Provjobba på Åhlens

Datum: 2010-10-26 Tid: 13:02:30
Gissa vad som händer imorgon då????

Jag är så glad =) Igår när vi satt i bilen på väg från Stockholm så ringde personlansvarig från Åhlens. Hon vill att jag ska komma och provjobba hos dem på skönhestdelen (som de har byggt ut och tagit in fler märken) på onsdag. Hon hade läst igenom mitt cv väldigt noga och tyckte verkligen om hon läste. Så hon tycker att vi hoppar intervju och låter mig få provjobba ons-fre i stället. Vilket passar mig jättebra. Så nu ska jag ta fram min bästa sida och jobba häcken av mig i veckan, visa dem att det är mig de vill ha hos sig i framtiden.

Wish me luck!

Så alla sminkintresserade Bollnäsbor, ondags till fredag (den här veckan) så kan ni komme förbi mig på Åhlens och få en massa bra tips och ideér.


En Linda Dag

Datum: 2010-10-26 Tid: 12:53:30
Ville verkligen inte kliva upp i morse.....det vill jag ju i för sig aldrig. Men idag var det extra tungt, ute var det mörkt och i sovrummet var det kallt, brrrr! Men det var bara upp och hoppa för idag ska vi iväg till Beijer och beställa bänkskivor och hämta vårat golv (klinker) till köket. Medans pappa och Magnus sedan åker upp till huset så ska jag ha en (Lindadag), ta det lite piano, få lite annat gjort och gå och bli lite ompysslad.

Kl 14.15 ska snälla Lena se till att jag får snygga naglar igen efter 3 veckor utan. Det går ju inte att ha långa klor när man ska renovera, bygga, måla, bära osv. Men imorgon så börjar något nytt för mig så då gäller det att vara snygg. Har aldrig känt mig så okvinnlig som jag gjort på sista tiden, går runt i byggkläder hela dagarna och inga naglar. Men självklart så har jag löshår och en snygg sminkning varje dag jag befinner mig på byggarbetsplatsen. Det är ju ett måste...Lite glamour måste man ju få ha ;)

Resten av dagen ska också bli lugn, jag måste verkligen vila upp inför morgondagen.

Läslusen på gång igen

Datum: 2010-10-26 Tid: 12:45:04
I morse var det upp och hoppa tidigt som vanligt, saknar verkligen att ha sovmorgon som jag var van vid för ca 3 veckor sedan. Men nu är det andra bullar! Klockan 10.00 hade jag ett möte i Skärholmen som jag var iväg på, det tog inte lång tid så jag hann strosa omkring lite i gallerian där medans jag väntade på att pappa skulle komma och hämta mig.
Vi åkte till Jula och köpte med oss ännu flera flyttkartonger som jag och Magnus sedan fyllde med prylar. Shit vad man har samlat på sig under dessa år. Medans jag stog och höll vakt så bar grabbarna ner alla tunga saker till släpvagnen som snabbt blev full. Så det lär bli en vända till någon dag och hämta resten av prylarna. Men nu är det viktigaste sakerna med upp i allafall.

På vägen hem igen så stannade vi till i Uppsala och jag fick köpa nya gardiner till vårat nya sovrum. Mycket snygga svarta gardinlängder med svarta medaljonger på. I like! Nästa stopp blev på Bauhouse, där vi köpte med oss den svarta härliga och sköna heltäckningsmattan som vi ska ha i vårat sovrum. Åh det kommer att bli så snyggt! Jag bara längtar tills jag får inviga det.

Vid 21.00 så var vi hemma igen. Käkade lite mat som mamma hade lagat och sedan bums i säng. Medans Magnus spelade lite tv-spel så började jag på en ny bok "Hon som bar skammen" av Helena Von Zweigbergk.
Hann inte mer än att lägga ifrån mig boken så tokslocknade jag, hann inte ens pussa Magnus godnatt. Då är jag trött.....sov hela natten som en stock, ville aldrig att det skulle bli morgon.



Läste ut en annan bok nu i veckan "Parasiten" av Fredrik Ljung.
Tyvärr så blev jag riktigt besviken på den, så jag kan inte rekommendera den.



