Fluffbabes gör det lite enklare på resan ;)

Datum: 2009-11-30 Tid: 16:05:18


Tycker ni som jag att våra pass är skitfula? vinröda/lila...men usch och fy vad oglammigt!
Men lugn....nu finns lösningen för alla "glammiga" ute i världen. Fluffbabes har tillverkat ett passfodral för alla som vill ha lite mer "glam" i livet.
Detta passfodral kommer från Fluffbabes och finns att köpa här för endast 159:-. 

Du kan även matcha det snygga passfodralet med ett rosa bagage-tag för endast 99:-.


Julkort

Datum: 2009-11-30 Tid: 15:49:18

Glöm inte att skicka julkort till nära och kära!

Sista dagen att skicka julkort:
Inrikes brev med julfrimärke 16/12
Inrikes brev med vanligt porto 22/12
*
Jag har redan inhandlat alla julkort som ska skickas i år, skönt att ha någonting klart för julen ;)

Årets julklapp:

Datum: 2009-11-30 Tid: 15:38:43



Årets julklapp:
2009 Spikmattan

Motivering:
Hälsa och välmående är ett övergripande tema som får stadigt ökande uppmärksamhet i vårt samhälle. Som symbol för hälsotemat är Årets Julklapp 2009 därför en spikmatta.

Tidigare:

2008 En upplevelse
2007 GPS-mottagaren
2006 Ljudboken
2005 Ett pokerset
2004 En platt-TV
2003 Mössan
2002 En kokbok
2001 Verktyget
2000 DVD-Spelaren
1999 Boken
1998 Dataspelet
1997 Det elektroniska husdjuret
1996 Internetpaketet
1995 CD-Skivan
1994 Mobiltelefonen
1993 En doft (parfym)
1992 TV-Spelet
1991 CD-Spelaren
1990 Woken
1989 Videokameran
1988 Bakmaskinen


Magnus har åkt igen

Datum: 2009-11-30 Tid: 14:53:49



Då var det måndag och dags för min älskade Magnus att åka upp till "the hell" igen. Ångest!
Tillbaka till att vakna ensam, sova dåligt, krypa i säng ensam, ingen massage, äta middag själv, ingen att pussa och kram när jag vill. Tur att det finns mobiler i allafall, så vi kan prata med varandra flera timmar per dag i stället.
Magnus plan lyfte från arlanda kl 11.25 och då var jag nästan hemma igen efter att ha lämnat av honom där.
Saknar honom så mycket redan, det är så tomt och ensamt utan honom....Älskar dig Magnus!

+ och - med Distansförhållande

 

 

 

 

 


Första Advent

Datum: 2009-11-30 Tid: 14:18:37

När första ljuset brinner, står julens dörr på glänt; och alla människor glädjas, att fira få advent.

Idag är det första advent och än har vi inte fått någon snö och därför ingen riktigt julstämning tycker jag...det har väl aldrig hänt förr? 8+ grader i slutet av nov?

Jag och Magnus åkte ut på en liten shoppingtur på eftermiddagen, vi var till Plantagen, Svenska hem, City Gross och en massa andra inredningsaffärer för att köpa lite julpynt mm.
Handlade även ingredienser till kvällens storbak.
Idag ska vi baka lussekatter, lussebullar med vaniljsmör, saffranssnittar, kladdkakemuffins och Duoble chocolate chip brownies. Så vi har det gjort inför jul....

Den färdigjästa saffransdegen ;)



Detta blev resultatet....åh sååå goda!!!

 

Choklad är gott ;)

 

Det är så mysigt att stå i köket och laga mat och baka tillsammans, lyssna på skön musik och ha det bra.
Höll på i flera timmar i köket, så när allting var klart så var det riktigt skönt att äntligen få sätta sig ner och äta middag, kycklingfilé med ugnsgrönsaker och chilibea.



Senare under kvällen så blev det adventfika bestående av glögg och nybakat.

 

Kvällen avslutades med att se filmen "Gamer", men shit vilken skitfilm, se den inte.
Fick 40 min massage av min älskling innan det var dags att sova, sista natten tillsammans på ett tag.


Julmarknad i Kungsträdgården

Datum: 2009-11-30 Tid: 12:52:00

Det blev sent igår kväll också, kom i säng runt kl 02.00 så det fick bli sovmorgon till 10.30 idag, skönt. Gjorde oss i ordning för att åka in till stan. Vi tänkte leta lite smått och gott till att julpimpa hemma och även kolla in julmarknaden i Kungsträdgården.

Varför är man lika dum varje år? Åker in till stan en lördag när det börjar närma sig jul...det är ju alltid lika varje år, sjukt mycket folk överallt.

Gick förbi Lindex och hämtade min väska som jag skickat efter, äntligen! Åh den är sååå snygg, jag är sååå nöjd! Bra köp Linda! ;)



Sedan blev det ett besök på bla Village, Lagerhouse, Stockhome, Cervera men vi kom tyvärr ut tomhänta. Varför finns ingenting utav det vi vill ha?
Gick sedan vidare till Kungsträdgården och kollade in årets julmarknad, där köpte vi 3 st minimuffins från "Muffinsfabriken", en med saffran, en med pepparkaka och en chokladsmak. Gott till kvällens tv-mys!

Mängder av muffins till salu!

 

Gick vidare upp mot sergels torg och kollade in allt gott som de sålde, allt från soppa, pannkaka, ostar mm. Vi var bara tvungna att provsmaka de söta små pannkakorna som de stog och sålde. Miniplättar med socker och choklad, mmm riktigt gott var det.

 

Mumsiga miniplättar ;)



Smaskigt tyckte Magnus ;)



Sen så stannade vi till vid "Fudge-ståndet" och kollade in alla olika smaker av fudge. Men vi blev utan i år, förra året köpte vi med oss en full påse till jul.

 

När vi kom hem igen efter flera timmar spring på stan var vi helt slut i både huvud och fötter, så då var det skönt att bara lägga sig på sängen och mysa tills det var dags att laga middag.
Middag fick det bli framför tv´n då vi tittade på Robinson.


Fredagsmys med biopremiär

Datum: 2009-11-28 Tid: 17:39:18

Somnade runt klockan 01.00 i natt, Magnus och jag låg i sängen och pratade om allt mellan himmel och jord.
Så därför så var det extra jobbigt att kliva upp i morse när kl ringde 07.00, man har ju varit lite bortskämd med sovmorgon den sista tiden ;) Men efter att ha skapat sig ett ansikte, fått något i magen osv så var jag på topp, dags att åka och jobba, tjäna lite pengar ;)

Idag ska jag sminka Anna och Petra, två författare som har skrivet en bok om alkolism och de ville vara lite snygga till deras foto som ska finnas med i boken. Och självklart så hjälpte jag dem, kom till bokförlaget vid 09.00 och kl 09.20 så satte vi igång med stylingen. 1 tim senare så var jag klar och de kände sig snyggare än någonsin =) och det är ju därför jag finns till, hjälpa folk att bli snyggare!

Världens bästa pojkvän kom så klart och hämtade mig på Kungsholmstorg så åkte vi raka vägen till Skärholmen C och käkade libanesiskt (Magnus önskemål). Grym mat som alltid och självklart bjöd det på läsk till maten till deras favorit stammisar ;) hihihi.....

Till middag blev det tacos innan det var dags att åka till Heron City för att gå på biopremiär av filmen "Luftslottet som sprängdes".



Om filmen:
Detta är den tredje, avslutande och avgörande delen i Millenniumserien och som tar vid där ”Flickan som lekte med elden” slutade. Lisbeth Salander försöker bli fri från anklagelserna för trippelmord, samtidigt som Mikael Blomkvist gräver i Salanders dolda förflutna för att komma sanningen närmare

Så tyckte jag:
Så här ska svensk film alltid vara, helt underbar. Spännande från början till slut (även om man som mig läst boken och allt från den inte är med, men det är skit i samma). Lika bra som de andra två filmerna. Älskar Blomqvist och Salander, vill se mera av dem. Älskar Stieg larssons böcker och filmer. Den här måste ni se!

+++++

När vi kom hem så fick jag min vardagliga dos av massage, ca 40 min ;) har världens bästa pojkvän!
Tittade på den gamla filmen "Purpurfärger" till kl 02.00 i natt, konstigt att man orkar vara vaken så länge när man bara har sovit 6 tim i natt.



Om filmen:
Celie växer upp i den amerikanska svarta södern i början av 1900-talet. Hon utnyttjas sexuellt av sin far och blir tilldelad sin man Albert. Hennes nya hem blir inte mycket bättre men kvinnor i hennes omgivning lär henne att tro på sig själv.

Så tyckte jag:
En underbar film som jag har sett många gånger förr, och den är lika bra men hemsk varje gång. Magnus tyckte att filmen var jättebra, så ni killar kan ju också ge den en chans. Jobbigt att se den hårda verkligheten som presenteras i filmen, tänk att människor runt om i världen har det så där. Och vilka kräk till män det finns, usch och fy.
Mycket bra skådespelare, bla Whoopi Goldberg.

