Hugo den rätte för Rosing eller???

Datum: 2009-03-31 Tid: 23:41:17


Ikväll avgjordes det...vem blev det rätte för Rosing? Det blev den 19 åriga egenföretagaren Hugo.
Känslorna mellan Linda och Hugo uppstod ganska tidigt och det blev också Hugo som drog det längsta strået och blev den rätte.
Men hur gick det sen då? Efter tv-programet, när kameran stängdes av osv.....????
Linda märkte av den stora ålderskillnanden mellan dem, hon hade mer erfarenhet osv, att det inte hade så mycket gemensamt och inte heller så mycket att prata om.
Hugo tog det väldigt hårt, men idag är det mycket goda vänner. Linda säger fortfarande att Hugo är en toppenkille med ett stort och varmt hjärta....Åh......söta lilla Hugo! Vilken merit han har, det är nog inte många 19 åringar som dejtat Linda Rosing. Han lär ju inte heller ha problem att skaffa sig en tjej efter detta =)



Jag gillade verkligen det här programet, många tycker säkert att jag är jättefjollig som följt Linda i hennes dejtande. Men jag tycker ändå att Linda är en skön tjej, ett roligt tv-program helt enkelt.

Vi får väl se vad som händer här näst. Linda är ju fortfarande singel.....;)

Let´s Dance 2010

Datum: 2009-03-31 Tid: 21:20:06


Nu är det redan klart att det blir en ny säsong utav tv-succen Let´s Dance.
Tv4 har beställt ännu en säsong utav programet, det blir den femte,  som kommer på tv år 2010.
Vem skulle du villa se i Let´s Dance 2010?

Mr Aktuellt avled i morse

Datum: 2009-03-31 Tid: 21:13:08


Mr Aktuellt Jarl Alfredius avled i morse, 66 år gammal. 1986 började Jarl på Svt med Aktuellt. Jarl började jobba som journalist redan i början på 1970 talet, men det var inte det han drömde om, utan hans dröm var att bli skådespelare.
Efter journalisthögskolan så sökte han jobb på radion som nyhetsuppläsare där han jobbade i 12 år.
I juli 2008 lämnade han sitt jobb på Svt.
Han drabbades av prostatacancer, och idag avled han.

Persbrandt pappa igen.....

Datum: 2009-03-30 Tid: 23:50:22
sannamicke

Lite kändisskvaller.....Mikael Persbrandt och hans Sanna Lundell väntar sitt andra barn.
The bad boy ska bli pappa för andra gången =)

Attling Man

Datum: 2009-03-30 Tid: 23:43:27
Mikael Persbrandt för Efva Attling MAN.

Reklamkillen för nya Efva Attling kollektionen är ingen mindre än Mikael Persbrandt.
I november 2008 öppnades Attling ManHornsgatan 42 i Sthlm och i april i år så kommer hennes nya herrkollektion ut. Den består utav 11 artiklar i silver med kraftiga uttryck och inspiration från musivärlden.



Smycken från Efva Attling MAN.

Måndag....Tidsförvirrad.....

Datum: 2009-03-30 Tid: 23:38:37
klocka1.jpg
Konstig dag....jag som skrev igår att jag ställt om klockan till sommartid, det hade jag tydligen inte.Hmmm...min mobil har tydligen ändrat till sommartid utav sig själv och efter det så har jag ställt fram klockan ännu en timme. Så idag har ingenting varit som det ska.
Hade ställt klockan på 09.00, men när den ringde så klev jag upp och knäppte på tv´n för att äta frukost framför Nyhetsmorgon, men då var klockan bara 08.00. Inte konstigt att jag var så trött......Men då kom jag upp i tid i allafall.
Mötte upp världens bästa mamma på centralen klockan 11.15 (kom med bussen från Bollnäs), så åkte vi in till Söder och käkade lunch. På tunnelbanan på väg hem kollar jag på mobilen och får panik, kl är 14.00 och jag ska vara hos naprapaten klockan 14.45 och då ska jag hinna hem, packa träningsväskan, byta om och åka in till Söder igen. Spinger hem, fixar allt och kliver på t-banan igen, kommer fram till Hornstulls t-bane perrong och ser att deras klocka är 13.45 =(
En timme för tidig igen....suck.....What do to i en timme själv vid Hornstull? Gick på ett café och satte mig och drack en färskpressad apelsinjuice och bläddrade i tidningar för att få tiden att gå.



Väl hos naprapaten en timme senare så får jag äntligen lägga mig ner på bänken och bli lite plågad. In i ryggen fick jag minst 8 nålar och en värmedyna, efter ca 5 min så var det bort med dem och knäcka bort alla mina låsningar och massera och trycka på alla mina onda muskelknutar, f-n vad ont det gör, kändes som om jag skulle spy. Avslutade med lite skön massage sen var det slut för idag. Nästa besök igen nästa måndag......



Gick direkt till gymet efter besöket hos naprapaten, trodde att jag skulle på spinning klockan 17.00, så att jag hann gymma lite innan det var dags. Men det skulle jag inte, utan mitt spinningpass började kl 17.30. Och nu var klockan 16.00....orkar man vänta eller ska jag åka hem? Som tur var fanns det platser kvar till ett pass som började kl 16.30 så jag körde då i ställte, fick jag det avklarat lite tidigare idag, känns skönt.
Vad är det med klockan och tiden idag....eller är det mitt minne det är fel på?

Se hela bilden

När jag kom hem så hade min kära mor lagat mat åt mig =) skönt att bli lite bortskämd, slippa laga mat till sig själv jämt.
Det blev kycklingwok med fullkornsnudlar....mums!
Sedan blev det ett lång och skönt bad för mig, låg där länge och läste i min sköna och roliga bok, "Kung Carl och vänninorna", som jag tänkt läsa ut ikväll.
Sedan bänkade vi oss framför tv´n, tittade på "Halv åtta hos mig"....såg ut att vara mycket god mat i kvällens program, kanske man skulle prova någon gång. Man får bra tips och ideér utav det programet.
Sedan var det C.S.I och kvällen avslutades med underbara och roliga "Ballar av stål".

Foto: TV4

Hummercapuccino med skagentoast lät mycket gott tycker jag.....mmmm!




Kaninkokerskan Sandra som raggar på upptagna killar tycker jag var sjukt roligt. Shit vad förbannad flickvännen blev till killen som Sandra raggade på, vilka blickar, hihihih och att hon gick där ifrån och började grina...shit!
Undrar hur en annan skulle reagera, om någon tjej kom och slog sig ner brevid Magnus om vi var ute tillsammans och började ragga, ge komplimanger, sätta sig närmare osv. Tror att jag mest skulle garva till en början...sen kanske jag skulle be bruden att sticka eller liknande ifall det blev för mycket =) Vem vet....kanske skulle hon få en blåtira =)


Meet the fuckers...Hahaha, ja vad gör man? vad skulle man göra om man såg något liknande på stan? Hahaha....helt galet roligt ju.

Bitterfittan Nour är ju också för härlig, ger killar böter för att de är män som tar för mycket plats, våldtar, visar k*ken, har högre lön osv.

Nu ska jag krypa ner i min sköna, stora säng och läsa ut min bok....
Godnatt på er alla!

Söndag

Datum: 2009-03-29 Tid: 21:24:41
Badminton
Var det någon som glömde att ställa om klockan i natt? Till sommartid.....
Inte jag, där emot så var Magnus lite förvirrad när han tittade på klockan i morse, den var 09.30 på hans mobil, men då var den ju egentligen 10.30. Time to go up.....Klockan 12.00 ska vi spela badminton ute i Enskede.
Käkade lite frulle och packade väskan och åkte iväg, skönt att det ligger så nära ca 10 min från dörr till dörr.
Då var det dags för 1 tim badminton....det började ju bra för mig, men sen gick det bara utför. Magnus spöade skiten ur mig som vanligt när vi spelar. Men ändå tycker han att det är roligt, försökte att spela lite smartare idag, få honom a´tt springa lite mera, bli lika svettig och trött som jag blir. Men det gick så där....Fick i allafall lite beröm idag  för några mycket bra bollar =) det tackar man för.....
Fast jag blir helt slut, nästan död efter en timmes spelande så tycker jag att det är riktigt roligt spela, hoppas att vi fortsätter med det minst 1 ggr i veckan när Magnus bor här i sthlm på heltid.

Söndag,söndag ska ju vara en rikigt soft mysdag. Men inte för mig och Magnus, söndagar är de dagar vi skiljs åt. Lika jobbigt varje gång, det är inget man vänjer sig vid. Helst av allt hade vi velat tagit ett bad, krypit ner i sängen, käkade något gott och kollat film hela kvällen. Men som i vanlig ordning så var det dags för Magnus att åka upp till Norr igen....Hans plan går 17.35 upp till kalla, snöiga Luleå.
Efter ett tårfyllt farväl på arlanda så begav jag mig hem igen, hem till en tom och tyst lägenhet, där jag får tillbringa min söndag tillsammans med min lilla dunboll Snuttan. Vi båda saknar Magnus så mycket redan.....räknar ner dagarna tills nästa gång vi får ses.
Snyft......

Lördag

Datum: 2009-03-29 Tid: 21:11:11
Det blev ju rätt sent igår, så idag tog vi lite sovmorgon till klockan 09.45....så skönt! Hade planerat att spela badminton idag, men eftersom det var fullbokat i hallen så sköt vi på det till på söndag. Så idag blir det lunch på Söder, sitta på cafét och bara softa, snacka en massa skit om allt och ingenting, äta något gott och bara mysa.
Självklart så blev det mitt favvohak "Baresso" på Söder, och så klart även deras underbara Ceasarsallad. Jag är så tråkig, vågar aldrig prova något annat...rädd att bli besviken, därför så kör jag på ett säkert kort. Magnus käkade Canelloni Bolognes portion "större" hihi....Det är min Magnus det! ;)

När vi kom hem så tittade vi på ett avsnitt av "Hells Kitchen" en serie som både jag och Magnus älskar.

Sen var det dags för handboll, Hammarby-Ystad. Då kröp vi ner i soffan med täcket över oss, jag småslumrade till lite då och då, och väcktes i mellan åt när Magnus skrek för att någon gjorde mål el något bra el dåligt hände i handbollen.
Matchen slutade 33-27!!!




Till middag så lagade vi egna hamburgare med egen klyftpotatis i ugnen. Mums så gott det blev! Åt det framför tv´n samtidigt som vi tittade på "Robinson".
I kvällen program var det Beatrice som fick lämna ön.

Beatrice Karlsson från Robinson 2009. Foto: Daniel Ohlsson/TV4

Såg henne på arlanda idag (sön) när jag skulle lämna Magnus där.

Mitt favoritlag är det blå laget, med de lite yngre deltagarna i, stackarna som fick stanna i träsket. Men en person som verkligen skulle vinna allt, som är en riktigt överlevare är ju Jarmo. Han gör ju allt för att få i sig mat och energi, igår käkade han ju myror och slickade i sig myrpiss, fixade palmhjärta åt alla osv. En riktigt Robinsongubbe!

Sedan fortsatte kvällen med ännu mera sport. Nämligen fotboll, VM-kval mellan Sverige-Portugal.

Kramkalas efter 0?0 och Daniel Majstorovic och Olof Mellberg

Sverige började bra de första femton minuterna men sen hände det inte så mycket mera. Men de spelade mycket bra eller så var det Portugal som spelade dåligt. Trodde att Portugal skulle spöa skiten ur Sverige, men istället blev det oavgjort, 1 poäng till Sverige. Olof Mellberg och Daniel Majstorovic var de bästa ikväll!
Hur ska det gå för Sverige...Blir det något VM år 2010 för oss?



Var det fler än jag & Magnus som släkte alla lampor igår "earth hour"?


ErotikMässan

Datum: 2009-03-29 Tid: 20:31:19


Fredag kväll tillbringade vi ute i alvik, på Gamla tryckeriet (där jag jobbade med tv-programet "Floorfiller"). Det var nämligen dags för Erotikmässan igen. Och självklart så skulle vi dit...var ju där förra året också, och då var det riktigt bra.
I år var det så där, mer folk än sist, men sämre strippor (jätte tunna brunnetter) och det gillade inte Magnus, inte jag heller för den delen, de manliga stripporna var samma som förra året. En kille som vekligen är grym på att dansa, utklädd till vampyr med huggtänder, vita linsor mm...lite scary!



Det är ju så mycket roligare när det blir en show utav uppträdandet, och inte bara en tjej som åmar sig mot strippinnen och slänger plagg efter plagg.  Tex när de gör lite akrobatik på strippinnnen, tar upp folk i publiken och hittar på lite bus. ;)

Det fanns ju också en hel del roligt att titta på, en massa utställar utklädda till det mesta och som sålde det mesta.
Mycket snygga underkläder, strumpbyxor, skor, mm.