Om boken:
Civilekonom från Handels, bra jobb i finansbranschen och ett oklanderligt yttre. Samtidigt stora mängder alkohol, tabletter, amfetamin och kokain. Dagligen. Kliv in i skallen på Henrik; ung, skarpsinnig, välutbildad och besatt av pengar, status och yta. Följ med på en resa i överljudsfart bland krogar, droger och kriminalitet. En inre resa av rädsla, förakt och bottenlöst moraliskt förfall. En sågtandad centrifug som aldrig upphör att accelerera... Parasiten är Fredrik Ljungs romandebut. Boken bygger delvis på författarens egna erfarenheter, men är inte självbiografisk.

Tjugoåtta år, äntligen nykter och drogfri, men med skabbig lever, snurrig skalle och sabbad karriär hade jag inte en aning om hur jag skulle ratta situationen. Synd om mig? I helvete heller. Tyckte jag det själv? Så in i helvete. Till slut gjorde jag två saker: drog igång ett företag och började skriva.

Så tyckte jag:
Tyckte länge att den var dålig pga fult språk och mycket grabbig stil. Men jag tänkte att jag ger den en chans och efter 100 sidor så kändes det som om jag lika gärna kunde läsa ut den. Gillar inte hans sätt att skriva, inte hans ord han väljer och handlingen var skit rent ut sagt. Klart att det är en tragisk historia om en ung kille som hamnar snett men det hjälper tyvärr inte.

+

Stockholm i mitt hjärta

Datum: 2010-10-26 Tid: 12:25:21
Idag ska vi åka hem till Stockholm igen. Jag har ju som sagt två hem, ett hus i Bollnäs/Arbrå och en lägenhet i storstan. Det var jag, Magnus, Pappa och pappas polare Stefan som åkte söderut med en stor släpvagn. Vi ska nämligen flytta upp lite möbler och prylar från lyan upp till huset.
När vi kom hem till våran underbara lägenhet så satte jag och Magnus igång direkt och började packa ner det som vi ville ha med oss. Och det blev ju en del, 10 kartonger gick åt snabbt. Vi kommer att lämna en hel del då vi tänkt köpa mycket nytt. Men sängen, skrivbordet, tv-möbeln från både sov och vardagsrum fick följa med. Även datorn, hemmabiosystemet, en tv och en massa annat.

Sedan så tog jag mitt efterlängtade långa bad i mitt badkar som jag har längtat efter sååå länge nu. Låg där i en timme och läste och bara njöt av värmen och att få slappna av. Somnade hur skönt som helst efter det. Och gissa om jag njöt av att få sova i våran underbara säng igen.

Har målat hela dagen lång

Datum: 2010-10-26 Tid: 12:19:26
Lördag den 23/10, idag har vi varit i huset precis hela dagen. från tidig morgon till sen kväll. Det är nästan så att jag känner att jag håller på att bli utbränd. Så till alla er som tänkt köpa er ett renoveringobjekt till hus, se till att vara lediga...jag skulle aldrig orka jobba hela dagarna och sedan komma hem till ett byggkaos och sätta igång och renovera. Jag är ju helt död redan nu, är ständigt trött och går runt med spänningshuvudvärk dagarna långa.

Idag har vi haft tre målare hos oss plus mig som också är rätt duktig att måla. Så idag har det hänt en hel del =) Äntligen börjar man se att det händer lite i alla rum. Tanken var att vi skulle klinka halva köket idag men vårat golv hade inte hunnit kommit.

Åh det var så skönt att komma hem sen, äta lite god mat, ta en lång, lång dusch och sedan sätta sig i soffan framför tv´n och andas ut och njuta av lite lugn och ro.

Nytt kök på gång

Datum: 2010-10-26 Tid: 12:11:29
Idag var det dags att åka till Gävle, till Ikea och hämta vårat kök. Det blir som sagt ett högblanktvitt kök (Abstrakt luckor). Som tur var så fanns hela köket hemma, så det var bara att fylla vagnet med allt som vi behövde. Vi hann även med att stoppa lite lunch i magen där inne.
Sedan sprang jag in i köpcentrumet och lämnade tillbaka lite saker och fick med mig lite nytt därifrån också =) Jag kan inte förstå att det alltid blir så.
När vi kom hem så var det dags för fredagmys, då lagade vi tacos och kröp sedan ner i soffan. Där vi satt hela kvällern, vi tittade på "Idol" där det tyvärr var tråkigt Beatles tema och sen var det nypremiär av "Cirkus Möller".