++++



Pimpa köket

Datum: 2009-11-26 Tid: 17:39:19



Sjuk fortfarande.....
Sov länge idag också.....skönt!
Åkte en snabbis till Hemtex igen och köpte det som fattades, hann även in på City Gross och köpte bla ett födelsedagskort till farfar som fyller 71 år imorgon fredag.
Stannade på posten och hämtade ut mitt paket från H&M innan vi åkte hem.

Fick äntligen ordning på gardinerna, så nu börjar det bli riktigt snyggt i köket. =)
Strök gardinerna och duken, fållade upp gardinerna ytterligare och bytte ut blommor och krukor och ljuslyktor mm. Så nu är vi lite trötta och sega och beslöt oss för att ta en liten paus i allt stök och bök här hemma.

Har även bokat biljetter till premiären av filmen "Luftslottet som sprängdes" nu på fredag.
Åh vad jag har längtat efter den filmen, det var därför jag var tvungen att läsa ut boken för att få veta avd som kommer att hända, nyfiken som jag är ;)



Ikväll blir det en lugn hemmakväll, titta på bla "Halv åtta hos mig" och "Mammas pojkar" och "Kniven mot strupen". Sedan blir det tidigt i säng eftersom jag ska upp och jobba tidigt imorgon bitti. Ska vara på ett fotojobb kl 09.00 på Kungsholmstorg imorgon. Sminka två författare till deras debutbok.....spännande!


Jag är sjuk......

Datum: 2009-11-26 Tid: 17:29:08



Har haft en jobbig natt, halsen är så tjock och svullen, jag kan knappt svälja. Var helt väck när jag vaknade i morse, ville bara somna om och vakna och må bra igen. Provade att få tag i min läkare men det gick inget vidare, tänkte om jag kanske åkt på halsfluss. Min vänstra halsmandel är såååå enorm och det gör ont att svälja. Drack lite blåbärssoppa till frukost och kröp sedan ner i sängen igen och somnade om. Magnus satt vid datorn och pluggade medans jag och Snutt sov =)

Klockan 16.00 var det dags att springa ner till salongen, vet att jag inte borde jobba när jag inte är frisk men jag ska använda både munskydd, handskar mm. Har avbokat den här kunden en gång innan och det ska inte hända igen. Allt gick jättebra och hon verkade bli nöjd, vi ska höras efter helgen så får vi se vad hon säger då =)
Magnus hämtade upp mig på salongen så åkte vi till Ikea, vi skulle köpa uppfållningsband, gardinringar mm....men det var galet mycket folk som vanligt plus att vi inte hittade allt vi skulle ha så vi sket i det och tog en fika i stället.



Tog ett varmt bad när vi kom hem, det var riktigt skönt. Sedan satte vi oss i soffan och tittade på "Halv åtta hos mig", "Arga Snickaren" och "Oskyldigt dömd", mkt spännande avsnitt, jag blev alldeles svettig.
Senare under kvällen så spelade Magnus lite tv-spel medans jag läste ut min bok "Luftslottet som sprängdes" av Stieg Larsson. Sedan var det godnatt och sovdags.


Inställt jobb

Datum: 2009-11-26 Tid: 17:18:06

Var vaken länge igår måndag så det fick bli sovmorgon idag tis, kl 13.00 hade jag en kund inbokad på salongen. Jag gick dit 30 min innan för att förbereda mig lite, prata med de andra på salongen, ställa fram allt osv men när klockan blev 13.10 så hade det fortfarande inte dykt upp någon. Så jag ringde personen och hon påstod sig att hon ringt in en avbokning i morse på salongens telefonsvarare, hon var nämligen sjuk och kunde inte komma. Det kan hända alla, tråkigt men sant. Synd att jag inte fick reda på det tidigare när man ställt in sig på att jobba då och skjutit på allt annat för just det. Men men...nog om det, hon kanske bokar en ny tid hoppas jag.

Magnus kom och plockade upp mig så åkte vi till Hemtex och köpte lite smått och gott, sedan blev det en tur till Plantagen för att köpa 2 st nya blommor och 2 st nya blomkrukor till köksfönstret som ska få nya gardiner mm i veckan.
Passade även på att storhandla på Ica Kvantum så vi slipper åka och handla i veckan.

När vi kom hem ställde vi oss och lagade mat, bla pannbiffar och en stor lasagne så till middag ikväll blir det egna hamburgare med pommes 2,5% fett. Så gott sååå!!!

Känner mig allmänt trött och seg idag, usch och min hals mår inte alls bra. Skönt att bara vara hemma och ta det lugnt, vi tittade på finalen av "Hells Kitchen" och det var Dave son vann! Jag trodde på Kevin, han känns mer som en "ledare" men Dave har en grym kämparglöd så han är verkligen en värdig vinnare.
Fick även lite ompyssling på kvällen, 30 min massage är inte helt fel ;)


Hem till Stockholm

Datum: 2009-11-26 Tid: 17:00:51

Idag är det måndag, dags att åka hem till Sthlm igen. Efter att ha packat in allt i bilen så åkte vi upp till mormor och lånade henns symaskin. Jag ska sy gardiner till köket, 2 fönster (kappor för att släppa in lite ljus i vårat mörka kök). Fick lite hjälp av min kära mor att fålla och nåla men resten gjorde jag själv, det blev riktigt bra och snygga blev dem. Kul att få komma hem och sätta upp dem och göra i ordning i köket.

Sedan började våran bilresa hem, 27 mil i bil. Tur att man är två så slipper det bli så ensamt och tråkigt. Hamnade så klart i köer men det visste vi ju redan eftersom vi kom vid den tiden.
Åkte förbi salongen och kollade om jag fått några bokningar den här veckan, och det hade jag, två stycken....yipiiii!!!! Eftersom vi båda var trötta och hungriga men kände inte för att ställa oss att laga mat så fick det bli pizza till middag. Känns som om det var år och dagar sen jag åt det...men gott ska det bli.

Tittade på filmen "Borta bäst, hemma värst" med Reese Whiterspoon och Vince Vaughn.



Om filmen:
Paret Brad och Kate träffas på en biograf på självaste julafton. De har båda tagit sin tillflykt dit för att slippa besvärliga familjesammankomster. De blir kära och inser att deras lycka ligger i att försätta undvika sina diskfunktionella familjer, varje år hittar de på än värre lögner för att slippa fira jul med sina familjer. Denna jul är planen att fly till Maldiverna, men flygplatsen stängs ned och alla flyg blir inställda. Paret tvingas tacka ja till en familjemiddag hos Kates mamma. Det ena leder till det andra och innan de vet ordet av har paret lovat att fira jul med samtliga av sina fyra frånskilda föräldrar.

Så tyckte jag:
En bra romantsik komedi med jultema. Den bjuder på en hel del skratt och skådespelarna är mycket bra.
En mysig och härlig film att se nu när julen börjar närma sig ;)

+++


En seg söndag

Datum: 2009-11-26 Tid: 16:45:51

Idag är det ingen bra dag, kände mig inte alls pigg när jag vaknade. Halsen avr tjock och jag kände mig allmänt trött och seg. Och inte gjorde vädret det bättre heller, ute bara öser regnet ner och det är grått och trist. Tanken var ju att vi ev skulle ha åkt hem till Sthlm idag men vi beslöt oss för att stanna en dag till.

Gjorde oss i ordning och åkte till Café "Lilla K" och tog en fika, vi åt en varsin smörgås och drack varm choklad. Kände mig väldigt trött och seg så det blev ingen lång fika utan när vi var klara så åkte vi till affären för att handla till kvällens middag. Passade då också på att köpa en film "Ebba & Didrik" till granntjejerna Nora & Willma, hörde att de hade börjat läsa den boken och då tyckte jag att de även borde se filmen. Den älskade ju en annan när man var liten =) Jag måste erkänna att jag också köpte den filmen hem till mig själv för inte så länge sen. Nostalgi!



När vi kom hem igen så satte vi oss i soffan, mamma låg där redan nerbäddad (hon mådde inte heller så bra). Så jag och mamma somnade och sov ca 1 tim medans Magnus tittade på sport på tv´n.
Till middag blev det en favorit: fläskfilé med ugnsgrönsaker, grekisksallad och chilibea =) Mums!

Tittade på filmen "Bronson" med hela familjen senare på kvällen. Vilken j*vla skit film.

Om filmen:

Charlie Bronson är Storbritanniens mest våldsamma brottsling. 1974 rånar han ett postkontor och får sju års fängelse. I fängelset blir han känd som en slagskämpe och skickas till psykiatriska avdelningen där han drogas ner och släpps men åker in igen.

Så tyckte jag:
Vilken j*vla skit film, se den inte. Psychofilm...usch, fy!

-

 

Lördag

Datum: 2009-11-26 Tid: 16:33:18

Idag började vi dagen med lite spring på stan, såg att Kappahl hade öppnat i lilla Bollnäs. Men eftersom jag inte handlar i den affären så gick jag inte ens in där. Var in på den lilla tygaffären och köpte gardintyg till köket, lika som mamma och pappa har. Det är så snyggt, det går i svart/grått och lila, kommer att bli så snyggt i vårat kök.