Tyvärr så var klänning jag hade köpt till denna kväll för liten över bysten, j-vla tuttar.....den som skulle ha varit så snygg på annars....Men skorna älskar jag, de var så snygga...det fick bli en svart klänning till istället och en massa lösögonfransar och sotade cateyes ;)

Vi hade en riktigt trevlig kväll i allafall ;)

Nästa mässa är Foxy Fall som också blir i Alvik den 28 okt - 1 nov.

Fredag

Datum: 2009-03-29 Tid: 20:06:45
Upp klockan 07.00, kände verkligen inte för att kliva upp när jag vaknade upp brevid Magnus som låg och sov så skönt. Ville inget hellre än att somna om och sova vidare. Men det var bara att kliva upp, duscha och fixa till sig. Ordna frulle och sedan väcka Magnus, åt frukost lite snabbt innan det var dags att åka. Min baby är en ängel, han körde mig till mitt jobb ute i Enskede, skulle på en modellplåtning ute vid Svedmyra/Stureby. Jobbade tillsammans med en fotograf som heter Ullrika och så var det fyra modeller, som behövde bilder till sina modellböcker/portfolios. Och det behöver även jag, bilder till min sminkbok på modeller med vardagssmink/naturliga/plane/snygga och cleana bilder.


Började klockan 09.00 och då kom det två modeller, gjorda lite olika sminkningar, försökte hålla mig till lite smink, kan ju tyvärr vara lite svårt för mig som älskar massor av smink. Men alla verkade nöjda och glada så det var ju roligt, blev en del olika frisyrer också....Klockan 11.30 var vi klara med dem, så då var det lunchdags.
Och strax efter 12.00 kom de andra två modellerna, och även de skulle ha enkla frisyrer och lätta make uper. Det rullade på ännu bättre med dem, så vi blev klara mycket snabbare än vad jag trodde.


Magnus var på arbetsintervju på ett ungdomsbehandlingshem ute vid Södertälje, så när han var klar där så kom han och hämtade mig. Han hittade ut dit igen, så impad....inte så lätt om man inte är så hemma här i storstan ;) Men han har ju ett grymt lokalsinne som en annan saknar =)
Det hade gått jättebra för honom, det kändes bra och att han hade svarat bra på frågorna som arbetsgivaren ställt. Så nu är det bara att hålla tummarna och hoppas på att han får det i sommar eller något utav de andra jobben har sökt.

När vi kom hem så kröp vi ner i sängen och kramades lite, och vips så sov vi båda två. Snacka om trötta, ca 2 timmar senare vaknar vi upp och ute så öser snön ner...helt galet, vart tog våren vägen?
Efter bara några timmar så var det ca 1 dm snö ute igen....
Vi käkade lite middag sen var det dags att fixa till sig till kvällens äventyr.......
fortsättning följer......

Torsdag

Datum: 2009-03-29 Tid: 19:47:05
En stressig dag....Dagen började med att jag var i väg till gymet, sen skyndade jag mig hem för att jag hade bokat tvättstugan, sprang fram och tillbaka dit under 3 timmars tid, samtidigt som jag städade och plockade här hemma. Vill att det ska vara snyggt och välstädat när Magnus kommer hem =)


 
När jag var klar med det så sydde jag och färgade mitt nya löshår, framför senaste avsnittet "Ballar av stål". Jag dööör vad roligt det är, älskar "Bitterfittan" Nour...så skön! Hahhahah....


 
Iväg till Ica kvantum för att handla, fylla på kylskåpet tills Magnus kommer hem ;) Lagade lite mat, så att vi båda har lunch imorgon, det blev en mycket god kycklingwok med färska grönsaker och grön curry och kokosmjölk, mmm mums. Ett nytt recept som jag provade! Duschade och snygga till mig för att sedan hämta upp Magnus på arlanda klockan 20.45.
När vi kom hem så hann vi inte med så mycket innan det var dags att sova. Jag ska ju upp tidigt och jobba och Magnus ska på anställningsintervju.
Åh det är så skönt att my baby är hemma igen....

Tofflor till mig

Datum: 2009-03-25 Tid: 21:12:37

Playboy - Star Pink - Bild 1
Playboy star pink 319:- från sexy.
De här tofflorna skulle gärna få värma mina fossingar, rosa och fluffiga, riktigta mystofflor....

Till helgen....

Datum: 2009-03-25 Tid: 21:04:05
I helgen ska jag och Magnus ut på lite äventyr ;) så då passade jag på att beställa lite nytt, bla en klänning från Elise, har flera klänningar från det märket, and i just love them ;) Det här är en ny färg och modell, korallröd. De klänningarna kostar i vanliga fall ca 1.000:- inne på Sturegallerian, men på nätet var det ju toppenpris. Och skorna är med 13 cm klack (en sko man sett många kändisar har just nu).
Snyggt även till sommaren, till en brunbränd kropp =)

Body Con Dress SEK 599, Elise Ryan - NELLY.COM


599:-

Strapped Boots SEK 499, Nelly  Shoes - NELLY.COM
499:-




 

Hansonbröderna

Datum: 2009-03-25 Tid: 10:17:49
Kommer ni ihåg när dessa småpojkar upptäcktes, 1997 då var jag bara 14 år. Kommer ihåg när jag satt på mitt tjejrum och tittade på Mtv och såg den här låten för första gången. Älskade den på en gång, plus att man blev lite småkär i Taylor (mellanbrodern). Han var ju sååå söt, och vilken röst! =) Det var tider det....




1997 så tog det världen med storm med låten MMMbop, som blev årets sommarplåga. Hansonbröderna höll på till 2000 men efter ett bråk med skivbolaget  Island Def Jam Records, så valde de alla att lämna bolaget. Efter det så har de gjort 2 album på egen hand.






Samtliga bröder är i dag pappor och äkta makar: Taylor Hanson, 26, har fyra barn med hustrun Natalie Anne Bryant, äldstingen Isaac Hanson, 28, har två barn med hustrun Nicole Dufresne och yngstingen Zachary Hanson, 23, har ett barn med hustrun Kathryn Tucker.


Våffeldagen 25 mars......

Datum: 2009-03-25 Tid: 09:58:43
Varför äter man våfflor just på Jungfru Marie Bebådelsedag?
Man kan spåra firandet av Jungfru Marie Bebådelsedag så långt tillbaka som 500 efter kristus. Man firar den 25 mars, vilket är nio månader före jul och Jesus nedkoms.Förr kallades Maria även för "Vår Fru" och därför kallas även Jungfru Marie Bebådelsedag för "Vårfrudagen". Att dett sedan blev "våffeldagen" tros vara ett hörfel, "Vårfru" blir lätt "våfflor"

Våfflor
Klassiska våfflor

6 dl mjölk
3 dl vetemjöl
 3 ägg
 2-3 msk smör
0,5 tsk salt

Gör så här:
Häll hälften av mjölken i en skål. Vispa i mjölet och saltet till en jämn smet. Häll i resten av mjölken och därefter äggen. Grädda. Alternativt kan du smälta smöret och hälla i det i smeten. Då behövs inget smör till gräddningen förutom till första laggen.

Varför inte lyxa till det lite extra med champagnevåfflor......Mums!

Lyxiga chamapgnevåfflor

100 g  smör
100 g strösocker
1,5 tsk rent vaniljpulver
2-3 ägg
4 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
2 dl champagne eller torr cider
rivet skal från ½ citron eller en liten lime

Gör så här:

Blanda mjölet och bakpulvret i en bunke. Vispa socker, smör (rumsvarmt) och vanilj, pösigt. Tillsätt äggen ett i taget, därefter mjölblandningen. Rör ner champagnen, lite i taget, smeten ska vara tjock. Smaksätt den färdiga smeten med det rivna citrusskalet. Låt smeten svälla 20 minuter. Grädda försiktigt och servera med riven, mörk choklad och vispad grädde.


 

Tisdag

Datum: 2009-03-24 Tid: 12:00:26
Min dag blev inte som planerat idag. Hade ställt klockan på 08.00, tänkte vara på gymet klockan 09.30.....Men vad hände? Klockan 10.00 så vaknade jag utav att jag fick ett mess utav Magnus. Så på något vis har jag stängt av klockan när den ringde, tur att jag inte skulle upp och jobba. Måste ha varit sjukt trött, gick och la mig 22.30 igår, hade i för sig svårt att somna....behövde kanske ta igen de förlorade sovtimmarna sen i lör/sön.


Så istället så sitter jag här vid datorn nu och lyssnar på musik, känner mig fortfarande sjukt trött, undrar om akupunkturen kan ha någon påverkan?Inte likt mig att vara så här seg och trött....Hmmm!

Resten av dagen ser ut så här:



16.00 gymma
17.00 spinning
18.00 sola
18.30 laga mat
19.30 titta på tv





Mina favoriter just nu.....

Datum: 2009-03-24 Tid: 11:53:37
T.I feat Justin Timberlakes "Dead and Gone".




Ohh I've been travelin on this road too long
Just trying to find my way back home
The old me is dead and gone, dead and gone
Ohh I've been travelin on this road too long
Just trying to find my way back home
The old me is dead and gone, dead and gone

Rihanna "Rehab".



Baby, baby
When we first met
I never felt something so strong
You were like my lover
And my best friend
All wrapped into one
With a ribbon on it
And all of a sudden
you went and left
I didn't know how to follow
It's like a shock
That spun me around
And now my heart's dead
I feel so empty and hollow....

Älskar verkligen dessa två låtar....
De är mina favoriter just nu!



Spotify

Datum: 2009-03-24 Tid: 11:32:31
Spotify är det bästa just nu....För er som inte har det och vill prova gratis, så gå in på Spotify och se om det finns någon gratis inbjudan till just dig.
Snygg design och en massa bra musik.
Lämplig att ha när man ska ha fest, bara klicka ner de låtar du är sugen på just då, ingen nerladdningstid och det finns det mesta, allt från Lilli & Sussi från 80-talet till nutidens Justin Timberlake.
Eftersom det är strömmande musik så är det inget som spars ner på din hårddisk.
I just love it....hope you do to!



spotify.se

Snabba Cash blir film

Datum: 2009-03-24 Tid: 10:19:45
Snabba cash - Lapidus, Jens - Böcker

JW är Stureplanskillen som säljer kokain på de hetaste inneställena. Han gör vad som helst för att nå dit han vill. Jorge är latinon som kan allt om koks och som går i land med en osannolikt tjusig rymning från Österåkeranstalten. Ingen kan k-branschen bättre än han. Mrado sköter indrivning åt bossen Radovan. Han drömmer om ett bra liv för sig och sin dotter, men det ligger riktigt långt borta.

Den kriminella världens egen logik för de tre samman, och det kan bara sluta på ett sätt: en kamp om liv och död. Och varför, egentligen? För snabba cash.

?Vi spelar in en av de kändaste scenerna när Mrado Slovovic
 Nu blir boken "Snabba Cash" film. Några utav scenerna spelas in på restaurang "Kvarnen" på Söder i Sthlm.
Inspelningen beräknas vara klar i början av juni och filmen, som regisseras av Daniel Espinosa, planeras ha premiär i slutet av 2009.
Dragomir Mrsic - tidigare i Josef Fares "Leo" - och Joel Kinnaman - tidigare i "Arn" - bär två av huvudrollerna


 
Joel Kinnaman spelar en av huvudrollerna.
Joel Kinnaman spelar en utav huvudrollerna

Jens Lapidus.
Jens Lapidus "författare" till boken Snabba Cash.
Jens Lapidus, född 1974, är en svensk advokat och författare. Lapidus debuterade som författare i augusti 2006 med boken Snabba cash.Lapidus är uppväxt i Stockholmsstadsdelen Gröndal samt utbildade sig till jurist i Stockholm och London. Han har även studerat strökurser i idéhistoria, medie- och kommunikationsvetenskap, nationalekonomi och praktisk filosofi. Han är verksam som brottmålsjurist och är advokat sedan hösten 2008.

Måndag

Datum: 2009-03-23 Tid: 22:15:44
Usch idag var jag trött, hade kunnat sova hela dagen....i allafall legat i sängen och softat. Men jag hade ju några ärenden att göra idag. Klockan 11.15 var det dags för ett besök hos min naprapat Helene på Naprapat Värkstan. Hon ska hjälpa mig att få min rygg i toppskick. Efter lite akupunktur, massage, knäckning och stretch så kände jag mig som en helt ny människa när jag gick där ifrån. Så skönt, ryggen kändes mjukare och lättare.....Ska dit igen nästa måndag så ska vi nog se till att jag slipper ryggbesvär i framtiden. Måste bara komma ihåg att göra de övningar som hon bad mig göra på gymet, blir lätt att man struntar i det. Men nu har jag lovat mig själv att göra det.


