JLo 40 år!!!

Datum: 2009-07-27 Tid: 18:38:48


Det kan man inte tro, att JLo har gått och fyllt 40 år.
Festen som döpts till "En fest för Lola" hölls på Edison Ballroom i New York i helgen.

Stjärnan var mycket rörd och glad över alla gratulationer så rörd att hon ibland hade svårt att hålla tårarna tillbaka.

   

Kroatien & Venedig

Datum: 2009-07-26 Tid: 18:11:33
Klockan 01.00 natten mellan mån den 13 och tis den 14 juni så började våran resa ner till Kroatien. Vi åker husbil tillsammans med mor och far. Har varit i Kroatien 3 ggr tidigare med husbil, men det här är första gången min baby följer med, ska bli sååå mysigt.
Orkade inte köra så långtn första natten, så vi stannade i Sverige och sov några timmar innan vi åkte vidare. Nästa natt tillbringade vi någonstans i Tyskland och sedan sent på onsdag kväll så anlände vi till Lanterna camping i Porec/Kroatien.

Bilder: på väg till Kroatien, bla genom Alperna

  
  
 
 
Torsdag den 16 juli
Vaknade av att det var sjukt varmt inne i bilen, solen stekte redan kl 08.00 på morgonen. Äntligen sol och värme, det är man inte direkt bortskämd med hemma i Sverige där hösten börjar närma sig.
Käkade frukost lite snabbt innan vi sprang ner till stranden för att sola och bada. Sjukt varmt var det idag, ca 35 grader så det var skönt att ligga så nära vattnet, badade flera gånger under timmarna vi låg där och stekte.
Åh vad jag älskar sol och värme, då undrar man ju varför man bor kvar i Sverige?
Solade och badade hela dagen, låg och lyssnade på i.poden och läste bok....gött att inte tänka på något, utan bara vara och njuta.

  


Fredag den 17 juli
Idag var det också lika varmt när vi vaknade...men jag ska inte klaga, men jag kan lova att jag önskat en husbil med ac inte bara en fläkt.
Åh vad mysigt det är att sitta ute och äta frulle i värmen iklädd endast en sval och tunn sarong. Titta på alla andra morgontrötta människor som är här från bla Holland, Tyskland, Italien, Danmark och även Sverige.
När vi ätit frulle så åkte vi in till stan en snabbis för att storhandla dryck, mat mm men det skulle vi inte ha gjort, vilken pina att springa runt i denna värmen, jag döööör!
inte nog med det, när vi kommer tillbaka till bilen coh parkeringen så står det en surgubbe och klistrar på böteslappar samt däcklås på hjulen. Tur att vi är turister och inte förstår allt som står osv...så vi lyckades prata oss loss de där sakerna...men det gillade inte Kroatgubben, shit vad sur han blev.
När vi kom tillbaka igen så blev det beachen, bada, bada efter allt spring inne i stan.
Eftersom jag redan har lite grundfärg så kör jag med sololja 6 medans Magnus ligger och toksmörjer sig med 25 & 30, allt för att inte bränna sig så han kan ligga där och steka lika länge som jag ;)
Bra att han vänjer sig...sån soldyrkare som jag är ;)

Lördag den 18 juli
Vaknade i natt utav att det började ösregna, åska och blixtra.....Inte roligt, jag som är rädd för sånt där kröp närmare och närmare Magnus. Räknade sek efter att ha sett blixten och det var endast 1 sek ibland, det kändes som om den skulle slå ner någonstans runt oss...usch vad jag hatar åska och blixtar.
Det positiva var att det rensade luften och det blev ganska svalt och skönt inne i bilen och ute så klart.
Ingen beach och stekning på brännan idag...
Vi valde i stället att åka in till stan och titta runt lite, äta lite gott och kanske shoppa lite.
Vi gick till en restaurang i hamnen, där vi käkat förr, helt ok ställe, tyvärr så är det rätt kaotiskt där, alla kypare/serveringspersonal ser ut som om de tävlar i gång/powerwalk, allt ska gå snabbt, snabbt. Jalla!Jalla! =)
Så där smakade maten, jag åt tonfisksallad, Magnus åt grilltallrik, Mamma år risotto med skaldjur och pappa åt musslor och soppa.
Igen shopping för min del....Men Magnus hittade både shorts och solglasögon, pappa och mamma gjorde också några fynd...det var bara jag som inte hittade något och det hör ju inte till vanligheten. Lite sur och putt blev jag allt.....

  
  
  
 

Söndag den 19 juli
Idag är det Magnus födelsedag!!! Yippiiiii!!! Idag blir min älskling 27 år gammal, 3 år kvar till 30 =)
Kom ner till stranden vid 10-tiden då var det nästan tomt där, sen kl 12 så var det smockfullt. Så det är bra att vara ute i god tid, så man får sin favvoplats i solen ;) viktigt!
Det här är verkligen livet, att vara utomlands, ligga på en strand och bli brun tillsammans med sina älsklingar, Magnus och mina päron, lyssna på musik i i.poden och läsa en bra bok, dricka något gott och bara må. Livet är bra gott ibland!

Till kvällen så åkte vi in till stan för att fira Magnus födelsedag. Dagen till ära så tog vi in musslor till förrätt och sedan en stor grilltallrik för två personer. Musslorna var helt ok, men inte alls lika goda som de i Sardinien el de vi brukar laga själva. Tycker att det mesta inom matväg här nere har varit så där, de är dåliga på krydda, maten smakar ingenting. Och varför envisas de med att servera all mat tillsammans med pommes...usch vad jag är trött på pommes nu.
På väg till hamnen så hittade Magnus ett par BillaBong shorts som han gillade, dem fick han av mor och far =)
Avslutade kvällen med världens bästa glass i hamnen, åh den är ju så bra (riktigt italiensk glass), citron och choklad är de bästa.



