till Gröna Lund.




Passade på att käka på en restaurang utanför för att slippa alla människor där inne, stå i kö, vänta på maten osv.
Vi åt båda helstekt fläskfilé med stekt kulpotatis, beasås, tzatziki och sallad. Det var mumsigt!

Sen var det dags för Gröna Lund och NRJ IN THE PARK!

Några utav artisterna som var där var my lovely boys "Dead by april", Måns Zellmerlöw, Janet, Swingfly mfl. Men vu var självklar där för att se Dead By April!

  





Det var publikrekord igår för Nrj in the park...och vi var där!




DEAD BY APRIL
Så grymma på scen, de körde två låtar, bla den underbara Loosing you!





Vi passade på att smaska i oss lite gott och onyttigt under våran vistelse där också, bla en varsin Langos

 

Magnus hade aldrig ätit langos, så jag tyckte att det var på tiden att han provade en.
Lite för fett och friterat för hans smak, men den gick ner ändå.
En gång per år då man är på Grönan så kan man få äta en langos tycker jag,d et hör liksom till =)

Sen delade vi på en jordgubbs sockervadd "en rosa" sötsak.

  

Magnus fick också smaka lite ;)



Vi hade en jättemysig och trevlig kväll....tyckte lite synd om Magnus som bara sovit 5 tim efter ett nattpass. Men som världens bästa pojkvän så gick han dit med mig för min skull. Och glad är han för det efter att ha sett Dead by april live.
De rocka fett!!!!

 

Åkte hem så vi var hemma till 23.00, då var det packa resväskan som gällde (åker på semester i helgen, till landet, Bollnäs) och sedan bums i sängen, arbetsdag imorgon.....



Schlagerbebis till världen

Datum: 2009-06-12 Tid: 18:46:25


Linda har blivit mamma, i onsdags födde hon sitt första barn. Det blev en flicka!

Paris + Ronaldo = sant ????

Datum: 2009-06-11 Tid: 23:11:50
MOTSATSER DRAS TILL VARANDRA Paris Hilton och Christiano Ron

Kan detta vara sant? Paris Hilton och C.Ronaldo???
Ett dygn efter att ha gjort slut med sin förra pojkvän så sågs Paris i armarna på en annan kille, nämligen Ronaldo. De kysstes hela kvällen. Han valde att avsluta kvällen hemma hos Paris syster Nicky, dit han åkte i taxi och Paris åkte med sin chaufför. Varför åkte de på olika håll när det skulle till samma plats? =) Hmmmm
Ronaldo sågs lämna bostaden kl 05.00 på morgonen.....
Undra vad som hände där?

Liten har blivit stor

Datum: 2009-06-11 Tid: 23:06:32
Kommer ni ihåg den här tjejen?



Det är ju Rudy från "The Cosby Show", som spelas av Keshia Knight Pulliam. Som 6 åring var hon den yngsta skådespelare som någonsin nominerats till Emmy. Och så här ser hon ut idag!



Efter "The Cosby Show" syndes Keshia Knight Pulliam bla i Chingys musikvideo till "One Call Away" 2004 och i musikaltv-filmen "Polly" 1989.

För att en gång för alla tvätta bort sin stämpel som snäll flicka så ställde Keshia Knight Pulliam upp i ett sex sidor långt underklädes- och bikiniutvik i Black men magazine 2004.

Skådespelerskans senaste framträdande filmmässigt är i "Madea goes to jail" från 2009.


Sminkat till musikvideo Lockout ft Chenai - Bounce

Datum: 2009-06-11 Tid: 22:52:51
Nu finns Lockout feat Chenai´s musikvideo utlagd på Youtube. Där jag var sminkös och fixade alla i videon och speciellt då Chenai =)
Tycker att videon blev riktigt snygg, och att Chenai lyser som en stjärna......
Tror att denna låt kommer att bli en hit! Tycker själv att den är riktigt bra.
Vad tycker ni?