Se hela bilden


Åkte in till stan en sväng för att lämna tillbaka ett utav löshåren som jag köpt till lördagens jobb, passade då också på att köpa ett nytt till mig själv också. Har haft samma sen nov, så bra kvalité som det har varit på det här håret har jag aldrig varit med om, annars brukar man ju behöva byta 1ggr/mån.

När jag kom hem så käkade jag lite lunch, sen tog jag på mig träningskläder och gav mig ut i snöslasket och blåsten. Det blev 1 timmes promenad....skönt att röra lite på sig.
Började lyssna på en ljudbok idag, "Flickan som lekte med elden" av Stieg Larsson. Mycket spännande....

Flickan som lekte med elden - Larsson, Stieg - Böcker

Tog ett varmt och skönt bad när jag kom hem, blev lite frössen efter promenaden, det var ju tyvärr inget skönt vårväder ute som man kanske hade förväntat sig.
Resten av kvällen tillbringade jag framför datorn och tv´n och i telefonen med min baby, som äntligen kommer hit igen på torsdag...Åh vad jag längtar!

Nu väntar sängen, ska upp tidigt imorgon för att träna på gymet.

Godnatt...



Söndag....Inspelningsbakis

Datum: 2009-03-23 Tid: 21:42:01
Shit vad jag var trött i morse vid klockan 11.00 när jag vaknade, det blev bara 5 timmars sömn för mig. Fast jag var så trött så kunde jag inte somna om plus att jag inte vill vända helt på dygnen. Så jag låg kvar i sängen och drog mig, tittade på Robinson som gick i repris och pratade med min Magnus. Som jag kunnat gjort allt för att han hade legat här brevid mig nu och tagit hand om mig.

Foto: Daniel Ohlsson/TV4

Det var Michel Berendji som blev utröstad i  årets första program.
Jag tyckte verkligen inte att det var rätt person att åka ut, han verkade ju hur trevlig och go som helst plus att han  hittade en "love" på ön.....Det föll tom en tår från mig när han fick lämna ön och man fick se stackars Mika gråta av besvikelse.
Snyft....
Har ännu inte fått någon favorit, måste se det flera gånger innan jag kommer att fastna för någon.
vem gillar ni?

Kände att jag behövde få lite luft, för att piggna till lite så jag begav mig ut på ca 1tim och 40 min promenad. Jag gick från Västertorp till Mariatorget, hade min vän Helena i telefonen nästan hela vägen. Snackade en massa skit som vanligt, ibland är det skönare än att lyssna på musik.
Helt galet, mitt under promenaden så börjar det att snöa igen...what´s the problem? Vart är våren?



Passade på att handla lite på Hemköp vid Mariatorget, tänkte göra det bästa utav söndagen så det blev tacos till middag. Söndagar är egentligen en riktig mysdag, synd att min baby inte är här.....



Åt lite tacos och tittade på 4 avsnitt utav Desperate Housewives och 1 avsnitt av American Next Top Model (nya säsongen). Älskar serier....ska ge den nya serien "The Mentalist" en chans.
 Är det någon som sett den serien?

 Se hela bilden 

Var och hämtade ut ett paket på posten idag, och i det var det mina nya Converse skor. Vita och snygga...men de får vänta tills det blir mer vår och torrt ute.

Converse Sko VIT

Hela dagen så har jag varit helt borta, så trött och slut.....
Hoppas att morgondagen blir bättre.....




Musikvideoinspelning 22tim

Datum: 2009-03-23 Tid: 21:12:07
Då var det dags igen då, att jobba med en musikvideo. Även denna gång var det en artist från England, "Lockout feat Chenai" heter den nya gruppen. Låten heter "Bounce". Gruppen består utav en snubbe som gör musiken och en 23 årig tjej som sjunger, påminner lite om Beyonce fast popigare. Detta är en stor satsning, så vi får hålla tummarna och ser hur det går. Personligen så tror jag hårt på den, tror att den kommer att köras en hel del på alla klubbar runt om i världen. En skön danslåt och videon kommer att bli sååå snygg....=)

Vi anlände till Independet studio ute i Orminge/Saltsjö-Boo klockan 07.40. Samma ställe som jag var med och jobbade med gruppen "Melody Club".
 

Då var det bara att plocka upp alla grejjer för klockan 08.00 anlände artisten Chenai. En mycket söt, trevlig, charmig brud. Hade tidigare i veckan haft kontakt med henne via mailen, så vi hade diskuterat hår och smink där, så jag visste på ett ungefär hur hon ville ha det, mycket hår och mycket ögon make up. Hade också varit iväg och köpt löshår till henne som jag var orolig över att det skulle vara fel färg, fel lockar osv. Men det blev klockrent! =) Så bra blev det....Kände mig supernöjd.

Hade en assistent med mig idag, och det är man ju inte bortskämd med. Men åh så skönt, få bli lite avlastad och ha någon att köra lite med när ma själv börjar bli för trött.....Angelica heter min nya ass, fick ett tips om att hon skulle vara bra, så då fick hon följa med. En mycket trevlig och social tjej, som vågade ta för sig osv. Det gillar jag, istället för att ha någon blyg och osocial människa att jobba dygnet runt med, då skulle jag ju döööö. Hon var ju rätt så nyutbildad, men det gick bra ändå, så jag kommer absolut att använda mig utav henne flera gånger.

Videon var lite uppdelad, det skulle utspela sig på olika klubbar, en Crome bar med inspiration av nutid/NY style, sedan en hip/hop klubb, det var också en hel del andra klubbar plus restauranger som skulle vara med, men pga en massa tekniska problem och en massa strul så fick de stryka en massa scener, så det var synd. Men den kommer nog att bli assnygg ändå.....

Det var 8 st dansar som var med och var statister och dansade i videon, så grymma, vilka moves, snygg korrigrafi mm...I like....det var rikigt roligt att se dem alla dansa. 3 st tjejer och 5 st killar.......

Jobbade med samma underbara team som alltid, så det var skönt annars hade jag aldrig orkat med den här dagen. Vi började 07.40, klockan 16.00 var det lunch =( och klockan 00.00 var det middag. För en annan som är van att äta flera gånger om dagen, så var ju detta jättejobbigt, höll på dö utav hunger. Vi blev klara klockan 05.40 och då hade solen redan gått upp....Snacka om lång dag! Fram till klockan var 00.00 så var allting toppen, det var roligt och soft stämning, men efter det så deckade typ allas humör och det blev väldigt segt.

När jag kom hem så var det bara att ta en snabb dusch, dricka en liter vatten och försöka somna. Deckade så klart, men vaknade igen klockan 11.00 och kunde inte somna om, så det blev inte många timmars sömn för mig den här morgonen. Får ta igen det en annan gång =) 

Chenai















Milleniumfilmerna 2 och 3 kommer på bio i höst....

Datum: 2009-03-20 Tid: 18:02:20

Bara den första Millennium-filmen skulle gå upp på biograferna. De andra två skulle visas på tv, men nu har Svt ändrat sig. Och glad för det är jag =)
"Män som hatar kvinnor" är en stor publiksuccé i Sverige och utomlands. Nu är det klart att även "Flickan som lekte med elden" och "Luftslottet som sprängdes" får gå upp på biograferna

De två sista Millenium-filmerna kommer på bio under hösten 2009.
Åh vad jag längtar redan.....
Den första filmen "Män som hatar kvinnor" var ju så bra, så jag har höga förväntningar på de andra två.
Mer Lisbeth på bio Noomi Rapace som Lisbeth Salander i Mille

Nicole på smällen igen

Datum: 2009-03-20 Tid: 17:51:30


Nicole Richie och Joel Madden väntar sitt andra barn. Harlow, 1, ska få ett syskon.

Annikas väntar sitt första barn.....

Datum: 2009-03-20 Tid: 17:42:09


De Annika Sörenstam helst av allt ville när hon slutade med golfen var att skaffa barn. Och nu har den önskan slagit in =)
I slutet av 2008 så la Annika klubborna på hyllan. I stället väntade bröllop med pojkvännen Mike McGee, smekmånad i Whistermountain och nya jobb, bland annat som golfbanedesigner. Barnet beräknas att komma i höst.


Fredag

Datum: 2009-03-20 Tid: 17:36:21
En riktigt fixar dag.....Var inne i stan idag för att fixa det sista inför morgondagen. Köpte löshår, lörfransar, puder mm (tur att det för en gångs skull fanns en budget för det), så jag slapp betala det.

När jag ändå sprang runt på stan så passade jag själklart på att springa in i några affärer, bla på Gina Tricot, där jag köpte en snyg väska för endast 99:-, den fanns även i rött och vitt, funderar på om jag ska köpa en i varje färg så har man en till olika outfits =) I like....



Sprang in på H&M för att köpa fransar och där på en ställning så hängde det et halsband som det stog "Linda" på...hihi...Jag var bara tvungen att köpa det, H&M hade ju klubbrabatt idag också, 10% på alla köp så då var det ju inga problem att köpa det, 129:- kostade det. (ett lång silver, med massor av olika kedjor i olika längder).

På väg till t-banan så råkade jag gå igenom Åhlens bokavdelning, och tur var väl det för mig som älskar böcker. De hade nämligen rea på reapriset, 50% på reapriset, så då passade jag på att köpa mig tre böcker och totalt blev det 111:- för tre stycken inbundna deckare. Toppen! Vilket fynd!


Vinterstaden - Indridason, Arnaldur - Böcker Mannen i sjön - Indridason, Arnaldur - Böcker Skumtimmen - Theorin, Johan - Böcker

När jag kom hem igen så tog jag bilen till Ica Kvantum för att handla lite mat, se till att ha med mig massor av mellanmål och nyttig mat till jobbet imorgon. Det kommer att bli en lång dag och då behövs det energi.....
Så var det dags att städa igen då.....damma, dammsuga, plocka undan, tvätta osv......

Ikväll blir det en lugn hemmakväll framför tv´n, titta på Let´s dance och laga någon god mat i min ensamhet, sen blir det tidigt i säng, ska vara på palts imorgon bitti klockan 07.40 och kommer nog att jobba till 01.30 =( Lång dag.....

Ikväll är det semifinal i Let´s Dance, spännande. Tycker att alla tre paren är jätteduktiga och hör hemma i finalen, så det blir tufft ikväll. Undrar vem som åker ut???




Morgan Alling och Helena Fransson

Utmaning: quickstep
Musik: Let's go crazy - Prince
Uppvisning: slowfox
Musik: Sakta vi gå genom stan - Monica Zetterlund

 

Laila Bagge och Tobias Wallin

Utmaning: jive
Musik: SOS - Rihanna
Uppvisning: quickstep
Musik: Everybody needs somebody - Blues Brothers



 

Magnus Samuelsson och Annika Sjöö

Utmaning: rumba
Musik: Ain't no sunshine - Bill Withers
Uppvisning: tango
Musik: Don't go - Yazoo 


 


MiniPc

Datum: 2009-03-20 Tid: 16:51:17
Funderar på om jag kanske skulle behöva en minipc, en dator som jag kan ha med mig överallt. Den här Acer kommer från NetonNet och kostar endast, 3.390:-.
Finns i flera fäger, men min favorit är den rosa.

 

 

Acer Aspire One AOA150-BP Pink

- 8,9-tums skärm
- Intel Atom N270
- 1GB arbetsminne
- 160GB Hårddisk
- Minneskortläsare
- Webbkamera
- Windows XP Home

Kanske något man kan önska sig när man fyller år....=)

Ny bil till sommaren.....

Datum: 2009-03-20 Tid: 16:42:59
Magnus och jag funderar på att köpa en ny bil till sommaren, med ac, lite större motor, nyare årsmodell osv.
Jag surfade runt lite på nätet idag och hittade tre stycken som jag skulle kunna tänka mig....Undrar vad han tycker om dem? ;)



Audi TT



Volkswagen New Beetle



Hummer

I love pink.....

Torsdag

Datum: 2009-03-19 Tid: 22:02:46
Somnade sent igår kväll, min vän Jerrie ringde mig klockan 22.30 och eftersom det var ett bra tag sedan vi pratades vid så hade vi en del att ta igen. Klockan rann iväg och så var den 00.30, jag som hade planerat att somna tidigt idag, så jag kunde vara pigg i morse (tor). Men så blev det icke, sov till klockan 09.00 då var det upp och hoppa.



Sen bar det iväg till Stora Väsby till "Jåm" för att handla lite hårstylingsprodukter mm till alla jobben. Det blev en hel del, lite nya borstar, olika vaxer i olika styrkor, hårspray, hårnålar, en ny tunn locktång mm. Älskar det stället, skulle kunna gå runt där i timmar och kolla på alla saker de har där.