Mötte upp mamma på stan så gick vi på Café Krokanen och tog en fika, det var fullt med folk men ändå såg jag ingen som jag kände. Usch vad tråkigt fikat är där, helt otroligt att det är så mycket folk där och att en annan även fortsätter att gå dit. Men det finns ju tyvärr inte så mycket mer att erbjuda i den här staden.

Kl 18.00 så fick vi middagsgäster, vi hade bjudit över grannarna på tacos. Kristina och hennes småtjejer Nora och Willma. De var ett tag sen vi träffade dem, så lilla Willma var lite blyg i början men det gick snabbt över ;) sen blev Magnus hennes favorit =) hihi...hon älskade Magnus piercing som han har i tungan och i bröstet, det var roligt det...spännande, en sån ville Willma också ha sa hon. Så söt! =) fniss....det ska börjas i tid eller inte.

Till efterrätt så hade grannarna med sig fruktsallad och vaniljglass, mmm så gott. Så det mumsade vi i oss innan det var dags att slå sig ner  tv-soffan och kolla på premiären av "Robinson".
Tittade sedan på nya "Wallander - Läckan".



Om filmen:
Ystad drabbas av allt fler välplanerade rån mot värdetransporter, där bilar sätts i brand, motorvägar spärras av och stora miljonbelopp försvinner. Aspiranterna Isabelle och Pontus råkar vid en övningskörning befinna sig på precis rätt plats och tar upp jakten, som slutar med att Pontus tas till fånga. Kurt Wallander och hans kollegor jobbar på bred front och får upp ett spår som leder till Sven Adelgren, en äldre vän och en före detta poliskollega till Wallander, som nu arbetar på Seceuro, som ansvarar för för flera av de rånade transporterna. Under tiden arbetar Svartman med ett fall där en orienterare mördats någonstans ute i skogen. När Svartman senare enligt en upphittad orienteringskarta följer i orienterarens fotspår trampar han rakt in i lejonkulan och är nära att själv gå samma öde tillmötes.

Så tyckte jag:
Mycket bra Wallander film, spännande och händelsrik som vanligt.

++++

Nästa Wallander "Skytten" har premiär den 16 dec.


En dag i Bollnäs

Datum: 2009-11-20 Tid: 22:08:08
Idag var tanken att vi skulle börja dagen med ett gympass på Dönje gym, men när vi kom dit strax efter kl 10.00 så var gymmet stängt. Helt otroligt! Gymmet öppnar först kl 15.00 och stänger redan kl 18.30, vad är det för öppentider? Så eftersom vi redan var träningsklädda och laddade för att träna så fick det bli en lång powerwalk så att man gjort någon nytta idag.

Mamma bjöd oss på lunch på Lilla K, de hade lunchbuffé med allt möjligt smått och gott. Passade även på att skicka ett blommogram på Mobackes till Magnus mamma som fyllde år i ons. Tog en sväng förbi Dollar Store, men hittade ingenting förrutom lite duschcremé, och det är ju alltid bra och ha ett lager med hemma.

Efter middagen så åkte vi hem till Niklas, Anna-Lena och tjejerna, kusin Bella fyllde 10 år igår (tor). De hade besök av Anna och hennes små söta tjejer Ellie och freja. Fullt ös med andra ord =) Vi hade köpt världens bästa present (enligt mig), en biljett till "High School Musical" med Kevin BorgGöta Lejon. Så helgen den 11-13 dec så kommer hela familjen ner till Sthlm och på lör den 12 dec ska jag, Anna-Lena, Bella och Julia gå och se föreställningen av "High School Musical", det ska bli jätte roligt och mysigt. Vi köpte även 2 st filmer (eftersom hon älskar film) till Bella, "Ebba & Didrik" och "School of rock".



När vi kom hem så satte sig jag och mamma i soffan och tittade på Idol medans min älskling och min pappa bestämde sig för att baka både kanelbullar och saffransbullar...så nu sitter jag här och känner doften av nybakade bullar, åh vad det doftar gott. Längtar efter att få provsmaka bullarna tillsammans med ett stort glas lättmjölk ;)



Älskar låten "always" som Erik Grönwall framförde, och han gjorde den sååå bra.
För mig kvittar det vem som får lämna ikväll, bara Erik vinner så är jag nöjd!

En stressig dag

Datum: 2009-11-20 Tid: 21:28:45
Klev upp klockan 08.00 för att hinna göra mig i ordning och packa allting klart. Klockan 10.00 gick jag ner till salongen Noomi på torget och fick mina naglar fixade av gulliga Annelie. Det gör så otroligt mycket med snygga och välfixade naglar, händerna blir så mycket vackrare.



Tog sedan t-banan in till stan, bytte till buss för att ta mig till Sabbatsbergs sjukhus. När jag kom dit 12.20 så fick jag veta att provtagningen hade lunchstängt mellan 12-13....så surt, jag som har brådis. Men det var bara att slå sig ner och sitta och vänta, 13.10 så var det min tur. Jag har nu knaprat levaxin i 8 veckor och hoppas på att nästa provsvar är bättre eller att jag kan få en annan dos på tabletterna så att jag kan må bättre samt få lite mer kontroll på viktnedgången mm.

Skyndade mig sedan hem för att packa in alla saker i bilen, få in Snuttan i buren och sedan bege mig till arlanda för att hämta min älskling som kommer hem idag. Äntligen!

Åkte raka spåret till Bollnäs för att tillbringa helgen hemma tillsammans med mamma och pappa.
Kvällen blev lugn, satt mest i soffan och tittade på tv och myste, tittade så klart på "Mammas pojkar" och premiären av "kniven mot strupen". Sedan blev det så klart en film "Falskt Alibi".



Om filmen:
Journalisterna Corey Finley och C.J. Nichols har kommit på ett sätt att avslöja en korrupt åklagare i tidernas scoop. Planen är att få C.J. oskyldigt dömd för mord, för att i sista stund bevisa hans oskuld och därmed skapa en sensation i medierna. Allt går på räls och C.J. får sin dödsdom. Men Corey – den ende som känner till sanningen – omkommer i en bilolycka och i samma veva brinner dokumenten som skulle fria vännen upp…

Så tyckte jag:
Helt ok thriller, lite småseg då och då men helt klart sevärd. Oväntat slut.

+++

 

 

 


Ny julvärd

Datum: 2009-11-18 Tid: 19:31:05



Lisbeth Åkerman "Rapport-profilen" blir årets julvärd i SVT. 

- Jag blev så otroligt förvånad och glad över frågan. Det känns som att den här frågan kan man inte tacka nej till, att få möjlighet att fira jul med så många, att vara med i så många svenska hem. Det känns som en ära.


Nytt från Stella McCartney

Datum: 2009-11-18 Tid: 13:29:36



Stella McCartney har nu även designat underkläder, trosor för veckans alla dagar som förvaras i en söt liten ask.

Finns att köpa här, priset är: 1.773:-.


Tvättstugan nästa

Datum: 2009-11-18 Tid: 13:21:04



Då var det dags igen att ägna en massa timmar i tvättstuga. So Boring! Men det måste ju göras, har ju tyvärr ingen som gör det åt mig.
Så typsikt att det ska regna när man har en bit att gå till tvättis, regnet bara öser ner. Hela jag blir jätte blöt och mitt hår blir förstört. Efter nästa vända tror jag att jag tar med mig en bok och lite frukt och softar medans det tvättas och torkas, slipper jag springa fram och tillbaka i regnet.


Ett besök hos läkaren

Datum: 2009-11-18 Tid: 13:15:02



Idag var det dags för ett återbesök hos min läkare för både min vikt och min underfunktion av sköldkörteln. Eftersom jag hade tagit min levaxin på morgonen så fick jag inte ta några prover, men vi vägde, mätte midjan, lyssnade på hjärtat, kollade puls och blodtryck.

Pulsen visste jag att skulle vara hög eftersom jag alltid känner mig stressad och på senaste tiden svettas som en tok, har svårt att slappna av, andas fort och kort genom bröstet och inte genom magen som man tydligen ska göra. 
Midjan och vikten går neråt sakta men säkert, levaxinet kan påverka viktminskningen negativt om det är fel dos, och det tror min läkare att det är just nu. Men vi får väl se nästa vecka när provsvaren kommer. Huvudsaken är att jag inte går upp i vikt eller att den står stilla, då tappar jag lätt motivation. Men det är bara att fortsätta så ska nog allt bli bra till slut hoppas jag.

Idag blir det flytande föda hela dagen lika som igår, allt för att sätta fart på viktminskningen.

Skulle vara så skönt om jag kunde gå ner minst 5kg innan jul, det är mitt mål just nu!


Roller Babies

Datum: 2009-11-17 Tid: 13:17:29



Jag kan inte få nog av dessa söta små sköningar till ungar.
Det här är världens mest sedda reklamfilm, och jag tror att ni kan förstå varför ;)


Elin Lanto`s nya musikvideo "Love made me stupid"

Datum: 2009-11-17 Tid: 13:09:56

http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/musikvideor/article6135844.ab


Klicka på länken ovanför för att se Elin Lanto´s nya video "Love made me stupid".