Till alla shoppinggalna vänner

Datum: 2009-06-11 Tid: 13:53:48
Gratis5.se

Hej på er alla shoppinggalna vänner......
Gör som jag, bli medlem hos Gratis5.se.
Klicka på länken och reg dig (kostar ingenting) så skänker du mig lite poäng....Gratis5.se
Samla poäng som du sedan kan växla in till presentkort, som du kan shoppa för!
Låter inte detta toppen och så är det självklart gratis.=)

Fashion Rocks

Datum: 2009-06-11 Tid: 13:25:31


Fashion Rocks anordnas för första gången någonsin i Skandinavien. Projektet är ett unikt samarbete mellan Berns Salonger och Media Rocks Group och sponsras av Max Factor. Artister tar plats på scen samtidigt som några av de främsta modeskaparna i Skandinavien visar sina kollektioner inför den kommande hösten och vintern. Evenemanget presenteras av världskända Lydia Hearst (Supermodel of the Year 2008) och äger rum på Berns Salonger den 25-26juni.

Delar av biljettintäkterna går till välgörenhetsorganisationerna The Prince's Trust och Operation Smile. Supermodellen Lydia Hearst presenterar musikakter som Florence Valentin, Sonjagon, Niclas Dellham, Moto Boy, Veronica Maggio, Lydia Lunch, September med flera.

Varje framträdande blandar musiken med innovativa modevisningar från Ann-Sofie Back, Dagmar, Ida Sjöstedt, Ida Pyk, Islaet, Ivana Helsinki, J. Lindeberg, Nikolaj d?Etoiles, Rickard Lindqvist och Tiia Vanhatapio. Uppträdandena varvas med förstklassiga DJs ? resultatet av ett samarbete mellan Spotify och Berns Salonger.



Paradise Hotel på tv i höst

Datum: 2009-06-11 Tid: 11:45:14
Skandaldokusåpan "Paradise Hotel" gör comeback i tv-rutan i höst. Det kommer att sändas flera dagar i veckan på tv6.
Så nu söker de nya singel deltagare mellan 18-30 år som ska spela "spelet" i detta relationsdrama.

Ni kommer väl  ihåg Olinda & Natacha....

 

C.Ronaldo kan bli världens dyraste spelare

Datum: 2009-06-11 Tid: 11:31:18


1 miljard kronor är budet på C.Ronaldo som Real Madrid har erbjudit Manchester United. Om det nu blir en affär så ska den vara avslutad senast den 30 juni. Och då blir C.Ronaldo världens dyraste spelare genom tiderna. Tidigare rekord är 817 milj för spelaren Zinedine Zidane när han gick från Juventus till Real Madrid.

A boy or a girl???

Datum: 2009-06-10 Tid: 22:05:53
Redan i vecka 10 ska du som är gravid kunna se vad ditt barn har för kön. Nytt hemmatest från USA har nu anlänt till Sverige. " Boy or a girl gender prediction test" säljs sedan en månad receptfritt runt om i olika butikkedjor i USA. Urinprovet gör man hemma själv och får svaret efter ca 10 min. Den visar grönt om det är en pojke och orange om det är en flicka.
Många par är väldigt nyfikna och har svårt att hålla sig till sitt ultraljus i vecka 20, och nu kan vi nyfikna svenskar också köpa detta via internet, företaget har nämligen en svensk hemsida.




Jag är nog en utav de som skulle gå på detta, jag  som är sååå toknyfiken. Vet att detta inte är 100% säkert men det är ju inte alla ultraljud heller alla gånger. Men bara för skoj skull....sen skulle det inte spela mig någon roll om jag fick en pojke el en flicka den dagen då det skulle vara aktuellt vill säga.
Vet att Magnus är mot detta, han skulle inte villa veta och skulle nog inte villa att jag kollade upp det, men vi får väl se....när den dagen kommer.

Sverige krossade Malta

Datum: 2009-06-10 Tid: 21:52:49


Äntligen så vann Sverige....och nu lever ett hopp igen om att komma med till VM!
1-0 Kim Källström, 2-0 Daniel Majstorovic, 3-0 Zlatan, 4-0 Marcus Berg

Källström fick sin revansch efter straffmissen i lördags, och det var han värd tycker jag =) LillKimpa!

Roligt att våran underbara Zlatan gick och gjorde ett mål också, det händer ju allt för sällan för honom när han spelar i landslaget.

Min nya favvis Daniel Majsorovic gjorde också bra ifrån sig, han är grym tycker jag.
 Lite småsöt också ;)



Hejja Sverige!!!!!!!!


Sessan Madeleine 27 år

Datum: 2009-06-10 Tid: 21:38:22


Grattis, Grattis till Prinsessan Madeleine som fyller 27 år idag. Och det firades ute på briggen Gerda, tillsammans med familj och vänner.

