Min dag

Datum: 2010-05-31 Tid: 22:41:23

Vad har hänt idag då? Jo först så var jag och tränade i 1.5 timme =) Och när vi kom hem blev det mellis, en dusch och sedan lunch. Bestämde oss sedan för att baka lite nyttigt morotsbröd, den här gången fick det bli frallor istället för en limpa. Det blev hur gott som helst, så det fick bli morotsfralla och proteinsmoothie till nästa mellis. Tog det lugn resten av eftermiddagen, gjorde lite nytta som att tvätta, jag läste även ut min bok "Marshmallows till frukost".



Om boken:
Kendra återvänder från Australien till England och hyr ett rum av Kyle, som är ensamstående pappa med två barn. Kendra ser fram emot ett okomplicerat och bekymmersfritt liv. Kyles barn, tvillingarna Summer och Jaxon adopterar dock snabbt Kendra som sin nya mamma - först och främst för att hon låter dem äta marshmallows till frukost! Trots att Kendra bär på en smärtsam hemlighet som gör att hon gärna håller barn på en armlängds avstånd finner sig hon ändå väl tillrätta och livet ljusnar alltmedan hon blir en del av Kyles familj. Så en dag stöter Kendra ihop med den man som delar hennes hemska hemlighet och allt rasar samman - särskilt som barnen, Summer och Jaxon, hämtas av sin mamma. Det enda sättet att ordna upp saker och ting är att träda fram och avslöja hemligheten om det förflutna, något som hon svurit på att aldrig göra ...

Så tyckte jag:
En lättläst bok med tung handling. Mysig handling om vuxna och barn, den är svår att inte tycka om. En bok att både skratta och gråta till.

++++

Till middag blev det kycklingfilé med en härlig grönsallad (inehållande bla ruccola, melon, tomat, gurka, isbergssallad) som vi hade tömt lite balsamicovinäger över, mums vad gott! Till efterrätt så blev det en stor skål med underbara jordgubbar som vi har mumsat på hela kvällen.
Avslutade kvällen med att se den gamla filmen "Seven" från 1995 med Brad Pitt och Morgan Freeman.

Om filmen:
De två poliserna Somerset och Mills har att göra med en psykopatisk seriemördare som systematiskt dödar sina offer efter de sju dödssynderna.

Så tyckte jag:
En ritkigt nagelbitare, spännande från början till slut. Vill se fler liknande filmer =) Grymma skådisar.

+++++

Nu väntar sängen då jag/vi ska upp och träna tidigt imorgon igen. Längtar redan efter att känna svetten rinna och pulsen öka.


En ny vecka

Datum: 2010-05-31 Tid: 09:16:56

Igår gick konditionsträningen bra, det brukar ju kunna göra det efter en dags vila. Jag stog på crossen och körde intervaller som vanligt i 1 tim. Men i stället för att bränna 820 kalorier som jag brukar så brände jag hela 850 kalorier. Och det bevisar ju att jag har fått bättre kondis och att kroppen behövde en vilodag efter 5 dagar intensiv träning på raken.

Nu är det måndag och en ny vecka på gång. Och den börjar vi med ett gympass på gymmet i 1 tim och som avslutas med 35 min på crossen.

Hoppas att det fina vädret kommer att hålla i sig hela dagen för då funderar vi nämligen på att gå och lägga oss och sola. Få lite bränna, det var ju inte igår, men är välbehövligt kan jag lova. Jag har nog aldrig varit så blek i slutet av maj någon gång, ÅNGEST!


Mors Dag

Datum: 2010-05-30 Tid: 15:42:31

Idag är det "Mors Dag"! Så då vill jag passa på att gratulera världens bästa mamma.



Eftersom vi bor 30 mil ifrån varandra så kunde jag inte pussa, krama och passa upp på henne idag. Men vi tar igen det på onsdag när vi åker upp till Bollnäs.

Älskar dig världens bästa mamma!
Massor av pussar & kramar från världens bästa dotter!


Dagens träning

Datum: 2010-05-30 Tid: 11:43:37

Godmorgon söndag...Idag sov vi till klockan 10.00, gissa om det var skönt. Hur gött som helst! Nu vänatr ett konditionspass på gymmet så här en söndagsförmiddag. Medans Magnus gymmar så ska jag stå på crossen och köra mina intervaller i 1 tim och bränna mina 820 kalorier.

Jag kan ju säga att sen jag började med det (konditionsträning) så går jag ständigt på sparlåga då jag går på minuskalorier varje dag utom lördagar (eftersom det är min ätardag). Och det där med minuskalorier gör så att jag får halsbränna/sura uppstöttningar då jag börjar bli hungrig. Men det är i sin ordning säger Magnus, så det är bara att bita ihop och stå emot suget. Det är ju det som är tanken med min fettförbränning, att jag ska bränna mer än vad jag stoppar i mig. Tur att det finns så mycket god frukt (vattenmelon, honungsmelon, jordgubbar) som man kan ha som snacks när suget blir för tungt. Men jag kör på...jag kommer att klara det här.

Har börjat märka en del på resten av min kropp också, inte bara midjan. Mina (tjocka, fula armar) måste ha blivit mindre men mer muskulösa då min ganska nyinköpta jacka (april) sitter väldigt säckigt och slappt på mig (speciellt över armarna) men armarna har blivit lite hårdare och fastare. Så himla skönt att känna att all träning verkligen börjar ge resultat nu.


En dag i sportens tecken

Datum: 2010-05-30 Tid: 11:32:52

När vi kom hem vid 16-tiden så fick det bli en sen lunch och så tittade vi på champions leage semifinaler i handboll mellan Barcelona - (ryska mästarna) och sedan var det THW Kiel - Seudad real. Och idag (söndag) väntar finalen som spelas av Barcelona - THW Kiel. Det är mycket handboll här hemma =)

Och vid 19.30 så var det dags för ännu mera sport, då var det en vänskapsmatch mellan Sverige och Bosnien hemma på Råsunda. En mycket bra match, där det verkligen hände massor. Man kan säga att det var nykomlingarna afton (ynglingarna från förra årets U21 succelag). Martin Olsson, Markus Berg och Ola Toivonen var det som stog för Sveriges fyra mål!!!! Det var länge sedan man såg Sverige spela så bra och att vi fick några mål. Det är verkligen så tråkigt och synd att vi inte tog oss till VM....det suger verkligen!
Jag hade verkligen sett fram emot att få ha min snygga sverige fotbollströja på mig i sommar i Kungsträdgården, framför storbildstv´n och alla männiksor, tänk vilken folkfest det hade kunnat blivit.

Efter all sport på tv´n så kröp vi ner i sängen och jag fick lite massage i vanlig ordning medans vi tittade på den gamla filmen "Men of honer". Mycket bra film, som man kan se om och om igen.


Råstark i Södertälje

Datum: 2010-05-30 Tid: 11:18:54

Igår lördag så åkte jag och älsklingen till Södertälje för att titta på 7 av Sveriges starkaste män tävla i tävlingen "Råstark".

 



Magnus kompis "Nippen" är med och tävlar, så det var riktigt trevligt att vara där och titta.
De tävlade i Husafeldsten, Cirkushantel, Atlasstenar och Truckpull.

De som tävlade var:

Lasse Frank
Daniel "Psycho" Rubin
Mattias Linde
Nippe Boström
Daniel "Pretty Boy" Johansson
Daniel Johansson
Peter Svedberg

Tyvärr så hade vi otur med vädret, det var riktigt grått, mulet och spöregnade om vart annat hela eftermiddagen och tävlingen var ju utomhus.
Men vi fick en mycket mysig och trevlig dag i Södertälje.


Läslusen

Datum: 2010-05-28 Tid: 09:05:55

Godmorgon....Usch vad trött jag är idag, ute så är det grått, kallt och trist. Det kändes ganska jobbigt att kliva upp när klockan ringde 08.00. Helst av allt hade jag velat vända mig om, linda in mig i mitt gosiga duntäcke och somna om. Men det går ju inte när man ska vara på gymmet klockan 10.00. Så det var bara upp och hoppa, stoppa lite frukost i magen och läsa lite nyheter på nätet och så är på man på gång, NOT! Åh vad trött och seg jag känner mig, jag skyller på vädret.
Men kanske kan det hjälpa med ett "dunderpiller"??? Få lite energi och motivation till att orka köra 1.5 tim på gymmet.

Igår kväll fick jag lite massage i 45 min medans Magnus tittade på tv och jag läste ut boken "En shopoholic i väntans tider".



Om boken:
Hon handlar för två … men finns det tre i hennes äktenskap?

Becky Bloomwoods liv är härligt! Hon arbetar i Londons nyaste modevaruhus. Hon letar hus tillsammans med sin man Luke (hennes hemliga dröm är en skogarderob). Och hon är gravid! När Becky kommer på att shopping är det bästa mot illamående blir livet ännu enklare, och roligare. För allt måste vara perfekt när barnet kommer. Allt från barnrummet till barnvagnen, till gynekologen till sjukhuset till kläderna till … ja, vad behövs mer?

Det enda som inte är riktigt perfekt är att Luke inte verkar lika engagerad som Becky när det gäller barnet. Förutom när det är dags att gå till barnmorskan – som råkar vara Lukes före detta flickvän!

Sophie Kinsella skriver träffsäkert och med mycket humor om viljan att ge sitt nya lilla barn allt och om den svåra balansen mellan att köpa det man vill ha och det man verkligen behöver.

Så tyckte jag:
Lika bra som alla andra böcker om Becky Bloomwood. Jag älskar verkligen henne, hon är så härlig. Känner igen mig en hel del i hennes karraktär.
Längtar redan efter fortsättningen.
En mycket bra bok som alla borde läsa. Den bjuder på en hel del skratt.

+++++

Nästa bok blir "Marshmallows till frukost". Hoppas på att kunna börja läsa den idag =) Men först blir det träning, sedan lite hemmasysslor som tex att städa och fixa lite tills Magnus kommer hem vid 17-tiden.


Business på gång igen eller?

Datum: 2010-05-27 Tid: 14:11:29

Klockan 10.45 var vi på gymmet idag, senare än vanligt men vi tog det lite lugnt på morgonen. Plus att Magnus tejpade min onda fot för att jag skulle palla träna. Idag var det kondition som stog på schemat, så jag stog 1 timcrossen och körde intervaller så svetten spruta. Ca 820 kalorier brände jag, det känns skönt! Undrar vart alla människor har tagit vägen, det har varit så lugnt och tyst på gymmet hela veckan. Har folk redan kommit i beach 2010 form?