Älskar Elin Lantos nya musikvideo, så osvensk video...skönt med någon som vågar lite mera. Häftiga scener, och Elin är som alltid riktigt snygg även om det inte är jag som sminkat henne den här gången ;) Hon har ju tyvärr bytt skivbolag och då även sminkös.
Hoppas att det kommer att gå bra för Elin och att hennes nya video gör succé innan den är dags för Elin att medverka i Melodifestivalen 2010.

Vad tycker ni?


Chokladälskare

Datum: 2009-11-17 Tid: 13:06:29

Är du som mig, att någon timme efter lunchen kommer sockerfallet och du blir sugen på något sött och gott? Likadant på kvällen efter middagen och du har satt dig i soffan framför tv´n, gottat ner dig under favoritfilten och slappnar av.
Det känns som om man förknippar soffan och tv´n med något gott att äta.

Många kvinnor älskar choklad, och jag är en av dem. Jag skulle vilja kunna äta choklad varje dag utan att gå upp i vikt men så enkelt är det inte för mig. Men jag läste en artikel där det står att nöjer man sig med 1-2 rutor choklad per dag så ska man kunna äta det utan att gå upp i vikt. Lika så är det med nötter, några stycken är ok men en hel påse varje kväll är inte ok.

Kanske ska man börja fundera på varför man har dessa vanor, att man vill ha något gott på kvällarna. Är det för att man har ätit för lite under dagen? Är man kanske uttråkad? glad? ledsen?

Något som brukar hjälpa för mig när jag tittar på tv eller läser en bok är att ha en tallrik med olika frukter uppskurna i bitar breved mig om jag blir sugen. Päron, äpple, kiwi, morötter, blomkål eller liknande.
Jag försöker att hålla mig borta från sötsaker under veckorna och när helgen kommer s¨unnar jag mig något sött och gott.


Dagens träning avklarad

Datum: 2009-11-17 Tid: 12:48:31

Hade svårt att somna i natt med, vad är det för fel? Varför ska jag alltid vara pigg på kvällarna? Klev upp strax innan kl 09.00 i morse för att infinna mig på gymmet kl 10.30. Åh det var så skönt att träna idag, hade fyllt min i.pod med en massa bra musik, idag var det E-type, Groove Coverage och Cascada som pumpade ur mina lurar. Hade superduperenergi när jag tränade idag, efter mitt vanliga styrkepass så körde jag kondition i 25 min. Och hade jag inte varit så hungrig och yr i bollen så hade jag lätt kunnat köra ännu längre.

Ute så öser regnet ner, kan det bli tråkigare? Det har inte varit sol på flera veckor, bara grått och trist. Inte konstigt att man ständigt är trött och inte har någon vidare energi.

Nu ska jag lägga mig i ett varmt bad och läsa nya nr av "Topphälsa" och pyssla om mig själv lite med peeling, ansiktsmask och hårinpackning.

 


Tv-romans på riktigt

Datum: 2009-11-16 Tid: 21:23:47



Helena från tv-programmet "Ensam mamma söker" fann sin kärlek Oscar under tv-inspelningen. Nu bor de tillsammans, har förlovat sig och skaffat sig en hund (en dvärgpinscher).
Det var Oscar som friade till Helena och igår bytte de ringar på en inglasad bastuflotte med sjöutsikt över sjön södra Loken.

Det var på Loka brunn som de hade sin första dejt på tu man hand under tv-inspelningen. Där gav Oscar, Helena en massage och det var då det hettade till på riktigt för första gången mellan dem.

  


Absolut Vodka "Rock"

Datum: 2009-11-16 Tid: 17:07:40



Hur kan jag ha missat den här skönheten?
Kanske för att jag så sällan dricker alkohol nu för tiden =)
Detta är verkligen en Vodkaflaska i min smak, rockig och snygg!

Flaskan är en hyllning till Woodstockfestivalen som firar 40 år. Därav namnet The Absolut rock edition och dess design med nitar och läder. För designen står Natalia Brilli.
Flaskan börjades säljas i oktober....

Tror att jag måste köpa mig en flaska bara för att, för den snygga designen. Den skulle passa bra hemma hos mig.


Jag är sååå grym på försäljning

Datum: 2009-11-16 Tid: 16:57:57

Snacka om att jag är en grym säljare, jag säljer allt jag satt ut på annons. Kanske jag borde byta yrke?
Då var det sista gången jag såg min Ibook G4, snyft! Men det här var nog det bästa för oss båda, den mådde nog inte så bra här hemma i byrålådan. Och nu kommer den till någon som kommer använda den och bry sig om den.
Känns i allafall jättebra....och rikare blev jag! ;)



Bye...Bye...Bye!!!


Eva & Efva gifta igen

Datum: 2009-11-16 Tid: 16:09:48



Eva Dahlgren
och Efva Attling var de första kända kvinnorna som ingick partnerskap 1996. Och nu har de fått varandra igen, genom att gifta sig en gång till samt att förnya deras löften efter att sverige har godkänt homosexuella att ingå i äktenskap. Igår hölls en stor fest för dem på hotell Rival i Sthlm. Kändisar som festfixaren Micael Bindefeld, astronauten Christer Fuglesang, sångaren Tomas Ledin, Efva Attlings exmake Niklas Strömstedt, artisten Peter Jöback, S-ledaren Mona Sahlin mfl fanns på plats.


En massa måsten idag

Datum: 2009-11-16 Tid: 15:50:43

Det tog tid innan jag somnade i natt, jag har alldeles för mycket att tänka på just nu. Så idag hoppade jag över måndagens gymträning och tog sovmorgon. Och bestämde mig i stället för att göra lite nytta, göra något åt lite utav det som tynger mig och får mig att grubbla, fundera och må dåligt av. Man ska inte gå runt och klaga och gnälla när det bara är du själv som kan göra något åt saken.

Tur att det var grått och trist väder idag, regnet bara öser ner. Då kan man göra allt det här med gott samvete och inte känna ångest över att man inte har varit utanför dörren på hela dagen.

Känner mig jätteduktig och produktiv just nu, hoppas detta håller i sig! Gud vad jag skulle få saker gjorda då....

Nu sitter jag här och väntar på en kille som ska komma och titta på min Ibook som jag har satt ut på blocket, hoppas han köper den. Vill verkligen bli av med den, den ligger ändå bara och dammar. Har haft den i ca 2 år och har knappt rört den, men mac var inte riktigt min sak även om den är riktigt snygg min vita Ibook.
Jag kan ju inte göra något åt att jag är prylgalen, eller? ;)


Fattiga j*vla västertorpsfolk

Datum: 2009-11-15 Tid: 19:31:55

Tog sovmorgon idag, det var ju ändå grått och trist ute...inte konstigt att man drömmer sig bort till varmare breddgrader hela tiden.
Medans jag duschade och gjorde mig i ordning så dammsög och torkade världens bästa mamma alla golv i lägenheten. Tack mamma!
Åkte sedan in till Söder och käkade lunch på bästa cafét "Baresso" och alla som känner mig vet vad jag åt =) en ceasarsallad så klart! Den bästa! Vi satt där i ca 1.5 tim sedan var det dags att åka och lämna av mamma på centralen, hon har fått nog av Sthlm och måste hem till den friska luften/naturen i Bollnäs =) haha...nej då, hon kommer nog snart på besök igen.

Klockan 16.30 var det dags för en ny köpstämma angående ombildning av br i min fastighet. Och hur gick det då?
Åt helvetet kan jag tala om , fy f*n vad sur jag är. Jag hatar alla fattiga stockholmare i Västertorp.
Vad är deras problem? har de skulder och är rädd att gå till banken, för mycket pengar är det ju inte, 670.000:-! Det är ju ingenting när den är värd minst det dubbla plus att vi skulle få stammbytt inom loppet av 2 år, vi skulle få renovera hur mkt vi vill, få vara med och bestämma om hur våran uteplats skulle se ut, få en lokal med bastu mm. Men då går ca 14 personer och förstör detta genom att inte närvara så att röstningen går inte ens att genomföra.
Känner mig så ledsen och besviken................Vad händer nu då? Vad är nästa steg? Ska man bo kvar? Ska man köpa nytt? Ska man köpa hus/radhus? Ska man bygga hus? Byta till något större? Allt hade underlättat så om detta gått som jag hade planerat.
Vill bara lägga mig ner och sova, vakna upp imorgon och ha glömt bort detta!

Ikväll är det premiär av "Paradise Hotel", på 6.an kl 22.00, det måste jag se. Det ska ju hända en hel del spännande saker redan ikväll. Första kvällen så har bla Jackie Ferm (Svartenbrandts dotter) sex med en av killarna.