En mycket bra tisdag

Datum: 2010-10-26 Tid: 12:00:30
Äntligen är det dags att bleka fnaskranden som jag mår så dåligt över. Vill knappt gå utanför dörren och gör jag det så vill jag helst ha mössa på mig. Tror aldrig att jag haft så lång utväxt som nu, den är katastrof.
Det var länge sen jag gick till frissan i Bollnäs, så nu var det dags igen. Jag hade fått en tid hos SussiSalong Donna kl 10.30.
Åh så skönt det är att slå sig ner i frisörstolen och bara njuta av att bli lite uppassad och ompysslad. Få hår/huvudmassage och bli stylade och snygg. Det blev lika bra som alltid när Sussi går loss på mitt hår. Jag kände mig nästan som en ny människa när jag gick ut där ifrån. Kände knappt igen mig i spegeln när randen var borta.

Gick raka vägen till Åhlens för att prata med personalansvarig där. Och fick ett mycket bra bemötande =) Hon var mycket intresserad av mig och skulle återkomma så fort varuhuset var färdigbyggt. Då skulle jag få komma på intervju, hon trodde att de skulle behöva någon som mig på deras sminkavdelning då den växer och de ska få in fler märken. Spännande och vad roligt! Nu håller jag tummarna.......

Lite inspiration till vårat nya badrum

Datum: 2010-10-17 Tid: 16:08:09

Badrummet kommer att gå i vitt och svart som det mesta i huset.

På väggarna blir det vitt kakel och på golvet blir det svart/grått klinker med skön golvvärme.

Det snygga vita högglans badrumsskåpet med mycket förvaring...

Badrumskommoden i vitt högglans (vet ej vilken kran det blir).

Och självklart så blir det ett lyxigt och stilfullt bubbelbadkar....där kommer jag att ligga mycket i vinter och läsa en massa böcker.


Lite inspiration till vårat nya kök

Datum: 2010-10-17 Tid: 15:58:08

Här kommer lite saker som ni kommer att se i vårat kök när det är klart =)
Tänkte dela med mig lite.....

Diskho från "Smeg".

 

Den snygga kranen från "Tapwell".

 

 

Svartkristallmosaik (fast med grå/svart fog)

Svart kyl/frys från Husqvarna, alla vitvaror blir i svarta i vårat kök.

 

Högblanktvitt köksbord med kromade ben (stolar vet vi ej).


De senaste 2 veckorna

Datum: 2010-10-17 Tid: 15:34:50
Tänkte uppdatera min blogg lite om vad jag har gjort de här 2 veckorna då jag inte haft tid att sitta framför datorn. De dagarna som jag inte har nämnt, de dagarna har vi bara ägnat oss åt huset. Detta är inget ni kanske vill läsa men jag skriver detta för min egen skull, då detta med bloggen är min dagbok.

Måndagen den 4 oktober fyllde min kusin Elin 4 år så då var vi där på kalas och åt en massa gott och Elin fick en massa fina presenter, bla en lila tuff skinnjacka (som blev en stor favorit).

Tordagen den 7 oktober var Magnus första dag på sitt nya jobb "Mitt hjärta". Själv så åkte jag ner till Sthlm tillsammans med pappa över dagen för att äntligen få sälja min tanblekningsmaskin. Som egentligen blev såld i april men först nu kom hon och hämtade den och gav mig de sista pengarna. Vilken lättnad! Ännu ett problem ur världen.

Lördagen den 9 oktober så var vi först i huset hela dagen. Och vid 17-tiden så gick vi på Palladium och firade min farbrors tjej Anna-Lenas 35 års dag. Där vi åt, drack, umgicks och hade trevligt allihopa. Strax innan 20.00 så kom Helena och hämtade mig så åkte vi hem till Sara där vi fortsatte kvällen med mer cider, lite snacks och en massa tjejsnack, riktigt trevligt....hoppas att vi kommer att göra om det snart igen tjejer.

Söndagen den 10 oktober då fyller både min moster Kicki 50 år och Anna-Lena 35 år! Grattis till dem! Upp och hoppa redan klockan 08.00 en söndag, det är ångest. För att vid 10.00 plocka upp mormor för att åka till Hudiksvall och fira moster. Hann även med att träffa mina underbara kusinbarn Tim och Ida (Ida har nyss lärt sig gå, hon är ju sååå söt och duktig).