När vi kom hem blev det ett snabbt mellis, en dusch och lite nytta innan det var dags för att stoppa lite lunch i magen. Det blev våran nyttiga och goda köttfärs/kål-gryta.

Fick ett samtal från min vän Tomas idag, det var ett tag sen sist så det var roligt att prata lite. Han ska hjälpa mig att fixa en bra lokal inne i stan nu så att jag kanske äntligen kan få komma igång med min verksamhet/salongsjobb. Han hade lite kontakter sa han, bla med någon som jobbade med IPL och en med botox, restylane mm. Låter ju toppen tycker jag, då kan vi ju utbyta tjänster ;) änltigen kanske jag kan få min botox och mina restylaneläppar ;) hihi! Han hade ev en lokal på gång vid sveavägen och det vore ju hur bra som helst. Så nu håller jag tummarna och hoppas att Tomas hör av sig snart igen.

Nu sitter Magnus med sitt sista arbete för kursen som han har läst på distans, sen när han är klar med detta så är kursen slut. Och då ska vi åka och handla lite inför helgen eftersom Magnus jobbar imorgon och då är jag utan bil.


Nya skor från USA

Datum: 2010-05-27 Tid: 13:44:20

Onsdagens träning bestod av 1 tim styrketräning och 35 min kondition (intervaller på crossen, 500 kalorier). När vi kom hem så blev det lite mellis, en dusch och sedan lunch innan vi gav oss i väg in till stan.



Hade några ärenden att utföra, bla köpa löshår till tjejen jag ska sminka till balen. Hon hade beställt löshår av en frisör i Bollnäs och hon skulle ha 2.500:- för det, vilket rån.) Så då fixade jag det för 1.000:- i stället så kan hon lägga sina 1.500:- som blev över på något annat. Köpte även lite smink till Lena och Lisa i Bollnäs, det ända jag köpte till mig själv var en ny mascara.

Tog en varsin glass på ett café där de tillverkar egen hemmagjord italiensk glass, mums! Satt där i solen och njöt av våran glass och tittade på alla människor som gick förbi. Mycket trevligt!

Åkte sedan hem och stannade då till på posten och hämtade ut ett paket som kommit hela vägen från USA. Och i det paketet låg det 2 par converseskor från Tania i Nebraska. Åh vad glad jag blev =)
Ett par röda och ett par rosa... I love them!

 

Tittade på bla "Arga snickaren" och "Göta Kanal 3 - Kanalkungens hemlighet" igår.



Om filmen:
Kronofogden är återigen på besök hos Anderssons Båtvarv. Men denna gången är det lugnt, menar Janne Andersson. De sista båtmotorerna till Italien är levererade. När betalningen väl är i hamn, är varvet skuldfritt. Allt verkar ordna sig för Andersson. Dottern Petra kör turister i en gammal ångslup på Göta Kanal medan hon berättar myten om kanalbyggaren Baltzar von Platens hemlighet, och kanotisten Svante är ute på sin årliga tur på kanalen. Skall vi äntligen få veta vad han gör här år efter år? Men så slår den italienska maffian till. Det kommer inga pengar… Kronofogden jagar Andersson men blir också själv jagad. Båtar sjunker, båtar exploderar, andra kör på land. Pengar kommer, pengar försvinner. Allt är som vanligt på Göta Kanal.

Så tyckte jag:
Vad ska man säga??? En film som man bör se, även om det var en riktigt floppfilm. Varför gör man en tredje film?
Pinsamt.....
Den kunde ha varit så mycket bättre med helt ok skådisar som det ändå är.

+


Ny hårfärg???

Datum: 2010-05-25 Tid: 20:47:44

Har länge fått höra att jag borde byta hårfärg, då jag börjar komma upp i ålder osv. Sen så har ju jag faktiskt varit platinablond hela mitt liv, så visst vore det roligt att prova något nytt.
Vad tycker ni om dessa färger?

 


Morgonträning el kondition efter styrketräning

Datum: 2010-05-25 Tid: 12:33:08

Att träna på morgon för att bränna mest med fett har man ju alltid hört talas om och läst. Speciellt för dem som vill bli av med det där "sista fettet" på kroppen och definera musklerna. Eller för dem som vill ha en effektiv viktminskningsmetod.

Om du äter din sista måltid klockan halv åtta på kvällen och frukost klockan halv åtta på morgonen. Då har du haft 12 timmars sömn utan någon form av mat. Kroppen har då använt glykogenet till olika kroppsfunktioner och återhämtning under natten.

Morgonen är den bästa tiden på dagen att bränna fett istället för kolhydrater. Det är då din främsta energikälla, glykogenet är på lägst nivåer. Eftersom dina glykogen-nivåer är låga så måste kroppen hämta energi från sin andra energikälla som är "kroppsfettet". Normalt bränner du fett andra tider också men till största delen använder du dig av ditt glykogen.

Men för folk som är som är lika morgontrötta som mig och inte orkar kliva upp klockan 06.00 för att ta sin 1 timmes promenad så finns det andra alternativ. Och dem har jag tagit till vara på nu, speciellt då jag har ont i min fot och inte kan vara ute och gå. Det är att köra konditionsträning direkt efter ett styrketräningspass. Då har du redan förbrukat dina glykogen-nivåer och kan ge
nom konditionsträning börja bränna ditt kroppsfett.

(Jag kör alltid kondition efter mitt styrketräningspass, minst 35 min varje gång.)

Enligt tidigare studier har man visat på att träning på morgonen förbränner 250% mer kroppsfett än träning vid andra tider.


Mitt resultat

Datum: 2010-05-25 Tid: 12:24:12

Jag måste ju berätta hur det gick hos läkaren sist när jag var där och vägde och mätte mig!
Jag har minskat 13 cm i midjemått på 6 veckor, dock inte så mycket på vågen. Men med tanke på hur mycket jag tränar så är det mycket bra. Då jag omvandlat en hel del fett till muskler (muskler väger mer än fett) och minskat i kroppsomfång. Jag är i allafall supernöjd och känner att det är på väg och rätt håll med mig och min kropp, mina mått och min vikt, att all hårdträning och kost ger resultat.



Lite om att bygga muskler samtidigt som du går ner i vikt!
För det är precis det här som jag har lyckats med =)

Om man bygger muskler, lägger man på sig muskelmassa och eftersom muskler är tätt kroppsvävnad så är dem tunga. Eftersom du bygger muskler måste du gå upp i vikt och inte tvärtom.

Det är möjligt att bygga muskler samtidigt som man bränner fett men det är högst komplicerat och kräver både mycket kunskap och disciplin.Att bränna fett och bygga muskler är motsatsen till varandra. För att förlora kroppsfett måste du äta mindre kalorier än vad din kropp gör av med under dagens aktiviteter. Å andra sidan, för att bygga muskler så måste du äta mer kalorier än vad din kropp använder till energi.

När man lagt på sig tillräckligt med muskelmassa, är det dags att definiera musklerna som ligger under fettlagret man har lagt på sig. Det kommer att bli enklare att förlora fett nu eftersom musklerna man byggt upp kommer att hjälpa till att bränna kroppsfettet. Muskler bränner mer kalorier för att bestå. Därför kommer man att bränna mer fett med en högre metabolism.

Jag är så glad och lycklig just nu och träningen går som på räls, i love it!
Jag tror och hoppas verkligen att jag kommer att nå mitt mål!


En ny dust

Datum: 2010-05-25 Tid: 12:10:25

Då var den äntligen här, Schwarzkopf Osis Shine Duster.
Den ger sammetsglans och pärlemorskimmer.
Lätt formula som förvandlas till kräm i handen.
Finns att beställa här för 144:-.


Dagens träning

Datum: 2010-05-25 Tid: 12:07:20

Då var dagens träning avklarad, så himla skönt att komma hem och kunna slappa resten av dagen efter 1 timcrossen (820 kalorier). Tog ett dunderpiller och en banan innan jag gick det och shit vad svetten rann, redan efter 15 min var jag sjöblöt. Hade köpt med mig en tidning som jag tänkte läsa under tiden, men det gick så där. Det var inte riktigt min grej att göra det medans jag tränar, jag kör för hårt/fort så jag kunde varken fokusera el se texten. Det bästa är att gå in i sig själv och bara fokusera på träningen och låta musiken pumpa i öronen.



Jag har fått en till sminkkund till studentbalen, Ann-sofie som jag ska sminka och fixa håruppsättning på då har en kompis som tyckte att Ann-sofie var så snyggt sminkad när jag hade gjort testsminkningen på henne. Så hon ville också bli sminkad av mig. Toppen tycker jag! Då har jag lite att göra när jag kommer upp den 3 juni.


Early morning

Datum: 2010-05-25 Tid: 09:01:01

Hade huvudvärk hela kvällen igår, låg mest i sängen och läste "En shopoholic i väntans tider".  Tog en migräntablett och fick lite lättare massage av Magnus innan det var dags att sova.

Vaknade 07.20 i morse när Magnus åkte till jobbet och då var det lika bra att kliva upp och käka lite frukost.
Idag har vi regnigt och grått här i Sthlm, skönt då kanske man kan få lite gjort idag.



Klockan 10.00 ska jag iväg till gymmet och träna kondition i 1 tim (intervaller på crossen), det ska bli riktigt skönt.


Dagens träning

Datum: 2010-05-24 Tid: 14:58:00

Sov till 08.10 i morse, klev upp och käkade frulle och kl 10.30 drog vi till gymmet. Jag körde styrketräning i 1 tim och sedan kondition (intervaller på crossen i 35 min, vilket motsvarar 500 kalorier).



Min stackars fot blir fortfarande inte bättre, utan snarare sämre. Tror att jag får ta mig i kragen och boka en tid hos Magnus polare i Västerhaninge som fixar sulor som jag kan ha i mina skor. Jag får ju skylla mig själv lite då jag envisas med att gå i mina converse även om det inte är toppen för mina stackars fötter när de är så platta som de är. Men de är ju snygga =)

Gick förbi grönsakshandlaren på torget på vägen hem och köpte med oss en vattenmelon och en kartong med jordgubbar så vi har lite gotta till kvällen.


Rabih + Eddie = Rebound

Datum: 2010-05-24 Tid: 14:51:05

De två söta pojkarna från Idol 2009 "Rabih & Eddie" har slagit sig samman och bildat gruppen "Rebound".
I april släpptes deras första singel "Hurricane" som jag personligen tycker är jättebra och jag tror att den kommer att bli en riktig sommarhit.
Såg dem på "Sommarkrysset" på Grönan på tv i lördags när de framförde den här låten. Och den satte sig i huvudet, så jag var tvungen att lägga till den i min spotifylista.