 
  


Måndag den 20 juli
Mamma är ute och går varje morgon, snacka om hurtbulle, att hon orkar i den här värmen det förstår inte jag. Jag skulle dö. När hon kom tillbaka så gjorde hon frulle åt oss alla och väckte oss kl 08.45.
Idag blev det beachen igen....bättra på brännan, den börjar ta sig riktigt bra nu, så jag har gått över till ren kokosolja nu, känner hur huden riktigt bränner och näst intill kokar, det är ju så gött!
Magnus och jag passade på att ta och sova lite siesta efter 6 tim på stranden, sov ca 1 tim och det gjorde oss bara gott, orkar man vara uppe lite längre ikväll.
Idag gick vi till en utav restaurangerna på området, till förrätt så delade jag och Magnus på en grekisk sallad och mor och far tog in tomater med mozzarella. Sedan fick det bli en snitzel cordon blue (kalkonsnitzel som är fylld med ost och skinka).
Gick runt i alla butikerna på området innan vi gick hem, jag och Magnus köpte oss ett par varsina "Ed Hardy" flip flop tofflor, Magnus gjorde ett annat fynd också han köpte nämligen en assnygg och läcker "Ed Hardy" klocka som han tänker byta armband på hemma i Sverige. Och jag lyckades hitta ett tufft och snyggt armband.
Köpte med oss lite glass sen blev det filmdax. Vi såg den engelska "Wallander".

 
 
 


Tisdag den 21 juli
Vaknade som vanligt kl 08.45, behöver inte ens ställa klockan utan jag vaknar av mig själv då.
Käkade frulle som bestog utav smörgåsar, yoghurt, juice mm....rätt skönt att slippa havregrynsgröten ett tag även om min mage mår som bäst när jag äter det.
Idag fick det bli beachen redan kl 09.45, för att hinna få så mycket sol och så många soltimmar som möjligt, vi ska ju åka hem imorgon.
Jag och Magnus åkte själva in till stan idag, tog en taxi in.
Käkade middag på ett mysigt ställe som låg inne på en innergård med en massa växter överallt osv, tyvärr så serverade de nästan bara pizza där såg vi när vi satt oss ner och fått våran dryck och börjat kolla i menyn. Så det fick bli en pizza till middag för oss båda.
Jag hade planerat att köpa både en väska och en el flera bikinis idag, men hon som sålde väskorna var en riktigt "surfi**a", henne gick det inte att pruta med så då fick det vara. Och bikiniöverdelarna var själklart för små även fast det var stl L, ibland blitr jag tokig på dessa tuttar och de små storlekarna de har här nere.
Åt en varsin glass nere vid hamnen innan vi tog bussen hem.

  
  




  


Onsdag den 22 juli
Klev upp kl 08.00 i morse, allt för att hinna få några soltimmar innan vi ska åka hem till Sverige igen.
Har blandade känslor när det gäller att åka hem, längtar hem till våran egna säng, dusch, toalett mm och få äta smakrik mat samtidigt så är det skönt att vara borta, inte ha några måsten, bara vara, ligga och sola & bada, njuta av värmen.
Kl 12.00 så började resan till Sverige, men på vägen så stannade vi till Venedig.
Tyvärr så var det alldeles för varmt för att gå i en storstad i 35 graders värme. Alla höll på rinna bort i värmen, usch man kände sig så svettig och äcklig. Höll på att få både värmeslag och vätskebrist....
Käkade pasta och pizza på en restaurang inne vid en gränd...hatar italiensk mat, bara vitt bröd, pasta och pizza...usch vilken hemsk matkultur.
Sedan så strosade vi runt i några timmar och tittade på den vackra staden.....

  
  
  
  
  
  
  
 


 

Britney Spears konsert Del 2

Datum: 2009-07-25 Tid: 22:30:34
Utanför Globen så var köerna in till alla sektionerna mycket långa....men det var bara att ställa sig sist och hoppas på att det skulle rulla på. Mitt i allt så såg vi Nine och Milla komma gående och sucka lite smått över kön, som tur var så kunde de smita in i ledet brevid oss =)

När vi kom in så gick jag och Magnus och köpte en popcorn och dricka innan vi slog oss ner på våra platser.
Som förband så var det Dj Havana Brown som spelade. Så där om jag ska vara ärlig, hade hellre sätt PussyCat dolls som tydligen har varit förband åt Britney på andra konserter runt om i världen. Snygg var hon väl, undrar om hon alltid är klädd i höga latexstövlar, nätstrumpbyxor och en tajt urringad body när hon spelar på klubbar runt om i världen?






Sedan började nedräkning och alla satt spända och väntade.....



1 minut kvar.....åh så spännande!



Självklart så öppnade Britney med låten "Cirkus", hon dök upp på scen med en snygg cirkusdirektörjacka men den var inte på i många sekunder, vips så var den av ;) En helt perfekt öppning utav konserten!
Tyvärr så kom hon ner som brunett istället för blondin...så mycklet snyggare som blond.
Sedan fortsatte hon med Pieces of me och Radar.

Popprinsessan is back!