Det ska vara lila

Datum: 2009-11-15 Tid: 19:06:53

Idag var tanken att jag och min hurtiga mamma skulle ut och ta en morgonpromenad, men när vi vaknade och tittade ut och såg den grå himmlen och allt ösregn så beslöt vi oss för att stanna inne. Vart är solen?
I stället så blev det shopping i Skärholmen och med allt spring där så kom vi nog upp i samma mängd brända kalorier som en promenad, om inte flera ;)
Medans mamma kom ut med den ena shoppingkassen efter den andra så lyckades jag bara köpa en svart oversize tröja =( Inte min shoppingdag idag tyvärr.....
Käkade lunch där, jag åt som alltid mat från det libanesiska köket, grillad kycklinfilé med bulgur och olika röror...mums! Eftersom man är stammis där, så behövde jag inte ens säga vad jag ville ha, det frågade bara? samma som vanligt ;) hihi...snacka om att jag är enformig, men jag kör med säkra kort, det är bäst så =)

När vi kom hem så hade jag 1 tim och 15 min spa-manikyr för min mamma, måste skämma bort henne lite när hon är här. Filade naglarna, peelade hennes händer, hade dem i varmt vattenbad, lackade naglarna och gav en skön handmassage med olja. Har lovat att ta hand om hennes fötter och färga hennes bryn och fransar nästa gång vi ses. Tur att man är kunnig i det mesta när det gäller allt sånt där...=)

Ikväll så provade vi och lagade mat efter ett recept vi såg på "halv åtta hos mig", parmalindad kycklingfilé.



Kan verkligen rekommendera den här rätten, det var så gott, kyckligen blev så saftig och god med fyllningen.
Om ni vill prova så hittar ni receptet här.

Efter maten så softade vi i soffan framför tv´n, tittade på bla finalen i "Körslaget" och zappade då och då över till "Dansbandskampen" där de hade "E.M.D tema" ;)
Tänk att det finns så många yngre killar som ägnar sig åt dansband, det trodde jag aldrig.
Hoppades så klart på att Idol Ola från Skåne skulle vinna, han som hade en kör som endast bestog av män. Älskades deras version av "It´s raining men" där pojkar och gubbar showar med sina paraplyer...så sött så!
Det var med 1% som Ola och hans körgäng vann. Grattis till dem!



Tror att färgen lila för tur med sig eftersom det var Team Hanna från Bollnäs som vann förra året och även dem hade lila.
Om jag hade varit körledare och kommit från Bollnäs så hade jag sett till att de där 500.000:- skulle ha gått till ett köpcentrum, inte för att pengarna kanske hade räckt, men kanske hjälpt till en bit på vägen ;) Saknar verkligen lite bättre shopping i Bollnäs. Jag tror att befolkningen skulle må bra utav det.
Eller så hade jag öppnat ett mysigt och trendigt kvällsöppet café med modern och snygg inredning. För de som har alla cafeér i Bollnäs i dag, de saknar både smak, stil mm.
Något ställe där de finns några soffor med kuddar i, sköna stolar/fåtöljder, levande ljus och blommor, bra pris på fika mm och som har öppet längre än till kl 18.00 varje dag.

Ska läsa några sidor ur min bok innan jag ska ringa och säga godnatt till älsklingen som befinner sig uppe i kalla norrland, 100 mil ifrån mig....
Godnatt allihopa!



 


Agnes + Vincent = Sant

Datum: 2009-11-14 Tid: 15:20:05



Agnes Carlsson och Vincent Pontare är ett par. Och Agnes säger att det här är första gången hon är riktigt kär.


Fredag den 13

Datum: 2009-11-13 Tid: 17:39:56




Blev väckt av mamma vid 08.30 då skulle hon ut och gå sin vanliga 1 tim promenad. Själv så låg jag kvar och drog mig till 09.00 ;) sen blev det frukost och dags att bege sig till gymmet. Skönt att ha träningen avklarad så tidigt, då har man hela dagen över till annat.

Och idag skulle vi nämligen prova shoppingen i nya gallerian vid Liljeholmstorget. Trevligt när det händer något nytt, alltid roligt att shoppa på nya ställen. Visst är det samma utbud som de flesta andra ställen, men det kändes väldigt modernt och trendigt, nytt och snyggt där. Började shoppingen med lunch, vi åt varsin hälsotallrik, riktigt gott.
 Idag var det mamma som skulle shoppa och inte jag, hon hittade en hel del, själv så köpte jag ett läppglans och en svart tunika. Handlade även mat på Ica Kvantum där, vilken underbar mataffär, den hade allt, vilken underbar chark. Nykokt hummer!!! I love!!!

Till middag blir det tacos och till kvällens fredagsmys i soffan blir det kladdkaka med vaniljglass och hallon, mums!
Nu ska jag gå och laga mat åt min kära mor, tända lite ljus och krypa ner i soffan under en gosig filt och där tänker jag sitta hela kvällen.

Idolerna sjunger duetter för första gången i år.  Foto: Daniel Ohlsson/TV4

Ikväll är temat "topplistan"idol. De ska sjunga låtar från 2000-talet som legat högt upp på listorna. De ska sjunga en egen låt, och sedan avsluta med att sjunga en duett tillsammans med någon av de andra idolerna.

Erik - Bodies av Robbie Williams
Eddie - Curly Sue av Takida
Reza - Halo av Beyonzé
Calle - Bad day av Daniel Powter
Tove - i wish i was a punkrocker av Sandi Thom
Mariette - Bleeding Love av Leona Lewis.

Duetterna:
Erik och Tove - Kids av Robbie Williams och Kylie Minogue
Calle och Mariette - Someone new av Eskobar och Heather Nova
Reza och Eddie - If only you av Danny och Therese.

Vem tror ni får lämna kvällens Idol?

Jag tror Eddie.....


Får besök av min kära mamma

Datum: 2009-11-13 Tid: 17:22:22

Fick besök av min älskade mamma igår (tor), hämtade henne på centralen strax efter 11.00. Sedan åkte vi till Konditori Bageriet på Fredhäll och fikade innnan mamma skulle till min kompis Ida och klippa sig. Salongen som Ida jobbar på ligger vid Slussen "Spapunkten" heter det. Hon är grym på både färg och klipp, så mamma gick där ifrån med ett leende på läpparna och kände sig mkt nöjd.

Jag såg också till att boka tid för att bleka min utväxt innan jul, så att man är fin i håret till jul och nyår. Fick tid 10.30 den 15 dec.

Kvällen blev lugn, tittade på tv och pratade om allt mellan himmel och jord.
Vi tittade bla på "Mammas pojkar", sedan pratade jag i telefonen med min älskling i ca 1.5 tim...Åh vad jag saknar honom! Tur att han snart kommer hem.
Kröp ner i sängen och läste några sidor ur "Luftslottet som sprängdes" innan det var dags att sova.


Pink the one and only

Datum: 2009-11-11 Tid: 19:10:57



Igår var det dags för konsert med Pink för tredje gången, i ett fullsatt Globen (14171 utsålt).
"Funhouse" upplägg påminner lite om Britneys "Cirkus" upplägg, men Britney känns som en "amatör" om man jämför henne med Pink och vad hon gav oss igår.
Vilken show, vilken röst, vilket drag, allt var helt magiskt, vilken underbar konsert. Ville aldrig att den skulle ta slut, hade gärna hört och sett mer av henne, man kan inte få nog av henne. Hon är den bästa! Älskar Pink!

Pink är en superstjärna!

LÅTARNA
"Highway to hell" (intro)
"Bad influence"
"Just like a pill"
"Who knew"
"Don't let me get me"
"I touch myself"
"Please don't leave me"
"U + ur hand"
"Leave me alone"
"So what"
"Family portrait"
"I don't believe you"
"Dear mr President"
"Trouble"
"Babe I'm gonna leave you"
"Bohemian rhapsody"
"Funhouse"
"Stupid girls"
"Crazy"
"Get the party started"
Extranummer: "Glitter in the air"




Naket

Datum: 2009-11-11 Tid: 18:35:52

Rihanna naken på nya singelomslaget till singeln "Hard". Och om 11 dagar släpper hon sin nya platta "Rated R"


De leder Melodifestivalen 2010

Datum: 2009-11-10 Tid: 13:30:59

Måns Zelmerlöw, Christine Meltzer och Dolph Lundgren är prog


Då var det klart vilka som kommer att vara programledare för nästa års Melodifestivalen. Måns Zelmerlöw, Christine Meltzer och Dolph Lundgren! Svt ville ha personer i år som är "folkliga".


Pink i Globen ikväll!!!

Datum: 2009-11-10 Tid: 13:25:58

Fick besök av min vän Helena igår kväll, hon dök upp runt kl 22.00 och då blev det tjejsnack i soffan hela kvällen. Klockan rann iväg och kl 02.00 var det dags att sova, vi har ju en del att ordna tis dag.

Det fick bli sovmorgon i morse för Helenas skull, vi sov till 10.00 =) sen satte jag mig framför datorn och ringde på en massa annonser på biljetter till Pink. Då bruden vi skulle ha köpt av blåst oss, hörde aldrig något mer ifrån henne. Tur att man inte var så dum och satte över pengar direkt. Nu fick vi tag i ännu bättre biljetter/platser, fick 3 st biljetter för 1.000:- så är det någon som vill hänga på och vill ha en biljett så slå en signal! ;)

Nu väntar shopping i nya gallerian vid Liljeholmen sen blir det ceasarsallad på underbara Café Baresso innan vi ska till Globen och rocka till Pink!






En deppig eftermiddag

Datum: 2009-11-09 Tid: 17:00:32

Träningen gick jättebra idag, men det var rätt mycket folk på gymmet (lite ovanligt vid den tiden), har folk börjat fått ångest inför julens frosseri? eller är det den vanliga "Måndagsbantningen"?
Åkte direkt till Kvantum när jag var klar, handlade en massa frukt och grönt att fylla upp kylen och fruktfatet med.