Versacemobil i rosa

Datum: 2010-05-24 Tid: 09:37:55

Gissa om jag skulle vilja ha den här mobilen, det bara lyser Linda om den. I love it!
Vill inte ens drömma om vad den här mobilen kostar, men den är ju bara för läcker!



Tillsammans med LG lanseras nu Versace Unique – med en tretumsskärm i safir och kristall, med en 5 megapixelkamera, mediaspelare, mail, 3G och Dolby Mobile surroundljudsteknologi – allt toppat med en 18 karats guld yta.


Ny klocka till sommaren

Datum: 2010-05-24 Tid: 09:29:07

Jag är lite sugen på att köpa en ny Triwa klocka till sommaren.
Förra året köpte jag en vit och i år skulle jag vilja ha en med färg, funderar på en korall eller en ceriserosa.
Den ceriserosa känns mer som mig!
Dessa kostar 1.295:-









provsminkning brud

Datum: 2010-05-23 Tid: 22:33:06

Vaknade till regnet i morse då vi sov med öppen balkongdörr....regnet verkligen öste ner. Vart tog sommarvärmen och solen vägen?
Efter att ha ätit frukost så började jag med att göra mammas naglar, med den nya tekniken/gelén som jag lärt mig. Men ringelrosslig som man är så gick det si så där i början, jag är ju så petig och perfektionist när jag ska göra naglar så det tog ju lite tid. Så efter 1 tim så hade jag gjort 4 naglar....men, men träning ger färdighet. Så det är bara att öva och öva så kommer nog detta gå galant så småningom.

Klockan 12.00 så gick jag till Lena´s salong "Pebbles" på stan för att göra en prov make up på hennes vännina Lisa. Efter lite prat och diskussion om hur hon ville ha det så körde vi igång, och när vi var klara så verkade hon riktigt nöjd. Hoppas verkligen att hon blev det, då hon provat andra och inte blivit det. Jag hade även lovat Lena att göra 2 olika sminkningar på henne, så hon fick två olika ögon. En sotning i mullvad/grått/svart och en turkos/blå sminkning.

Lite av mitt smink...



Lisa får lite färg på ögonlocken.....



Det blev en snygg, varm, mjuk och fräsch sminkning.....






Lena ser lite skitzo ut med sina två olika sidor =)
Det roliga är att så här gick hon och handlade när vi var klara =)



Magnus kom och hämtade mig när jag var klar så slapp jag gå hem i ösregnet. Vi såg till att packa klart allting innan det var dags för mig att göra klart mammas naglar.
Käkade lite middag innan det var dags att åka hem till Sthlm. Eftersom pappa skulle följa med så var han gullig och körde hela biten.


En mysig lördag

Datum: 2010-05-23 Tid: 22:19:29

Började dagen med att följa med mamma till Mobackens och köpa en massa blommor till trädgården. Vi passade även på att ta en fika i solen på deras trevliga uteservering.





 


När vi var klara där så åkte jag och Magnus vidare till mormor och Harald som var i sommarstugan. Köpte med oss lite fika som vi avnjöt på deras nybyggda uteterass. Åh vad varmt och skönt det var, solen värmde och vinden var stilla. Det var nästan så att jag blev sugen att ta mig ett dopp ;)

  

När vi kom hem så stog pappa i köket och lagade mat och bakade, han gjorde rostbiffsstek med hemmagjord potatissallad och så till efterrättt blev det pavlobakelse med jordgubbar och hemmagjorda chokladbiskvier. Gissa om man var proppmätt efter att ha tryckt i sig allt det, men gott var det.



Magnus gav mamma lite massage idag igen, snacka om att hon mådde...hon önskade nog nästan att vi bodde hemma ;) sedan bröt han lite i pappas rygg ;) men min rygg fick vara utan idag :(
Alla var så trötta på kvällen så det blev inte ens någon film utan vi satt mest och pratade och myste framför ingenting tills det var dags att sova.


Provsminkning till balen

Datum: 2010-05-21 Tid: 18:31:53

Vilket oväder det var i natt, regnet öste ner och det blixtrade och åskade som aldrig förr. Vaknade vid 08.00 men låg kvar och drog oss till 08.30. Upp och käkade frulle för att sedan göra mig i ordning för att åka och jobba en stund. Jag ska sminka en tjej som heter Ann-Sofie till hennes studentbal den 3 juni och idag var det dags för en liten konsultation och prov make up/uppsättning. Sminkade hennes storasyster Anna för 2 år sedan till hennes bal. Och nu ville även lillesyrran ha min hjälp =) och självklart så ska jag fixa det. Och reslutatet får ni se den 3 juni.

När jag var klar så kom Magnus och hämtade mig så åkte vi till en glasskiosk där vi mötte upp mamma från hennes lunchrast. Köpte varsin bägare med glass och åkte tillbaka till mammas jobb och mumsade i oss den. Åh vad jag älskar glass! Det är det bästa nu på sommaren!
Sedan blev det lunch på NK´s uteservering i solen. Och resten av eftermiddagen blev mycket soft. Både jag och Magnus var så trötta så vi satte oss på terassen och gottade oss i solen.

Ikväll blev det grillat till middag igen....i love it!

Och nu sitter jag här i soffan, mätt och belåten och tittar på när Magnus masserar min kära mor. (vi har släpat med massagebänken). Sedan är det min tur att pyssla om mamma, hon ska få långa och fina fransar.


Ny bh till my boobs

Datum: 2010-05-20 Tid: 17:33:59
Satt nyss och klickade runt på Nelly.com och såg att de hade fått in nya bh´ar för storbystade tjejer som mig. För oss som har svårt att köpa bh´ar på affärer som H&M, Lindex, mfl. Även om de har mycket snyggt där så finns deras kupor endast upp till C-D. Och det är tok för litet för mig och mina boobs.
Så det får nog bli en sån här för mig, från wonderbra som för övrigt gör helt otroligt snygga, sköna och bekväma bh´ar. Dessa görs upp till stl 75-80i så jag ska nog hitta en som passar mig och mina boobs ;)
Den kostar endast 449:-, som hittat!

D-G Balconette Bra SEK 449, Wonderbra - NELLY.COM


Bollnäs

Datum: 2010-05-20 Tid: 17:28:08
Har sovit sjukt dåligt i natt, jag har legat och varit nervös inför dagens läkarbesök. Klockan 07.00 ringde klockan och 08.10 så satt vi i bilen på väg till Bollnäs. Självklart så hamnade vi i de underbara morgonköerna (1 tim för att komma ut ur Sthlm). Men som tur var så hann vi till Andersbergs vårdcentral i Gävle innan kl 11.00, tur o oturen kan man väl säga. Har varit så nervös hela bilresan, fick stanna och kissa 2 ggr innan vi var framme (blir så kissnödig när jag är nervös). Idag blev det bara viktkoll, vägning och mätning (och det var den jag var nervös över). Efter ca 10 min så var jag klar efter att ha pratat med en supergullig och trevlig sköterska och resan till Bollnäs fortsatte.

Väl framme så käkade vi lite lunch med pappa innan det var dags att gå ner till källaren och börja sortar (slänga/spara) alla mina gamla leksaker, prylar mm som har stått på vinden i alla år. Sjukt roligt att gå igenom allt, snacka om att jag var en samlare när jag var liten, jag hade sjukt mycket grejer och mycket av allt.
Jag fick ju verkligen allt jag ville ha och pekade på!
I was daddy´s and mother´s little princess...

Ensambarn=bortskämd!
"Spoiled brat"





Jag och Magnus tog en promenix ner till bibblan och lämnade tillbaka lite böcker och jag lånade två till =) "En shopoholic i väntans tid" och "Marshmallows till frukost". Ser verkligen fram emot att läsa dessa, tror att jag kanske börjar med en utav dem redan ikväll.

Till middag så grillade vi fläskfilé som vi åt med stekt kulpotatis och en stor grönsallad med honungsmelon, mums!
Önskade att vi kunde grilla lite mer hemma, tror att det är dags att ta med våran lilla klotgrill hem igen. Det är ju så gott med grillat kött/kyckling/fisk serverat med en härlig sallad och någon mumsig sås.

Ikväll kommer Helena och Kris på besök, vi ska åka och käka glass tillsammans. Och så ska jag fixa några fransar på henne som har lossnat.

Min eftermiddag/kväll

Datum: 2010-05-19 Tid: 22:02:44

Då har man städat hela lyan, packat allt inför Bollnästrippen (det blev en hel del, då massagebänk, nagelgrejer, fransgrejer, smink/hår-produkter ska med eftersom jag ska jobba lite där uppe), läst ut min bok "Till dess din vrede upphört", ätit middag, tittat på "Arga snickaren" medans jag fixade mina tumnaglar.

Och nu sitter jag här innan jag ska krypa ner i sängen breved min älskling och sussa. Vi ska upp tidigt imorgon, vi ska försöka komma iväg vid 08.00 för att hinna till Gävle och till provtagning innan kl 11.00 då de stänger. Dags för mig att ta nya struma "sköldkörtel" prover, samt väga och mäta min midja. Jag håller verkligen tummarna att det har hänt något efter allt slit på gymmet och strikt mathållning. Jag kommer att bli så ledsen om det inte har gjort det, tänk om jag har gått upp? står kvar på samma som sist? Då vet jag inte vad jag gör?



Some housework

Datum: 2010-05-19 Tid: 13:43:42

Blev helt slut efter dagens träning, hade noll energi kvar när det var dags att gå hem från gymmet. Pumpade verkligen ur hela kroppen idag med 1 tim hård gymträning som sedan avslutades med 35 min intervallträning på crossen (500kalorier). Sista 15 min var sjukt jobbig på crossen, började känna mig hungrig och nollad i bollen men det var bara att bita ihop och köra på.



Sen vi kom hem har jag hunnit städa sovrummet, dammat, bytt sängkläder, vattnat blommorna mm och käkat lite lunch ute i solen på balkongen. Sitter nu här framför datorn för att fördriva tiden lite, vill inte fortsätta städa. Men det är så skönt att komma hem till en välstädad och fräsch lya när man har varit bortrest. Så jag ska väl fortsätta med mitt nu då, städa klart lyan, packa inför Bollnästrippen innan jag får sätta mig ner och softa igen.