If you seek amy...Britneys ska samlagslåt var kanon, hela globen lyfte när hon satte igång den, tur att vi svenska inte är lika torra och stela som USA (låten gjorde många upprörda där). Med en hand i skrevet och ett rejält juck med brösten så visar Britney verkligen att hon tänker stå för sin text "refräng" =)

Gillade även när scenen samt Britney blev lite Bollywood, i turkosglittrande kläder likt en indisk prinsessa sjunger hon "me against the music".

Toxic var också såååå bra då hon hade en mycket läcker glittrande trosa på sig, bling bling.

Låten Everything var nog enda låten och sjöng "live", firades upp i ett paraply, mycket bra låt.

Och självklart så körde hon "Baby one more time", låten som hon slog igenom med som 17 åring och gjort henne till den hon är idag.

Womanizer var en utav de sista låtarna el det kanske var den sista, då rös jag...hela globen kokar, vilket jubel.
Konfetti i rött/vitt sprutar och ut dansar Britney och hennes dansare.

Älskar alla Britneys låtar men har även några favoriter från förr och alla dem spelade hon, bla "Do something", "Boys" och "Im a slave 4 you".
Riktigt grym konsert/show....

Lite bilder från konserten...alla bilder tagna med Magnus mobil ;)


  
  
  

Britney Spears konsert Del 1

Datum: 2009-07-25 Tid: 21:24:33
Då var det äntligen måndag den 13 juli och det innebär konsert med Britney Spears och sedan drar jag på 2 veckors semester.
Dagen började med att jag och Magnus städade hela lyan plus att vi packade allting inför resan, skönt att ha det klart eftersom vi åker direkt efter konserten.
Tog en sväng förbi Skärholmen C och inhandlade det sista inför resan, passade också på att äta lite god libanesisk lunch på ett utav våra favorit restauranger där. Det blev grillat kyckligspett med 3 olika röror samt bulgur...Mmmm!

En hungrig och glad Magnus


 

Den goda maten =)



Sen var det hem och fixa till sig lite inför konserten och middagen med Sara & Nettan.
Plockade upp dem vid Gullmarsplan och åkte vidare ner till Skanskvarn där vi skulle äta lite, ladda inför Brittan!

Tre laddade Britney fans


  


Den goda maten, Magnus åt grillat laxspett och jag åt fläskfilespett

 

Runt kl 18.45 så åkte vi mot Globen där vi möttes av tusentals Britneysugna fans, 95% tjejer....och de grabbar var antagligen bara sugen att se henne (snygga & sexiga Brittan) som tex min Magnus, eller i för sig så gillar han en hel del nya låtar speciellt från "Cirkus" skivan ;) resten var nog gay ;)

Tillbaka från semestern

Datum: 2009-07-25 Tid: 20:37:09

Ge mig ett par gummistövlar

Datum: 2009-07-12 Tid: 19:19:30
Efter den här helgen som har varit full av regn så har jag verkligen insett att jag är i stort behov utav ett par stövlar och då gärna ett par lite snyggare modeller. Speciellt när man är på festival och det är lera och regn....
Tycker att det är rätt snyggt och sött med gummistövlar på sommaren om man bär dem tillsammans till en klänning och det regnar ute. Så kan man bryta av det med en tuff jeansjacka el skinnjacka.....hmmm i like!



498:-


549:-


549:-

Sko med dragkedjedetaljer

Datum: 2009-07-12 Tid: 18:58:34


Platåsandalett från Halens med dragkedjedetaljer som kommer att vara "så rätt" i höst. Endast 399:-.
Ska man slå till eller inte?

Britney en diva?

Datum: 2009-07-12 Tid: 18:55:44
 

Sveriges fyra största tidningar, Dagens Nyheter, Aftonbladet, Expressen och Svenska Dagbladet, har bestämt sig för att bojkotta Britney Spears' konsert i Globen den 13 juli.

Anledningen är det kontrakt som popdivan har gällande all fotografering av henne. Där står bl.a. att inga bilder får publiceras av henne där hon inte ser bra ut, att inga bilder får publiceras 30 dagar efter konserten och att hon har rätt att få äganderätt till vilka bilder hon vill.

Konsertarrangörerna har tidigare krävt att inga bilder får säljas vidare till muggar och souvernirer, och det har man gått med på. Men att avsäga sig rätten till eget material accepterar varken DN:s eller SvD:s bildchefer.

-  Egentligen borde man bojkotta konserterna helt och hållet, och inte skriva om dem heller. Så har de gjort i Tyskland, och då ändrade de sig snabbt, säger Måns Brunius, bildredaktör på bildbyrån Scanpix.

Ikväll, lördag, spelar Britney i Köpenhamn, och även de danska medierna bojkottar popprinsessans show i protest mot hennes villkor.


MJ hyllning i Sthlm

Datum: 2009-07-12 Tid: 18:50:17
Michael Jackson Hyllning på Sergels torg & Centralstationen



Sergels torg & Stureplan



Så jävla coolt......Jenny Widegren från Bounce i nyonrosa tröja och blont hår, hon är ju så grym! Bäst på att dansa!




RockWeekend Dag 2

Datum: 2009-07-10 Tid: 23:20:03
Usch och fy vad seg var i morse efter att ha sovit bara 5 tim, lite ovant för mig som alltid sover minst 8 tim för att kunna bli människa.
Klockan 08.55 hämtade jag upp Helena på stationen, kl 09.00 klev jag in hos Salong Donna. Hade tid hos Frida för klippning.
Helena gjorde mig lite sällskap innan det var dags för henne att gå till sjukgymnasten.
Frida är ny på Salong Donna, tog studenten från frisörgymnasiet i juni i år och nu har fått jobb där. Hon har fixat mit hår några gånger förrut fast hon varit lärling/student, och jag har alltid blivit nöjd. Hon är så gullig, ödmjuk, noggrann och duktig, tar sig verkligen tid och lägger ner all sin energi när man är där.
Som alltid så gick jag ut där ifrån supernöjd........