BabyBoom

Datum: 2009-06-10 Tid: 21:33:56



Gry Forsell
har blivit mamma igen, och den här gången blev det en liten flicka. Så då har Vincent gått och blivit storebror. Hon föddes på BB Sthlm vid Danderyds sjukhus, hon vägde 4.1 kg och var 51 cm lång. Gry gick över ca 1.5 vecka innan det var dags.



Babyliss Icurl

Datum: 2009-06-10 Tid: 15:41:16


Babyliss icurl ger dig lockar med ett enda drag. Den går även att använda som plattång.
Nanoplattor för skonsam styling, roterande sladd och men maxvärme på 230 grader.
Finns att beställa hos Lyko.se för 795:-.

Volumini

Datum: 2009-06-10 Tid: 15:37:37


Volumini är en mini variant av "volumaster" från Björn Axén.
Den skapar extra volym och ett extra lyft från hårbotten.
Bästa reslutat får du om du tuperar håret innan du använder tången.
Finns att köpa hos Lyko.se för endast 249:-.

ShoppingMåndag

Datum: 2009-06-09 Tid: 12:27:47

Måndag....Idag är jag och Magnus lediga!
Åkte in till stan för att shoppa lite, jag ska få nya löparskor utav min baby, och Magnus behöver också nya plus att han är i  stort behov att jeans.

Jag hittade mina skor på Stadium, det blev de jag har kollat in länge. Ett par Nike zoom structure triax 12 =) och jag älskar dem redan. Satt så skönt på fötterna så jag vill ha dem på mig jämt!
Magnus köpte ett par liknande till sig själv fast med blått Nike märke. Och efter mycket letande efter jeans så hittade vi till slut de han skulle ha, skönt.



Käkade lunch på Kungshallarna,  vi tog båda grillad kycklinfile med ris och någon sås.

Gick förbi 3 store och fixade ett 3 företagsabonemang till Magnus också, tyvärr så hade inte mobilen kommit in som han ville ha, den får han vänta på i ca 2 veckor till. Men nu har han ett bättre abonemang i allafall, för 499:-/mån så ringer han, messar, mms´ar han gratis till alla andra abonemang. And that´s it! Samma abonemang som jag och pappa har i företaget.

Avslutade våran dag inne i stan med en glass, en loka och Magnus en kaffe på en uteservering. Skönt att sitta ner en stund, vila fötterna och glo på folk.



Åkte sedan vidare till Ikea i Kungens Kurva för att köpa lite mera tyg till kuddarna som jag håller på att sy till soffan, samma tyg som gardinerna i vardagsrummet. Hittade lite annat smått och gott också, bla ljuslyktor som vi ska hänga ute på balkongen, 2 st häng/klätterblommor som hamnasde i blomlådorna ute på balkongen, toalettborste, batterier mm.



Det blev också ett besök på Ica Kvantum för att storhandla inför hela veckan.
 Vi har skaffat Ica kort =) Shit Vuxenpoäng tycker vi......



Till middag så lagade jag spaghetti och köttfärsås med en mumsig sallad på sidan.
Tittade på tv efter middagen, vi såg "Mommas boys", där stackars lilla Cara fick åka hem, utan att få ha varien på en endaste dajt. Stackars henne.....Någon som fick vara kvar var Michelle, hon med det taskiga löshåret. Snälla kan ingen säga till henne.
Hon har gjort 2 bröstoperationer, en näsoperation, botox, läpparna mm plus att hon har skulder på över 1.3 milj och de pengarna har gått till skönhetsopertioner och shopping. Hennes förklaring var....men jag älskar att shoppa.
Men vem gör inte det....??? Har man inte pengarna så låt bli då.....samma med skönhets ingrepp, varför lånan så mycket till pengar till något som säkert ligger djupare än så...kanske är det psyket som är problemet.
Vi får väl se hur det går för pojkarna, alla tjejer och deras mammor som har starka åsikter om det mesta.

Det kommer att bli en svensk version utav den här serien också =) Den måste jag se....Undrar vad det är för tjejer som kommer att vara med? Alla utvikningstjejer som vanligt för att det ska bli bra tv antar jag....

Kröp ner i sängen och började kolla på en film "He´s just not that into me" med en massa kända skådisar, som bla Jennifer Aniston, Scarlett Johnsson, Ben Affleck, Drew Barrymore.
Men tiden rann iväg och Magnus var tvungen att sussa, han ska upp och jobba tidigt....så vi får se fortsättningen en annan dag......