Ikväll ska jag färga bryn och fransar och göra klart mina tumnaglar (som jag inte hann med igår) och läsa klart min bok (50 sidor kvar).


Godmorgon gymmet

Datum: 2010-05-19 Tid: 09:17:40

Magnus växkte mig vid 08.00 i morse, då hade han gjort klart frullen så det var bara att slå sig ner och sätta tänderna i havregrynsgröten. Det var grått och trist väder ute vid den tiden men nu ser det ut som om det kanske kommer att spricka upp och bli sol idag igen.
Utanför oss så håller de på att lägger ny gräsmatta =) de har ju hållt på med våran "nya uteplats" i veckor nu och äntligen börjar den ta form. Vore trevligt om man fick inviga den snart, dra ut solstolen och pressa lite, eller varför inte grillen och ha lite picknick i det gröna?

Vid 10.30 ska vi iväg till gymmet, jag ska köra styrka i 1 tim och kondition i 35 min. Känner mig väldigt trött och seg idag, mina ben som jag har kört slut på skulle säkert behöva vila men ett dunderpiller och jag är på topp igen. Lika bra att träna hårt nu i veckan eftersom man aldrig vet hur det blir med träningen när man kommer upp till Bollnäs. Vi har bestämt oss för att åka upp till Bollnäs imorgon torsdag, jag ska förbi min läkare i Gävle och ta lite nya prover mm. Hoppas att jag även kan träffa tjejerna som jag ska sminka och fixa håret på till studentbalen så vi kan ha en liten konsultation innan det är dags den 3 juni.


Nyfixade naglar

Datum: 2010-05-19 Tid: 09:10:44

Igår efter att vi hade tränat så åkte vi och handlade lite på Kvantum. Sedan blev det lite lunch och softa hemma. Medans Magnus pluggade så låg jag och läste ur boken jag började med i måndags, mycket spännande. Nu har jag bara 50 sidor kvar så är den också utläst. Till middag så gjorde vi pannbiffar som vi åt tillsammans med råstekt riven potatis, creme fraich, finhackad lök, aijvar och bea....åh så gott det var, påminner om maten i Kroatien. Satt på balkongen och käkade, riktigt mysig och maten smakar så mycket bättre utomhus.

På kvällen bestämde jag mig för att göra mina egna naglar med den nya gelén som jag har gått kurs i. Det tar ju några timmar att göra på sig själv, speciellt att fixa smilet på högra handen med vänster hand. Jag säger bara grrrrrr! Vänsterhanden blev jag supernöjd med, de blev skitsnygga för att ha gjort dem själv. Under tiden så klippte jag några avsnitt av "Gossip Girl", skönt att ha något i bakgrunden medans man "jobbar".

Bild kommer kanske.....


Dagens träning

Datum: 2010-05-18 Tid: 08:50:55

Uppe med tuppen idag, vaknade redan klockan 07.30, en hel halvtimme innan klockan skulle ringa. Kände att det inte var någon idé att försöka somna om när jag kände mig rätt så pigg.
Har nyss käkat frulle och ska ta det lite piano och låta frullen sjunka innan det är dags för en banan och ett dunderpiller för att sedan gå till gymmet vid 10-tiden. Idag är det kondition som står på mitt träningsschema, så det innebär intervallträning på crossen i 1 tim. Jag längtar tills jag får ställa mig på den, sätta igång i.poden med grym, hög musik och låta pulsen öka och svetten rinna. I love it!



Trodde att det skulle bli fint väder idag också men icke, här är det grått och molnigt. Jag som hade tänkt ta med mig min bok och gått och lagt mig i någon park och solat. Men jag får ligga hemma i sängen el i soffan och läsa i stället medans Magnus ska plugga.


En solig dag på söder

Datum: 2010-05-17 Tid: 16:04:13

Dagens träning blev 1 tim hård gymträning samt 35 min intervallträning på crossen (brände 500 kalorier).
Skyndade oss hem efter träningen och duschade, käkade lite lunch och gjorde oss i ordning för att åka in till Söder och sätta oss i en park och sola.
Hamnade nere vid vattnet nedanför Eriksdalsbadet med en varsin piggelinglass i solen. Satt där och njöt av värmen och solen, glodde på alla människor som passerade. Åh vad livet är gott när det börjar bli sommar.

 


Käkade middag på balkongen idag igen, mat smakar ju så mycket bättre utomhus.
No Carbs today så det fick bli kyckling i ugnen med en fräsch sallad (ruccola, vattenmelon, sugar naps, coctailtomater, gurka, isbergssallad) och en rejäl klick sås. Mums!

 


Träning och en ny bok

Datum: 2010-05-17 Tid: 09:22:17

Då var det måndag igen och en ny vecka väntar. Här i Sthlm skiner solen och det är 15 grader ute även fast klockan bara är strax efter 09.00.
Klockan 10.00 så bär det av till gymmet för att köra veckans första gympass (styrka + kondition). Det ska bli skönt!
Resten av dagen vet jag inte vad som händer, Magnus har ett skolarbete som han måste börja med och som helst ska vara klart tills på onsdag. Men vad ska jag hitta på då? Skulle vara rätt gott att gå och sätta sig någonstans i solen med en ny bok.
Igår läste jag nämligen ut en bok på 320 sidor "Den innersta kretsen" av Viveca Sten.



Om boken:
Det är en solig julidag. Feststämningen fyller luften och på vattnet utanför Sandhamn trängs båtarna. Alla är där för att beskåda starten på Gotland runt.
Så avfyras starskottet. En stor Swanbåt ligger längst fram, men plötsligt faller den av. Skepparen är skjuten, mitt på öppet hav.
Thomas Andreasson, som befinner sig i publiken tillsammans med en gammal kollega från sjöpolisen, inser omedelbart allvaret. Med motorn på högsta varv styr de sin båt mot den stora kappseglaren där besättningen befinner sig i chock.
Offret visar sig vara Oscar Juliander, framgångsrik seglare och vice ordförande i Kungliga Svenska Segelsällskapet. En känd och etablerad advokat som gärna har synts i medierna. Pressen på polisen att snabbt lösa fallet blir stor. Återigen har Nackapolisen fått ett sommarmord på halsen.

Thomas Andreasson, Margit Grankvist och de andra i teamet börjar kartlägga Julianders liv, och de får stiga in i överklassens salonger. Snart inser de att Julianders tjusiga fasad döljer otrohet, droger, fiffel och hotelser. Men vad har han egentligen gjort som fått någon att mörda honom på ett så utstuderat sätt? När ytterligare en av segelsällskapets ledömter hittas mördad tätnar mystiken.

Så tyckte jag:
En mycket spännande bok från början till slut. Det är första gången jag läser en bok av Viveca Sten och jag lovar att det inte är den sista. Vill gärna läsa hennes andra böcker, hon skriver mycket bra. Svår att lägga ifrån sig, man vill bara läsa "en sida till" och "en till".

Och idag tänkte jag börja på "Till dess din vrede upphör" av Åsa Larsson, även den på ca 300 sidor.




Ny bok "Kysst av spriten"

Datum: 2010-05-15 Tid: 19:21:43

Kollade nyss min jobbmailadress och där hade jag fått en bild mm från jobbet jag gjorde med författarna till boken "Kysst av spriten". Det är supergulliga och trevliga Anna Barve & Petra Dahlberg som har skrivit den. Boken finns att köpa på gothiaforlags hemsida. Här!


Bilden på dem blev jättebra tycker jag, så snygga båda två.
Nu tycker jag att ni ska köpa boken och läsa den, för det tänker jag göra.



Lördagsträning och mys

Datum: 2010-05-15 Tid: 19:07:21

Upp klockan 07.00 är inte så roligt en lördag, men Micke och hans töser skulle komma iväg i bra tid till Täby där de ska vara resten av kvällen. Och vi ville gärna träffa dem och säga hej då innan de skulle åka. När de hade åkt så käkade vi lite frukost och tog det lugnt fram till klockan 10.00 då vi gick till gymmet.
Jag körde både styrketräning och kondition, 1 tim stryka och 20 min intervaller på crossen (300 kalorier). Det gick otroligt bra att träna idag för att vara så trött som jag var. Men med hjälp av mina dunderpiller och min motivation så gick det jättebra, jag t.o.m ökade i några övningar.

Tömde i mig en proteinsmoothie direkt när vi kom hem, hoppade sedan in i duschen för att sedan äta lite lunch. Efter det så tog vi faktiskt en power-nap på 1 tim för att få lite energi till eftermiddagen/kvällen. Både jag och Magnus känner oss så trötta idag, så även om det är kanonvarmt och skönt väder ute så har vi mest suttit på balkongen och softat, tagit det lugnt och myst hela dagen.

Det blev middag ute på balkongen "premiär", vi åt en fräsch tonfisksallad med vitlöksbröd och drack en somrig cider med smak av äpple, citrus och fläder. Åh vad härligt det var att sitta ute och äta, njuta av solen och värmen.
Ikväll börjar "Sommarkrysset" på tv4 kl 20.00 och det är EMD som ska vara programledare i dagens program så det tänkte vi kolla på. Vi har även köpt hem "Ben & Jerry´s Cookie dough" till kvällen. Det är ju min "ätardag" idag, när jag får äta vad jag vill.

 


NyShoppat från H&M

Datum: 2010-05-15 Tid: 18:41:44

Jag kunde inte låta bli att klicka hem två stycken söta klänningar till sommaren. Nu när det är så varmt och skönt ute så sticker det lite i "shoppingtarmen", vill så gärna ha lite nytt i sommargarderoben.
Dessa klänningar kommer från H&M och den första kostar 199:- och den andra endast 99:-. Vilka kap!




Sminkjobb "Cocktail"

Datum: 2010-05-15 Tid: 18:29:56

Har sovit mycket dåligt i natt, känns knappt som att jag har sovit alls. Klockan ringde strax innan 06.00 men jag drog mig i några minuter innan det var dags att börja göra sig i ordning. Strax innan 07.00 så vaknade resten av sällskapet, Micke, Therese, Ella och Agnes. Hann inte umgås så mycket på morgonen då jag hade lite bråttom att komma iväg till jobbet.

07.15 klev jag på t-banan som tog mig till till Liljeholmen där jag sedan tog tväris till Luma.
Idag var det plåtning för "Nixa" igen, fortsättning på temat "Cocktail" men även omslagsbilden till "brud" som togs utomhus. Det var jag och Mahlin som jobbade tillsammans idag igen och samma modeller som sist. Jag jobbade halvdag (4 tim) så det gick bra, tiden bara rann i väg. Mahlin hade köpt en ny tång "conical" så hon provlockade mig med den och stylade till mig så jag blev riktigt hot! En sån måste jag också köpa mig, jag bara måste ha en, det blev så otroligt snygga och hållbara lockar av den.
Wella Conical!