Köpte lite nya produkter från en ny serie som heter "Big Sexy Hair", ska bli intressant att prova och se om det är något att ha och som jag i framtiden vill fortsätta att jobba med.


Det blev en snabbis till City Gross också för att handla tops, bomull, kleenex och våtservetter till lördagens jobb.
Hem och käka lite spaghetti och köttfärssås innan det var dags för ett pass spinning puls.
Hemma igen så blev det middag (samma som lunchen) framför tv´n "Halv åtta hos mig".

Spinningcykel


Har nyss pratat med min baby som är uppe i Norr och lider, stackarn. Har inget att göra på praktiken.....tänk om han ändå hade fått varit här i Sthlm under de här 8 veckorna.....det hade varit såååå bra!
Nu väntar sängen för mig och kanske hinner jag läsa några sidor innan jag somnar.......ZZzzZZZZzzzzz

Har bokat tid hos min naprapat på måndag, känns jättebra efter mycket tjat från Magnus...Nu ska jag äntligen få ordning på min stackars ländrygg och min taskiga hållning.

bettyboopkiss

Godnatt och puss från mig ;)


Godis för modemedvetna

Datum: 2009-03-19 Tid: 15:52:06


Modegodis är enligt den världsberömda fotografen Massimo Gammacurta mer fashion än någonsin. Han har fotat modestilleben som det godaste vi vet i form utav klubbor, vi kan hitta märken som Chanel, YSL, Louis Vuitton och Gucci. vad är då smaken? De har fått smakerna utav bla äpplekörsbär och vattenmelon.

Babylycka.....

Datum: 2009-03-19 Tid: 15:11:32


Porrstjärnan Jenna Jameson och fd UFC-mästaren Tito Ortiz har gett sina nyfödda tvillingar namnen Jesse Jameson Ortiz och Journey Jett Ortiz.



Idol 2009

Datum: 2009-03-19 Tid: 10:15:16

Under våren tar Peter Jihde med sig Anders Bagge , Laila Bagge och Andreas Carlsson i Idoljuryn runt hela Sverige för att hitta potentiella artister.



Lördagen den 28 mars 10:00: Göteborg , Eriksbergshallen


Lördagen den 4 april 10:00: Gävle , Gasklockorna


Lördagen den 18 april 10:00: Malmö


Lördagen den 25 april 10:00: Stockholm , Hovet


Lördagen den 3 maj 10:00: Umeå , Nolia


Let´s go party....

Datum: 2009-03-18 Tid: 17:17:38

 

Partydresses for me....
Hittade de här snygga klänningarna, så snygga till sommaren när man är brunbränd.
Endast 399:-/st.

Funny....."XX VS XY"

Datum: 2009-03-18 Tid: 16:11:30











Ny karuselll på Liseberg i sommar

Datum: 2009-03-18 Tid: 16:09:01
Hanghai

Hanghai är en av åknyheterna som kommer att lanseras på Liseberg under 2009. Attraktionen består av en 15,5 meter hög rälsvagga där passagerarna är placerade på en roterande platta. Attraktionen har plats för 40 personer samtidigt och har en kapacitet på 900 passagerare/timme. Liseberg slår upp portarna den 25 april.



Kommer du våga åka?

Eart hour

Datum: 2009-03-18 Tid: 15:54:06


Släck för en ljusare framtid - var med du också!
Den 28 mars klockan 20.30-21.30 släcker privatpersoner, organisationer, företag och städer över hela världen ljuset under en timme. Earth Hour är årets största globala klimatmanifestation och startskottet för det viktiga arbetet inför FNs stora klimatkonferens i Köpenhamn i december.



Mer än 930 städer i 80 länder har hittills anmält sig till Earth Hour. Sydney, Peking, London, Los Angeles, Moskva, Köpenhamn, Göteborg och Malmö är några av städerna som kommer att delta.
Anmäl dig här

Tisdag...En toppendag!

Datum: 2009-03-17 Tid: 19:13:50

Vilken skön dag, vaknade klockan 08.00 och ute öste regnet ner. Klev upp och käkade frulle innan det var dags att åka till gymet. Körde riktigt hårt idag, åh så skönt det känns, kommer inte kunna gå imorgon pga träningsvärk.
När jag kom ut från gymet så sken solen, så skönt, ca 7.5 plusgrader har vi haft här i Sthlm idag.
Vårkänslor......

När jag kom ut från gymet ringde Anna, då var hon på kliniken och var nervös, hon skulle nämligen göra ett skönhetsingrepp idag =) spännande, spännande. Så då åkte en mycket erfaren Linda dit och höll henne sällskap tills det var dags. Tror att hon tyckte att det var skönt att jag var med, vi pratade så mycket om allt annat så det glömdes bort lite, och vips så var det dags.

Mötte sedan upp Lillis på Söder så gick vi till ett utav mina favorit caféer "Baresso" och jag käkade den "bästa, bästa" cesarsallad som finns, Mmmm! Satt där i två timmar och snackade en massa skit, sminkminnen, osv. Hon hjälpte mig även att fixa en assistent till på lör då jag ska jobba med en musikvideo.

Kom hem klockan 17.00 ch gjorde mig en smoothie med frysta bär och lättvaniljyoughurt och kröp ner i badet och pratade i telefonen med Helena.

Idag har varit en mycket bra dag, trevlig, känner att jag mår väldigt bra just nu, all energi man får från solen och träningen.
Hoppas det håller i sig och går åt rätt håll, vill inte ha någon mer snö i år.


Så vad händer ikväll då? Jo jag ska krypa ner under täcket i soffan och titta på "Halv åtta hos mig" och sedan är det "Bygglov" och idag är de i Bollnäs =) Sen så får jag inte missa " Den rätte för Rosing"...ja jag vet, lite fjolligt att kolla på men jag gillar det. Tycker Rosing verkar vara rätt soft och rolig. Kör hårt Linda!



n här killen är joker i kvällens program, verkligen en kille i Lindas smak. Kan 19 åriga Hugo få lite konkurans i framtiden...jag tror nog det =) passa dig Hugo....

Det största projektet för säsongen väntar Bygglovsgänget i kvällens program.  Foto: TV4

I kvällen sista för säsongen så är Bygglovsgänget i Bollnäs. Där en familj pga sjukdom låtit sitt bygge/renovering kommit i sista hand, men idag får de äntligen hjälp med det, de ska nämligen få en hel övervåning renoverad.

Foto: TV4

Gänget som är med och tävlar i veckans omgång av "Halv åtta hos mig". Tyvärr fick inte Jessica så många poäng igår trots hennes härliga meny. Blev verkligen suga på allt hon bjöd på i gårdagens program, snittar som förrätt, hamburgare till varmrätt och en smarrig glassdessert till efterrätt.
Ikväll blir det vegetariskt thai inspirerat.

Viva La Burger Cherrykiss Vattenmelon och fetaost
Parmesanboll Nachos med guacamole

Undrar vad jag ska hitta på för mat till kvällen?
Någon som har något förslag?

My Love

Datum: 2009-03-16 Tid: 21:18:52

Pom Pom

Datum: 2009-03-16 Tid: 16:29:24


Snygga, somriga Pom, Pom sjalar från Gina Tricot, endast 79:-/st.
Kan tänka mig både den aprikosa och mintgröna =)

Söndag

Datum: 2009-03-16 Tid: 00:34:55
Somnade rätt sent igår kväll, eftersom jag och Magnus kollade på två filmer. Och efter det kom vi in på ämnet "sommarjobb" till honom. Han vet inte riktigt vad han vill göra i sommar. Om han ska jobba som personlig assistent i Skövde som alltid för att vi ska få flera långa och intensiva perioder tillsammans för att göra saker på under sommaren. Eller om han ska satsa på ett sommarjobb här i Sthlm, för att knyta nya kontakter, känna på storstadslivet och sambolivet och vi äntligen får en vardag tillsammans......What to do???

Hmmmm...Inte lätt!

Idag klockan 14.15 var det dags för Magnus my honey att åka upp till helvetet igen, stackarn...han vill ju verkligen inte vara där uppe. Här i Sthlm börjar våren komma, idag var det 7 plus grader här och värmen kändes vårig.
Så nu kommer det att dröja ytterligare två veckor igen tills vi kommer att ses igen, jag och min baby. Men that´s life...
Imorgon börjar Magnus sin första dag på 6 veckors praktik på ett ställe i Boden, så stackarn ska sitta på en buss ca 40-50 min varje morgon till och från praktiken....stackarn!

Jaha då var man ensam igen då =( Saknar honom redan, känns så tomt, ensamt och tyst här utan honom.

Efter att lämnat av Magnus på arlanda åkte jag hem och städade....dammade, dammsög, skurade golven, diskade, bytte sängkläder och fixade.




Klockan 20.00 kom pappa och hälsade på från Bollnäs, han har några ärenden här i Sthlm imorgon, så då kom han ner ikväll för att umgås lite med sin dotter så hon slipper vara ensam =) Han hade köpt med sig thaimat =) Mums!
Satte oss i soffan och käkade och tittade först lite på tv, såg premiären utav "Vårt bröllop i era händer" på tv3. För 48.000:- skulle släkt och vänner planera det här parets drömbröllop.....och gissa om de lyckades bra?
Det blev ett fantastiskt vackert bröllop....
Frågan är ju om man själv skulle våga det, låta någon annan planera ensa bröllop, välja bröllopsklänning, mat, lokal, mm....Tror inte det =) Jag har aldrig för stort kontrollbehov för att göra något sånt.



Sedan blev det filmkväll....Vi såg Disneyfilmen "chihuahua från Beverly Hills".

Poster

Om filmen:

Under sin semester i Mexico upptäcker Chloe, en snofsig chihuahua från Beverly Hills, att hon är totalt vilse och behöver hjälp med att ta sig hem igen.

Så tyckte jag:

En Paris Hilton som blivit förvandlad till hund, en talande snobb chihuahua. Chloe heter hunden som hamnar på villovägar från sitt fina hem i Beverly Hills och katastrofen är ett faktum, ingen manikyr, pedikyr, ingen skumpa osv.
Helt ok film, mysig och charmig på sitt vis, Disney är ju alltid Disney.

++

Nu är klockan mycket, dags för mig att krypa till sängs, imorgon bitti väntar Operation Sommar 2009 igen....
Morgonpromenad!!!


Patrick Swayze alla våran Dirty Dancing favorit hunk.....

Datum: 2009-03-15 Tid: 23:56:46
Dirty

Är detta verkligen samma kille som en gång var så het på dansgolvet och fick alla tjejer att villa börja dansa?



Patrick Swayze, 56 år "Dirty Dancing" favoriten är döende i cancer. På bilden ser vi stjärnan hårlös och avmagrad, trots sin cancer så fortsätter han att röka.

Patrick Swayze har i tidigare intervjuer sagt att han sannolikt är död inom fem år men han vill inte ge upp ännu.
- Jag har precis genomgått en cellgiftsbehandling och den har varit framgångsrik. Jag håller på med en bok och min tv-serie går bra.


En utav världens bästa filmer, som jag kan se gång efter gång utan att tröttna.
  
 


Mina favorit klipp från filmen "Dirty Dancing"....I just love that movie......





Pimpa ditt skrivbord

Datum: 2009-03-14 Tid: 22:37:17
Diamonds are a girl´s best friend....
Varför inte hotta upp skrivbordet/kontorsplatsen lite, känns roligare att sittare där då kan jag lova. Lite pimpade datormöss, pennor, hålslagare, häftapparater, tejphållare, miniräknar mm.


Det här sakerna kommer snart att pryda mitt skrivbord.....
I love Bling, Bling.
Sakerna kostar mellan 80-200:-/st.

Grattis Malena......

Datum: 2009-03-14 Tid: 22:07:04


Malena Ernman är vinnaren av Melodifestivalen 2009 och kommer att representera Sverige i Eurovision Song Contest i första delfinalen den 12 maj i Ryssland. Caroline af Ugglas kom på andra plats och E.M.D. på tredje.

Malena Ernman. Foto: Scanpix

Vem vinner???

Datum: 2009-03-14 Tid: 21:45:33

Lördag...Ikea, melodifestivalen och en massa mys....

Datum: 2009-03-14 Tid: 21:28:20
Sov till 09.00 idag...så skönt att äntligen få sova i sin egna säng igen, först var det Magnus säng i Luleå, sedan mamma och pappas gästsäng...inte konstigt att man får ont i ryggen av att hoppa runt så. Men nu vill man knappt kliva upp ur sängen, den är ju så bra...Bästa, Bästa! Käkade frukost framför Nyhetsmorgon som vanligt på tv4, havregrynsgröt med lättmjölk och frysta hallon, blodapelsinjuice och 2 st äggvitor.