Nytt på TV

Datum: 2009-06-07 Tid: 12:21:44


Misha Barton, från serien The OC, kommer tillbaka på TV  i höst! Den här gången i nya serien "The Beautiful Life", skapad av Ashton Kutcher. Serien kommer handla om en grupp unga modeller som bor i New York och försöker att vänja sig av allt so har med modeindustrin att göra. Misha kommer spela en bitchy modell som heter Sonja. Andra skådespelare som vi kommer se i "The Beautiful Life" är Corbin Bleu (High School Musical), Sara Paxton (Last House on the Left), Ashley Madekwe (Secret Diary of a Call Girl), Ben Hollingsworth och Nico Tortorella. Föredetta supermodell Elle McPherson har rollen som Claudia som äger Focus Model, en top model agentur i New York.

Hoppas att den här serien kommer att komma till oss här i Sverige också. Detta är en serie jag verkligen skulle vilja se och förhoppningsvis och följa.


Sveriges NationalDag 6 Juni

Datum: 2009-06-07 Tid: 11:01:27

svensk_flagga

Idag är det Sverige National Dag....Hur har ni tänkt att fira det?

Vet ni om varför vi fira Sveriges national dag just den 6 juni?
1916 så började vi i Sverige att fira "Svenska flaggans dag" den 6 juni men dagen har också några historiska händelser bakom sig. Den 6 juni 1523 valdes Gustav Vasa till konung, den 6 juni 1809 undertecknade den regeringsform som gav oss en massa viktiga medborgerliga rättigheter, samvetsfrihet, tryckfrihet och säkerhet till person och egendom.

Idag ställde vi ingen klocka....skönt tycker jag, sova tills man vaknar. Klev upp strax innan kl 10.00, hoppade in i duschen, käkade frulle och gjorde oss i ordning för en sväng på stan.

Det var galet mycket folk inne i stan idag, en massa fotbolls hulliganer bla från Danmark som tagit beslag på hela Sergeltrappan där de satt och sjöng och skrek.

 

Vi gick till Gallerian och där hittade jag en snygg topp/tunika som jag bara måste ha! Den är vit och har dragkedjor som  detaljer....



Inne i Gallerian så ligger ju ett utav Sthlms bästa glasscafé "Montis", de har ju så underbar glass där. Så vi unnade oss en varsin bägare......mmmm så gott! Jag åt citron och choklad och Magnus tog blåbär och pistage.

  

Sedan fortsatte vi ner till Kungsträdgården där det är "Smaka på Sthlm", strosade runt där och tittade på alla människor, alla matstånd, mm. Älskar när det händer liknande saker i stan, när det är full rulle på stan.

tgi-fridays Just a reminder that the ...

Magnus bjöd mig på lunch på TGIF "Fridays", vi fick bord ute så vi kunde sitta och titta ut över hela Kungsan och alla människor.

 

Jag drack ett glas rosé till mina chicken quesidillas (?stavning?) och Magnus drack en hof till sin Jack Deniel´s hamburgare.

 
 

När vi kom hem så var båda så trötta och slut efter allt spring på stan och alla människor man fått trängas med så vi la oss på sängen för att softa men det slutade med att vi båda tokslocknade och sov i öven 1 timme =) skönt och mysigt, hoppas att vi ska kunna sova ikväll också.
Till middag så lagade vi en förrätt bestående utav svart löjrom, gräslök, rödlök, gräddfil och toast.



Sedan blev det blåmusslor kokta i vitt vin, med vitlök, persilija, lök mm



Till efterrätt blev det svenska jordgubbar med vaniljglass.....



Men var var det som hände? Sverige fick styrk av Danmark med 0-1 och nu ser det rätt så mörkt ut för att ta oss til VM, näst intill omöjligt. Fotbolls VM var fjärde år är ju något man ser fram emot och längtar till....men, men vi få väl se hur det går.
Kunde inte Källström ha gett bollen till Zlatan eller Henke när det var straff då kanske resultatet sett annorlunda ut. Visst kan väl alla missa en straff....men tror att både Henke och Zlatan hade gjort det bättre.
Och Micke Nilsson din klumpiduns, varför skulle du strula till det så att Danmark bara kunde rulla in bollen i mål.



Jag vill Sverige på plats för VM-spel i Sydafrika nästa år!

Efter förlusten mot Danmark så stängde vi av tv´n och så väntade sängen....Godnatt!