Måndag den 11 oktober då hade världens bästa kusin Linda (jag alltså) lovat att köra min kusin Julia på hennes handbollsträning, samt hennes kusin Hanna. Bella ville också följa med och titta och det fick hon om hon lovade att lära sig sin läxa och det såg jag till att ordna (rättstavning). tyckte att flickorna hade varit så duktigta så efter träningen så bjöd jag dem allihopa på varsin glass, gissa om de var nöjda?!

Tisdagen den 12 oktober då var det dags för kusin Bella att få skjuts till sin handbollsträning och då ville självklart Julia också följa med =) Tror att de är rätt glada att kusin Linda har flyttat hem =) Även idag så lyckades de tjata till sig en varsin glass och lite annat smått och gott ;) men vad gör man inte för dem?!

Torsdagen den 14 oktober åkte jag och pappa till Sthlm

Fredagen den 15 oktober så hade pappa och jag en hel del ärenden att uträtte i storstan. Vi hann även med ett besök på Bauhouse där vi köpte klinker till entrén samt kristallmosaik till köket. Stannade även till på H&M och shoppade en del.

Lördagen den 16 oktober fullt ös i huset

Söndagen den 17 oktober är ingen bra dag....usch, fy, blä, känner mig inte alls i form. Har halsbränna, mår illa, huvudvärk, trött och slö i kroppen så idag fick pappa och Magnus åka själv till huste. Jag har ändå inget där att göra just nu. Mamma och jag åkte på Lilla K och tog en fika på eftermiddagen och resten av dagen så har jag bara suttit och ritat, planerat vårat hus (invändigt).

Husbygget

Datum: 2010-10-17 Tid: 15:15:00
Då var det 2 veckor sedan vi åkte till Bollnäs för att stanna. Söndagen den 3 oktober var "början på något nytt". Då jag och Magnus blev husögare. Klart att det var jobbigt att lämna Stockholm den söndagen för 2 veckor sedan. Och extra tungt är det för mig som lider av separationsångets, jag vill att allt ska vara som det alltid har varit osv. Men jag har redan under dessa veckor hunnit varit i Sthlm 2 ggr =) känns mycket bra att kunna vara både här och där.
Jag har ju blivit husägare tillsammans med världens bästa pojkvän, kan det bli bättre!

Jag är så lycklig och glad över att jag fick den här möjligheten och tack alla för allt stöd och all hjälp med huset.
Vem vet kanske blir det inflyttningsfest innan året är slut ;)

Hur går det med renoveringen då?

Det går sakta men säkert framåt. Vi har rivit ut hela köket, badrummet och även börjat med vardagsrum samt sovrum.

Sovrummet: ca 15 kvm har fått nya gipsväggar, nya dörrfoder, taklister, dörrar och är nu färdigtspacklat och slipat.

Vardagsrummet: ca 35 kvm har också fått nya gipsväggar som är färdigspacklade och slipade, igår satte vi dit nya taklister.

Kök: ca 25 kvm, där har vi sänkt taket (där det ska byggas in spottar), flytit golvvärme i köksdelen, byggt en låda/box där kyl/frys ska byggas in i.

Badrum 1: ca 10 kvm, där har vi sågat upp väggen (det var tidigare ett badrum och en separat toa). Och all inredning är borta (det ljusblåa Gustavsberg).

Hallen: Alla tapeter är nerriven och målaren har spacklat och slipat en gång.

Så just nu så har vi fullt upp.....det är väldigt mycket kvar att göra. Men det är roligt att se att det blir framsteg och att det händer något nytt varje dag.

(Får se om jag kanske lägger upp lite bilder någon dag)

Här händer det saker.......

Datum: 2010-10-14 Tid: 11:26:09
Har ni saknat mig???

Jag har haft lite fullt upp på sista tiden då det har hänt en hel del i mitt liv.

Jag har nu något att berätta för alla som inte redan vet detta.....


Magnus och jag har länge pratat om att vi ev måste flytta då han inte får något sjukgymnastikjobb i Sthlm. Så han har sökt jobb i bla Skövde och i Bollnäs. Och i torsdags för 2 veckor sedan när vi satt i bilen på väg hem från Tyskland så ringde de från "Mitt hjärta" i Bollnäs och erbjöd Magnus en 40% tjänst som sjukgymnast. Först kom glädjetårarna över att min älskling äntligen har fått jobb som sjukgymnast vilket han har slitit för uppe i Luleå i över 4 år. Men sen kom det en annan känsla och lite andra tårar, ska vi flytta? vill jag detta? vad händer nu? vad ska jag jobba med?