Duschade och fixade till oss för dagens utflyker, idag stog det nämligen Ikea på vårat schema =) Har inte varit där på mycket länge, så det ska bli roligt att se om de fått i något nytt och snyggt. Ett sideboard till köket kanske?



På Ikea var det fullt med folk som vanligt, får väll skylla sig själv lite också nr man åker dit en lördag, för då verkar ju alla vara där. Tyvärr så blev det itne så mycket shoppat för oss, vi kom hem med 6 m tyg som jag ska sy gardiner och kuddöverdrag av, en tillbringare och värmeljus (alltid). Allt som allt gick på ca 350:- =)
Det här är tyget som jag ska sy gardiner och kuddar av till vardagsrummet, det blir nämligen vitt, ceriserosa i vår/sommar med silver och svarta detaljer.
Helt otroligt, det här tyget kostade endast 39:-/meter....vilket fynd!
MALENA Metervara

Åkte vidare till Heron City för att käka lunch, det blev thai så klart =) Magnus favvoställe, han åt kyckling med cashewnötter och jag åt kyckling med sataysås...Mmmm mums så gott! Gick förbi Hemtex, men sååå tråkigt, inget roligt som vi ville ha, tur var väl det kanske.

 

Nu ska vi hem och kolla på en film innan det är dage för Magnus att bänka sig framför tv´n, klockan 17.00 så spelar nämligen Skövde mot Lugin i Handboll på svt24.
Viktigt, viktigt!
Tyvärr så gick det ju inte så bra för Skövde, som vi hade hoppats på....de förlorade, looooosers!

Själklart så blir det Melodifestivalen ikväll, mina favoriter är:

Alcazar, Foto: Carl-Johan Söder

Foto: CJ Söder, SVT

Molly Sandén, Foto: Scanpix

Måns Zelmerlöw, Foto: Carl-Johan Söder

Hoppas att Alcazar eller E.M.D vinner, grymma låtar, snygga kläder, snygga korregrafier mm...I love it!

 Till middag lagade vi fläskfilé med ugnsgrönsaker (potatis, majskolvar, morötter, champinjoner) med chilibeasås....Mums!
Till efterrätt blir det lätt vaniljglass med frysta bär...Mums!
Avslutar kvällen i sängen framför 2 filmer och lite ost och kex och cider =)
Får passa på att lyxa till det ikväll nu när min älskling åker upp till Norrland imorgon igen =(



Har tittat på två filmer idag "Lakeview terrace" och "The Reader".

Poster

Om filmen:

Ett ungt nygift par har just flyttat in till deras drömhus i Kalifornien, men blir trakasserad av deras nya granne (Jackson) som starkt ogillar att en vit man och en svart kvinna bor ihop. 

Grannen är en före detta polis och har utsett sig själv till kvarterets vakthund. Hans nattliga vaktrundor och ständigt vakande ögon ger trygghet åt hela kvarteret, men för det nygifta paret blir han mer och mer trakasserande för varje dag som går.


Så tyckte vi:

En väldigt frustrerande film, tyckte inte om att Samuel L Jackson spelade en sådan dryg och jobbig roll. Stundtals lite smårolig, men mest enerverande och jobbig. Bra skådespelarinsatser. Helt ok film.

+++

Poster

Om filmen:

En dag insjuknar den 15-årige pojken Michael Berg på väg till skolan och räddas av den runt 30-åriga Hanna. De förälskar sig oväntat och inleder en passionerad affär fram till den dagen Hanna plötsligt och utan förklaring försvinner. Åtta år senare är Michael en ung juridikstuderande som iakttar de pågående krigsförbrytarrättegångarna mot nazisterna. Han träffar sin forna älskarinna igen, underväldigt annorlunda omständigheter. Hanna står anklagad för ett fruktansvärt brott och vägrar rätten till försvar. Michael inser gradvis att hans ungdoms kärlek döljer en hemlighet som hon anser vara mer skamlig än mord.


Så tyckte vi:

Mycket bra film, otrolig vacker och gripande där man förstår varför Kate Winslet äntligen fick sin Oscar för bästa kvinnliga huvudroll som Hanna kvinnan som inte kan läsa o skriva och som har en kort sommarromans med en ung kille som inte känner till hennes mörka hemlighet. Ralph Fiennes som Michael i vuxen ålder gör än en gång en suverän rollprestation.

++++

Fredag "Let´s Dance-kväll"

Datum: 2009-03-14 Tid: 18:22:28
Äntligen så var det Elisabeth som fick lämna Let´s Dance, det var ju på tiden. Helt otroligt att hon hållt sig kvar så länge som hon har gjort. Vet inte varför? Måste vara för att hon är en go, glad och charmig gumma. Men nu får hon äntligen hem och vila upp sig efter många veckor med hård träning.

Elisabet och Tobias har kommit varandra väldigt nära under Let's dance. Foto: TV4

Svårt att säga vem som var bäst igår, jag tyckte nämligen att Laila, Morgan och Magnus var grymma =)

Laila och Tobias buggade hem 36 poäng. En svängig start på kvällen.  Foto: Linus Hallsenius/TV4

"Du såg ut som en söt liten flicka!" konstaterade Jessica om Laila.  Foto: Linus Hallsenius/TV4

Laila buggar loss....Hon kommer att vinna det här!

Vem kan motstå Magnus och Annikas bugg och första 40-poängare? Foto: Linus Hallsenius/TV4

Att slänga upp sin dam i luften är inga problem för starke Magnus.  Foto: Linus Hallsenius/TV4

Full pott för Magnus...Hela 40 poäng fick han av juryn....Grymt!

Laila Bagge - eller Shakira? 27, något ljumma, salsapoäng.  Foto: Linus Hallsenius/TV4

Sveriges svar på "Shakira" skakade loss sina höfter i en het salsa...

Shake it, strongman!  Foto: Linus Hallsenius/TV4

Hett, hett....Vilken rumpa och vilka höftrörelser denna stora man har, hur går det till?

Morgan och Helena glittrar i salsan. 33 poäng och högst totalscore ikväll. Foto: Linus Hallsenius/TV4

Ikväll blev det tacos och Let´s Dance och mys i soffan.




Två dagar i Bollnäs

Datum: 2009-03-14 Tid: 18:10:22
I ondags tog jag & Magnus den "lille jutten" och åkte upp till mor och far i Bollnäs. En snabb visit eftersom det tyvärr blev så att Magnus inte fick någon praktik i varken Sthlm el Bollnäs. Så på Måndag blir det Luleå för honom igen och hans praktik i 6 veckor blir i Boden, av alla ställen. F*n vad dåligt! Får hålla tummarna för att de två valbara praktkveckorna blir här i Sthlm i allafall, hoppas kan man ju alltid göra =)

Onsdag hann vi inte med så mycket, kom rätt sent på eftermiddagen. Åkte en sväng till min farbror Niklas och hans familj och hälsade på. Och där var det några som blev mycket glad av att träffa oss =) Småtjejerna så klart =)
Det blev en lugn kväll, tittade på "Halv åtta hos mig" & "Den arga snickaren" och käkade varma mackor och åt soppa.



En grym person, så skön att titta på och själklart en mycket kunnig och duktig snickare. Han borde komma hem till mig och fixa lite ;)

Torsdag så blev det en morgonpromenad, skönt att få röra lite på sig och få frisk Norrlansluft.
Klockan 13.00 så kom Helena ner, så hon, jag, Magnus och mamma gick till NK och käkade lunch, jag åt en tacotallrik. Tog också en sväng till DollarStore och A&H, lyckades inte shoppa så mycket, utan kom hem med, post it lappar, en bodylotion, en duschcremé och ett paket tuggummi. Roligt....NOT!

Helena stannade över på middag också, måste passa på nu när jag är här, att ses och hitta på saker. Pappa lagade jättegoda wienerschnitzel med potatis och citron, mums! Älskar mamma och pappas mat, skönt att komma hem till dem, bli lite bortskämd.



Kvällen tillbringade vi i soffan, shit vad slö man blir när man kommer upp hit, ingen energi till något, skönt att bara ligga inne och slappa. Något man inte har ro till när man är hemma.

Tittade så klart på "Halv åtta hos mig", ett utav mina favvoprogram på tv just nu, sedan bblev det "Lyxfällan",
som är helt galet vad folk är dumma, skulder hit och dit och ingen koll alls. Vad är deras problem?
Killen i programet snusade upp 3.500:-/mån, vad j*vla onödigt, räkna 3.500:- * 12 mån = 42.000:- per år.
Hur dum får man vara? Tänk så mycket skoj man skulle kunna ha för de pengarna, flera resor per år, eller betala av sina skulder, sätta undan pengar till sitt barn mm.



Tittade på en film också "Frozen River".

Poster

Om filmen:

Dagarna före jul lämnas Ray Eddy (spelad av Melissa Leo) ensam med sina två barn. Hennes spelberoende man har stulit deras handpenning till det nya huset och försvunnit spårlöst. Av en slump träffar Ray Lila (Misty Upham), en ung Mohawkkvinna som smugglar människor över den mäktiga St. Lawrence flodens frusna vatten. Det är snabba pengar i desperata tider. Och det dröjer inte länge förrän även Ray blir inblandad.

Så tyckte vi:

Snacka om dysterhet och ångest i stora mängder. Fattigdom och utsatthet, som leder till att kriminella handlingar tvingas fram då räkningarna måste betalas. Underbart fint skådespeleri av alla medverkande. Gripande, starkt och hjärtskärande. Melissa Leos Oscarnominering är mycket välförtjänad.

+++

Fredag dags att åka hem till Sthlm igen, hann med en lunch med mamma på Rhengården innan vi åkte.
Kändes tråkigt att åka efter att bara varit där i två dagar. Kändes som om mor och far gärna velat att vi stannat i några dagar till. Det hade vi gärna gjort också om nu inte Magnus behövt åka upp till helvetet igen =(


If you seek Amy

Datum: 2009-03-13 Tid: 23:20:43


Idag var det världspremiär för Britney Spears nya video "If U seek Amy". Det har länge diskuterats om "If U seek Amy" står för något annat än det Britney sjunger. Står det för "If U c k me"? Döm själva...


La la la la la la la la
la la la la la la la la (2x)


Oh baby baby have you seen Amy tonight?
Is she in the bathroom? Is she smokin up outside? Ouuh
Oh baby baby does she take a piece of lime
For the drink that I'ma buy her
Do you know just what she likes so?
Oh oh tell me have you seen her
Cuz I'm so-oh oh
I can't get her out of my brain
I just wanna go to the party she gon' go
Can somebody take me home?
Ha ha he he ha ha ho


Love me, hate me
Can't you see what I see?
All of the boys and all of the girls are begging to If U Seek Amy
Oh ... It's all of you about me .. Oh can't you see what I see? (Love me, hate me)
Yeaah ... It's all of you about me ..
All of the boys and all of the girls are begging to If U Seek Amy


La la la la la la la la
la la la la la la la la (2x)


Oh baby baby have you seen Amy tonight?
Is she in the bathroom? Is she smokin up outside? Ouuh
Oh baby baby does she take a piece of lime
For the drink that I'ma buy her
Do you know just what she likes so?
Oh oh tell me have you seen her
Cuz I'm so-oh oh
I can't get her out of my brain
I just wanna go to the party she gon' go
Can somebody take me home?
Ha ha he he ha ha ho


Love me, hate me
Can't you see what I see?
All of the boys and all of the girls are begging to If U Seek Amy
Oh ... It's all of you about me .. Oh can't you see what I see? (Love me, hate me)
Yeaah ... It's all of you about me ..
All of the boys and all of the girls are begging to If U Seek Amy

La la la la la la la la
la la la la la la la la (2x)


Love me, hate me
Can't you see what I see?
All of the boys and all of the girls are begging to If U Seek Amy
Oh ... It's all of you about me .. Oh can't you see what I see? (Love me, hate me)
Yeaah ... It's all of you about me ..
All of the boys and all of the girls are begging to If U Seek Amy


Love me, hate me
Can't you see what I see?
All of the boys and all of the girls are begging to If U Seek Amy
Oh ... It's all of you about me .. Oh can't you see what I see? (Love me, hate me)
Yeaah ... It's all of you about me ..
All of the boys and all of the girls are begging to If U Seek Amy


La la la la la la la la
la la la la la la la la (2x)



Prylar för tjejer

Datum: 2009-03-13 Tid: 22:36:43



GadgetGirl.se är prylsidan som riktar sig till tjejer! De har massor av tillbehör till din iPod, mobiltelefon och till din laptop.