Imorgon är det Magnus första dag på hans nya sommarjobb! Spännande....



Svt Jobb dag 2

Datum: 2009-06-06 Tid: 00:28:42
Klockan 08.15 var det dags att kliva upp, varför känns det extra tungt att kliva upp när man ser sin pojkvän ligga kvar och gotta sig under det varma täcket och en annan måste upp och hoppa? Det är orättvist....men, men någon måste ju jobba =) Haha...eller hur Magnus?

Min snälla pojkvän körde in mig till jobbet idag också, men idag höll vi till på Brännkyrkogatan vid Mariatorget, i en studio. Där jag både skulle sminka Linda Nyberg samt psykologen Louise Hallin.

 

Började jobba kl 10.30 och Magnus kom och hämtade mig kl 17.15, så idag blev det en lite längre arbetsdag.
Det var en mycket bra dag på jobbet, alla var supernöjda och det flöt på bra.

När vi kom hem så blev det mest softa, jag var sjukt trött efter att ha varit instängd i en inspelningslokal med noll luft och en massa varma lampor, dåligt med lunch/mellis.
Till middag så gjorde vi egen ceasarsallad som vi käkade framför tv´n. Tittade på "Talang 2009".
Till kvällen blev det film, vi såg "Vi hade i alla fall tur med vädret igen".



Om filmen:
Nästan 30 år har gått och Gösta och Gun är pensionerade. Den här sommaren ska de resa till sonens bröllop i Göstas nyinköpta husbil. Gun vill egentligen flyga men går till slut med på att ta bilen och Gösta lovar att inte stressa upp sig utan att resan ska bli lugn och sansad. Naturligtvis blir det inte så, istället bjuds det på turbulenta möten med hungriga giraffer, förorättade raggare, obstinata barnbarn och inte minst en råtta med smak för husbilsinredning.

Så tyckte jag:
Det är nu ca 30 år sedan Gösta (Rolf Skoglund) och Gun (Clair Wikholm) gjorde en misslyckad husvagns semester och den här gången är de ute med husbil.
Förstår inte att dettan blev en biofilm, den är i samma "kassa" klass som Göta Kanal 2 tycker jag.
Ingenting att ha, men den hade en del glimtar och bjöd på några skratt men annars så var det dåligt skådespeleri. Känns som en parodi på ettan.
Det finns en dålig scen mellan Bamse och lille skutt på Kolmården, det var så patetiskt så jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta, de gör nämligen någon "action/fight scen" såååå dåligt.

+

Då var det dags att sova.........Godnatt alla!

Svt Jobb med Linda Nyberg

Datum: 2009-06-06 Tid: 00:10:47
Torsdag.....Idag sätter inspelningen igång för Svt`s nya satsning som kommer att sändas på kanal 1 i höst. Hade sovmorgon så det var skönt, en mjukstart. Magnus körde mig till inspelningsplatsen som ligger i "Blues" studio i Hammarby sjöstad.
 Där jag träffade Linda Nyberg för första gången, hon var verkligen en supergullig, jordnära, social och trevlig kvinna. Vi kom mycket bra överens, vi hade massor att prata om under tiden jag sminkade henna och stylade hennes hår. Skönt också att hon blev supernöjd och tyckte att jag var jätte duktigt. Alltid roligt att höra =) Hon tyckte att jag skulle komma och sminka henne varje morgon på "Gomorgon Sverige" på Svt, så hon slapp de tråkiga damerna som alltid gör "kärringfrisyrer" och tråkiga make uper. Det gör jag gärna sa jag =) Tyvärr blir det lite svårt då Svt alltid använder sig av sina "egna" anställda sminköser och inga "frilans" som mig.



Var på plats kl 12.00, började sminka kl 12.30 och kl 14.00 så kom Magnus och hämtade mig igen.
Det var ingen lång arbetsdag......
Direkt efter jobbet så åkte vi och handlade mat på Ica Kvantum.

Kände mig halvkrasslig redan i morse, usch hoppas jag inte blir sjuk. Haft känningar i halsen, känt mig allmänt trött och seg. Så efter att jag stoppat lite lunch i magen så kröp jag ner i sängen bravid Magnus som satt och spelade tv-spel och tokslocknade. Åh så gott, riktigt skönt att bara somna in så där.