Mötte sedan upp Helena igen så gick vi och käkade lunch på Krokanen, satt där och snackade om allt mellan himmel och jord. Tog en sväng förbi Åhlens och köpte lite smink, glömde nämligen min foundation hemma i Sthlm =( det blev också en ny mascara samt ett nytt nagellack att måla mönster och dekorera med.



När vi kom hem igen så fixade vi till oss....idag hade vi fixat stövlar och tjockstrumpor att ha på fötterna till kvällens Rockweekend.
Åh man känner sig så glammig i gummistövlar...NOT!
Men, men.....går man utan så glor folk mer än om du har det.....lite ovanligt.

Idag spelade pappas polare Ängan "Sascha" Pure mania. Måste säga att jag blev imponderad, de var så mycket bättre än vad jag trodde och kunna tro =) De avslutade deras konsert med en cover på Roxette´s "The Look", som de gjorde  riktigt bra....mycket bra!

  

Vi tittade också på Crusified Barbara, coola rockbrudar med attityd!



  

Fick också ett uppdrag, att sälja Pure Mania t-shirts men den kändes så där så vi lämnade tillbaka dem och åkte hem i stället.

Åkte förbi Take Off och köpte med oss varsin tacotallrik till mig, mamma och Helena.
Efter maten så kom Helenas Kris och hämtade henne medans jag och mamma fortsatte att titta på tv´n och bara softa. Tittade till mamma en sväng, då hade hon slocknat, låg och sov på soffan. Antar att hon kan slappna av nu när hon vet att hon har semster.....

Pratade med my baby i telefonen några gånger under kvällen, önskade att han också kunde vara här, vara med och rocka på festivalen mm. Känns så tomt och ensamt utan honom, är van att vara tillsammans med honom jämt nu för tiden.
Men på söndag älskling då ska vi fira din semester.....en massa mys!

Nu har jag bett mamma gå upp och lägga sig i sängen så jag ska också göra mig i ordning för natten, försöka somna tidigt ikväll så jag är på topp imorgon lördag.

RockWeekend Dag1

Datum: 2009-07-10 Tid: 22:46:32
Usch vilken natt, jag har sovit så dåligt, rädd att sova över kanske el inte vet jag. Hade ställt klockan men kl 06.30 så vaknade jag och kunde inte somna om....så då var det bara att kliva upp och börja fixa till sig samt packa ner det sista. Väckte Magnus strax efter 08.00, kl 09.00 så åkte vi in till centralen/cityterminalen. Jag ska nämligen åka buss till Bollnäs för fösta gången på ca 10 år, det blir ju så när man blir gamma, när man passerat åldern 26 (då man fortfarande räknas som ungdom), allt blir ju så mycket dyrare då, speciellt tåg och inrikesflyg. Men bussen kostar bara 190:- enkel resa.



Magnus följde med mig till terminalen och såg till att jag kom ombord säkert =)
Känns jättekonstigt att åka ifrån honom, jag är ju så van vid att det är han som åker ifrån mig, att det är jag som följer med honom till tex arlanda och vinkar hej då, fäller någon tår osv. Men idag var det ombytta roller, kändes ändå jobbigt och tråkigt att åka ifrån honom när jag vet hur gärna han också velat följa med upp, tillbringa helgen i Bollnäs, vara ledig osv, men han får stå ut 3 dagar till på jobbet sen har han äntligen 2 veckors semester...Yipppiiiiii!!!!

Bussresan gick bra, sov fösta timmen, sedan läste jag, läste ut boken "Maskrosungen" som jag köpte här om dagen.



Om Maskrosungen:

Redan när Sandra föddes var hennes mamma psykist sjuk. När Sandra växer upp glider mamman allt djupare in i sin sjukdom och sitt alkoholmissbruk. Hon pantsätter Sandras saker för att ha råd med vin och ciggaretter. Sandra ansvarar så gott hon kan om hushållet, medan hennes mamma låser in sig i ett rum och eldar upp brev och pratar med sig själv. Ofta finns ingen mat i huset, de pengar som finns går till mammans missbruk. Sandra får mat av sina kompisar, som smugglar ut smörgåsar till henne. För dem är det ett spännande äventyr, men för Sandra så handlar det om att överleva.
17 år gammal träffar Sandra sin blivande man. De kämpar för ett bra liv tillsammans, gifter sig och får två barn. När andra barnet kommer briserar ännu en bomb i deras liv som egentligen bara behöver lugn och ro. De får beskedet att maken drabbats av MS.

Så tyckte jag:
En mycket gripande bok, helt otroligt att det går att bli människa igen efter att ha genomgått allt som Sandra utsatts för. En självutlämnad berättelse av en kvinna som växer upp och blir en välutbildad kvinna trots alla motgångar hon har haft hela sitt liv. En mycket bra bok.....

++++

Kom fram till Bollnäs kl 13.00 då kom pappa och hämtade mig, då var det bara att åka hem och fixa till sig. Kl 16.00 kom Helena och kl 17.00 så åkte vi till Kilafors och RockWeekend!