Pro Curl Conical

Och klockan 12.00 var det dags för mig att gå hem för dagen. Magnus & Micke och tjejerna kom och hämtade mig så gick vi till restaurang "Phuket island" i Hammarbysjöstad och käkade lunchbuffé.
Åkte hem och lämnade av alla min jobbprylar så tog vi t-banan in till Gamla Stan. Strosade runt lite bland alla människor och så stannade vi självklart till vid ett av Gamla stans alla "glasshak" och köpte varsin glass.
För mig fick det bli en nygräddad våffla med smakerna: daim, jordgubb & rabarber och saffran & honung, mums!

När vi kom hem så slappa vi i soffan hela kvällen, käkade lite tacos till middag och tittade sedan på "Talang 2010". Det var två musiker som gick vidare, 14 åriga Jill och norske Stephen. Helt rätt tycker jag!
Jag tror nästan att det kan vara unga Jill som tar hem segern i Talang 2010.

Bilder kommer.....


Skövdebesök

Datum: 2010-05-15 Tid: 16:21:15

Vid lunchtid så dök Micke & Therese och tjejerna upp och då åkte vi till en mysig lekpark borta vid Mälarhöjden. Så att tjejerna fick busa och leka av sig lite. Det är en mycket trevlig lekpark som har det mesta för barn och hur mycket som helst att leka med.
Sedan åkte vi vidare till Heron City och kikade lite, käkade även en sen lunch/tidig middag. Det blev thaimat som vanligt. Sen började himmlen bli mörk och regndropparna började närma sig så då åkte vi hem.
Det blev väldigt lugnt resten av kvällen, satt mest i soffan och myste och snackade en massa skit.
Gick och la oss innan 23-tiden för att alla var väldigt trötta och jag skulle upp tidigt på fredag och jobba.


Kristi himmelsfärds träning

Datum: 2010-05-13 Tid: 09:09:04

Igår kväll så började jag och älsklingen att titta på filmen "Bounty hunter" med Jennifer Aniston, men den var så seg så vi stängde av den efter en halvtimme.
Sen var det dags att upp och hoppa igen redan klockan 08.00 så här på en ledig kristi himmelsfärdsdag. Stoppa lite frulle i magen för att sedan låta den sjunka in innan det är dags att bege sig till gymmet till klockan 10.00 då de öppnar.
Idag blir det ett konditionspass, jag ska stå 1 timme på crossen och bränna minst 800 kalorier. Jag ska köra stenhårt, här ska det brännas.

Vid lunchtid så kommer underbara Micke och Therese och småtjejerna hit, de ska vara hos oss till på lördag. Det ska bli jättemysigt och trevligt. Det är ju inte varje dag vi får besök från Skövde. Får se hur vädret blir i eftermiddag och vad vi ska hitta på för något. Själv så måste jag i säng i skaplig tid i allafall då jag ska upp och jobba tidigt på fredag.

Åh nu har det hänt ännu en spännande sak, men inget jag kan berätta än då jag inte vet om det går vägen eller inte. Men både jag och Magnus håller tummarna =)
(vi är inte med barn, alla som tror det).


Dagens träning

Datum: 2010-05-12 Tid: 21:25:01

Tränade i 1.5 timme idag, körde styrka i 1 tim och sedan kondition (intervallträning på crossen i 35 min) och brände 500 kalorier. Mycket nöjd med dagens träningspass, ser verkligen fram emot morgondagens konditionspass. Eftersom det är helgdag så har gymmet bara öppet mellan 10-15 så vi tänkte hänga på låset när de öppnar.

Resten av dagen har varit mycket lugn och skön, vi har mest gjort lite nytta här hemma. Vi får ju besök av Micke & Therese och småtjejerna i helgen.

Idag fick jag ett mycket positivt och glatt besked som gör att jag känner mig så glad och motiverad för framtiden. Jag kan inte berätta mer just nu, utan hoppas att kunna göra det på fredag. Något jag har väntat ett halvår på och som jag äntligen kanske kommer att bli av med. Nu blir ni nyfikna va??? Ni som vill veta mera får hålla koll under helgen.....



Nu har vi tittat på "Arga snickaren" och under tiden så fick jag massage av världens bästa pojkvän.
Funderar på om vi ska kolla på film nu eller bara ligga i sängen och läsa medans Magnus spelar tv-spel.


fettförbrännings tips

Datum: 2010-05-12 Tid: 09:58:08

Styrketräning: Det bästa du kan göra för din fettförbränning är att lägga på dig muskler. Mer muskler ger en bättre fettförbränning dygnet runt.

Öka flåset: Bra kondis = hög förbränning. Bra kondition innebär bra syretillförsel och det ökar kroppens användning av fett som bränsle. Ett effektivt sätt att förbättra sin kondition är löpträning i intervaller, gympass eller långa promenader.

Ät regelbundet: Kroppen mår bäst om det ligger på ett jämt kaloriintag.

Rör på dig: Att hålla sig aktiv ökar förbränningen. Det viktiga är inte hur du rör på dig utan att du gör det.


Dag före helgdag

Datum: 2010-05-12 Tid: 09:49:19

Snacka om en slapp tisdagskväll, när Magnus kom hem så käkade vi lite lasagne. Sen så tog jag ett bad och han satte sig i sängen och spelade tv-spel. Och där satt han hela kvällen lång tills det var dags att sussa. Själv så låg kag breved och läste ur min bok. Soft att bara vara, ligga på sängen och inte göra ett sk*t. Slocknade vid 23.00 och vid 08.15 så slog vi upp ögonen.

Ute skiner solen och det är ca 12 grader ute, härligt! Kan sommaren vara på väg nu eller?

Jag och Magnus håller på att laddar lite här hemma nu för att bege oss till gymmet och träna. Jag har nästan lite ångest över att jag inte hann med någon träning igår, men det får bli min vilodag så får jag se till att träna hårt resten av veckan. Idag blir det styrketräning och konditionsträning (intervaller på crossen), här ska det brännas fett.


sommarmums!

Datum: 2010-05-11 Tid: 17:34:08

Varför ska det komma ute en massa gotta i butikerna så fort det blir sommar?
Här försöker man träna och äta sig till en någorlunda form till sommaren och så ska man behövas frestas av alla sommarnyheter som jag självklart blir mycket sugen att prova.
Tror faktiskt att jag ska övertala Magnus att köpa hem lite av dessa produkter på lördag och leka "Testpanel".








Produktbild: Herrljunga +46

"Herrljunga +46", Mycket söt, fruktig smak med inslag av fläder, rabarber och päron

Produktbild: Rekorderlig Summer Cider

"Rekordelig summer cider", Mycket söt, fruktig smak med inslag av jordgubbar, kiwi och päron.

Produktbild: Hannas Summer Mojo

"Hannas summer mojo", fruktig smak med inslag av blograpefrukt, apelsin och mynta.

Produktbild: Xide Summer

"Xide summer", Mycket söt, fruktig smak med inslag av jordgubbar och lime. Ton av peppar.


Rea Odd Molly

Datum: 2010-05-11 Tid: 16:28:32

Jag tänkte bara tipsa om att den här sidan har rea på Odd Molly pre Spring kollektionen. Så skynda fynda nu medans det finns något kvar. Själv så blev jag sugen på den här tunikan, fräsch till sommarens bränna.




NU: 1.450:-
FÖRR: 1.895:-


Sminkjobb klart för idag

Datum: 2010-05-11 Tid: 15:57:07

Då var man hemma igen då efter en mycket lång (1.5 tim) och slitsam arbetsdag i XL-studios på Lidingö. Förstår inte att de "lite finare människorna" ute på Lidingö kan acceptera att åka Lidingöbanan, vilken skräckupplevelse. Så mycket värre än allt annat som finns att färdas med i Sthlm, det kändes som att åka en mycket långsam, seg och ryckig berg och dalbana. Det fanns ingen luftkonditionering och det var hemskt en dag som denna då solen är så varm, sittdynorna var sååå förstörda och sunkiga. Ville bara där ifrån. Hur kan Lidingöborna gå med på detta?

Plåtningen gick mycket bra, jag får tyvärr inte säga så mycket mer än att det var en valkampanj för politikern och moderaten Göran Montan (Skåne län). Det kommer bilder så snart dessa är klara, vi gjorde en hel del varianter med olika teman så det ska bli spännande att se slutresultatet. Göran var en mycket trevlig man, enkel att både sminka och styla håret på.

Tiden bara rann i väg och när jag tittade på klockan när vi var färdiga så var klockan bara strax efter 14.00 och jag som var bokad "halvdag" (4 tim). Jag ska inte klaga, jag får ju betalt för 4 tim i allafall.
Jobbade med ett mycket trevligt team, både stylist och fotograf var enkla, gulliga och trevliga. Vem vet, kanske kommer vi att ses igen ;)

Pratade med Magnus för en stund sen, han är också klar för idag och sitter nu i bilen på väg hem från Falun.
Så ikväll blir det bara en massa mys framför tv´n och tills han kommer hem ska jag laga en lasagne och välja en bra film till kvällen.


Försenad politiker

Datum: 2010-05-11 Tid: 09:55:29

Åh så j*vla typiskt, här står jag och knyter på mig mina converse och så ringer det i mobilen. Det är min chef från agenturen som undrar hur långt jag har kommit. Shit var min första tanke, har jag tagit fel på tiden, är jag försenad??? Men då visade det sig att politikerns plan är försenat och att han inte kommer att vara på plats i studion kl 12.30. Åh ännu mera väntan, jag som har varit klar länge nu. Men det är inget att göra åt...shit happens! 1.5 timme kvar tills att jag ska åka, vad ska man hitta på då??? Tänk om jag vetat detta innan då hade jag hunnit med att träna på morgonen utan att behöva stressa...men jag är inte bitter, nej då!
Tur att jag inte hade hunnit åkt, då hade jag blivit galen!


Dags att sminka en politiker

Datum: 2010-05-11 Tid: 09:33:13

Igår gick vi och sov redan klockan 22.00 eftersom Magnu skulle kliva upp redan klockan 05.00 i morse. Och 05.30 satte han sig i bilen för att åka till Falun fram och tillbaka för att gå på en föreläsning som ingår i hans kurs som han läser på sidan av just nu. Rolig resa, 3 tim dit och 3 tim hem....stackarn! Men det är första och sista gången han behöver göra detta.