Väl hemma igen så har jag suttit en hel del i telefonen, usch och fy vad det är tråkigt. Varför kan inte allt bara rulla på, slipa strula och ställa till en massa problem. Men det är väl kanske meningen att livet inte alltid ska vara för lätt. Utan att man ska mötas av motgångar mm. Usch vad livet känns surt just nu, vill bara lägga mig och sova och vakna upp så är allt bra igen. Har varit på så dåligt humör i eftermiddag, känner mig allmänt låg och ledsen.
Ska bli skönt med sällskap ikväll, Helena kommer ner redan idag inför morgondagens konsert. Kanske kan hon få mig att bli mer positiv samt dra lite på smilbanden innan dagen är slut.

Nu har jag precis klivit upp ur ett varmt och gott bad, nu blir det lite slötittande på "Förkväll" och läsa lite bok.

Ikväll blir det Fotbollsgalan på tv4 kl 20.00


Dags för dagens träning

Datum: 2009-11-09 Tid: 10:41:18

Somnade strax efter tolv igår kväll,  jag låg och läste boken "Luftslottet som sprängdes" efter att ha pratat och nattat Magnus. Kunde knappt lägga ifrån mig boken, den är sjukt spännande....oj vad det händer grejjer. Längtar tills jag får krypa ner i soffan under min gosiga filt igen och läsa vidare.

Nu har jag ätit mina äggvitor samt druckit min proteinsmoothie så nu är det dags att gå och till gymet och köra ett skönt styrkepass. Ska bli skönt att börja veckan med att vara lite duktig och hurtig!



See ya!


Jag har världens bästa pappa!

Datum: 2009-11-08 Tid: 16:55:22



Idag är det söndag den 8 nov, fars dag! Önskade att jag hade varit hemma hos mor och far i Bollnäs nu, så jag hade kunnat ge min älskade pappa frukost på sängen i morse.
Men i stället så skickade jag honom ett paket på posten med lite smått och gott i =)

Klockan 14.00 var det dags för min Magnus att åka upp till helvetet efter att ha varit hemma i paradiset i några dagar. Alltid är det lika jobbigt och tungt att säga hej då till varandra på arlanda. Men nu är det inte lång kvar tills de här "jobbiga" är över för gott. Nästa gång Magnus kommer hem är den 19 nov och sedan blir det den 22 dec och sen ska han upp och ta examen i början på jan sen är det äntligen våran tur! Våran tur att sätta upp gemensamma mål med livet och börja leva tillsammans på "riktigt", få en "vardag" tillsammans.
Men först ska vi ha en underbar jul och nyår med nära och kära, längtar så redan!

För mig händer det inte så mycket ikväll, ligga hemma och kolla på serier "Gossip Girl", "One tree hill" och "Desperate housewives". Kl 20.00 är det sista avsnittet av "Ensam mamma söker" på tv3, spännande. Vem kommer mammorna att välja?

Helena kommer att välja: Oscar



Ullrika kommer att välja Lasse:



Madelene kommer att få det svårt, hon dejtar två toppenkillar (Martin och Anders)...så där vet jag inte.

 




 

 

 


Nytt från Lady Gaga

Datum: 2009-11-07 Tid: 21:54:02





Vad tycker ni?


Biokväll "Bröllopsfotografen"

Datum: 2009-11-07 Tid: 21:46:26

Jag och älsklingen har nyss kommit hem från bion, vi var på Heron City och såg filmen "Bröllopsfotografen", vilken underbar film. Den måste ni bara se!



Om filmen:
Robin är en bröllopsfotograf från en håla i Värmland. Han får uppdraget att plåta ett överklassbröllop i Djursholm, där han förälskar sig i brudens syster och försöker göra om sig för att passa in i den fina världen. Det går sådär...

Så tyckte jag:
Hade ganska höga förväntningar på filmen efter att ha sett "Smala Sussie", men jag älskade verkligen den här filmen. Så himla skön, det är nästan så att jag skulle kunna tänka mig att flytta till värmland för att få deras sköna dialekt (jag dööör...shit vad roligt de pratar). De låter nästan lite korkade....haha!
Härlig stämning i hela filmen, skön handling och mycket bra skådespeleri. Björn Starrin och Kjell Bergqvist är helt underbara.
Den handlar inte bara om de fattiga mot rika, utan mer om att tro eller inte tro på sig själv och våga stå för den man är.

Känner själv igen mig lite i "Astrid" som lever i en beskyddad liten bubbla, inlindad i bomull....allt för att slippa bekymmer och motgångar i sitt liv. Blir utbränd efter 1 veckas jobb och är såååå trött efter 2 dagars arbete.

++++

Nu väntar ett avsnitt av "Oskyldigt dömd" och lite massage.
Har lite ångest just nu, vill inte sova, vill inte vakna upp och veta att det är söndag. För imorgon åker min Magnus upp till helvetet igen. Får ont i magen och hjärtat när jag tänker på det, plus att det kommer att dröja ända till den 19/11 tills vi får ses igen....det är hela 11 dagar kvar tills dess. Ångest!


Tjänat lite deg idag

Datum: 2009-11-07 Tid: 16:18:08

Det blev sent igår, somnade strax efter 02.00 så idag fick det bli sovmorgon till 10.00. Fick mess av en kvinna igår kväll som ville köpa vårat sofföverdrag och hon skulle komma idag och hämta det.
Kl 12.30 var hon här och nu är det sålt, skönt!

Det ringde 2 st på min dator igår också, men jag fattade knappt vad de sa (de pratade inte svenska så bra) och jag kan ingenting om datorn. Så jag hänvisade dem till Ibook´s hemsida om de vill veta mer om den.

Fortfarande lika grått och trist väder som det har varit länge nu. Vart har solen tagi vägen? Behöver energi från solen, kanske måste åka utomlands snart!

Tog en sväng till Fredhäll och gick till Konditori Bageriet och fikade, jag åt en smörgås och drack varm choklad medans Magnus drack kaffe och mumsade i sig en blåbärsmuffins. Supergott fika, allt är hembakad och riktigt mysigt ställe med bra priser.

Ikväll ska vi på bio "Bröllopsfotografen" med samma gäng som var med i "Smala Sussie".
Klockan 18.25 på Heron City, stor läsk och en massa popcorn för rätta biostämningen.


Hemmamys hela dagen

Datum: 2009-11-07 Tid: 16:07:52

Nio var det dags att kliva upp, då hade pappa åkt till läkaren och vi satte oss och käkade frulle framför nyhetsmorgon. Såg en intervju med drottning Silvia, att hon inte skäms.....vilken dålig svenska hon pratar efter att ha varit tillsammans med kungen så länge. Invandrare som kommer till Sverige brukar ju prata bättre svenska än henne efter bara 3-4 år. Vad är problemet? Är det kungen som sköter allt snack så att hon aldrig får möjlighet att lära sig?

Runt klockan 11.00 så åkte Magnus och Pappa i väg till en verkstad där de bytte bromsskivor och bromsklossar på våran bil. Så nu slipper vi gnislande och skakande bromsar....lovely!

Själv så har jag lagt ut två annonser på blocket, bla på vårat gamla sofföverdrag (beigt) till Ektorp hörnsoffan och till Ektorp fåtöljen och min bärbara Ibook 4G. Får se om det är någon som ringer =) Spännande!

Har även gjort klart min cv, tror att det blev riktigt bra....så nu är det bara att maila ut den till alla. Har sökt ett jobb som sminklärare på en hårskola.....vore riktigt roligt om jag skulle få det, jag älskar att få dela med mig av mina kunskaper samt erfarenheter.

Det blev en mycket lugn och soft dag idag...skönt måste jag säga. Jag har inte varit utanför dörren idag =) bara gottat runt här hemma i myskläder.

Kvällen tillbringade vi så klart framför tv´n och Idol som hade temat "världens bästa låt" ikväll. Erik hade valt den grymma låten "show must go on" med Queen. Och han får en både att rysa och gråta med hans underbar rockröst. Han är grym, så otroligt bra!!! Håller med Anders Bagge: Lägg ner Idol! De har ju redan vinnaren klar!



Det var söta Rabih det lilla charmtrollet som fick lämna Idol ikväll, och det kanske var på tiden. Han är ju rätt tråkig och har enformig röst. Men visst är han söt att vila ögonen på, men det räcker ju inte.

Sedan förflyttade vi oss in i sovrummet och tittade på filmen "Spread" (L.a Gigolo) med Ashton Kutcher.



Om filmen:
Drama om sex och moral i dagens Los Angeles om kvinnokarlen Nikki ligger runt, en av hans klienter - en medelålders kvinna, och en servitris som han börjar förälska sig i.

Så tyckte jag:
Helt ok film med bra skådespelare. Bra story, en hel del sexscener.

+++




Världens roligaste skämt

Datum: 2009-11-05 Tid: 23:14:55

Det här skämtet vann i konkurrens bland 16 000 andra skämt i 30 länder.
Läs och döm själva!