Kl 18.25 så intar pojkarna i bandet "Dead By April" scenen och vi står längst fram! Yeah!
De är bara så himla bra, älskar alla deras låtar....grabbar som vågar köra sin egen version av "hårdrock".
Synd att det bara fått betalt för att spela i 30 min, saknade några låtar plus att jag gärna låtit de underhålla oss lite längre.
Vi får väl se om vi stöter på dem inne i V.I.P-logen eller backstage ;)



 

  


Dead By Aprils kameraman....vad tycks?

 

Vilket festivalväder det bjöds på då....och vana festivalmänniskor som vi är så hade vi självklart regnkläder och stövlar på oss!
Not!

 

Inte konstigt att vi blev utstyderade.....=) Hahaha...de tänkte nog, vad är det där för amatöridioter ;) Men imorgon blir det ändring på det om det regnar.



 

Undrar hur arrangörerna tänkte när de bestämde att ha festvalen på en åker, de måste ju vara beredda på att det kan bli regn och vad händer då om det är en åker....jo det blir lerigt, kladdigt, äckligt mm....
Det första vi möttes utav på festivalområdet var 5 st killar som sprang runt "helnakna" och slängde sig i både vattenpölar och i leran...hela dem var full av skit och lera....fy fan vilka lortgrisar! Att folk inte kan bete sig.....
Det roligaste är ju egentligen att bara stå och titta på folk, vilka människor det finns, så många olika stilar, personligheter mm.
Vi stannade också och tittade på Dia Psalma, riktigt nostalgi!
De lyssnade man på när man var 13-14 års åldern och tyckte att de var så grymma =) det värsta av allt var att man än idag kommer ihåg texterna och allt när man hör dem =) Haha....



 

Efter många timmar i dyngsura convere och helt genomblöt så beslöt jag och Helena oss för att åka hem och på vägen hem så åkte vi förbi Max och köpte med oss lite mat hem, även till min mor som satt hemma och var hungrig.



Fick hålla mig vaken till 02.00 när det var dags att åka och hämta pappa och hans polare. Jag hade nämligen tagit pappas bil så jag fick gott ställe upp och hämta dem mitt i natten även om jag gärna ville sova eftersom jag ska upp kl 08.00 på fre. Men men vad gör man inte.....



Hemmafru yeah that´s me.......

Datum: 2009-07-10 Tid: 22:02:17
Magnus hade ställt klockan på 08.00 men när den ringde så var vi båda så trötta och ställde om den till 11.00 =)
Klev upp och käkade frulle sen åkte Magnus till jobbet vid ett och jag gick till tvättstugan och tvättade i 3 tim....
Sedan så ställde sig "hemmafrun" framför spisen där hon hör hemma och lagade mat till sin hårt arbetande pojkvän, så att han har lunch och middag hela helgen när jag är bortrest.



Kl 18.30 var det dags för lägenhetsvisning, en 3.a på 72 kvm här i Västertorp (genom den interna byteskön). Magnus och jag var utanför och kollade här om dagen, jättemysigt område med uteplats, grillplats, mm. Synd att det inte lägenheten höll samma mått. Hur kan folk bo så där? Lägenheten är byggd på 50-talet och har blivit fixad en gång efter det, usch och fy så hemsk den var plus att den kändes mindre än den vi har nu, sämre planerad, mindre rum osv. Så ingen 3.a för oss än.....men det är ju ingen brådis.



En hemlis....det är en kändis som har bott i den lyan, en riktigt lortgris men noll inredningssmak. =(


När jag kom hem igen så packade jag resväskan inför morgondagens resa, Bollnästrippen. Rockweekend!



DKNY 20 år!!!

Datum: 2009-07-07 Tid: 13:06:03


DKNY fyller 20 år! Grattis!
DKNY höst kollektion bjuder på moderna klockor full av attityd. NY 4561 symboliserar DKNY 2009 "stilren och modern".
Bandet snöras flera gånger runt handleden och blir en modern och trendig accessoar att räkna med i höst!
Priset för denna är 1.645:-.

Ståplats på flyget???

Datum: 2009-07-07 Tid: 12:24:59


Lågprisflyget Ryanair vill fortsätta att bygga på sin "lågbudgetimage" genom att erbjuda gratis ståplatser på flyget, för att kunna få plats med flera i planet.
Idén kommer från Kina, kinsesiska flygbolaget Spring har också idée och förslag på att införskaffa sig ståplatser i sina flyg.
De menar att det är lika som i t-banan och på tåg, folk står överallt, trängs i mittgångar mm.

Vad tycker ni om detta?

Själv så tycker jag att det verkar väldigt jobbigt och obekvämt att stå en hel resa om det gäller lite längre sträckor.

Dagens Man i Tv4 i höst

Datum: 2009-07-07 Tid: 12:17:33


Carolina Gynning är den som kommer att hålla i Tv4 nya satsning i höst, ett dejtingprogram. "Dagens Man" blev titeln på programet.

England sänder redan en version av det här programet med titeln "Take Me Out".

Tennbröllop på egen ö

Datum: 2009-07-07 Tid: 12:11:44



Beckhams firade sitt tennbröllop (gifta 10 år) på en egen ö på Seychellerna, den kostade 1,3 milj att hyra. Här sparas det inte på pengarna......
De hade också en privat kock, 20 st som passade upp på dem, en hellikopter samt en racerbåt.
Det var på lördagen bröllopsdagen var och då avnjöt de en romantisk middag, där de drack ett vin som kostade 6.500:-/flaska.