Till middag så gjorde vi egna hamburgare mmmm...med fullkornsbröd, sallad mm.
På kvällen så blev det en film och en massa myspys.
Såg filmen "I taket lyser stjärnorna".



Om filmen:
Jenna är fjorton år och borde bara behöva oroa sig för brösten som aldrig växer, varför hon inte är lika populär som Ullis-Knullis och hur hon ska få Sakke snygg snygg snygg att bli kär i henne, eller åtminstone upptäcka att hon finns. Men hemma hos Jenna finns en jobbig mormor och en älskad cancersjuk mamma. Och i Jennas ficka ligger en bortglömd dikt: "Om du dör mamma, då tar jag livet av mig".

Så tyckte jag:
En modern version av Fucking Åmål á la 2008. 100 000 sålda ex och augustpris ligger bakom denna film.
En film som jag tror att många tonårs tjejer känner igen sig i, problam med killar, vänner, finnar, bröst mm.
Man blir väldigt berörd och många gånger under filmen så är det svårt att hålla tårarna tillbaka, speciellt när man får följa Jenna som får uppleva sin mamma ha cancer. Mycket gripande scener och bra skådespeleri.
En mycket bra film som bjuder på både skratt och tårar. En film alla bör se....
Filmen är dock inspelad med speakerröst men det vänjer man sig vid rätt snabbt.

++++

My honey is home

Datum: 2009-06-05 Tid: 23:48:10
Då var min baby äntligen hemma......och nu blir han hemma hela sommare, i 3 mån. Jag tror knappt att det är sant, känns helt overkligt. Men åh så skönt....detta kommer verkligen att bli en toppen sommar!
Sambo på riktigt =)




Ny favvo Låt

Datum: 2009-06-05 Tid: 19:24:15
En låt som jag älskar och som spelas hett hemma, i bilen, i i.poden......som kommer dunka högt i alla mina högtalare i sommar. Lyssna och njut!


Paris Hilton´s My new BFF

Datum: 2009-06-03 Tid: 15:05:52
Var det någon som satt framför tv´n igår kväll klockan 20.00 och tittade på "Paris Hilton´s my new BFF" på tv3?
Det gjorde jag.......tyckte att det var ett rätt underhållande program, men shit hur folk beter sig för att bli vän med henne, även om detta bara var första programmet. de måste stylas om (få rätta frisyren, färgen, sminket, vaxningen, kläder mm) för att få umgås med henne, passa in i hennes värld. Hur lång är folk villiga att gå? skulle de kunna dö för henne också eller vad?



Det är ju inte så konstigt att folk idag blir dömda för hur de ser ut, idag ska ju alla se ut som "tv-kändisar" liknande Paris Hilton mfl. Barn i skolan blir mobbade för att de inte har rätta kläderna mm.
Tror att folk har fel uppfattning, tex bara för att man har sjukt mycket pengar, lever ett liv i lyx, får gratis kläder, gå före i kön på krogen, vara på omslaget för alla tidningar osv....är de verkligen lycka?
Undrar om Paris verkligen är så lycklig eller om hon gärna skulle byta liv med en vanlig "svensson"?

Om jag vore Paris Hilton då skulle jag verkligen passa mig för vem jag blir vän med, tror att hon råkat ut för många vänner som är kompis med henne bara för att hon är hon, att hon har pengar, känner rätt folk, kommer in överallt osv. Tror inte alla gånger att det är så lätt att vara Paris, speciellt inte när det gäller detta.
Tänk att behöva göra ett tv-program för att få kompisar!
Stackars lilla Paris!

Jag kommer i allafall att följa detta program =) Trots att det var lite patetiskt.....

Frossa i lyx med bling bling

Datum: 2009-06-03 Tid: 14:47:27
Har länge funderat på att köpa en ny i.pod. Jag har en vid I.pod 30Gb, så köpte jag en I.pod Nano ceriserosa till min älskling i julklapp....Men vem är avis på den då? Jo jag, jag älskar den, liten, nätt och enkel och så är den ju så "jag", den är ju rosa....i love the pink little thing!



Surfade runt och letade efter en ny, jämförde lite pris. Då kom jag in på en sida som säljer pimpade i.pod´s med Swarovski kristaller....hur läckert är inte det?
Man kan även skicka in sin i.pod för lite pimpning med bling-bling......
Tänk en ceriserosa i.pod Nano med Swarovski...................so me!




från 1.950-3.950:- kostar dessa små läckerbitar.