En stockholmare som precis fått sin jaktlicens var i Skåne för att jaga and och hade blivit tilldelad ett jaktområde bredvid en gård mitt på slätten. Utanför gården stod en bonde och tittade intresserat på. Plötsligt kom några änder flygande och stockholmaren lyckades träffa en av dem. Nu hände det sig så att den landade på bondens mark, precis utanför jaktområdet. Stockholmaren rusade snabbt dit för att plocka upp anden, men bonden var redan där och sa:

– Anden landade på min mark och då är den min.

Stockholmaren började argumentera, men bonden stod på sig och sa :

– Kan vi inte komma överens får vi göra upp med en koddaspark.

Stockholmaren frågade vad det är för något.

–Det går till så att vi ställer oss mittemot varandra. Sedan sparkar jag dig allt vad jag kan i skrevet, och sedan gör du likadant på mig. Den som skriker minst får fågeln.”

Stockholmaren var tveksam, men ville gärna ha anden, så han gick med på förslaget. Skåningen rättade till trätofflorna och drog sedan till det värsta han kunde. Stockholmaren sjönk ihop men sa inte ett ord. Efter ett par minuter hade han rest sig och ställt sig beredd. Då sa bonden:

– Jag har tänkt på saken. Du kan ta anden.


MTV Gala ikväll

Datum: 2009-11-05 Tid: 16:37:22

MTV Europe Music Adwards i Berlin ikväll!



Nominerade i kategorin Best song är följande:
Beyonce - Halo
Black eyed peas - I got a feeling
David Guette feat Kelly Rowland - When love takes over
Kings of Leon - Use Somebody
Lady Gaga - Pokerface

Nominerade i kategorin Best Live Act är följande:
Beyonce
Green Day
Kings of Leon
Lady Gaga
U2

Nominerade i kategorin Best Group är följande:
Black Eyed Peas
Green Day
Jonas Brothers
Kings of Leon
Tokio Hotel

Nominerade i kategorin Best new act är följande:
Daniel Merriweather
La Roux
Lady Gaga
Pixie Lott
Taylor Swift

Nominerade i kategorin Best Female är följande:
Beyonce
Katy Perry
Lady Gaga
Leona Lewis
Shakira

Nominerade i kategorin Best Male är följande:
Eminem
Jay-Z
Kanye West
Mika
Robbie Williams

Nominerade i kategorin Best Urban är följande:
Ciara
Eminem
Jay-Z
Kanye West
T.I.

Nominerade i kategorin Best Rock är följande:
Foo Fighters
Green Day
Kings of Leon
Linkin Park
U2

Nominerade i kategorin Best Alternative är följande:
Muse
Paramore
Placebo
The Killers
The Prodigy

Nominerade i kategorin Best Video är följande:
Beyonce - Single ladies
Britney Spears - Circus (GO BRITNEY!)
Eminem - We made you
Kayy Perry - Waking up in Vegas
Shakira - She Wolf

Nominerade i kategorin för Best Push Artist är följande:
Daniel Merriweather
Hockey
La Roux
Little Boots
Metro Station
Pixie Lott
The Veronicas
White Lies

Nominerade i kategorin för Best World Stage Performance är följande:
Coldplay
Kid Rock
Kings of Leon
Lady Gaga
Linkin Park


Shoppat lite

Datum: 2009-11-05 Tid: 16:28:04

Jag kunde inte låta bli, hamnade på H&M´s hemsida för att jag skulle kolla in julkollektionen de har på H&M Home men var då också tvungen att spana in nyheterna också. Och där hittade jag en hemmamysdress som jag är i stort behov av, mysigt att ha hemma i höst/vinter tillsammans med gosiga tofflor.



Kunde inte motstå den här enkla men snygga klänningen för endast 99:- heller.








Vill inte gå ut....

Datum: 2009-11-05 Tid: 16:01:33

Idag är en sån dag då jag aldrig vill kliva upp ur sängen. Gotta ner mig under täcket med Magnus, bara ligga i sängen och kolla film och mysa. För ute så öser både regnet och snön ner, brrr så kallt det ser ut. Men klockan 09 så fick jag inte sova längre, dör då ville Magnus äta frukost innan vi skulle gå och träna.



Idag var det styrketräning som gällde....riktigt skönt var det, även om jag i morse inte ville eller orkade gå och träna. Ibland behövs det att någon drar i väg mig, speciellt dagar som denna.

Direkt efter träningen så åkte vi till Kvantum och handlade mat så att vi har i några dagar, slippa springa på affären varje dag.
Käkade lite lunch och duschade när vi kom hem och nu sitter jag här framför datorn medans Magnus spelar tv-spel i sängen. En soft och lugn hemmakväll har vi framför oss.....

Pappa kommer på besök ikväll, han har lite att göra i Sthlm, han ska bla hjälpa oss att byta lite saker på bilen. Vad kommer jag inte ihåg =)
Så vi tänkte göra egna hamburgare till middag och bjuda honom på, sen klockan 19.30 är det "halv åtts hos mig" och kl 20.00 är det "Mammas pojkar". Antar att det blir någon film senare till kvällen också.


Johan Falk kväll

Datum: 2009-11-05 Tid: 15:30:07

Har sovit så skönt i natt breved min baby, tänk att efter den 15 jan så kommer vi få sova tillsammans för alltid. Längtar så efter det....nu är det inte lång tid kvar.
På förmiddagen så satt Magnus och pluggade medans jag låg på sängen och tittade på serier, ett avsnitt av "One tree Hill" och ett avsnitt av "Gossip Girl", underbara serier.
Efter lunch så började det att snöa här i Sthlm, 4 nov kom första snön, även om den inte lägger sig på backen.
Jag & Magnus gav oss ut i blå/snö-ovädret på 1 tim powerwalk....det var riktigt skönt att få lite frisk luft och känna att man gjort någon nytta idag.

Tittade på "Arga snickaren" efter att vi käkat middag, de var hemma hos någon i Hägersten och hjälpte till (och där bor ju vi). Fick då 30 min massage av min älskling. Som jag har längtat efter det, hoppas på mer imorgon. Resten av kvällen tillbringade vi i sängen och tittade på 2 st filmer, de senaste Johan falk filmerna.

Johan Falk - Operation Näktergal



Om filmen:
Göteborgspolisens grupp för särskilda insatser, GSI, har fått order att identifiera och gripa de som ligger bakom den allt växande importen av unga kvinnor från öst som prostituerar sig på Göteborgs gator. Johan Falk rekryterar Hanna, en ung polsk tjej som jobbar i baren på en tysklandsfärja, för att infiltrera toppskiktet hos de som ligger bakom verksamheten. Men Hanna går längre i sin uppgift än vad någon hade räknat med, och situationen dras till sin spets när Johan och hans kollegor hamnar längre in i den moraliska gråzonen än någonsin tidigare...

Så tyckte jag:
Inte den bästa av Johan Falk filmerna, men ändå helt ok. Den var ganska seg i handlingen, dåligt manus. Nästan ingen Joel Kinnaman =( och han behövs för att lyfta filmen.

+++

Johan Falk - De fredlösa



Om filmen:
När en kvinnlig åklagare som driver ett mål mot ett av landets farligaste MC-gäng utsätts för ett sprängattentat, växer mediakarusellen och polisen anklagas nu mer kritiskt än någonsin för att inte rå på den organiserade brottsligheten. Men polisen är mer aktiv än vad media kan ana. Polisledningen ger order till den enhet som har som sin enda uppgift att arbeta mot den tyngsta organiserade brottsligheten - Gruppen för Särskilda Insatser - att sätta in alla tillbuds stående medel. Men mardrömmen är ett faktum när det kommer fram att attentatet har sitt ursprung i just de metoder som polisledningen sanktionerat, och fler attentat är på gång...

Så tyckte jag:
En grym film, Joel Kinnaman är bäst. Han kommer att bli nya "Beck" el "Persbrandt" el liknande. Sveriges nya toppskådis.
Mycket händelserik och spännande film, ett bra avslut på serien. Men det bara måste komma fler filmer =) hoppas snart....vill se mer av G.S.I gruppen med Falk och själklart Joel Kinnamna.

+++++

 


Roliga klipp

Datum: 2009-11-03 Tid: 15:59:27

 

 


Sluta klaga

Datum: 2009-11-03 Tid: 15:47:21

 

Var tacksam för det du har......


Gör om mig

Datum: 2009-11-03 Tid: 14:26:07
Har skämtat många gånger med min Magnus om att han borde ha pluggat till plastikkirurg istället för sjukgymnast.
Att han då skulle kunna få ha mig som sin försökskanin, sin lilla provdocka. Då kunde han ha fixat lite här och där, och jag kunde ha fått drömkroppen jag drömmer om.

Hittade en rolig artikel igår i aftonbladet om en man som är plastikkirurg och har byggt om hela sin fru till "drömkvinna", han var inte nöjd med hur hon såg ut innan. Det ör som att vara gud sa han i en intervju =)

Reza Vossough, 48 har en klinik i Berlin var inte alls nöjd med sin 33-åriga flickvän Canys kropp. Men han gifte sig med henne ändå – eftersom han ”såg hennes potential”. Så han bestämde sig för att leka lite, göra några förändringar.

Fem år och åtta plastikoperationer senare är han äntligen nöjd med sin fru Canys.