Många vet att min farfar gick bort i somras och han efterlämnade sig ett stort hus uppe i Arbrå. Vi fick då erbjudande om att ta över huset. Och nu när Magnus äntligen fick jobb som tog vi det stora steget att flytta upp igen och ta över min farfars hus. Vilket jag hoppas att han skulle vara glad över idag. Tanken har väl i framtiden att flytta hem till släkt och vänner då det ev blir tillökning i våran familj. Men då detta inte är aktuellt så kändes det lite tungt att ta beslutet. Det var ju inte så här jag hade tänkt att mitt liv skulle se ut just nu....Men det var nu eller aldrig när det gäller huset och jobb för Magnus. Och vad gör man inte för sin kärlek och sin familj!

Storstadstjej som jag är så har jag även beslutat mig för att ha lägenheten kvar i Sthlm. Jag skulle aldrig kunna lämna Sthlm för gott. Där har jag vuxit upp, samt tillbringat de senaste 10 åren. Byggt upp ett liv, en lägenhet som jag älskar, den vackra staden som har allt att erbjuda. Så där kommer vi att vara när småstadslivet blir för trist och saknaden efter storstadspulsen blir för stor.

Idag när jag har lyckats smällta allting så känns livet jättebra. Kan det bli bättre, ett hus på 240 kvm nära min familj, min släkt, mina vänner och en lägenhet i storstan att åka till när jag vill.

Jay är king of Rock

Datum: 2010-10-02 Tid: 14:35:05

Igår kväll tog vi det rätt lugnt. Vi hade lite fredagsmys med god mat, dryck framför tv´n. Vi tittade på "Idol" och blev så glada när våran "favorit" Jay gick vidare. Han är så grym, älskar hans rockiga röst. Hoppas att han tar hem Idol 2010!!!
Sedan så satt vi och planerade en massa inför framtiden (berättar mer om det snart).
Magnus började få lite ont i halsen senare på kvällen så det fick bli en tidigt kväll för oss. Hoppas att det går över då han ska upp och jobba imorgon.



 


Nytt från Sean Banan

Datum: 2010-10-01 Tid: 16:53:15

Sean Banans nya musikvideo...Klicka här!
Vad tycks???
Inte alls lika bra som "Skaka rumpa", som jag tycker är en riktigt skön låt.


Morgonpigg

Datum: 2010-10-01 Tid: 11:42:13

Jag trodde att jag skulle sova länge idag, bad Magnus att inte ställe någon klocka. Men när vaknade jag då??? Jo redan klockan 07.30 och jag kunde verkligen inte somna om. Varför??? Så det var bara upp och hoppa! Jag får väl sova middag i eftermiddag i stället ;) Tog en liten morgonpromenix ner till centrum, usch vad kallt det var. Det var nollgradigt!!!!Förstå att vintern är på ingång....Brrrrrr.....

Hem och käkade lite frulle och nu sitter jag här och hänger medans Magnus sitter och pluggar.
Snart ska vi åka och handla mat för helgen. Magnus ska ju jobba så då blir jag utan bil. Jag skulle ju egentligen få besök av mamma i helgen. Men hon hade tydligen så mycket på jobbet just nu så hon fick tyvärr hoppa det den här gången =(
Så vi får se vad jag ska hitta på i helgen?!
Antar att det blir mest hemmapyssel samt ligga och läsa.
Jag har nämligen läst ut boken "Inte ens det förflutna" av Anna Jansson som var riktigt bra. Och idag ska jag börja med boken "Tre sekunder" av några av mina favoritförfattare "Roslund & Hellström".

 
  
Efter att ha läst ut "Inte ens det förflutna" så blev jag helt såld på Anna Jansson. Så nu funderar jag på om jag ska köpa hem alla hennes böcker i pocketform. Jag har tidigare bara läst "Främmande fågel".
Tittade nyss i bokhyllan och vad hittade jag där??? Två stycken olästa pocket av just henne "Må döden sova" och "Alla de stillsamma döda".


Många mil blir det......