Återbesök hos tuttdoktorn

Datum: 2009-06-03 Tid: 14:29:29


Då var det dags för 6 mån kontrollen, ett återbesök hos syster "Aina" för att se hur allting ser ut.
Allt var toppen, ärren är mycket fina och ljusa. Fast det visste jag ju redan, men de vill väl också se.
Vi pratade även en del om framtiden, om vad som ev också planeras ;)



Jag har inläggen längst ner (ungefär), runda, fasta och platta och de ligger bakom bröstmuskeln....för att se så naturliga ut som möjligt =)

Aina känns nästan som en nära bekant, släkting, har kommit henne väldig nära. Vi pratar väldigt mycket om allt från himmel och jord, jag ger henne sminktips och råd och hon hjälper mig med det som jag vill ha hjälp med. =)
Hon är väldigt omtänksam och gullig, kan verkligen rekommendera henne.
Hon ger en alltid en massa komplmanger osv, så man går alltid där ifrån med ett leende på läpparna. Hihi!!!

vad står näst på listan över fix då?
Hmmmm....
Det får ni se......;)
Lite fix här och där......


Irriterad så jag döööööör!

Datum: 2009-06-03 Tid: 14:18:23


Jag blir tokig.....jag är så trött på allt och alla just nu. Varför blir det inte som jag vill och varför funkar ingenting. Jag hatar verkligen motgångar. Fick ett ryck idag efter att nästan ha kastat ut min dator ut genom fönstret, tog bilen och åkte ut till Kungens Kurva för att köpa mig en ny. Är trött på allt strul fram och tillbaka med Dell och deras skitdatorer. Nu ska jag ha något som fungerar och inte strular på mycket länge.
Var in på OnOff, Siba och Elgiganten för att jämföra osv. Till slut så fick det bli en HP dator (blank svart), design är också viktigt....=)
Tyvärr så blev den nästan 3.000:- dyrare än vad jag tänkt mig. Ville inte betala mer än 3-4.000 :- för en dator, men för att vara på den säkra sidan så tog jag en HP blablabla som verkade snabb och bra =) och den gick på ca 7.000:-.
Åh nu är jag lite gladare och lyckligare..................


Men sen var det nästa problem då....orka!
Inget internet, åkte till Telia som lovat att jag kunde få mig hem ett modem när jag ringt dem tidigare under dagen.
Får vänta nästan 1 tim innan jag får hjälp, de var 2 st som jobbade och det var galet mycket folk där.
Kvinnan i kassan var en nolla och jag får låna deras telefon och ringa till Telia kundtjänst där jag gör en bestälning på tv, bredband och hemtelefon. Tyvärr kunde jag inte få med mig några saker hem, det skulle ta 8-10 arbetsdagar.
Försäljaren skulle ringa tillbaka till mig på min mobil, hörde ingenting under em och kvällen så jag ringde upp Telia. Och de hittade ju ingen beställning på mig, blev kopplad och fick prata med någon som påstod att jag fortfarande var kund hos Bredbandsbolaget och att jag då inte kunde bli kund hos telia för än det var avslutat.
Konstigt tycker jag, sa jag till henne. Eftersom varken min hemtelefon el modem fungerar där hemma. Så jag ringde upp BBB igen och mitt konto där var avslutat och allt avstängt. Så ringer jag tillbaka och hamnar hos ännu en inkompitent Teliaförsäljare....Åh jag orkar inte.
Slänge på telefonen och tårarna av frustation och irritation sprutade......
Hur kan det vara så svårt?
Vad är deras problem?
Vad har telia för folk som jobbar där?



När jag lugnat ner mig lite så tog jag mig ett varmt bad och läste lite bok för att få tankarna på annat en stund.
Pratade en stund med min älskling som kommer hem imorgon. Sista natten som jag sover ensam i natt =)

Nagellyx

Datum: 2009-06-03 Tid: 14:00:14

Klockan 07.30 ringde klockan i morse....åh så typiskt att man måste gå upp så tidigt när man är ledig. Men jag får väl skylla mig själv. Jag hade nämligen tid hos min "nagelteknolog" för att få mina naglar snygga igen inför sommaren, och tiden hade jag ju valt själv, men ändå.......Jag vill sova!

Naglarna blev snygga som alltid, så där kritvita och snygg fransk manikys som jag älskar. Utan dem vad vore mina händer då? Ingenting....naglarna gör otroligt mycket för händerna, de ser så mycket snyggare ut än korta, sönderbitna naglar med trasiga nagelband....usch och fy!