GadgetGirl finns endast online, men den 1 april öppnar de en butik på Torsgatan 40 i Stockholm.
I´ll be there.....


"House of Harlow 1960"

Datum: 2009-03-13 Tid: 22:28:55
Nicole Richie lanseringen av hennes smyckeskollektion "House of Harlow 1960".

Nicole Richie har ägnat stora delar av sin mammaledighet med att designa en egen smyckeskollektion som hon döpt till "House of Harlow 1960", efter sin dotter Harlow. Inspirationen kommer bland annat från Nicoles kärlek till 60-talet och afrikanska smyckepriserna ligger mellan 100 kr och 1000 kr och kollektionen finns bland annat till försäljning hos Kitson.



Nicole Richie med sin smyckeskollektion "House of Harlow 1960" på Kitson.

Nicole Richies smyckeskollektion "House of Harlow 1960" på Kitson.

Nicole Richies smyckeskollektion "House of Harlow 1960" på Kitson.



 

Pimpade lurar

Datum: 2009-03-10 Tid: 22:20:48
Swarovski Fashion Rocks - DJ Headphones

swarovski fashion rocks dj headphones 2 Swarovski Fashion Rocks   DJ Headphones

swarovski fashion rocks dj headphones 3 Swarovski Fashion Rocks   DJ Headphones

swarovski fashion rocks dj headphones 4 Swarovski Fashion Rocks   DJ Headphones

Dessa hörlurar skulle jag vilja ha till min i.pod...så pimpade!
Endast 20.000:-

Aqualina Bodylotion på väg hem till mig

Datum: 2009-03-10 Tid: 22:00:31
Aquolina Bodylotion 5-pack i gruppen Parfym & Skönhet hos  (BPAQUO5P)

Aquolina Bodylotion 5-pack Bodylotion 125 ml i fempack - ananas, aprikos, körsbär, kokos och vilda frukter.
Endast 199:- + 29:- i frakt
Beställde dessa här

Aquolina Bodylotion
Denna serie med kroppsprodukter innehåller Yogurtene, ett koncentrat av näringsgivande element som du hittar i Yoghurt (speciellt proteinerna och mjölksyran) och har en vårdande och lugnande effekt på huden. Denna lilla burk gör din hud mjuk och återfuktad och efterlämnar en fantastiskt fruktig doft efter sig, alla smaker inspirerade av yoghurtar.


Chanelrullator

Datum: 2009-03-10 Tid: 18:33:36


När jag blir gammal och inte längre kan köra bil har jag hittat en ny ersättare, nämligen en rullator från Chanel. Tänk vad coolt som 90-åring att rulla fram med denna. 20km/tim åker den.
Status....

Våren på väg.....Bullshit!

Datum: 2009-03-10 Tid: 18:11:37


Våren är på väg stog det i dagens tidning...Hur kan det stämma?
Åkte från 1 meter snö i Luleå och kom hem till ett snöfritt Sthlm klockan 22.00 igår måndag kväll.
Somnade runt kl 01.30 då var det fortfarande bart på backarna.....
Tog lite sovmorgon i morse, sov till 10.30 och tittade ut, och vad såg jag?
Vitt, vitt, vitt en massa snö över allt. På de timmarna har det hunnit snöat ca 1 dm och fortfarande så öser snön ner.
Så det där med att våren är på väg är nog bara skitsnack för att få oss svenskar lite hoppfulla.

Leighton + Reebok = Sant

Datum: 2009-03-10 Tid: 17:58:26
"Sportiga" Leighton Meester frontar Reebok!

Leighton Meester har nu lanserat ett samarbete med Reebok. Hon ska nämligen promota deras nya sneakers kollektion "Lady Foot Locker".
Känns kanske inte som om Leighton Meeste eller hennes karaktär Blaire från Gossip Girl verkar vara den sportiga typen, men hon kanske ska bidra med lite glamour åt skotillverkarna???

Anders Bagge "Sveriges nallebjörn" singel

Datum: 2009-03-10 Tid: 17:53:51


Efter 7 års förlovning med flickvännen Petra Ström, har paret nu beslutat sig för att gå skilda vägar.
När Anders hade skiljt sig med sin exfru Laila Bagge så flyttade Petra in hos honom ute på Ekerö, i hans 1.100 kvm stora villa.



Paris på kärleksresa på Hawaii med nya pojkvännen

Datum: 2009-03-10 Tid: 17:49:29
Paris och nya pojkvännen kan inte hålla tassarna borta från varandra!

Paris Hilton och hennes nya pojkvän "The Hills"-killen och basebollspelaren, Doug Reinhardt.
Shoppade loss ordentligen på Hawaii där de nu är på semester, de ser väldigt kära och söta ut tillsammans.
Kan detta kanske vara en kille som Paris kan hålla sig fast vid en längre tid, eller vad tror ni?

Puss på dig Paris!

Smink för lata....

Datum: 2009-03-10 Tid: 17:23:10


ColorOn Professional är företaget som säljer ögonskuggor som man bara klistrar fast på ögonlocket och det tar bara några sekunder. Ögonskuggorna heter ColorOn's Eyeshadow Stickers och kommer i 30 olika mönster och fäger och kostar runt 300kr för 20 par.
För alla som inte har tid och ork att sminka sig.

ANTM ny säsong

Datum: 2009-03-10 Tid: 17:17:35


Den 4 mars satte det igång igen, en ny säsong av "America´s next Top Model" säsong 12.

Bli av med allt hår

Datum: 2009-03-10 Tid: 17:09:48
No!No! hair removal

No!No! tar bort håret på kroppen med värme och håren växer inte tillbaka på ca 3 veckor. Priset på den här underbara lilla apparat är 1400 kr och man kan köpa den på här.

E-bokläsare

Datum: 2009-03-10 Tid: 17:03:24


Sony har släppt den omtalade e-bokläsare, modellen har beteckningen PRS-505.

Böckerna lagras på Memory Stick Duo eller SD-kort. Läsaren kan även kopplas till dator via USB. 

Den säljs för ca 2.000:-.
Tänk dig ha den här när du flyger och inte behöva släpa med dig en tjock bok, eller när du ligger på stranden.



Lancôme kommer med svarta toner i sommar....

Datum: 2009-03-10 Tid: 01:04:33


Lancôme´s sommarkollektion skiljer sig lite mot för andra märken när det börjar närma sig vår/sommar. Då väljer de flesta ljusa och pastell-färgade toner. Men inte Lancôme den här sommaren, utan här är det mörka toner i bla svart och ceriserosa som gäller. Jag älskar ju dessa färger, så de kommer nog att hamna i min sminkväska =)
Snyggt till solbränd hy, sotade ögon och glossiga ceriserosa läppar och som varit hett länge nu "svarta naglar" både på händerna och fötterna. Något jag blir fundersam över är det svarta glosset? Hmmm måste kolla närmare på det =)

Body America

Datum: 2009-03-10 Tid: 00:58:05

50-tals pinuppor är ju rätt hett nu, ser det massor på olika hudvårdsprodukter, läppglans, plånböcker mm.
Nu har jag hittat ännu en hudvård serie som heter "Body America", det är organiska produkter. Alla dofterna finns som body butter (i burk eller i pumpflaska), duschmouss, body scrub och body mist.
Finns att köpa på bla Ica Maxi, Coop och såg även att Rusta sålde några utav produkterna.
Bra priser och bra proukter och snygga förpackningar....


Dofterna:

Vermont Va Va Voom - gröna äpplen, lönn, blåbär

Southern Belle - persika, mango

Toast To he Coast - ocean, druva

New York Cheescake With An Edge - jordgubb, vanilj



Snyggt toa/hushålls-papper

Datum: 2009-03-10 Tid: 00:51:06

 
 Lambi lanserar designat hushållsspapper och toalettpapper till trend- och inredningsintresserade konsumenter. Bakom designen står grafikern Cecilia Carlstedt som tidigare jobbat för Whyred, H&M och Bloomingdales. Mönstret kommer finnas i färgerna Petrol, Lila, Gräs och Ultramarin. Pappret är Svanenmärkt och 100 % Nyfiber.




Trevligt att även toalettpapper kommer i en snygg design.....
Gå på toaletten med stil =)

Britney Spears konsertbilder

Datum: 2009-03-09 Tid: 17:06:32
Till alla er som inte vet vad ni ska köpa till mig när jag fyller år. Här kommer ett hett tips! En konsertbiljett till My lovely Britney Spears när hon kommer till London i år =)
10-13 juni kommer hon att uppträda på O2 arenan i London.

















Sko Fynd I like ;)

Datum: 2009-03-09 Tid: 15:50:56
Har beställt skor idag åt mig och Magnus. När vi var på stan här om dagen så hittade Magnus ett par svarta Björn Borg på en skobutik som han ville ha, de kostade 600:- och jag har alltid velat haft ett par vita Converse, har ju dem svarta klassiska redan och de kostar 550:-.
Men eftersom jag är en bra kund på olika postorderföretag på nätet så hade jag fått 2 st kuponger med 50% på valfri vara. Och då hade jag sån tur att de även gällde på märkeskläder/skor och att de skorna fanns på den sidan. Så nu kostade Magnus skor endast 300:- och mina skor 270:- wow, vilket fynd...Då kan man ju inte låta bli ;)




Hem till Sthlm

Datum: 2009-03-09 Tid: 15:42:11

Ikväll lämnar vi Norrland för att åka hem till Sthlm igen. Nu har jag varit här en hel vecka, en toppen vecka verkligen.



Nu sitter jag här hemma i Magnus lilla studenlya och väntar på att höra något ifrån honom, om han klarade sin tenta el inte. Åh jag hoppas verkligen att han gör det, han var så nervös i morse, jag lika så. Efter allt plugg och slit så är han värd det.

Jag är färdigfixad och färdigpackad nu, så nu är det några timmars väntan tills det är dags att åka till flygplatsen. Den här gången reser vi med Norwegian, fick tipset av en klasskamrat till Magnus, att de är billigare än Sas. Så vi båda reser för ca 600:- totalt för 2 pers, annars så kostar det 550:-/pers med Sas.



Och nu är det bara en vecka kvar tills Magnus ska ha sin praktik. Och ännu vet vi inte om han måste vara uppe i Boden mot sin vilja eller om hon på Karolinska har hjälpt honom och fixat något i Sthlm. Det börjar bli ont om tid nu. Vore ju så bra om han fick sin praktik i Sthlm, tänk då skulle vi få hela 8 veckor tillsammans. Men vi verkar ju tyvärr inte ha den turen....
Jag vill, Jag vill, Jag vill, Jag vill.....


En soft Söndag

Datum: 2009-03-09 Tid: 15:32:10
Vilken slö dag, jag gick inte ens utanför dörren....Kan vara skönt det med någon gång. Magnus var en sväng till skolan för att öva på sin tenta som han har på mån. Men resten utav söndagen tillbringade vi i sängen, kollade på tv, film och serier. Precis så som en slapp söndag ska vara.

Vi såg filmen " Nothing but the truth".





Om filmen:

Den politiske journalisten Rachel Armstrong skriver en explosiv artikel om en regeringsskandal och avslöjar namnet på en CIA-agent under täckmantel.

Så tyckte vi:

Ingen toppen film, men helt klart sevärd. Den bygger på en verklig händelse och sånna filmer gillar vi. Spännande trots sitt halv sega tempo. Bra skådespeleri en stark film.

+++

En ny säsong av Hells Kitchen finns nu att se, så igår såg vi 5 avsnitt. Jag bara älskar den serien, Gordon är ju så skön, arg men ändå grym. Och ibland så underar man verkligen om de väljer folk till programet för att göra bra tv el?



Deltagarna i säsong 5

     



  

  

 

 


 

Melodifestivalen "Andra chansen" ikväll

Datum: 2009-03-07 Tid: 14:20:41
Vidare till finalen i Globen är så här långt: Måns Zelmerlöw, Agnes, E.M.D., Malena Ernman, Molly Sandén, Emilia, H.E.A.T och Alcazar.

Andra Chansen

Foto: Carl-Johan Söder Foto: C-J Söder, SVT 
Ftot: Marit Solblad, Vi-Foto Sarah Dawn Finer, Foto: Carl-Johan Söder BWO, Foto: Carl-Johan Söder
 Caroline af Ugglas, Foto: Carl-Johan Söder

Jag hoppas Lilli & Sussi och Star Pilots går vidare till finalen i Globen.

Chris Brown ditt svin

Datum: 2009-03-07 Tid: 14:10:50



Sångaren Chris Brown åtalades igår för misshandel och olaga hot i domstolen i Los Angeles. En polisanmälan lades fram som klargjorde exakt vad som hände den kvällen: Chris slog Rihanna flera gånger under en biltur, han smashade hennes huvud mot bilens fönster, hotade att döda henne och bet henne även i örat!