Själv så sov jag till 08.00 då ringde Magnus och väckte mig, då var det dags att göra sig i ordning osv. Jag ska ju jobba idag. En plåtning ute på Lidingö är vad som står på mitt schema idag. Det är en manlig politiker som ska sminkas och fixas. Undrar vem det kan vara???? Hmmm......Det kan ju inte vara Reinfeldt eftersom han inte har något hår och det stog lättare make up samt hår =)
Eftersom Magnus har bilen så får jag åka tåg ända ut till Lidingö, det är ju så mycket enklare att åka bil dit. Nu måste jag byta t-bana i Hornstull och åka hela vägen till Ropsten för att sedan ta Lidingöbanan ut till Aga på Lidingö. Men jag ska inte klaga, jag ska bara sminka en kille och min arbetsdag är endast 4 tim.

Berättar mer när jag kommer hem......


Dagens träningspass

Datum: 2010-05-10 Tid: 12:38:48

Då var dagens träning avklarad, känner mig supernöjd med mitt pass. Körde styrka i 1 timme (hela kroppen som vanligt) sedan blev det 35 min intervaller på crossen (brände 500 kalorier) det var mitt mål och jag klarade det även idag. Nu blir det proteinsmoothie och en äggvita innan jag ska hoppa in i duschen.



Imorgon så är det dags för mig att jobba igen. Imorgon ska jag sminka en politiker ;) ute i en fotostudio på Lidingö. Endast en halvdag (4 tim) och helt ok betalning med tanke på att jag bara ska sminka en kille. Det stog även att jag skulle spraya lite vatten på honom, undrar vad det nu kan innebära ;)


En grå och regnig dag

Datum: 2010-05-10 Tid: 09:43:56

Godmorgon ett regnigt stockholm! I morse unnade jag mig själv lite extra sovmorgon, jag sov till 08.45. Har nu fått lite frukost i magen och sitter nu här framför datorn och fördriver tiden tills det är dags att gå och träna. Idag är det gymträning som står på schemat samt intervallträning.

Vad ska jag hitta på resten av dagen då när Magnus jobbar och jag är ledig? Jag ska i allafall städa lite, tvätta en maskin och bara vara tror jag. När han kommer hem ska vi ev åka och titta på nya tapeter till köket och handla hem lite mat till vårat tomma kylskåp.

Har fått mail från våran bekant Tania i USA, hon har hittat skorna som jag vill ha! =) Roligt, roligt! Men det bästa hade ju varit om jag åkt över till henne och köpt skorna själv ;)


Min söndag

Datum: 2010-05-09 Tid: 18:02:00

Vaknade vid 07.00 i morse och låg vaken tills Magnus åkte till jobbet. Då rullade jag över till hans sida och hans gosiga kudde, somnade om och vaknade 10.30. Shit så länge var det mycket länge sen jag sov känns det som. Men skönt var det.......

Åt lite frulle och sen var tanken att jag skulle göra en nagelförlängning på Helena. Jag plockade fram alla grejer osv men sen när det var dags så fick vi avbryta. Det blev inga naglar för Helena idag, hon är nagelbitare och hade alldeles för korta naglar att både bygga el sätta tipp på. Så nu har hon 2 veckor på sig att spara ut lite längd och inte bita ner dem så ska vi göra ett nytt försök.

Vid 13.30 så var det dags för Helena att åka in till centralen, hon skulle ta en fika med sin svägerska innan det var dags att ta tåget hem till Bollnäs igen.

Själv så gjorde jag mig i ordning för ett konditionspass på gymmet. Det blev 1 timme intervallträning på crossen idag, brände ca 850 kalorier. Nu borde ju den halva pizzan jag åt igår vara borta hoppas jag. Jag hade lätt orkat köra ännu längre men efter 1 tim så sa crossen ifrån och stannade, de är inställda på max 1 tim så att inte personer som mig som står på dem för länge och blockerar dem för alla andra. Kände mig mycket duktig idag, motivationen var på topp! Jag mår verkligen toppen nu när jag har kommit igång så bra med träningen utan att det har gått till överdrift. 1 pass per dag ca 6 dagar i veckan, 1 vilodag, det passar mig mycket bra.

Nu har jag mat i ugnen som jag har lagat, det blir baconlindad fläskfilé med ugnsgrönsaker och chilibea. Har försökt att hålla mig runt ett intag på ca 1.000 kalorier idag och då känns det bra att jag även har bränt 850 kalorier ;)
Nu vill jag att min älskling ska komma hem från jobbet. Han slutar 20.00 ikväll och när han kommer hem blir det söndagsmys!

Efter att ha tränat så hårt idag så kan jag softa i soffan resten av kvällen med gott samvete. Det känns så bra!


Nya skor från Deichmann

Datum: 2010-05-09 Tid: 17:04:40



Skorna finns att se här.


Ny video

Datum: 2010-05-09 Tid: 16:58:18

Ny video från Miley Cyrus - Can´t be tamed.




En EMD-bebis på gång

Datum: 2010-05-09 Tid: 16:43:00



Läste nyss att Mattias från E.M.D och årets Let´s Dance vinnare ska bli pappa.
Under väntan på bebisen som är planerad till senhösten så jobbar Mattias på med en ny platta tillsammans med resten av grabbarna från E.M.D som är beräknad att komma i slutet av sommaren. Men snart så släpper de en ny singel som enligt Mattias ska vara riktigt bra grejer.


Babynamn

Datum: 2010-05-09 Tid: 16:39:33

Hittade en lista på de vanligaste namnen på barn i både USA och i Sverige. Så för alla er som ska få en lite bebis snart och har lite idétorka, här kommer några tips!

Pojkar: 1) Jacob Flickor: 1) Isabella
  2) Ethan   2) Emma
  3) Michael   3) Olivia
  4) Alexander   4) Sophia
  5) William   5) Ava
  6) Joshua   6) Emily
  7) Daniel   7) Madison
  8 ) Jayden   8 ) Abigail
  9) Noah   9) Chloe
  10) Anthony   10) Mia



Det finns många fina namn, men jag tänker inte dela med mig vad jag skulle vilja att mitt el mina barn skulle heta. Det är en hemlighet tills den dagen är aktuell ;)


En riktigt tjejlördag

Datum: 2010-05-09 Tid: 16:35:34

Vaknade kvart över sex i morse och kände mig jättepigg, men ville verkligen somna om. Låg vaken i ca 1 tim tills det var dags för Magnus att kliva upp för att åka och jobba. Då lyckades jag somna om, när jag hade rullat över till hans sida och kudde ;) Nästa gång jag kollade på klockan var den tio så då smög jag upp för att inte väcka Helena som låg på soffan och sov. Började göra mig i ordning så att vi skulle komma iväg i bra tid. När Helena vaknade så gjorde jag frulle och så gjorde hon sig i ordning.

Åkte in sent till stan, vet inte ritkigt varför klockan sprang i väg. Ute så öste regner ner och det blåste kall, bara 5 grader och det är början på maj. Gick en snabbis på några butiker på Drottninggatan, jag köpte en ny plattång eftersom min gamla verkar ha fått något fel (kortslutning el liknande??När jag kopplade i den så gick propparna hemma). Men det fick bli samma gamla vanliga, min personliga favorittång från Gama. Lyckades även hitta ett ceriseorsa långt linne på H&M och sen fick även ett nytt lipgloss från Mac följa med hem.

Vi blev inte långvariga på stan, skönt var väl det eftersom det var så skitväder ute och galet mycket folk inne i stan. I stället så åkte vi till Mariatorget och café Baresso och käkade lunch och fikade. Vi satt nog där i ca 2-3 timmar och bara snackade en massa skit och gottade oss (det är ju lördag).
Först åt vi en varsin ceasarsallad och sedan avslutade vi med varsin chokladbiskvi, mums!
På vägen hem så handlade vi med oss matvaror till kvällsmiddagen samt lite gottis.

När vi kom hem så var klockan nästan 18.00 och då började jag med att göra en fransförlängning på Helena. Hon fick mediumfransar, de är långa, snygga och glammiga.

(Bilder kommer)

När vi var klara så var klockan så mycket så då bestämde vi oss för att Magnus skulle få köpa med pizza hem efter att han slutat jobba. För om vi skulle ha börjat med maten så skulle det ha tagit flera timmar. Och gullig som han är så kom han och hämtade mig så åkte jag och köpte pizza.
Men efter att ha tryckt i mig en halv pizza så kom ångesten. Hur mycket måste jag träna imorgon för att bränna bort den?
Äh det är bara lördag en gång i veckan och då är det ju tillåtet att gotta sig. Men varför åt jag den där pizzan?
1 timme på crossen så ska den nog vara väck, hoppas jag.

Tittade på filmen "Valentine`s day".



Om filmen:
Filmen knyter samman fem olika historier i Los Angeles under en och samma dag - Alla hjärtans dag.

Så tyckte jag:
En helt ok "tjejfilm", den hade kunnat varit lite kortare. Bra skådespelare. En charmig och mysig kärleksfilm.

+++


Lady Gaga Globen 7/5

Datum: 2010-05-09 Tid: 16:04:37

Konserten med Lady Gaga var verkligen hur grym som helst. Jag är så glad att vi gick och såg henne. Vilken show hon bjöd på, med flera scenbyten och klädbyten. Hennes röst var grym, hon dansade bra och körde alla låtar som man ville höra. Bäst var "Just dance", "Boys,boys,boys", "Telephone", "Alejandro", "Pokerface", "Paparazzi" och avslutningen "Bad romance". Nästan alla låtar =) hihi!
Så för alla er som inte var och såg henne här i Sthlm så tycker jag att ni ska passa på när hon kommer till Malmö.
Helt klart en sevärd och grym konsert som ni inte får missa.

+++++

Måste även berätta att jag hade fått en VIP till "Lady Gaga" efterfesten på Collage i fredags. Men gammal och tråkig som jag har blivit så hoppade vi den.
Och nu i efterhand kan man ju kaske ånga sig, speciellt när man läser i tidningen dagen efter att Lady gaga hade varit där och festat hela natten, det hade jag aldrig kunnat tro, att hon skulle komma dit av alla ställen.
Tänk att få ha träffat henne ;) Så coolt det hade varit....