Datum: 2010-10-01 Tid: 11:27:31

Klockan 05.00 hängde vi på låset utanför "Calles" och strax efter 06.00 så hade vi fyllt våra bilar med en massa smått och gott. Sedan så bar det av till färjan som skulle ta oss över till Danmark. Vi passade på att få i oss lite frukost i magen, ingen värsting frulle men helt ok att äta sig mätt på. Efter 3 tim i Danmark, vilket i normalt fall brukar ta 2 tim. Men pga 2 trafikolykor efter vägen så drog det så klart ut på tiden.

Stannade på en mycket trevlig och lite finare vägrestaurang "Fisk och vilt". För att äta lunch och ladda batterierna för att orka köra hela vägen hem. Jag och Magnus åt mycket goda viltfärsbiffar medans pappa provade firren. Mätta och belåtna så rullade vi vidare. Vi var självklart tvugna att stanna till vid "Gränna" för att köpa med oss några polkagrisar ;) Jag blir som ett barn när jag är där!

Nästa stopp blev Nyköping och flygplatsen för att hämta våran Bmw, så jag fick äran att köra hem den. Rätt skönt efter att ha suttit i en husbil en hel dag. Klockan 19.30 så rullade vi in i Västertorp medans pappa fortsatte att köra ca 30 mil till.

Vi var helt slut när vi kom hem, så det blev lite middag och så tittade vi på "Idol" och "Kniven mot strupen". Sedan tokdäckade vi båda i sängen. Trötta och slitna efter många timmar ute på vägen.


Torrshampoo "Batiste"

Datum: 2010-10-01 Tid: 11:18:34

Batiste Dry Shampoo
Jag måste bara få rekommendera de här underbara torrshampoona från "Batiste". De finns i flera olika härliga dofter.
Mina favoriter är: Tropical som luktar kokos och Diva så klart!

Dessa kostar 65:- 150 ml och finns även i handväskformat 50 ml och kostar då 49:-.
De finns att beställa här.


Going to Deutschland

Datum: 2010-10-01 Tid: 11:09:29

Onsdag den 29 september så åkte jag, Magnus och Pappa till Tyskland. Planet lyfte från Skavsta flygplats vid 14.30 och dit tog vi oss med bil. När vi efter ca 1 tim hade landat i Lubeck så blev vi upplockade av en snubbe som sedan körde oss 2 tim utanför Lubeck, till bilfirman där vi skulle köpa våra bilar.

När affären var klar så var det bara att hoppa in i bilen och börja vår resa hem igen. Snabba puckar! Men först ett stopp på "Calles" för att köpa med oss lite alkohol. 21.10 rullar vi in på Calles och ser att de för 10 min sedan hade stängt, så typiskt! Hela sommaren har de tydligen haft dygnet runt öppet. Så vi bestämde oss för att sova i husbilen på parkeringen över natten och stå på dörren vid 05.00 när de öppnade. Och vi var inte ensamma kan jag lova, det var fler än vi som tänkte detsamma =)

Det fick bli Mc Donalds till middag....inte så gott men det var det som fanns att erbjuda. Sedam blev det läggdags redan vid 22.00 för att orka upp vid 05.00 och sedan köra bil i många timmar.
Det kändes väldigt "glammigt" NOT! Hihi....men, men livet ska ju inte alltid vara en fest.

tyskland



Den Rosa Månaden börjar NU!

Datum: 2010-10-01 Tid: 10:58:23

Idag är det 1 oktober och det innebär att "Rosa bandet" månaden börjar.
Klicka här för att se vad just du kan göra för att hjälpa.


Make up pads

Datum: 2010-10-01 Tid: 10:54:13

För er som vill tänka på miljön och slippa använda bomullstussar eller bomullspads så tänkte jag tipsa om
Love The Planet Washable Cleansing Pads från Eleven.se
De kostar endast 97:- och hur sköna som helst att tvätta bort sminket med.

Placera i tvättväskan, tvätta i maskin och vips, de är redo att användas om och om igen!


Nytt från Marabou

Datum: 2010-10-01 Tid: 10:49:33

Vecka 42 så kommer det en ny "goding" från Marabou. En ny chokladkaka med namnet "Vinter Vit", det är en "limited edition" med smak av vit choklad och vanilj.

Jag är en riktig chokladlover men har dock lite svårt för vit choklad då jag tycker att den är alldeles för söt. Men självklart så kommer jag att prova den ;)


RSS 2.0