Barkarby Outlet Shopping

Datum: 2009-07-06 Tid: 18:13:00
  

Åkte till Barkarby outlet och tittade lite idag.....snacka om dåligt otlet, bara en massa skitbutiker och kläder från förr kändes det som. Hittade en bra affär, en bokbutik med outletpriser. Pocket 39:-/st (så billigt och bra) och några inbundna för endast 69:-/st. Ett paradis för mig som älskar att läsa! Kom ut där ifrån med 2 välfyllda påsar, det blev 11 st pocket och 2 st inbundna....Yippiiii! Nu har jag att göra på semestern =)


 

1. Det räcker inte med kärlek av Jenny Lexhed
2. Vår lilla hemlighet av Toni Maguire
3. Överlevare mot alla odds av Barbera Biggs
4. Flickan som inte fick finnas av Ethel G. Ericsson
5. Midvinterblod av Mons Kallentoft
6. Sommardöden av Mons Kallentoft
7. Motsatsen till kärlek av Julie Buxbaum
8. En sorts kärlek av Ray Kluun
9. När livet stannar av Malin Sävstam
10. Vi som hade alla rätt av Kristina Thulin & Jenny Östergren
11.Maskrosungen av Sandra Gustafsson
12. Svensk Maffia av Lasse Wierup & Matti Larsson
13. Karriär & köksbesvär av Sophie Kinsella

Passade på att käka lite lunch när vi var där, det fick bli Pizza Hut. Men dit kommer vi aldrigt att gå igen, snacka om dålig service, dålip personal, allting tog tid osv...ett riktigt skitställe.



När vi kom hem igen så blev det tv-spel för Magnus och jag låg brevid och läste bok.
Sedan blev det tacos till middag, riktigt söndagsmiddag =)
Resten av kvällen/natten så låg vi i sängen med varsin bok, Magnus har också börjat läsa, är så stolt över honom, han läser "Snabba Cash". och jag läste ut min bok "Mina Hemligheter" av Sophie Kinsella.

En mycket bra bok, som bjöd på mycket skratt, den här boken måste alla tjejer som älskar chic lit läsa.


 







Lördag kväll

Datum: 2009-07-06 Tid: 16:33:57
Till middag så lagade vi lite goda förrätter, parmalindad honungsmelon, mozzarella och tomatsallad, sallad med balsamicomarinerade jordgubbar samt melon. Till varmrätt blev det grillkött med hemmagjord klyftpotatis och chilibea och nybakad bröd.


 

  
 

Tittade på Sommarkrysset på tv4, min favvogrupp Dead By April var nämligen där och spelade.....de är ju så grymma!



Resten av kvällen tillbringade vi i sängen, tittade på filmen "Streets of blood" och käkade Ben & Jerry´s glass och jordgubbar.....Mmmmm myspys!



Om Streets of Blood :

En polismans partner dör under orkanen Katrina som drabbade New Orleans. Dock upptäcker han senare att hans partner kan ha blivit mördad och inte dött på grund av orkanen. En undersökning startas som tar honom och hans nya partner djupt in i den undre kriminella världen.

Så tyckte vi:
En riktigt tråkig och dålig film. För mycket pang, pang.....

+

Hillary Duff ny "Gossip girl" i höst

Datum: 2009-07-04 Tid: 18:50:29



Serena och Blair får konkurrens när Hilary Duff blir en "Gossip girl". Duff ska spela Olivia Burke, en känd skådespelerska som lämnar Hollywood för att studera på New York university, samma skola som Blair har kommit in på.
Första avsnittet med Diff kommer att visas i Usa i oktober.....
Jag längtar....älskar verkligen "Gossip Girl" och alla karaktärerna.



Paret Beckham firar 10 år som gifta......

Datum: 2009-07-04 Tid: 18:31:57


Paret David och Victoria Beckham firara 10 år som gifta och det firar de med som gifta med en sexig kampanj för Emporio Armani Underwear. Det är Beckhams andra kampanj för märket.
10 år i kändisvärlden, det måste ju vara rekord! Grattis till Beckham´s =)


David och Victoria Beckham nya kampanj för Emporio Armani Underwear.

Shopping i Forum Nacka

Datum: 2009-07-04 Tid: 18:22:44
Var vaken till kl 02.00 i natt, vi tittade på två filmer =) Vi såg "Baksmällan" och "Änglar & Demoner".




Om Baksmällan:

Tre män tappar bort brudgummen under en svensexa i Las Vegas. De ger sig ut för att hitta honom.

Så tyckte vi:
Vi har inte skratta så mycket till en fim på länge. Det är ju inte så att man blir lite nojjig för sin egen killes svensexa då den dagen blir aktuell vill säga ;) Haha....
Den här måste ni se, galet rolig....

++++



Om Änglar och demoner:

Robert Langdon, Harvardprofessor i religiös symbolik, upptäcker bevis på att det legendariska hemliga sällskapet Illuminati fortfarande är vid liv och på gång att ännu en gång hota sin urgamla mytomspunna fiende - den katolska kyrkan. Illuminati har lyckats stjäla en mycket kraftig bomb skapad med en ny teknik och meddelar att den skall placeras någonstans inom Vatikanstaten. Jakten på Illuminati och bomben blir en hård kamp mot klockan... och snart måste Langdon riskera mer än han någonsin kunnat förutse.

