Bilägare till en BMW 523

Datum: 2009-06-22 Tid: 00:08:32
Stackars Magnus, han var så trött i morse, han tyckte knappt att han sovit alls. Upp och jobba idag igen. Tycker synd om honom, får man verkligen jobba så mycket som han gör ca  90 tim på 7dagar, inte konstigt att stackarn är trött. Men nu är det mån och tis kvar sen får han vara ledig i 5 dagar i sträck.

Själv så åkte jag upp till Bollnäs idag med mamma och pappa. Stanna en sväng i Gävle, hämtade upp pappas bror Patrik plus att vi tog en snabb fika hos pappas moster Kerstin och hennes underbara, stora katt Fjodor. Hon hade ännu ett till husdjur, en igelkott...så söt så!

  
 

Klockan sex så följde pappa, Patrik och Helenas kille Kris (som är bilexpert) med mig till Rengsjö och tittade på en bil som pappa hade kollat upp till mig och Magnus. En silverfärgad Bmw 523 -00 med M-pkt mm.....
Jag slog till så nu är jag och Magnus lyckliga ägare till en Bmw igen.....känns mycket bra, måste erkänna att jag har saknat att köra Bmw, är uppvuxen med Bmw och har alltid kört Bmw själv. De bästa bilarna som finns tycker jag.
Är lite nervös om vad Magnus kommer att tycka, han överlät allt till mig, men jag tror att han kommer att tycka om den lika mycket som mig, så nu är det hej då till lill "jutten".....kommer att sakna den också så klart.
Lite fix som jag vill ändra är att lacka om den svarta listen till silver, mycket viktigt! ;)



Våran nya bil!



Kommentarer
Postat av: Sara

Frän bil! :) Inte dags för en kombi snart?? :P

Flåt bäbistjatet men va bara tvungen. Alla ska(!) tydligen skaffa barn nu å helst samtidigt med sina vänner. Helt bortom min förståelse.



Ähhh nu babblar ja bara en massa strunt. Snygg bil iaf. Hoppas att ni hade de bra i helgen.



Nu är de inte långt kvar till Dagen-B (Brittan alltså)!!!

Hörrö du, du som kan smink å sånt. Lösögonfransar... vart köper man sånna bäst då, i Bollnäs? Finns ju på Åhléns. Är de svårt att sätta dit dom? Kan du inte göra ett inlägg på bloggen å visa hur man gör??? Skulle vilja ha de på konserten. Men vill ju att de ska bli snyggt så att man inte skäms när vi ska ses :p



Sköt om dig bönan! KRAMAR!!!

2009-06-23 | 11:03:42
URL: http://boddanslilla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback