Bakis dagen efter (19/6)

Datum: 2011-06-28 Tid: 09:58:43
Även om jag inte tyckte att jag drack så mycket igår så var det riktigt tungt att kliva upp i morse. Tur att jag hade tagit ledig, ett tag tänkte jag att jag lika gärna kunnat jobba. Men som jag mår idag så hade jag aldrig pallat det =(
Det blev inte många knop gjorda idag, jag har mest legat på soffan och läst, tyckt synd om mig själv osv. Senare på eftermiddagen så kröp vi ner i sängen jag och Magnus och tittade på tre olika filmer. Och helt otroligt, alla tre var riktigt bra. Hur ofta händer det?



Om filmen:
En författare upptäcker den topphemliga drogen NZT som förbättrar intellektet och andra förmågor. Snabbt börjar han göra affärer och tjäna pengar, rekordsnabbt. Det drar till sig uppmärksamhet från toppen, men snart börjar också biverkningarna och frågan är var drogen kommer från?

Så tyckte jag:
En mycket sevärd och bra film. Bra skådespelare "Cooper". Om jag säger så här, de där pillerna skulle jag också vilja ha ;)

++++



Om filmen:
Det är sommar och året är 1975. Martin har gått ut andra året på gymnasiet och lämnar betongen i stan för ett sommarjobb på Sandhamns exklusiva seglarrestaurang i skärgården. En helt ny värld öppnar sig för Martin. Han möter den stora kärleken och blir samtidigt omhändertagen av seglarrestaurangens chef Gösta, en playboy i centrum av den svenska societeten. Men bakom den glamorösa fasaden i skärgårdsidyllen döljer sig en helt annan verklighet. Innan Martin riktigt förstår vad som hänt befinner han sig mitt i en av de största skandalerna i svensk kriminalhistoria.

Så tyckte jag:

Överraskande bra svensk film med bra skådespelare och handling. Väldigt charmig film!

++++



Om filmen:

Wally och Kassie är bästa vänner sedan lång tid tillbaka och delar alla sina innersta hemligheter med varandra. Men en sak kan Wally inte avslöja – han har blivit förälskad i Kassie. När Kassie i förtroende berättar att hon tänker skaffa barn med hjälp av en donator blir Wally helt ställd. När dagen är inne får den överförfriskade Wally ett infall och byter ut donatorns sperma mot sin egen. Helt ovetande om vem som är barnets riktige far väljer Kassie att lämna New York och föda barnet i sin gamla hemstad.

Så tyckte jag:
Älskar alla Jennifer Anistons filmer och samma med denna. Mycket charmig, rolig och bra film. Som både bjöd på skratt och tårar. Mycket sevärd!

++++


Som sagt så gjorde vi inte så mycket mer under dagen än kollade på en massa film och käkade en massa onyttigheter. Men dewt får man en dag som denna (bakisdag).
Hoppas på att vara pigg imorgon när det är dags att jobba igen.

Niklas och Anna-lena´s Bröllop

Datum: 2011-06-23 Tid: 21:19:17
Klev upp klockan 08.00 för att börja med mitt egna hår, så att jag är klar till kl 09.30 då bruden och gänget kommer. Tur att man har löshår säger jag och att jag hann locka det igår kväll, sparar en hel del tid på det. När jag var klar så dök min vän Helena upp som skulle hjälpa mig med tärnorna (mina tre kusiner), locka deras hår.

Strax innan kl 10.00 dök de upp, lite sena och stressade, men ändå rätt så lugna med tanke på att de ska gifta sig idag.
Satte igång med Anna-lenas hår direkt och det blev superbra. Både hon och jag blev jättenöjda. Diadem, en massa löshår, lockar och rosa rosor...kan det bli så mycket bättre ;)



Den vackra brudbuketten



Kusin Julia



Kusin Bella



Bella, Julia och Elin



Då var bruden klar....och så här blev håret





Eftersom locktången som A-L hade tagit med sig inte var så bra så var det inte så lätt för Helena att locka tjejernas hår. Då hon inte har lärt sig än hur man lockar med plattång så fick jag rycka in och se till att tjejerna blev bra i håret. Men då blev det stressigt....tiden rann iväg och sen var det dags att börja med Anna-lenas make up. Det blev en fräsch, somrig sminkning i guld och brunt.

Vid 12.30 så åkte de till kyrkan för att fotograferas, så då kom min mamma så då fixade jag håret och make up på henne. Sist men inte minst så var det min tur för lite piff, fixade en snabb make up, klädde på mig, packade väskan mm innan det var dags att åka.

Kl 14.00 så ringde det i kyrkoklockorna.....Vigseln var jättefin och vacker. Bella, Julia och Malou sjöng jättefint, så kusin Linda (jag) kunde inte hålla tillbaka tårarna. Så himla fina var de allihopa, Niklas, Anna-lena, Bella, Julia och Elin.











Efterfesten/middag hölls på Dönjegården, så dit åkte vi när allting var klart i kyrkan. Där bjöds det på lite små plock och bål. Som följdes av champagne för att skåla in brudparet när de anlände.

Kyssen





Skål för brudparet





Till middag fick vi något gott kött med en underbar potatisgratäng, sallad, bröd mm. Och till efterrätt blev det bröllopstårta som jag hade bakat och fixat =) Mums!

Våra kära vänner Lotta och Erik



Jag och min snygga älskling



Tårtan med rosorna och silverkulorna är det jag som har gjort, snygg va? ;)




Sedan så satte festen igång...och det var party hela natten lång!

Kärlek!



Bröllopsvals



De som röjde mest under kvällen var nog min kära mor och far. De var på dansgolvet hela kvällen och rockade loss.




Godnatt från mig ;)


Fullt upp!!!

Datum: 2011-06-22 Tid: 20:20:36
Började min lediga fredag hos bästa Jennie för att få mina naglar snygga till bröllopet. Det fick bli vita tippar med glitter på, snyggt och stilrent =)
Klockan 11.00 var jag klar och skulle möta upp Helena för en lunch. Men i vanlig ordning är den fröken försenad och dök upp en timme senare än planerat. Morr! Så länge strosade jag runt på stan, köpte några nagellack, ett läppstift från Lancome, partyfeet, lösfransar mm.

Luncha gjorde vi på "Roy´s", jag åt min vanliga nachotallrik. Då vet jag vad jag får ;)
Sen så blev det ett besök på blomaffären för att köpa ljusrosa rosor till både Anna-lenas hår och bröllopstårtorna. Hittade även ett snyggt ceriserosa armband från "Snö of Sweden" =) Kommer att passa mig riktigt bra!
Ett besök på systemet också för att köpa en flaska rosé och några cider.



Sedan köpte vi med oss lite fika och åkte hem till mig. Satt och fikade en bra stund och snackade en massa skit i vanlig ordning tills det var dags att börja fixa i ordning bröllopstårtorna.
Resten av kvällen tillbringade jag tillsammans med både mitt och Anna-lenas löshår som skulle lockas och se till att vara snyggt inför morgondagen. En tidig kväll fick det bli för oss idag då det kommer att bli en lång morgondag.

Var bara tvungen

Datum: 2011-06-15 Tid: 13:48:05
Fick nyss ett mail från Lindex att de hade rea så jag var bara tvungen att gå in och titta lite =)

Klicka här för att komma direkt till rean.

Jag beställde hem denna söta bolera för endast 179:-

Lindex Shop Online - Bolero


Första besöket på solarieholmarna

Datum: 2011-06-15 Tid: 13:33:18
Åh vad härligt med sovmorgon när regnet öser ner utanför fönstret. Idag sov jag och älsklingen till 09.15, lovely! Klev upp och käkade lite frulle innan jag gav mig iväg till solarieholmarna. Det var första gången jag besökte detta solarium sen jag flyttade hit. Och det var riktigt bra, skönt med drop in och fräscha, nya rör. Me like!

Innan Magnus skulle åka och jobba vid 13-tiden så käkade vi lite lunch tillsammans. När han hade åkt så dammsög jag och plockade undan lite. För vid 14.00 så kommer min farbrors tjej Anna-lena med mina kusiner. Vi ska göra provuppsättning och prov make up inför bröllopet på lördag.

Måste också berätta att jag fick hem mitt löshår idag, kl 10.00 så plingade det på dörren, då var det posten som kom med mitt expressbrev som jag hade skickat efter igår. Snacka om snabba puckar! Sånt gillar jag!
Så ikväll blir det kolla på serier och sy löshår medans älsklingen jobbar.

En härlig Linda eftermiddag

Datum: 2011-06-14 Tid: 21:45:31
Fick skjuta av pappa ner till stan, där strosade jag runt och fördrev tiden tills det var dags att gå till frissan vid tretiden. Köpte bla två stycken duschcreme från Kings & Queens, som luktar fantastiskt gott (mango och sugar), en minikalender till älsklingen och en aprikos långklänning till mig själv =)

Alla produkter från "Kings & Queens" är fri från både mineralolja och parabener. Inte för att jag bryr mig om detta, jag är bara ute efter den härliga doften.

 

 

Vid 15.00 var det äntligen dags att slå sig ner i frisörstolen och bara njuta av att se den enorma "fnaskranden" försvinna. Så nu känner jag mig sommarfräsch i håret igen. Nu är det bara några turer till solarieöarna innan jag är redo för lördag.




Nytt löshår på väg hem till mig

Datum: 2011-06-14 Tid: 12:12:25
Då har jag även hunnit med att beställa hem lite nytt löshår. Den här gången fick det bli 60 cm, annars brukar jag ha 55 cm. Men eftersom det är bröllop och fest så är det roligt med lite längre. Köpte som vanligt på trens, så när håret kommer imorgon (valde express leverans) så är det bara till att börja sy och fixa så att det är snyggt till på lördag.
Jag ska nämligen få hjälpa av min frissa Linnea att bli snygg i håret till bröllopet. Spännande, får se vad det blir för något?! Jag har en idé, får se vad Linnea tycker om den ;)


Väckt på morgonen angående mer bröllopsjobb

Datum: 2011-06-14 Tid: 09:47:22
Vaknade kl 08.15 av att jag fick ett mess från bröllopsfixaren som jag samarbetar med. De hade ett bröllop i sept som de ville boka mig till =) Toppen! Det blir som sagt en hel del bröllop för mig i sommar. Bra extrapengar!
Klev upp och käkade frulle och sitter nu här framför datorn och fördriver tiden innan det är dags att göra lite nytta här hemma. Tänkte att jag skulle sätta upp vita gardiner i gästrummet, flytta alla sängkläder samt handddukar till en annan garderob, osv.

För sedan vid kl 15.00 så ska jag åka in till stan och fixa lite saker, jag ska bla till frissan och få min fina fnaskrand fixad. Och det är verkligen på tiden, för det var inte igår kan jag säga. Men nu måste jag ju bli fin i håret tills på lördag när jag ska på bröllop.

Idag är Magnus på intro på sitt nya jobb som han ska börja på efter semestern. Hoppas verkligen att detta kommer att bli bra. Tror att han kommer att göra sig riktigt bra där i allafall. Lycka till älsklingen min!

Måndag och en ny vecka väntar

Datum: 2011-06-14 Tid: 09:39:27
Usch vad trött jag var i morse och ute så öste regnet ner vilket inte gjorde saken lättare. Åkte med Magnus ner till stan för att vid kl 09.50 infinna mig på jobbet. Så himla härligt att jobba när det regnar, för då verkar alla bli så shoppingsugna (tröstshoppar kanske). Plus att det är svalt och skönt inne hos oss.

När jag slutade jobba vid 16.30 så gick jag en sväng på stan för att hitta en svart snyggväst till Magnus som han ska ha på lördagens bröllop. Och det var verkligen inte det lättaste, men till slut så hittade jag en som jag hoppas ska bli bra. När Magnus slutade vid 17.00 så plockade han uppå mig så svängde vi förbi mamma och pappa och sa hej eftersom pappa har kommit hem från Sweden Rock samt Tyskland.

Fick besök av farbror Niklas under kvällen, han kom för att leta upp lite gamla kort ur farfars gamla fotoalbum. Som han ska ha till sitt bröllop på lördag, nu börjar det närma sig......

Senare på kvällen så kröp jag och Magnus ner i sängen för att titta på film och jag lyckades även tjata till mig lite massage ;) Inte helt fel ;)
Vi såg filmen "Min låtsasfru - just go with it".


Underbara dag

Datum: 2011-06-11 Tid: 22:59:39
Idag är min första lediga lördag på fem veckor. Så den här dagen har varit riktigt efterlängtad kan jag lova. Äntligen så får jag och Magnus lite ledig tid tillsammans.
Vi hade bestämt oss för att ta sovmorgon idag, vilket vi också gjorde. Vi sov ända till klockan 10.00 (det var det länge sen vi gjorde). Redan då så var det 25 plus ute och inte ett moln på himlen =) Lovely! Käkade frulle ute på vår terass innan vi åkte iväg till mormors sommarstuga för att sola och bada.

Årets första dopp!
(2011-06-11)
Låg ute på deras badbrygga och stekte hela dagen och då och då så fick det bli ett dopp i plurret. Det var riktigt skönt och avsvalkande, ca 20 grader var det, helt ok. Mamma kom också dit och gjorde oss sällskap i värmen. Strax efter kl 15.00 åkte vi hem för att göra oss i ordning inför kvällen.

Kvällen tillbringade vi på restaurang "Albertina" som ligger i Söderhamns skärgård. Satt ute och njöt av en tvårätters middag och lite gott rosé. Till förrätt så åt vi varsin räkbakelse och till varmrätt blev det lite gott och blandat för Magnus medans jag åt min favvo pepparlax.

Min älskling, älskar dig såååååå!








Het!



Vår förrätt: Räkbakelse




Magnus varmrätt: Albertina special



Min varmrätt: Pepparlax










Jag och Älsklingen



När vi kom hem så fick det bli lite mango och fläder sorbet ute på terassen innan det var dags att krypa ihop och mysa vidare i soffan.

Sallad och vitlöksbröd blev det till midda...

Datum: 2011-06-10 Tid: 22:31:34

foto0616 (MMS)

Sallad och vitlöksbröd blev det till middag idag,som vi njöt av ute i solen. Nu väntar två dagar av ledighet,det ska bli riktigt skönt. Får se vad morgondagen har att erbjuda :)


Middag på Strand med mamma

Datum: 2011-06-10 Tid: 21:56:51
Idag torsdag så åkte min pappa ner till Sölvesborg för att gå på Sweden Rock. Själv så jobbar jag till 17.00 (och Magnus till 23.00). Men när jag slutade jobba så gick jag hem till mamma så gick vi till Strandrestaurangen för att äta en bit mat. Vi satt ute på terassen med utsikt över vattnet, verkligen supermysigt.
Strandrestaurangen brann ner förra året och nu har de renoverat och öppnat igen.



Både jag och Mamma beställde mozarellafylld fläskfilé med klyftpotatis och kantarellsås/beasås. Maten smakde riktigt bra, synd på det fula upplägget på tallriken bara. Det såg bara kladdigt ut, fläskfilén var dränkt i sås och endast ett litet salladsblad med en persiljekvist på sidan som grönsak. Servicen var tyvärr inte heller något vidare, personalen var stressade, ingen kom och frågade om det smakade bra el om vi ville ha något mer, osv. Men visst kommer jag gå dit igen, är lite nyfiken på deras musslor och laxtallrik.



När jag kom hem så tog jag en lång och skön dusch innan jag satte mig framför tv´n med min mycket spännande bok. Somnade först när Magnus kommit hem och gjort mig sällskap i sängen.

Årets första cykeltur

Datum: 2011-06-10 Tid: 21:45:33
I onsdags när Magnus och jag kom hem från jobbet så käkade vi middag och sedan gav vi oss ut på en cykeltur. Första stoppet blev hos Helenas mamma eftersom vi såg att Helenas bil var där (så svängde vi in och sa hej). Cyklade sedan vidare upp till sporthallen för att kolla in bassängen, gymmet och solariet. Det såg riktigt bra ut, vi får väl se när man tar sig tid att besöka det nästa gång =)

Det var riktigt härligt att komma ut och få cykla lite, det var inte igår. Jag och Magnus köpte ju nya cyklar för ca 2 år sedan och sen dess har jag använt den ca 2 gånger. Vilket är skamligt då jag har en så snygg och grym cykel. Hoppas att det kommer att bli ändring på detta i sommar.

Härliga dofter har flyttat in hos mig

Datum: 2011-06-10 Tid: 21:40:25
Jag har glömt att berättat att jag har köpt 2 st nya parfymer =)
"Viva la Juicy" från Juicy couture och Escada Taj Sunset.


Studentbals make up och hår

Datum: 2011-06-09 Tid: 21:58:04
Idag är jag ledig från Åhléns, men det innebär inte att jag äe ledig. Idag är det ju studentbal här i stan. Så jag är fullbokad med både make up och håruppsättningar. Ingen sovmorgon för mig idag, för redan kl 08.30 kom min vän Helena och hämtade mig. Så åkte vi ner till stan, hem till mina föräldrar där jag ska hålla till idag. Min första kund/baltjej var en släkting till Mig, Sofia heter hon. Hon ville ha både smink och hår =) Och så här blev det!

Nästa kund/tjej heter Maja och ville ha en snygg make up, passande hennes klänning som gick i i vinrött.

Min sista kund/tjej heter Sofie och är dotter till Lisa som jag sminkade till hennes bröllop förra sommaren. Sofie ska flytta till Örebro efter sommaren och börja spela handboll där med elitlaget Örebro. Spännande och roligt för henne, önskar henne lycka till!

Sofie är tjejen i ljusgrönt som tittar mot kameran.

När jag var klar för dagen så kom Magnus ner och hade köpt med sig en kycklingsallad åt mig. Så välbehövligt,  var så hungrig efter en lång dag. Gick sedan till Scandic hotell där alla vackra studenter började rulla in på alla möjliga vis, en del kom i bil, andra på en traktorskopa, mm. Vilken underbar dag dessa människor har framför sig, balen var ju en fantastisk upplevelse.

Sofia och Lina

När det var slut och dags för alla studenter att äta så åkte jag och älsklingen och köpte oss en varsin mjukglass. Och på vägen hem stannade vi på Åhléns så jag fick köpa mig en bok, den nionde boken av Marie Jungstedt, Det fjärde offret.

Sen så bar det av hem igen för att stoppa lite sallad i magen innan det var dags att se matchen mellan Sverige-Finland, vilken match! Sverige och Zlatan var grymma ikväll!

 


Sveriges Nationaldag 6 juni 2011

Datum: 2011-06-09 Tid: 20:45:53

 

Idag är det Sveriges nationaldag, svenska flaggans dag. Men det är väl egentligen inget speciellt med det.
Jag började jobba kl 11.50 idag då denna dag räknas som söndag, det innebär att jag slutar redan kl 16.10.
När jag slutade så plockade jag upp mamma så åkte vi hem där Pappa, Magnus, Leif och Rigmor väntade. Vi tänkte att vi skulle äta lite gott tillsammans så här på nationaldagen och sista dagen som svärpäronen är här.

Till förrätt så gjorde jag min underbara laxrulle på salladsbädd....Åh vad den är god!
Till varmrätt hade pappa grillat keffar som serverades med ris, tzatziki och ajvar. Som avslutning på kvällen så svängde jag och Magnus ihop en rabarber och jordgubbspaj med vaniljglass.
Vi satt ute hela kvällen och myste av god mat, trevligt sällskap och det fantastiska vädret. NU är sommaren äntligen här!

Världens bästa föräldrar, svärföräldrar och pojkvän har jag! Är så lycklig som har dessa i mitt liv.



Vår nybyggda terass...brädorna el plankorna el vad man nu kallar dessa ska målas el oljas nästa sommar.



En underbar laxrulle på en bädd av sallad...Mums!