Så tyckte vi:
Är inte så förtjust i Tom Hanks som Robert Langdon, känns fel när man läst boken. Som förra filmen "Da Vinci koden" så saknas ju lite från boken, men jag tycker ändå att filmen är riktigt bra.
Helt klart sevärd, spännande många gånger, dock lite halvplatta och tråkiga skådisar. Men Hanks, McGregor och Stellan Skarsgård håller i allafall måtten. =)

++++

Och eftersom inte vädret var det bästa så tog vi sovmorgon, vi sov ända till kl 12.00, kan inte minnas sist jag sov så länge, men skönt var det.
Åkte ut till Nacka Forum för att shoppa lite och äta lunch.

 

Vi kom hem med lite smått och gott men det är ju Rea överallt och då hittar jag aldrig något, Rea suger!

Jag köpte mig en välbehövd rosa sportbh från Nike på Stadium, 199:-.




Även en ny dagbok/kalender, 149:-.

 

Köpte 2 saker till hemmet, en duk från Lagerhouse till balkongbordet, vi har svart och limegrönt där ute. Det blev nya (vita) ljusramar till ljuslyktan från "Cult design" också.

 

Magnus fick äntligen sitt nya tv-spel "Pes 2009"....så nu kommer han att spela hela dagen/kvällen/natten =) hihi....



 

Köpte hem lite vattenmelon, honungsmelon till kvällen och så självklart fick det följa med lite glass hem också ;)
Det blev en Ben & Jerrie´s Half baked (en blandning av cookie dough och chocolate fudge brownie) och så fick det bli en Lejon & Björnens "saffran".



 

Nu ska jag laga lite middag och senare till kvällen blir det nog film och mys i sängen =)

Nytt från LdB

Datum: 2009-07-04 Tid: 00:06:56


I mitten av augusti så lanserar LdB en serie med "fluffiga" bodylotions.
De kommer att kosta ca 89:-.
Älskar LdB lotions och kommer definitivt att prova dessa, Pink Orschid låter trevlig tycker jag. Desutom kommer de i snygga förpackningar och det är ju trevligt, snyggt att ha framme i badrummet.

Just nu gillar jag LdB Lotion Vitalizing With Silk, underbar doft på både dusch och lotion.



Efter regn kommer solsken......

Datum: 2009-07-03 Tid: 23:54:53
Väcktes kl 09.00 utav Magnus som kom hem efter nattens arbete. Eftersom det var grått och trist väder ute så låg jag kvar i sängen en stund till, myste lite och pratade lite innan Magnus tokslocknade.
Satt mig och käkade frulle och läste min nya bok "Mina Hemligheter" av Sophie Kinsella, som är så rolig.


 



Plötsligt så brakar det till, blixtrar och dunder, åska och ösregn......Vad var det som hände?
Så höll det på så i ca 1 tim, och rädd som jag är för åska så kröp jag ner i sängen brevid Magnus och väntade på att eländet skulle vara över.



 



Och vips så sken solen igen och alla molnen försvann och det blev varmt och gott igen....
Passade på att städa undan lite medans Magnus sov, sedan satte jag mig på balkongen och läste vidare och försökte få lite sol.
Kl 14.00 var det dags för Magnus att vakna =)
Softade fram till strax innan kl 17.00 då tog vi bilen och åkte ut en sväng, hitta något trevligt ställe att äta på.
Vi åkte först till Solstugan vid Fredhäll, men där hade det blivit så dåligt, halvfabrikat (mat), för visso är utsikten underbar och mysigt men vi var hugriga. Annars är solstugan toppen om man vill dricka ett glas rosé och käka lite räkor.




Åkte istället vidare till Skanskvarn vid Gullmarsplan, där hängde vi mycket förra sommaren, det är ju så bra där och mycket god mat och trevligt utsikt om man inte tänker på att t-banan paserar precis utanför =)



Vi åt båda grillspett med tzatziki, chilibea, sallad och god potatis....Mmmm så gott!



Magnus var lika hungrig som alltid ;)



Öl är gott ;)

  




Fick hem mina nya klocka idag....Den är så snygg och jag är så nöjd och glad över den!

 

Nu väntar mys i sängen, titta på film, äta jordgubbar och lite Ben & Jerrie´s får det nog också bli ;)

 




SportBh med vattenbehållare?

Datum: 2009-07-03 Tid: 12:19:13


Brukar du som jag alltid bli törstig när du är ute och går din powerwalk eller springer din löparrunda.
Kanske är då detta något för oss?
En sportbh med inbyggd vattenbehållare.=)

Dead By April till Sonisphere

Datum: 2009-07-03 Tid: 11:59:06


Dead By April gör Metallica sällskap på Sonisphere.
Den 18 juli ska göteborgsbandet spela i Hultsfred, tillsammans med bla Metallica, The Hives, Machine Head mfl.
Själv så får jag se dem snart igen, på RockWeekend i Kilafors den 10/7...längtar så!

En kista utav guld och sammet

Datum: 2009-07-03 Tid: 11:40:51


Nu kommer alla Michael Jackson fans kunna se sin sin idol, han kommer nämligen läggas i en gulddraperad kista, värd 200.000:- under minnesstunden. Men det kostar!
Minnesstunden kommer att hållas på Staples Center i Los Angeles, och besöket kommer att kosta 200:-.

Då är ju frågan? Ska man verkligen behöva betala för att sörja?
För 200:- så får fansen tillbringa 2 tim vid kistan, det ska påminna om en konsert...Hur nu det ska gå till?? Hmmm
Det blir gästtalare, musik och en storbildstv och även en VIP läkare för släkt och nära vänner.
Den bär namnet Promethean och uppges ha en blå sammetsinredning med en handpolerad spegelyta.
Än är det inte klart om kistan ska vara öppen el stängd under cermonin.