 


Jag som PT

Datum: 2010-05-07 Tid: 13:37:22

Då var dagens hårda gympass avklarat. Hade med mig Helena till gymmet idag (jag ska var hennes personliga pt), körde hårt som f*n med henne. Så hon kommer väl inte komma upp ur sängen imorgon ;) hihi....Men det behövde hon! Tror att hon tyckte att det var roligt att träna tillsammans med mig ändå, även om jag pressade henne till max. Både styrka och så avslutade vi med 15 min intervallträning på crossen.
Stackars lilla Helena, hon var helt slut efter träningen....får se om hon pallar med ett pass imorgon igen ;)



Nu har vi gjort oss i ordning för att åka och shoppa lite. Men vi har inte bestämt oss än om det blir stan el Skärholmen. Det är ju så tråkigt väder ute, blåsigt och kallt och då kan det vara skönt att gå inomhus.

Jag ser verkligen fram emot kvällen.....LADY GAGA here we come! Globen 19.30 ikväll! Men först blir det tacos hemma med älsklingen. Vi får både skjuts och hämtning till och från konserten, mycket skönt slippa trängas på t-banan el stå i bilköer från p-garaget.

Nu ska jag iväg och bränna en massa pengar!
Shopping, shopping, shopping!!!


En stressig men underbar dag

Datum: 2010-05-06 Tid: 19:32:26

Vi tog lite sovmorgon i morse, det tyckte vi att vi var värda. Klockan 10.00 så gick jag ner till salongen här i Västertorp och gjorde om en fransförlängning. En utav damerna hade tappat en massa fransar, så självklart så gör jag om det då. Hade kontakt med företaget som jag köper produkter och frågade vad som hade kunnat gått fel. Eftersom när jag läste igenom all kursmaterial så kunde jag inte komma på någon tabbe. Fick lite tips som jag sedan tog med mig ner när jag gjorde om det. Jag hoppas verkligen att det kommer att hålla bättre den här gången. Hoppas, hoppas!

Sprang sedan upp och slängde i mig en smoothie och en dunderpiller vid 12.00 och så gick jag och älsklingen iväg till gymmet. Eftersom det stog kondition på mitt schema idag och min fot inte är i toppform än så stog jag på crossen i 35 min, körde intervaller som vanligt. Hur skönt som helst, brände 500 kalorier, så nöjd med detta. Älskar intervallträning, det är inte alls lika tråkig och tiden bara rinner i väg....I love it!

Skyndade oss hem för att stoppa lite lunch i magen och jag fick störtdyka in i duschen och lägga en snabb make up för att sedan åka in till stan. Klockan 15.00 hade jag tid hos världens bästa Ida. Äntligen skulle "fnaskranden" bort, som jag har längtat. Som vanligt så rinner tiden iväg när jag och Ida ses, vi har så mycket att prata om. Önskade att vi haft mer tid, ville veta ännu mer om hennes New York shoppingresa. Men vi pratade om att ev ta en lunch el fika nästa vecka, ses utan att Ida måste jobba, det kan ju vara trevligt ;)
Nu är jag supersnygg i håret igen....platina i love it!

När jag kom hem så hjälptes jag och Magnus åt att laga middag, det blev kycklingfilé i ugnen med hemmagjord potatissallad (kokt potatis, ruccola, rödlök, fetaost, soltorkade tomater och örtvinigrette) och en vitlökssås. Mums vad gott!

Nu sitter vi här hemma och väntar på att klockan ska bli 20.10 för då ska vi åka och hämta min kära vän Helena på centralen som kommer med bussen från Norrland (Bollnäs).
Hon har inte varit här sen i okt så det är nog bäst att möta upp henne, annars virrar hon väl bort sig, hahaha!
Norrlännigar ni vet ;)
Vi ska ha en riktigt mysig tjejhelg med massor av shopping, god mat, cafémys, konsert, skönhetsbehandlingar mm.


Ny mobil kanske?

Datum: 2010-05-05 Tid: 19:25:10

Victoria Beckham och Eva Longoria modellar för den nya LG Electronics mobiltelefoner LG Lotus Elite och LG Rumor Touch.

 

 

 

 

 


Utvik

Datum: 2010-05-05 Tid: 19:19:04




Hon har gjort det igen! Madonna 51 år viker ut sig i tidningen Interview Magazine.
Mycket snygga bilder, hon ser fresch ut för att vara 51 år gammal även om jag förstår att det är en hel del retusch.

Det snygga omslaget:



Grymt snygga biler!

  


Boken för de lite "finare" bebisarna.....

Datum: 2010-05-05 Tid: 18:56:08

Om jag får barn någon gång så ska den få en sån här pekbok. Så att den kan lär sig allt där viktiga i livet!



Den kostar 195:- och finns att beställa här.


Britney VS Lady Gaga

Datum: 2010-05-05 Tid: 18:52:00

Vad är det jag hör?

 


Britney Spears sjunger låten "Telephone" redan 2008 och nu 2 år senare så gör Lady Gaga och Beyonce den.
Det är Lady Gaga som har skrivit låten och erbjöd Britney den till hennes album "Cirkus", men Britney tyckte inte att den passade in och tacka därför nej.

Undrar om hon ångrar sig idag?



VS



Vem gör den bäst tycker ni???


Dubbelbokat.....

Datum: 2010-05-05 Tid: 13:58:27

Då har man varit duktig och tränat idag också. Tyvärr så gick det lite segt idag, var inte alls lika peppad som jag brukar. Kan bero på att jag ev har något virus som ligger och lurar i kroppen. Men jag körde på ända även om det inte var lika motiverat och lätt som det brukar. Men nu är det gjort och jag är glad att jag körde mitt pass idag ändå.
När jag kom hem stoppade vi lite lunch i magen och sen så började jag göra mig i ordning för ett besök hos min frissa Ida vid Slussen. Men hon ringde nyss och berättade att hon råkat dubbelboka, så att jag skulle komma till henne vid 15.00 imorgon. Tur att jag inte hade något inbokat imorgon, jag måste verkligen få håret fixat. Men jag har full förståelse för att Ida har mycket i huvudet just nu efter storyn hon nyss berättat ;) Och en dag till med denna hemska utväxt ska jag nog klara ;) Så jag får se fram emot morgondagen i stället!

Pratade även med pappa nyss, han hade kollat med sin polare i USA om hon kunde köpa skor till mig och skicka över dem till Sverige. Och det skulle hon göra! Åh vad glad jag blir! Längtar! Det tur att man har en del kontakter runt om i världen.

Nu ska jag och Magnus åka och storhandla och sedan blir det lite stök här hemma innan vi kan softa resten av kvällen i soffan framför "Arga snickaren" och "Fuskbyggarna". Och vem vet kanske kan jag få min massage som jag inte fick igår ;)


Förkylning på gång???

Datum: 2010-05-05 Tid: 09:43:59

Godmorgon allihopa....vaknade upp i dag och kände mig lite smått småhängig, lite snörvlig i näsan, ont i halsen. Skulle inte förvåna mig om Magnus pappa har smittat både mig och Magnus med hans förkylning. Men det är bara att bita ihop, dricka lite äckligt te, mycket vitaminer, vila mm. Allt för att slippa bli sjuk, det har jag varken tid el lust med just nu. Jag är ju upptagen med både träning plus att Helena kommer ner på besök i helgen.

Nu blir det en proteinsmoothie och ett dunderpiller innan jag beger mig i väg till gymmet för att köra ett hårt styrkepass och avslutar det med intervallträning.



Klockan 15.00 ska jag till "Bästa Ida" och fixa barret. Som jag längtar....


Sko BeslutÅngest

Datum: 2010-05-04 Tid: 20:35:09

Christie SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Biasia SEK 349, Nelly  Shoes - NELLY.COM

High Life SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM


Impress SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM


Jag älskar verkligen kilklack på sommaren. Jag har redan flera stycken i alla möjliga olika färger, röda, vita, beiga, svarta. Men eftersom det är snart är sommar igen så tänkte jag förnya min skogarderob lite med ett par nya, svarta kilklackar. Men har dock sjuk beslutångest, hjälp mig...vilka ska jag köpa? Eftersom de inte var så dyra så får jag väl beställa hem alla fyra så har jag verkligen att välja mellan i sommar ;)


LindaPappaDag

Datum: 2010-05-04 Tid: 20:25:30

Pappa kom hem till mig strax efter halv ett och då gav vi oss in till stan för att käka lite lunch. Det fick bli på "Kungshallarna", jag åt libanesiskt som vanligt ;) mumma! Och det var killen som vi alltid handlar av, så han lät mig betala för en barnportion plus att han bjöd på läsk, det kallar jag service.
Sedan tog vi en runda på stan "LindaPappa-Dag", men jag hittade ingenting. Varför är det alltid så? När man vill köpa något så hittar man aldrig något, och när man inte tänker köpa något då hittar man alltid massor. Men det kommer ju fler tillfällen så det är inget att hänga läpp över.
Strosade vidare in till Gamla Stan där vi köpte oss en varsin nygräddad våffla med Sia-glass i, mums! Satt där på en bänk, mumsade glass och glodde på folk. Riktigt nice!
klockan 17.00 kom Magnus hem efter jobbet och då åkte jag, Magnus och Pappa ut till Blackeberg och tittade på en bil som pappa skulle ev köpa till mamma. En Peugeot 206 Gti! Och affär det blev det. Tror att mamma kommer tycka jättemycket om sin nya, fina bil. Pappa tog bilen och åkte raka vägen upp till Bollnäs igen och vi åkte hem och käkade lite middag, kyckling med ugnsgrönsaker.

Ikväll blir det filmmys i sängen och förhoppningsvis lite massage ;) om jag kan övertala min älskling.


Dagens träning

Datum: 2010-05-04 Tid: 11:15:37

Då har jag varit och tränat idag igen. I stället för powerwalk så fick det bli intervallträning på crosstrainen i 30 min. Det motsvarar ca 2 tim promenad, så man kan ju säga att jag har tränat i 2 tim fast det egentligen bara tog 30 min ;) hihi! Sedan så gjorde jag några övningar med pilatesbollen som Magnus säger att ska vara bra för bålen (stärka min mag/ryggmuskler, som jag egentligen inte har men håller på att skaffa mig). Åh det var så skönt att träna idag, svetten riktigt rann av mig och min maxpuls låg på 185 "bra jobbat Linda". Mina nya dunderpiller känns som om de gör underverk på träningen, det går verkligen jättebra och jag älskar det. Känns nästan som om jag svävar på moln och det är hur kul som helst.