Söndagsfika i Järvsö

Datum: 2011-06-09 Tid: 20:38:54
Vilket fantastisk väder vi vaknade till, redan klockan 08.00 så var det ca 25 grader ute. Så efter frukost gick jag och svärmor ut på baksidan och satte oss i en varsin solstol och stekte. Härligt att äntligen få lite solbränna och få slappa i solen när man är ledig.
Magnus och svärfar satte upp våra nyinköpta kökslampor och jag blev jättenöjd, så snyggt. Vi har även köpt en stor väggklocka som kom på plats, riktigt bra blev även det.

Vid 14-tiden så kom mamma och pappa och hälsade på, då åkte vi allihopa till Lill Babs Café i Järvsö för att fika.
Jag åt en gigantisk räkmacka, med massor av räkor....gissa om jag blev mätt.



Sedan tog vi den gamla vägen hem, för att visa svärpäronen lite av Hälsinglands fina miljö. Gjorde även ett stopp hos mormor och Harald som var i sin sommarstuga.
När vi kom hem så tog vi det rätt så lungt innan det var dags att sova. Imorgon är det ju dags för mig att jobba på Åhlens igen.

Sminkat till Kändisbröllop (Andreas + Lisa = Sant)

Datum: 2011-06-07 Tid: 22:01:37
Upp och hoppa redan kl 07.15 idag lördagen den 4/6. Detta pga jobbet jag ska iväg på. Ett mycket spännande och roligt jobb. Klockan 09.15 rullade jag in på gamla barnmorskestugan (som nu är hotell/spa mm) i Järvsö för att plocka upp all min make up.

Klockan 09.30 satte jag igång och sminka brudens mamma, sedan rullade det på med brudens 4 tärnor. Och sedan var det dags för självaste bruden. Nu kan jag äntligen berätta vem det är.

Jag har ju fått smygit med detta länge nu, då det inte skulle komma ut till press el till allmänheten vilken dag det här paret skulle gifta sig. Men idag är ju dagen med stort D! Det är nämligen Lisa Knapp och Anderas Johnsson dag! Andreas är ju uppvuxen i Järvsö och har ju blivit en riktigt ikon sen han gick och vann årets körlag.

Jag är så otroligt glad över att jag får vara med och dela den här dagen med dem, att de har valt mig att få göra all make up till denna dag. Lisa är en helt fantastisk och underbar människa, så jordnära, ödmjuk och gullig. Det har varit så roligt att få jobba med henne.
Make upen blev som vi gjort dagen innan, fast med lite mera skimmer, lyster och en mer naturlig look (vi hoppade lösfrallorna).

Jag har ju även fått äran att vara med i kyrkan =) Så jag fick en pin (en mindre brosch som det stog Lisa hjärta Andreas på), vilket innebar att jag var "nära" och fick sitta långt fram i kyrkan. Redan på fjärde rad =) Det ni!
Vigseln var helt fantastisk med allt från Lill Babs som sjöng till hela körslaget som framförde låten "Lean on me" som fick mina tårar att rulla nerför kinden.
Följde sedan med Lisa och Andreas in i vigselrummet där jag bättrade på Lisas make up innan det var dags för dem att möta alla gäster samt pressen utanför kyrkan.
Och det var ju en hel del, kändes som om hela Järvsö var där för att fira dem.

Fick som resten av gästerna åka gamla, fina veteranbilar ner till Stenegård där middagen och festen skulle hållas.
Och även dit fick jag följa med och mingla, dricka skumpa och äta snittar...sånt gillar jag, ge mig lite glitter och glamour så mår jag bra! ;)
Det var ju även en hel del kändisar inbjudna, bla Martin Stenmark och hans Hanna Hedlund, Christer Björkman med sambo, Carola Häggqvist, Malin Berghagen och BollnäsMartin från radio, Mats (Sudden) Sundin, Lill-Babs, Eva Röse, mfl.
När det var dags för middag så tackade jag för mig och åkte hemåt.

Har haft en underbar dag och är som sagt mycket tacksam över att ha fått varit med om detta. Tack Lisa och Andreas!

Bilder kommer.......