Funderar på om jag ska gå och fixa fötterna också, fila och slipa lite så känns det roligare att sätta ner dem i ett par sommarskor/sandaler, samt fixa naglarna. Har sett folk som har gele/fransk manikyr på tånaglarna. Det ser rätt somrigt och snyggt ut....Hmmm tåls att tänka på.



Pratade en del med Noomi som äger Salongen om framtida planer. Har ju gått där i så många år nu, känner de som jobbar där väldigt bra. Och nu har vi ev en sak på gång tillsammans =) Spännande!
I så fall i början på juli sätter jag igång ;)
Skriver mer om detta när allt är spikat och klart.......


Home Sweet Home

Datum: 2009-06-03 Tid: 13:49:34
Måndag....första dagen på en ny vecka. Idag ska jag åka hem till Sthlm, men eftersom det var sol och värme så bestämde jag mig för att åka senare under dagen/kvällen. Ville njuta lite av solen, bättra på brännan osv.
Tog det väldigt lugnt, låg på terassen i en solstol och läste till kl 14.00 då började molnen komma så då tog jag en dusch och åkte iväg en sväng.

Lagade middag tills mamma och pappa kom hem, det blev lax i ugn med färsk potatis och sallad
Efter maten följde jag med dem till "Mobackes", Bollnäs Blomsterhandel där de shoppade, bla ett träd, en massa kryddor och blommor att ha i rabatten.
Kl 18.15 satte jag mig i bilen och började min resa söder ut, hem till Sthlm och till min lya.




Det blev en lugn kväll, lite irritationer eftersom jag inte hade något internet när jag kom hem. Har sagt upp det hos bredbandsbolaget, men enligt dem skulle de sluta sista juni men ändrade planer tydligen till 1 juni...
Surt...jag som nästan lever framför datorn när jag är ledig.

Tur att man har ett trådlöst modem från 3 tänkte jag och kopplade in den, men eftersom jag har världens sämsta dator från Dell så funkade det inte. Datorn är endast 2 år gammal, vad är problemet????
Det är bara att inse...Linda behöver en ny dator, nytt internet...och det är NU!
Kröp istället ner i sängen och läste och det var ju också trevligt......läser ju en så bra bok nu =)

Mors Dag "Världens Bästa Mamma"

Datum: 2009-06-03 Tid: 13:39:53
Ännu en dag med vackert väder, så himla skönt att sommaren är här.



Och idag är det mammas dag...Världens bästa mamma!

Bakade en tårta till henne som vi mumsade i oss ute i solen på den nybyggda terassen senare på kvällen.



Sen var det dags att öppna presenten som jag och pappa hade fixat, för utom blommor så fick hon en grym present.





Hon fick 2 biljetter till hennes största idoler "U2" som ska spela på Ullevi den 1aug.
Snacka om att hon blev paff, för biljetterna sålde slut väldigt fort.
Men jag och pappa vi kan vi =)
Hemligt!



Kvällen tillbringade vi i soffan tillsammans hela familjen!

Till min älskade mamma.....



She Used to be my enemy and never letting me be free,
catching me in places that I know I shouldn't be,
Every other day I crossed the line
I didn't mean to be so bad,
I never thought you would become a friend I never had

Back then I didn't know why,
Why you were misunderstood (mama),
So now I see through your eyes,
all that you did was love

Mama I love you, Mama I care,
Mama I love you, Mama my friend,
You're my friend

I didn't want to hear it then but
I'm not ashamed to say it now,
Every little thing you said and did was right for me,
I had a lot of time to think about,
about the way I used to be,
Never had a sense of my responsibility.

Back then I didn't know why,
why you were misunderstood,
So now I see through your eyes,
all that you did was love,

Mama I love you, Mama I care,
Mama I love you, Mama my friend,
You're my friend ,you're my friend

But now I'm sure I know why (I know why),
why you were misunderstood,
So now I see through your eyes,
all I can give you is love (all I can give you is love),

Mama I love you, Mama I care,
Mama I love you, Mama my friend,
Mama I love you, Mama I care,
Mama I love you, Mama my friend,
You're my friend, you're my friend

Ohh, my mama my love
Ohh, my mama my love

In lobe in you, in love in me
And love is true and guaranteed

Im loving you,you loving me
our love thats true so true
...

RSS 2.0