Det har också kommit nya uppgifter angående MJ´s arv.

Hans mamma, Katherine, får ärva 40 procent av tillgångarna.

Jacksons tre barn får 40 procent.

Den kvarvarande delen på 20 procent går till olika välgörenhetsprojekt för barn.


Linnen med nitar

Datum: 2009-07-03 Tid: 11:22:01


Lindex har fått in dessa snygga linnen med nitar.
De kostar endas 149:-

Sol idag igen

Datum: 2009-07-02 Tid: 21:20:25
Var vaken till kl 02.00 i natt, medans Magnus spelade tv-spel så låg jag och läste. Magnus ska jobba natt igen och ville fortsätta vända på dygnet, så han höll sig vaken till 04.00 i natt och spelade tv-spel. Tur att det finns öronproppar =) Sover så otroligt skönt och tungt med dem.....



Vaknade kl 09.00....lät Magnus sova vidare medans jag packade strandväskan och kylväskan och gick ner till poolen och la mig och stekte. Skönt att komma dit i tid när det är lite folk, så jag kan ta min favvoplats brevid duschen.
Så skönt att ligga där, nära om jag vill svalka mig i hettan.
Magnus kom och gjorde mig sällskap senare under dagen.

När vi kom hem så skulle han sussa igen, stackarn.....
Så då passade jag på att laga lite mat, det blev pasta pesto med soltorkade tomater, ruccola, riven parmesanost, kycklinfilé...Mmmm så gott!

Klockan blev 19.00 och det var dags för Magnus att åka och jobba, åkte med honom till videoaffären och köpte med mig 2 burkar Ben & Jerrie´s glass hem.....=) Mums!
Så ikväll blir det glass och läsa bok, en myskväll för mig själv!

Grönt i höst???

Datum: 2009-07-02 Tid: 21:11:56


Grönt nagellack är det "nya svarta", grönt kommer att ersättas utav grönt enligt Chanel. Så i höst är det jadegrönt som gäller på naglarna.
Både på kläder, smycken, detaljer, naglar mm kommer vi att se grönt och färgen som är "extra het" är just jadegrönt.

Kommer du ha gröna naglar i höst?

Britney i mitt hjärta

Datum: 2009-07-02 Tid: 21:07:44


Nu är det 11 dagar kvar tills Britney kommer till stan och besöker Globen....I´ll be there!
Tänkte dela med mig ett smakprov på hennes nya musikvideo till singeln "Radar".



Alla Britney fans har väl inte missat att vår Britney har gått och färgat håret, blivit brunett, hur kunde hon?
Hit eller diss?
Jag dissar...Britney ska vara blond och inget annat!
Tycker att det lyser mer om henne som blondin, nu flyter hon in och blir en i mängden tyvärr.....
Hoppas hon är blond på konserten =)

Fun Light + Make Up Store

Datum: 2009-07-02 Tid: 20:48:51
Här är något för alla oss som älskar drycken "Fun light" och smink.
Tur att jag har sparat en massa flaskor som jag nu kan utnyttja och få lite gratis smink, det är alltid lika uppskattande.
Här hemma är det stor åtgång på Fun light, eftersom vi häller det i lättkesella och blandar till vår egna proteinrika yoghurt, plus att vi blandar ut bubbelvattnet från Soda Streamern med fun light.





En toppen Onsdag

Datum: 2009-07-01 Tid: 23:30:11
Magnus kom hem kl 09.00 idag och väckte mig, då hade han jobbat sina 12 tim och nu väntade hans sömn. Och då ska en annan upp och hoppa....=( suck.....vill inte sova ensam!

Hämtade pappa på centralen strax efter kl 11.00 och då åkte vi till Nama Thai och käkade lunch sen bar det i väg till Skavsta flygplats. Pappa ska nämligen åka till Tyskland och köpa en ny husbil, eftersom han sålt sina andra två, och jag fick inte följa med =( undrar varför? ;) Kanske för att jag är så dyr i drift och att han måste följa med mig på stan och in i alla affärer.

Kom hem runt kl 14.30 och då gjorde jag mig i ordning för att vara klar tills Magnus skulle kliva upp kl 15.45 (stackarn har sovit bort halva dagen).

Kl 17.00 åkte vi in till Gamla Stan där vi skulle möta upp en gamal handbollskompis till Magnus, Alexander och hans tjej.
Eftersom vi var lite tidiga så satte vi oss på ett café/bar och tog något att dricka, Magnus drack en mellis och jag tog en Bacardi Breezer watermelon med is...mmm så gott när det är varmt ute och man behöver svalka sig lite.


 


När Alexander och hans tjej (har tyvärr glömt namnet) kom så gick vi till Ben & Jerrie´s glasscafé.


Jag åt en våffla med en kula Cookie Dough och en kula chocolate fudge brownie...mmmm i just love it!
Måste ha mer av den glassen....i´m in love!

 

Efter en trevlig fika med trevligt sällskap så sa vi hej då så tog vi en taxi till Jimm´s Steakhouse, mitt nya favvohak på Söder och käkade.
Jag (tråkmåns) körde på ett säkert kort, åt kycklingen som vanligt och Magnus åt ryggbiff på 250g ;)


En trött och hungrig Magnus



En glad Magnus som äntligen fått in sin mat ;)



Min goda mat.....



Har haft en toppen kväll med min älskling......och än är den inte slut ;) och vi ska få sova tillsammans i natt! ;)

RSS 2.0