Prov make up inför morgondagens bröllop

Datum: 2011-06-07 Tid: 21:36:31
Vilket väder det är idag, redan tidigt i morse var det riktigt hett ute. Och jag som ska åka och jobba, tur att det inte kommer att ta hela dagen. Infann mig på Järvsöbaden i Järvsö kl 10.30. Mötte upp Lisa som jag skulle göra en prov make up på. Det hade redan anlänt en hel del gäster så jag fick hälsa på bla Christer Björkman och hans sambo Martin, samt Lill-babs mfl =) De skulle ha någon typ av golfturnering när jag hade sminkat klart, bröllopsparet samt deras ca 90 gäster.

Lisa blev jättenöjd och vi kom överens om en lättare, fräsch make up i brunt och guld som skulle framhäva henns blå ögon.

Hon bad mig även åka ner till stan och inhandla lite smink till henne som hon kunde ha och bättra på sig med under bröllopskvällen. Så jag åkte ner till mina kollegor på Åhlens och köpte på mig både Kanebopuder, Kanebo mascara, läppglans från Esteé Lauder och ett skimmerpuder från I.d Bare minerals. Hoppas att hon blir nöjd med detta =)

Mamma kom och mötte upp mig på stan så gick vi och käkade lunch tillsammans, jag höll på dö av hunger. Så det fick bli en kycklingburgare med mangoraja på Krokanen.

När jag kom hem så hjälpte jag svärmor Rigmor i trädgården. Vi rensade ogräs (detta har jag aldrig gjort förr), grävde upp buskar, lökar och blommor som vi inte vill ha längre. Får vi se om jag har några gröna fingrar?! ;) Tur att det finns trädgårdshandskar så jag slipper förstöra mina händer och naglar.

Fick besök av mor och far senare på kvällen. Alla var så trötta så vi åkte och köpte hämtmat som vi mumsade i oss ute på terassen. Mamma såg sedan till att plantera de fina blommorna som hon hade köpt åt mig i de fina krukorna. Det blev riktigt snyggt!

Torsdag 2/6

Datum: 2011-06-07 Tid: 21:16:22
På torsdagen så tog jag svärmor på en tur till stan. Besökte de flesta butikerna, fick en limegrön picknickväska av henne =) Tack svärmor! Sen så var det nog mest hon som shoppade. Jag köpte på mig ett lager med duschtvål och handtvål från Dollar, sånt kan man aldrig få för mycket av.

Plockade sedan upp mamma för att åka till Mobackes och till Lilla K för att fika och köpa blommor. Vi satt där länge och pratade och myste. Mamma som är grym på blommor, växter mm hjälpte mig att plocka ihop lite smått och gott till våra stora krukor som vi har på terassen. Det var även hon som betalade, tack världens bästa mamma!

Hemma så höll Magnus och hans pappa på med allt möjligt, bla så satt de upp våra svarta markiser som jag fick i födelsedagspresent av Rigmor och Leif. Hoppas på att dessa kan göra så att vi får det lite svalare i både gäst och sovrum. Det blev i allafall riktigt snyggt =) De har även börjat fixa i vårat badrum på övervåningen, satt in 3 st nya fönster =) Så här händer det grejer i vanlig ordning =)

Till kvällen så hjälptes jag och Rigmor till att laga mat, det blev grillad fläskfilé med kulpotatis, fetaoströra samt en stor härlig sallad. Åh vad jag älskar grillat, och att få sitta ute och njuta av den i värmen.

Det fick bli en rätt så tidig kväll för mig då jag ska iväg och jobba imorgon i Järvsö.
Det är dags att provsminka bruden som ska gifta sig på lördag, gissa vem?

Besök av svärpäronen

Datum: 2011-06-07 Tid: 21:06:39
I onsdags fick vi besök av Magnus föräldrar Rigmor och Leif. De ska stanna hos oss t.o.m tis, ska bli jättemysigt att ha dem här så länge. De kom rätt så sent på onsdagskvällen så när jag hade slutat jobba vid 18.00 så skyndade jag mig hem och hjälpte Magnus att städa och fixa till det här hemma.

Som alltid så hade de köpt med sig en hel del saker till oss...vi är ju så bortskämda =) Bla en ny blandare till duschen nere, ytterliggare en förvaringshylla till duschen (jag har ju en hel del där), prylar till grillen, en klockradio mm. Alltid roligt med presenter, me like ;)

RSS 2.0