Nu undrar man så klart varför Rihanna gick tillbaka efter denna misshandel? Förstår också att hennes föräldrar är mycket oroliga efter detta. Rykten går ju att de har gift sig i smyg efter misshandeln, får ju verkligen hoppas att det bara är lösa rykten och att det inte stämmer. Men tyvärr så är det ju så många gånger, att tjejer som blir misshandlade både psykiskt och fysiskt har svårt att lämna personen i frågan. Nu hur det kommer sig är ju svårt för en annan att sätta sig in i och slippa göra det i all framtid också.

Rihannas familj livrädda för att misshandeln ska upprepas!

Niclas fick lämna Let´s Dance ikväll

Datum: 2009-03-06 Tid: 23:50:50


Eftersom jag var på bio så missade jag kvällens Let´s dance, tur att det finns webb-tv säger jag =) Kollade in alla parens danser på tv4 hemsida. Såg då att det var Niklas Wahlgren som fick lämna i kvällens program. Hur nu det kan gå till, att bli utslagen mot tant Elisabeth....Hur tänker ni svenska folket? Undrar om det kanske kan ha med hennes danspartner att göra, att många tycker om charmiga och söta Tobias, eller?

Foto: Daniel Ohlsson/TV4

Tyckte att Niclas och Jeanette gjorde en fin och vacker tolkning av "en officier och en gentleman".

När Niclas i dag fick lämna programmet verkade han inte alls missnöjd.
- Jag har varit kvar jättelänge och vi är supernöjda, sa han i direktsändning i TV4.
Dessutom var han nöjd med att få lämna i i så stiliga kläder.
- Jag lämnar programmet i uniform, stiligare sorti är svårt att göra.
Under tiden i Let's Dance har Niclas inte bara lärt sig dansa, han har även hittat kärleken - i Lalila Bagge. De två är numera ett par. Och på David Hellenius fråga "Vad är det bästa du kommer att ta med dig från Let's Dance", var svaret givet:
- Laila!
Åh så gulligt....jag tror jag dör =) hihihihi. Niclas din lilla charmknutte...

Foto: TV4/DANIEL OHLSSON

Laila var som alltid på topp och vilka toppenpoäng! 10:or från varje jurymedlem. Snygga kostymer hade de också, väldigt Star Wars =)

Foto: Daniel Ohlsson/TV4

Hoppas att Laila Bagge tar hem det, nu är det inte många deltagare kvar....

Fredag kväll

Datum: 2009-03-06 Tid: 23:32:47
Idag stog det bio på våran planering, åkte in till stan klockan 17.00, hann in en snabbis på en galleria så jag fick köpa en present till min vän Helena som fyller 26 år idag. Bion började klockan 18.00, så vi köpte med oss lite dricka och popcorn för att sedan sjunka ner i biostolen och njuta av den nya svenska filmen "Män som hatar kvinnor".

Poster

Om filmen:

Mikael Blomkvist, ekonomireporter, döms till fängelse för förtal av finansmannen Wennerström, och beslutar sig för att ta time-out från sitt jobb på tidskriften Millennium. I samma veva får han ett ovanligt uppdrag. Henrik Vanger, tidigare en av landets främsta industriledare, vill att Blomkvist ska skriva släkten Vangers historia. Men det visar sig snart bara vara en täckmantel för Blomkvists verkliga uppgift: att ta reda på vad som hänt Vangers unga släkting Harriet, som varit spårlöst försvunnen i snart fyrtio år. Till sin hjälp får han Lisbeth Salander, en ung strulig tjej, tatuerad och piercad, men också professionell hacker och med unika egenskaper som gör henne till en oslagbar researcher.

Så tyckte vi:

Bästa filmatiseringen av svensk deckare på länge.Sällan har så många namnkunniga svenska skådespelare samlats i en och samma film, rolllistan är minst sagt imponerande. Håller verkligen måttet efter att ha läst boken. Spännande från början till slut, känns verkligen inte som att filmen är 2.5 timme lång. Längtar efter att få se nästa film "Flickan som lekte med elden",  sägs att det inte kommer att bli en biofilm, utan att den ska ev sändas på svt, får väl se hur det blir med det.. Men nu vet jag vilken bok jag ska läsa efter den jag håller på med nu =) Flickan som lekte med elden så klart =) Längtar redan....

+++++

Män som hatar kvinnor Flickan som lekte med elden Luftslottet som sprängdes

De tre böckerna av Stieg Larsson, det var ju tyvärr mycket synd att han inte han klar med sin fjärde bok innan han gick bort.

Thumbnail Thumbnail Thumbnail
Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Salander

Efter att ha varit på bio gick vi på thairestaurang och käkade, vi tog in varsin Pekingsoppa, som var så sjukt stark att vi båda blev snoriga och svettiga utav den, kändes som om det var en hel chili el cayennepepparburk i =(
Till varmrätt tog jag kycklingspett med jordnötssås oc Magnus tog nudlar med kyckling.
God mat men dålig service.....


 

En nöjd Magnus som äntligen fått in sin mat, som han längtat sååå efter =)



Magnus har druckit för många öl ;)



hihihihihihi

Den långa vandringen har börjat.....

Datum: 2009-03-06 Tid: 14:19:30


Robert Aschberg & gert Fylking går för livet. De börjar sin vandring i södra Sverige, nämligen i Ystad och deras slutdestination är Haparanda. En sträcka på ca 180 mil. Detta gör de för att uppmärksamma sveriges vanligaste cancerform, prostatacancer. Den 6 juni når de sitt mål.

Prostatacancer är den vanligaste cancerformen bland män i Sverige. Varje dag får cirka 25 män prostatacancer och varje år drabbas cirka 9 000 män och 2 500 dör. Snittålder vid diagnos är 70 år.

Let´s Dance ikväll

Datum: 2009-03-06 Tid: 14:11:13
Filmtema i kvällen omgång av Let´s Dance

Morgan Alling och Helena Fransson

Dans: paso doble
Musik: Den onde, den gode, den fule


Niclas Wahlgren och Jeanette Carlsson

Dans: slowfox
Musik: Up where we belong - En officer & gentleman


Laila Bagge och Tobias Wallin

Dans: paso doble
Musik: Stars wars


Elisabet Höglund och Tobias Karlsson

Dans: slowfox
Musik: As time goes by - Casablanca


Magnus Samuelsson och Annika Sjöö

Dans: slowfox
Musik: Beauty and the beast


Torsdag i Luleå

Datum: 2009-03-06 Tid: 12:24:24
Torsdag....sov rätt länge medans Magnus var i skolan. Skönt att få sova ut, synd att man blir så trött och förslappad av att inte göra så mycket, men det kan ju också vara skönt ibland. Magnus slutade skolan vid lunchtid och då tog vi en promenad på ca 1 tim, till Dollar Store fram och tillbaka. Där köpte vi nya dukar till Magnus och lite annat smått och gott.

Mina föräldrar är verkligen de bästa som finns. Igår kom det ett paket till mig och Magnus här uppe i Luleå. Ett paket som var fyllt med hemmabakade vaniljbullar, sockerkaka och hemmagjorda chokladbiskvier, ett paket kaffe och två filmer =) Vilket toppenpaket! Så det blev bullkalas och film hela kvällen. Åh så gott det är med hembakat!




Poster

Om filmen:

Jamal Malik, en 18-årig föräldralös kille från Bombays slumområden, är bara en fråga ifrån att vinna 20 miljoner rupier i den indiska tv-versionen av"Vem vill bli miljonär?". Men när programmet tar paus arresteras han, misstänkt för fusk. Ingen tror att han, en pojke från slummen, ska veta de rätta svaren.

Desperat försöker Jamal bevisa sin oskuld och går igenom fråga för fråga föratt förklara hur han kunnat känna till alla svar. För varje fråga kommer det fram en fascinerande historia om hans liv på gatorna tillsammans med sin bror, om människorna som korsat hans väg och, inte minst, historien om Latika, flickan han älskat och förlorat. I varje del av hans berättelse finns nyckeln till svaret på frågan han besvarat.

Så tyckte vi:

En fantastisk filmupplevelse på alla vis.Hemskheterna avlöser varandra under första halvan. En film som har allt, kärlek, hopp, längtan och förväntan. En fantastisk historia bestående av vänskap, hat och försoning. Underbara skådespelare rakt igenom, speciellt barnskådisarna imponerar stort.

++++

Thumbnail Thumbnail Thumbnail
Thumbnail Thumbnail


Poster

Om filmen:

Under mitten av andra världskriget återvänder överste Claus von Stauffenberg till sitt hemland för att ansluta sig till den grupp militärer som konspirerar för att mörda Hitler och befria Tyskland från diktatorskap. I en tid där ingen går att lita på tvingas Stauffenberg leda operationen och spela ett dubbelspel för att sedan själv döda Hitler.

Så tyckte vi:

Bra på många sätt o vis. Skådespeleri i världsklass. Genom filmen tycker jag att man får mycket bra inblick i 20-juli attentatet! Spännande rakt igenom och helt klart se värd. Tråkig för de som kanske kan mycket om detta och vet hur filmen är och slutar.

+++

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Pariserhjul i Göteborg

Datum: 2009-03-06 Tid: 11:14:21


Redan i maj ska det stå klart, det stora stadshjulet vid Operan. 60 meter högt ska det bli och en tur i de luftkonditionerade gondolerna kommer att kosta 75 kronor.

Det är Göteborg & Co tillsammans med Liseberg som står för attraktionen.

Hjulet är just nu på väg från Australien i 24 lastcontainrar.

Leasingavtalet kostar drygt 22 miljoner per år. Hjulet kommer att placeras på Kanaltorget alldeles utanför Älvrummet.

Hjulet består av 42 inglasade gondoler med åtta platser i varje. En åktur kommer att ta en knapp kvart. Som mest kan hjulet svälja 1 200 personer i timmen. Det kan användas året runt.
Det finns också en VIP-gondol där man kan få mat och dryck

Snygga Britney´s scenkläder

Datum: 2009-03-06 Tid: 10:48:04
DSquared2 har designat scenkläder åt Britney Spears.

Britney Spears har fått hjälp av designerduon DSquared2 att designa kläder till sin pågående "Circus Tour". Märket är Kanadensiskt och det är tvillingarna Dan och Dean Caten som har märket.  De har bland annat utgått från klassiska cirkuskostymer och hottat upp den en aning.

De ville skapa något provocerande och oanständigt... något djuriskt och primitivt.



Britney Spears "Circus Tour" 2009. 


För/efterfest för alla Metallica fans

Datum: 2009-03-06 Tid: 10:16:54
Då var det bara en dag kvar nu då, sen sätter det igång, Metallica hysterin......
För alla er som ska dit tänkte jag ge er några tips vart ni kan gå före eller efter konserten, om ni vill fortsätta i samma anda, rock ´n roll!!!



Rocks
Har Metallicaweekend, Metallröj på stora golvet som alltid och i baren spelar de Metallica hela natten lång.
Helenes Krog & Bar Söder
Mariatorget 1 A

Hard Rock café
Den största festen innan konserten, Guitar hero speciall och en massa Metallica fans. Som arrangör är Metallica Club Scanndinavia. Metallica på skärmarna, de kommer även att lotta ut biljetter till kvällens konsert.
Hard Rock Cafe
Sveavägen 75

Harry B James
De har förfest både lördag och söndag. Livebandet Sad but True spelar, menyn är Metallica anpassad, och du som bär den senaste metallica t-shirten får handla i baren till reducerat pris.
Harry B James
Regeringsgatan 47



Hoppas att alla i som ska dit får en toppenkväll..rocka fett!

Michael Jackson comeback i sommar

Datum: 2009-03-04 Tid: 11:58:12


Michael Jackson gör comeback i sommar, med 30 konserter i London på O2-arenan. Men för att få upp honom på scen så krävs det en del, nämligen 9 st läkare och 6 st massörer.

Innan sommarens comeack ska Jackson redan i april uppträda på en privatfest som ryska miljardären Oleg Derispaskas anordnar. Arvodet: 21 miljoner kronor, och de pengarna kan ju Michael Jackson behöva efter att ha blivit utfattig.Derispaskas fest ska fungera som en värdemätare för om Jackson orkar 30 konserter bara några månader senare.