Jag ser verkligen fram emot att besöka min läkare i Gävle i början på juni och se om det har hänt något med min vikt. Magnus säger att det både syns och känns att jag har förlorat några kilon. Önskade bara att jag kunde se det själv också, för att bli ännu mer motiverad, om det nu går vill säga.
Jag kommer att köra stenhårt hela sommaren, allt för att nå mitt mål till den 21 sept för då smäller det!

Nu ska jag dricka upp min proteinsmoothie och sedan hoppa in i duschen. Måste se till att vara klar när pappa kommer. Så får vi se vad vi hittar på då. När Magnus har slutat så ska vi i allafall och ev köpa en bil till mamma. Spännande och se vad det blir för något.....

Har fått lite mer jobb nu i maj också, det känns verkligen superroligt. Det var Nixa som jag jobbade med förra torsdagen som tydligen var mycket nöjd med mig och ville boka in några fler dagar. Så jag fick 3 st ½ dagar i maj då vi ska fortsätta att plåta till deras bröllop/coctail-katalog för våren 2011.


Min onda fot

Datum: 2010-05-04 Tid: 08:58:28

Morgonpigg idag? Vaknade klockan 07.25 när Magnus gick till jobbet, sen kunde jag inte somna om även om jag gärna hade velat det. Klev upp och satte mig vid datorn och kikade runt lite innan det var dags för frukost.
Funderar om jag ska bege mig till gymmet nu och köra lite intervallträning idag i stället för att gå ut och gå. Jag har ju haft ont i min fot och mitt knä i några dagar, så det kan ju vara bra om det får vila lite. Och det gör inte ont när jag står på crossen som det gör när jag går i högt tempo. Magnus vill att jag ska åka till en fotspeciallist och fixa iläggssulor för mina cp-fötter, jag går ju inåt med dem och belastar hela insidan av foten och det sliter på ledband, fot, knä mm. Och värre blir det nu på våren/sommaren när man alltid går runt i converse som är helt platta (inte bra för fötterna). Så egentligen skulle jag alltid gå runt i min alöparskor som har en uppbyggnad i hålfoten, extra uppbyggd för fötter som mina. Men hur snyggt är det då?

Vid 12-tiden kommer pappa, vi får se vad vi hittar på då? Kanske blir det "LindaPappadag" ;)


Boring.....

Datum: 2010-05-03 Tid: 21:11:40

Jag dööööör av uttråkning!!!!
Nu vill jag att Magnus ska sluta jobba så att han kan komma hem och hålla mig sällskap.
Vilken tråkig dag..............
Tur att jag har lite att se fram emot i veckan, imorgon tis ska jag följa med pappa och köpa en bil till mamma, på onsdag ska jag till Ida och få barret fixat, på torsdag kommer Helena ner på besök och på fredag ska vi på Lady Gaga.

Jaha vad ska man hitta på nu då?
Får väl lägga mig i sängen och läsa lite bok och dricka pepsi max.


Renovering av mig själv

Datum: 2010-05-03 Tid: 13:43:17

Upp och hoppa klockan 08.00, stoppa lite frulle i magen och sedan ta det lite piano fram till kl 10.20 då vi knallade i väg till gymmet. Det gick superbra att träna idag, jag hade en massa energi. Intervallträningen på crossen gick hur bra som helst, benen var så lätta och jag bara svävade ;) kände mig ovaligt stark i benen i dag, så det var riktigt skönt att träna hårt och pumpa kroppen på svett.

Skyndade oss sedan hem för att jag skulle hinna laga lite mat tills Magnus skulle åka i väg och jobba. Det fick bli spaghetti och köttfärssås, gott och snabbt.

Nu ska jag gå ner på apoteket och köpa linsvätska till Magnus och sedan ska jag hem och stryka lite gardiner och sätta upp dem i sovrum och vardagsrum.
Jag har även funderat på om jag ska ha en "ta hand om Linda-dag", färga lite bryn och fransar på mig själv, och varför inte göra en fransförlängning??? Hmmm...kanske kan bli svårt på sig själv, men det är ju värt ett försök. Någon dag i veckan ska jag också göra en ny nagelförlängning på mig själv med det nya materialet som jag har köpt hem. Hoppas även att jag ska få tag i min frisör Ida så att hon kan fixa barret på mig någon dag, just nu så är det riktigt illa.

Jag kom även ihåg att deklarera idag (jag vet...sista dagen, ute i sista stund). Men nu är det gjort! Så då är det bara att vänta på min skatteåterbetalning på 6.000:-!!!! Det får bli en resa för de pengarna kan jag lova. Det är jag såååå värd!


Borta bra men hemma bäst!

Datum: 2010-05-03 Tid: 13:35:35

Eftersom det blev rätt så sent igår lördag (vi somnade vid 02.00) så sov vi till strax efter 10.00 i morse. Käkade lite frulle, gjorde oss i ordning och packade. Och kl 13.00 så åkte vi till Mariestad för att Magnus skulle hjälpa sin pappa att sätta dit en badbrygga på deras segelbåt. Usch det blåste och avr jätte kallt där ute vid vattnet så jag satt kvar i bilen och pratade med Helena i telefonen. Sedan började våran hemresa till Stockholm, självklart så hamnade vi i köer from Södertälje och nästan ända fram till Kungens kurva där vi svängde av för att handla lite på Kvantum. Varken jag el Magnus hade någon energi kvar, blodsockret var nere på noll så det fick bli en fet pizza till middag för oss idag. Det får vara ok för den här gången, det händer ju inte så ofta. Jag tog en tropicana som vanligt men massor av ananas och banan och curry, mums!

Klockan 20.00 så började "Humorgalan" på tv4 som vi tittade på, tyvärr så blev vi lite besviken. Vart var humorn? De kallar det för humorgala men det var ju inte alls någon rolig gala. Dåliga skämt, pinsamt! De ända som var bra var Kristin Kaspersen och Mikael Persbrandt. Den där David Hellenius är så tråkig så att klockorna stannar.
Efter det så var det sovdags då vi ska upp tidigt och träna imorgon innan Magnus ska och jobba.


Grill och lördagsmys

Datum: 2010-05-03 Tid: 09:54:35

Sovmorgon är väl de bästa på helgerna, jag sov till 10.00 och Magnus hade ställt klockan på 08.00 (en lördag, han är tokig) men han skulle ju göra det sista på bilen. Vi kände inte alls för att ge oss ut i det regniga vädret och träna så vi sket i det idag. I stället åkte vi ner till stan och tog en fika med Patrik"Pim´s". Eftersom det var lördag så delade jag och Magnus på en brownie/kladdkaka. Vi satt där bra länge och pratade en massa skit. Det var jättelänge sen vi träffade Patrik och Line, sist var på Nyår. Men Line jobbade på Stadium idag så det var bara Patrik som kom och fikade. Trevligt!

Åkte hem och kröp ner i sängen och vilade i ca 1 timme, vi var ju så trötta och ville vara pigga när vi ska på middag ikväll. Det är ju så gött att sova middag så där mitt på dagen, bara slumra till i så där 1 tim, i love it!
Gjorde oss sedan i ordning för lite grillafton hemma hos söta Thomas & Elina och plingade på deras dörr strax innan kl 18.00.



De bjöd på en underbar middag bestående av grillspett, hemmagjord potatissallad, olika såser, majskolvar, bröd mm. Åh vad gott allting var, jag älskar verkligen sommaren när man börjar kunna grilla ute, allting smakar ju så gott. Micke dök upp vid 19-tiden och gjorde oss sällskap innan han skulle i väg och jobba som vakt på krogen vid 21.00, det var synd att han inte kunde stanna längre men han kommer ju och hälsar på oss om 2 veckor =)
Till efterrätt blev det stora, röda härliga jordgubbar med 3 olika sorters glass, alla från Sia, (Kaktus/lime, blåbärsorbet och knäck). Mums, mums!



Vi var så proppmätta efter att ha tryckt i oss allt det så det fick bli en promenad direkt efter maten. Vi gick förbi ett område där nästan alla hus är nybyggda funkisvillor och gissa om det fanns mycket att vila ögonen på, jag hade kunant tänkt mig flera stycken. Sedan började det regna och då var det inte lika skönt längre så då skyndade vi oss in i värmen igen. Och Thomas dukade fram en underbar godisbuffé som han kallade det ;) men det är ju lördag så det var ju bara att forstätta frossa ;)
Att alltid tiden ska gå så fort när man har trevligt, vips så var klockan halv ett och det var dags att bege sig hem och sussa. Thomas och Elina var så gulliga och skjutsade hem oss så slapp vi gå hem i det kalla, regniga vädret. Och så fick vi ju provåka deras sprillans nya, vita och snygga volvo.

Vi har haft en mycket trevlig och underbar lördag och hoppas att vi snart får göra om det.


Hårdträning......

Datum: 2010-05-03 Tid: 09:37:31

Kom fram till Skövde på tordags kväll, då gjorde vi inte så mycket. Käkade middag med Magnus föräldrar och satt uppe en stund och pratade innan det var dags att sova.
Magnus klev upp tidigare än mig på fredag morgon för att hinna putsa, tvätta lite på bilen medans jag sov. Strax efter 09.00 så vaknade jag och då kom Magnus upp från garaget och gjorde mig sällskap vid frukostbordet. Sedan var det dags för dagens träning, powerwalk i terrängmiljö, "Strupen" som backen kallas i Skövde. Uppför hela Billingebacken gick vi....shit vad tungt och jobbigt det var. Det värkte i både ben och rumpa, med det ska väl kännas att man tränar antar jag ;) När vi väl var uppe på toppen så gick vi slingan som var på 5 km, så när vi kom hem så hade vi varit ute och motionerat i 1.5 timme. Riktigt jobbigt men så skönt när vi väl hade gjort det, jag kände mig riktigt nöjd över mig själv.

Tog det lite piano efter det, Magnus hjälpte hans mamma lite ute i trädgården medans jag gjorde mig i ordning. När alla var klara så åkte vi till Hjo till "Hem och Hobby", den underbara inredningsaffären. Det blev en del shopping, jag var även shoppingbud till mamma så hon fick också en hel del smått och gott därifrån.

 

Detta är lite av det som fick följa med hem:

 

Till kvällen så beställde vi hem thaimat från "thaihouse", mmm så gott! Medans vi mumsade i oss det så tittade vi på "Postkodsmiljonären" och "Talang 2010". Vi hade en riktigt mysig, lugn och trevlig hemmakväll med svärpäronen.


RSS 2.0