Enligt Halperin har Michael skrivit 100 nya låtar, som alla ska släppas först efter hans död som ett arv till sina barn. Så det lär ju inte spelas något nytt material på kommande konserten.
Men ska jag säga mitt så tror jag mer på de gamla låtarna, de han mest är känd för, vem älskar inte låtarna Thriller, Billie Jean, Bad och Black & white. =)

På torsdag kommer det att hållas en presskonferens i London, där Michael ska bekräfta sin comeback




Prins Carl Philip singel

Datum: 2009-03-04 Tid: 11:41:42



Kronprinsessan Victoria & hennes Daniel förlovar sig och planerar sitt kommande bröllop medans Prins Carl philip och hans Emma Pernald går skilda vägar. Emma bekräftade i söndags för Expressen att de ska ta en liten pause efter 10 år tillsammans.

Hoppas att de bara behöver lite tid för att hitta tillbaka till varandra och inte känna sig så pressade utav att Victoria och Daniels bröllopsplaner.
De är ju ett mycket gulligt par tillsammans.
Jag håller tummarna så får vi väl se.

En älg

Datum: 2009-03-04 Tid: 10:44:55
Igår eftermiddag när jag & Magnus skulle ta en promenad in till stan så möttes vi utav något stort uutanför hans dörr, där stog det en ÄLG och käkade på några buskar. Hahahaha....har aldrig hänt mig förr, att få se en älg på så nära håll det måste ju bara hända här uppe i norra Norrland. Vad stor den va....försökte gå så nära som jag bara vågade för att få en så bra bild som möjligt, lägger upp den vid ett annat tillfälle. Jag har sett en älg!!!! Inte på zoo utan ute i naturen, coolt tycker jag.



När vi kom fram till stan efter 1 timmes promenad i kylan och blåsten så blev det kaffe och varm choklad på ett 50-tals inspirerat café.



Sen blev det lite shopping, Magnus skulle köpa nytt proteinpulver och där hade han sån tur att det var rea på en massa Better & Bodies kläder, så där fyndade han en mycket snygg orange t-shirt att träna i.
Och jag fick ett par svarta leggins från BikBok.



Magnus i sin nya tröja...mycket snygg, lite solbränna till så blir det ännu bättre ;)

Provade ett nytt recept igår marinerad kycklingfilé med mumsig sallad

1kg rödbetor
4 st kycklinfilér
1 dl sweetchili sås
2 msk soja
2 vitlöksklyftor
olivolja
1 påse babyspenat
flingsalt
1 pkt bacon
200g 10% fetaost
balsamvinäger

Gör så här:

Koka betorna med skal tills de är mjuka, spola då av dem med ljummet vatten och gnid sedan av skalet.
Marinera kycklingen i sweet chilisås, soja, vitlök och olivoljan
Stek kycklingen
Blanda babyspenat, fetaost, bacon och rödbetor till en sallad, när kycklingen är klar lägger du även på den, och häller över lite balsamvinäger och flingsalt.
Klart för att äta...mmmmm så gott!

Chilikyckling med färska betor, bacon och getost



Såg filmen Marley and me igår, har ju tidigare läst boken. Och det är inte många gånger filmen är lika bra som boken, men så var det den här gången.

SF Bio: Marley och jag

Om filmen:

När Josh och Jennifers förhållande börjar bli allvarligt försöker Josh finta sig ur familjebildningen genom att ge Jennifer en hund. Om han bara visste vad som väntade honom. Marley är ingen vanlig hund. Han är en hund med en väldigt stark vilja och väldigt lite respekt för sina ägare. En del går så långt som att säga att han är ondskan hundifierad. Men genom åren kommer det att visa sig att detta vilddjur är lite av det kitt som håller familjen samman. Under den oborstade ytan klappar nämligen ett stort hjärta.

Så tyckte vi:

Vi hade båda väldigt svårt att hålla tillbaka både tårar och skratt under filmen. Så charmig och mysig. Det får en verkligen att tänka över sina beslut, tex om att skaffa sig en hund, vilket ansvar, vilket jobb. En romantisk och härlig komedi med underara Jennifer Aniston som skådis.

++++

  
Skicka en kärlekshälsning

Filmen har biopremiär i Sverige 27/3


Britney Cirkus Tour startar idag

Datum: 2009-03-03 Tid: 17:56:07

Bakom kulisserna-bilder från Britneys kampanj för Candie's.

Britney Spears har skrivit på ett kontrakt med märket Candie's som finns till försäljning på varuhusest Kohl's. Hon kommer att synas i deras kampanjer under 2009 och märket kommer också att integreras med alla Britneys framträdanden, inklusive hennes Circus Tour.
Några av Candie's tidigare reklamansikten är FergieHayden Panettiere och Hilary Duff.

Fergie, Hayden Panettiere och Hilary Duff för Candie's at Kohl's.

Ett litet smakprov från Cirkus turnén med Britney Speras




 Sexigt! 

Bilder från Musikvideoinspelningen

Datum: 2009-03-03 Tid: 11:10:15
Lite gott & blandat frå inspelningen, lite från Bogesunds slott och från Färgfabriken.








Lee och korrigrafen



Morgan











Hela teamet på plats







Lee i mitten, samt två managers



Lille söta Donald, som älskar den svenska melodifestivalen






















Tjejerna och Sasha "stylisten" i mitten






Det irländska teamet på plats





















de svenska producenerna Oskar Holter och Jakob Erixson










Ny parfym

Datum: 2009-03-02 Tid: 15:57:14

Ännu en kändis som lanserar en egen parfym, så nu kan ni alla som vill lukta som Halle berry köpa hennes parfym.

Vill du dofta som Halle Berry?
Om nu inte parfymen luktar så gott så kan vi ju nöja oss med en riktigt snygg reklamkampanj.
Känns somrig, solkysst och fräsh.....


Trött, tröttare, tröttast

Datum: 2009-03-02 Tid: 14:05:37
Så känner jag mig idag. Är helt slut, skulle kunna sova ett helt dygn efter den här arbetsveckan, men det går ju inte. Söndag klockan 02.30 somnade jag efter att ha kommit hem från videoinspelningen, tog en taxi hem, det var sjukt kallt ute, mycket fyllskallar osv, känns tryggt att få skjuts då ända fram till dörren och att taxichauffören stannar tills de ser att man kommit in i porten.

Sov till klockan 09.30 då var det upp och packa, bestämde mig nämligen för att ta flyget upp till Luleå och hälsa på min älskling. Flyget går 14.15, så jag kände mig ganska stressad, packade, käkade frulle, duschade och fixade till mig, var klar strax efter 12.00 (rekord för mig) Sen så då blev det t-bana in till centralen, byta till arlanda express och sen kunna pusta ut när jag väl gått igenom säkerhetskontrollen inne på arlanda,  efter att det har både pipit om mitt halsband och mina stövlar, men sedan sjunka ner på en flygstol, sluta ögonen och sedan vakna upp 1 tim senare i kalla och snöiga Luleå. Och mötas av min underbara pojkvän som stog där och väntade på mig....Åh så skönt att äntligen på pussa honom igen.....



På vägen till Magnus studentlya stannade vi till på Ica Kvantum och handlade lite mat till veckan, nu när han ändå fått låna en bil.
När vi kom fram så lagade vi tacos, riktig söndagsmat tycker jag, sitta framför tv´n och kolla film och äta gott hela kvällen.
Ikväll blev det två filmer, Rallybrudarna och Australia.

Poster

Om filmen:

Recension Vi befinner oss i en litet samhälle, någonstans på den värmländska landsbygden. Det är 1960-tal. På dagarna serveras det kaffe på Eivors café, på kvällarna frontar Eivor själv dansbandet Roffes med Eivor. Det är en plats präglade av sin tid.


Mitt i vardagsidyllen befinner sig Ulla, spelad av Eva Röse. Hon arbetar som veterinärassistent, men drömmer om ett liv som rallyförare. En dröm som byns manliga invånare har svårt att acceptera, vilket även gäller Ullas egen pojkvän Kenta (Björn Bengtsson). Men hon vägrar ge sig, och letar sig ut i byn för att hitta en kartläsare (Marie Robertson) och än mer viktigt - en bil.


Så tyckte vi:

Rallybrudar" är en härlig inblick i de härliga färgerna, sminket och hårens 1960-tal. En mycket feelgood rakt igenom.
En skön film, soft att vila ögonen på, många komiska ögonblick

+++

http://lae.blogg.se/2008/june/  http://www.taksokare.se/rallybrudar.html  http://www.taksokare.se/rallybrudar2.html

Thumbnail Thumbnail Thumbnail
Thumbnail

Poster

Om filmen:

Handlingen i sig skulle kunna har varit skriven i Hollywoods golden days. Den mycket engelska ladyn Laura Ashley (Nicole Kidman i en roll som känns väldigt mycket Nicole Kidman) åker till Darwin under andra världskriget för att konfrontera sin man som äger ett stort land området i de norra delarna av landet. Väl där har maken mördats och hon själv får plötsligt ta över gården där även en halvaborginsk pojke Nullah (Brendon Walters) och hans familj figurerar. Inte minst är boskapsdrivaren Drover (Hugh Jackman) en viktig bricka i spelat när Ashley bestämmer sig för driva sin boskap till Darwin för att knäppa rivalen Carney (Bryan Brown) på näsan om militärens köttkontrakt.

så tyckte vi:

Ett mycket fint tema som rullar genom filmen är jämförelserna med "Trollkarlen från Oz". Här är de goda väldigt goda, medan de onda är väldigt onda, kvinnor är kvinnor och män är män. Speltiden prövar också tålamodet eftersom filmen berättas i episoder med flera "falska" slut. Lite väl lång kanske, hade kunnat sluta tidigare.
Vackra miljöer, vägjord och fin film.
Många gånger är det svårt att hålla tillbaka tårarna.

++++

Thumbnail Thumbnail Thumbnail

Thumbnail Thumbnail Thumbnail


Musikvideoinspelning

Datum: 2009-03-02 Tid: 13:34:24
Både torsdag och lördags har jag jobbat tillsammans med en grupp som heter Indusrty, de är ett nytt popband ifrån Irland. Som nu ska lansera sin första singel runt om i världen, så de kom till oss i Sverige för att göra musikvideos till deras första och andra singel.

I torsdags var vi ute på Bogesundsslott i Vaxholm och filmade, vi började klockan 07.00 och slutade klockan 23.00.
På det här slottet var vi även när vi spelade in videon till E.M.D "Jennie let me love you". Nackdelen med att vara här ute på slottet är att det inte finns någon värme i mer än sminkrummet och matsalen, så jag fick jobba i min canadian goose jacka, raggsockor och vantar hela dagen, men ändå har jag frysit till och från. Förra gången vi var här ute och filmade hade jag sjuk otur på vägen hem den natten, då råkade jag ut för min första punktering, mitt ute i skogen, mörkt, kallt, älgar på vägen osv. Men den här gången slapp jag det, skönt. Där emot så var det snöstorm den här natten, fick köra jätte sakta, såg nästan ingenting framför mig, det var som att köra i en popcornpåse, en massa vita flingor som störtade mot mig.

Vad finns det att säga om bandet, det här kan nog bli något stort utav, påminner om Westlife fast det är 2 killar och 2 tjejer. Vi spelade in en ballad (på slottet) och en poplåt (på det andra stället). Killarna var supergulliga och trevliga, småpojkar i 22 års åldern, pojkbandslooken =) Tjejerna tyckte inte om mig, synd var väl det eftersom jag skulle försöka göra dem snygga i två dagar, men efter en dags jobb så mjuknade även dem. Men det går inte att komma in som "divor" på sitt första jobba, som nybliven popstjärna, då är det kört för dem. Hoppas att de ändrar sin attityd mot nästa gäng de möter, stylist och sminköser mfl. Annars kommer de inte att gå långt.







I lördags fick vi sovmorgon till klockan 08.00 yipiii...då höll vi till på Färgfabriken i Liljeholmen, där spelade vi in poplåten. Även detta blev en lång dag, men gick mycket snabbare än den fösta. Bättre låt, alla var på bättre humör godare mat, varmare ställe, osv. Jag kom hem 01.30 och då var jag sjukt trött, två videos på 39 tim, det är vad en normal svensson jobbar på en vecka, 5 dagar.. Den här veckan har jag sammanlagt jobbat 52 tim inte konstigt att man typ är inspelningsbakis och helt slut även idag mån.

FŠrgfabriken Stockholms Stora Sal

Jag lovar att lägga upp musikvideosen här när de är färdigklippta osv så att ni får se.


Vill ha......

Datum: 2009-03-02 Tid: 13:14:33

Jag skulle villa ha en ny bärbar dator, jag har den vita lite äldre macbook just nu. Men efter att fått syn på där här godisbitarna så funderar jag på att sälja min och köpa mig en ny slimmad macbook i någon härlig färg. varför inte den rosa ;) den är ju bara så läcker.....







Synd att priset ska ligga på 16.500:-
Får se vad jag kan få för min dator först.
Någon som e sugen att lämna ett bud?


RSS 2.0