1 600 gram sillikon från a-kupa till en f-kupa. (och jag har 800g)

Läpparna hade förstorats och ögonen hade formats om.

Hennes pannben har sänkts.

Magen och höfterna hade rensats på allt fett.

Oräkneliga mängder botox hade pumpats in i kroppen.

Sammanlagt kostade operationerna läkaren över 200 000 kronor.

Och den nya Cany som nu är en bikinmodell är nöjd med sitt nya utseende. När din man är en plastikkirurg är skalpellen din vän säger hon.

Tur att det finns andra som kan ordna det där när min pojkvän inte kan ;)


Darin i Melodifestivalen 2010

Datum: 2009-11-03 Tid: 14:12:14
Darin Zanyar ställer upp som joker i Melodifestivalen 2010.
Han kom 2.a i Idol 2004, sen dess har han bla jobbat med internationella stjärnproducenter, vunnit en Grammis för Årets bästa låt och gjort en låt med Kat DeLuna som blev en jätte­hit ”Breathing your ­love” förra hösten.
Låten han ska tävla med heter "Out of my life".
Trodde kanske aldrig att man skulle få se Darin i melodifestivalen, men där hade jag fel.

Darin ligger för närvarande etta på den svenska singellistan med sin cover på Coldplays låt "Viva la vida".


Pink Here We Come

Datum: 2009-11-03 Tid: 14:02:20

Jag och Helena har länge fundera om vi skulle gå och se Pink när hon kommer till Globen nu i november. Har velat lite eftersom vi har sett Pink 2ggr tidigare, plus att Helena ev inte skulle få ledigt.

Men nu är det klart....VI SKA DIT!
Tredje gången gillt.....Pink lär ju inte göra oss besviken, varje gång har varit så grymma, hon är bäst!
Pink rockar!

Biljetterna hade sålt slut men vi fick tag i grymma platser på sektion A för 500:-/st!
Så alla Pinkfans....vi ses i Globen på tisdag den 10/11 kl 19.30!

Från Bollnäs till Sthlm igen

Datum: 2009-11-03 Tid: 13:53:21
Idag ville jag sova länge, länge, länge......men jag vaknade vid 09.00 och då klev jag upp och käkade frulle.
Har inte gjort mycket alls idag, tvättat lite, packat väskan och allt som ska med hem igen. Medans pappa är ute i trädgården och fixar med bilarna mm.
Fördriver tiden här framför datorn tills mamma kommer hem och vi ska äta middag innan jag åker hem till Sthlm igen, ska åka in i Uppsala och möta upp en snubbe som ska köpa en pryl av pappa från blocket. Sedan vidare till arlanda där min älskling landar kl 20.45 =) Äntligen ska vi få mysa igen.....

Vad jobbigt det är att bara sitta och vänta när man vet att man ska åka om några tim.
Finns ju inte så mycket annat att göra i Bollnäs så här mitt i veckan då alla jobbar utom jag.
Men något jag undrat över länge är vart alla människor i min ålder gör en lördag fm/em, ser aldrig några jag känner igen när jag är ute och springer på stan, sitter på café mm.
Har alla fått barn så de sitter hemma och ammar hela dagarna eller?

Det händer ju lite i Bollnäs centrum innan jul i allafall, fick höra att både Kappahl och Deichmann skulle öppna. Och det är ju roligt, även om det finns andra affärer man hellre skulle se att kom hit.
Deichmann vet väl inte hälften av Bollnäsborna vad det är ens en gång.....;)

Har haft en underbar vecka hemma hos mor och far, bara ta det lugnt och ha det gott. Bli bortskämd och ompysslad är det bästa. Bara vara och inte ha några måsten eller krav.
Får se när man dyker upp här nästa gång, hoppas att det inte ska dröja lika länge som sist.

Besök från Hudiksvall

Datum: 2009-11-03 Tid: 13:42:02
Tanken var ju att jag skulle ha åkt hem till Stlhm igår söndag men eftersom vi får besök av min kusin och hans familj från Hudiksvall ikväll så vill jag stanna kvar i en dag till så jag får träffa dem.

Idag har jag ängnat hela dagen åt att sitta vid datorn och skriva ihop en snyggt cv/jobbansökan till ett jobb som jag har hittat och tänkt söka. Det är verkligen inte lätt att skriva ett sånt, det var ett tag sen sist. Men hoppas att det ska duga och fånga deras intresse.
Har även tittat på en del utbildningar och kurser som jag förmodlingen kommer att gå i vår, det är början till min och Magnus framtida affärsidé hoppas jag. Jag vill så mycket, tur att man fortfarande är ung och har all tid i världen att vidar utbilda sig till det man vill även om jag trivs bra med det jag gör idag. Men det är alltid bra att bredda sig, så att man kan mera.

Satt i telefonen med Helena i ca 2 tim idag, försökte få henne att inse att hon måste hitta på något annat, inte gå på ängslunda och bli bitter. Göra något som hon är intresserad av, något som gör henne lycklig. Vad är meningen med livet om man ska jobba tills man blir 65 och gå runt att må dåligt och inte få göra det man vill. Nä det är livet för kort för tycker jag. Hade varit skoj om vi fick ihop det så hon kunde hänga på mig på någon utav utbildningarna som jag ska gå, en kul grej att göra tillsammans.

Till middag så lagade vi lasagne och grekisk sallad som vi bjöd kusin Jimmy, hans tjej Nina, deras barn Tim 2år o 2 mån och deras lilla Ida som är  5 veckor och mormor på. Det var inte igår jag träffade dem, sist var i somras när vi var till Hudik och tittade på deras nya villa. Ida är så otroligt söt, så liten, så små fötter och händer....och massor av hår. Vi hade köpt jättefina kläder till henne från Hallo Kitty, skulle kunna köpa hur mycket som helst till de där små. Tim det lilla charmtrollet får man aldrig nog av, så söt och go kille som redan älskar bilar, traktorer, lastbilar, skotrar mm.
De var kvar till 20.30, sen åkte de....så nu lär det väl dröja till efter jul innan vi kommer att ses igen.

Har haft lätt huvudvärk hela dagen men senare under kvällen så började jag svettas, må illa, bli spyfärdig och yr...migrän på gång. Som tur var hittade jag en migräntablett i väskan och hann få i mig innan det var för sent. Kröp ner under täcket i soffan och slumrade till i 30 min och vaknade upp och kände mig så mycket bättre även om det spänner i huvudet fortfarande. Naproxen är räddningen!

Tittade på slutet av "Grannfejden" med mor och far, sen gick mamma och sov vid 22.00 och då ville pappa som alltid kolla film. Tyvärr så valde han en b-film så jag orkade inte kolla så noga, utan låg och pratade i telefonen med Magnus som kom med en underbar nyhet. Han kommer hem till Sthlm imorgon tis...yipiiiii!!!Som jag har längtat, trodde inte att jag skulle få se honom för än vecka 46/47. Det har gått 1vecka sen vi sågs sist, men det känns som ännu längre, flera veckor nästan.

Britney Spears - 3

Datum: 2009-11-02 Tid: 00:00:44
Avslutar denna dag med senaste musikvideon från Britney Spears med låten "3".
Otroligt grym låt och Britney är lika snygg och sexig som alltid, kanske hetare på länge sen hon kom tillbaka.
I just love her....


November är här nu

Datum: 2009-11-01 Tid: 23:49:24
Det blev sent igår kväll, jag var hemma vid 01.30 och somnade nog strax efter 02.00....sov riktigt gott i natt. Men vaknade kl 08.30, hur roligt var det då? Inte alls...hade planerat att sova minst 8 tim, ha lite extra sovmorgon hade inte heller varit fel. Men det var helt omöjligt att somna om, knäppt på tv´n och låg kvar under täcket och titade lite på tv´n innan jag pallade mig upp.

Tänk att det är 1 nov idag, shit vad tiden går fort, det är nästan skrämmande.....snart är det jul =) Längtar så =)
Älskar julen...och snart är den här!

Efter frullen så fick vi besök av mormor och Harald, de hade varit ute i skogen och plockat höstkantareller så vi fick en stor skål.
Gjorde mig i ordning så åkte jag och mamma till Mobackens trädgårdscafé Lilla K och käkade en lättare lunch, vi åt en varsin räkmacka med handskalade räkor med aioli, riktigt gott. Såg även att de hade en trevlig brunchbuffé för 129:-, men den får jag prova nästa gång ;)

Åkte sedan hem till Niklas & Anna-lena och tjejerna, vi skulle dit på middag vid 18-tiden men jag ville få lite mera tid med småtjejerna så jag åkte dit före. Som alltid så vill tjejerna bli lite ompysslade, så jag började med att göra en massa små flätor i hela deras hår på Bella & Julia, 16 st/var fick de =) inte illa....=) Sedan stog det kli på ryggen på deras önskelista, så jag satt i soffan och hade båda tjejernas huvud i knät och en varsin hand på deras ryggar. De kunde aldrig få nog... Det är så mysigt att få umågs med tjejerna, mysa och gosa massor. Minstingen Elin 3 år hon var så trött så hon slocknade =)
De bjöd oss på middag, fläskfilé med potatisgrtäng, greksallad, vitlöksbröd och sås...mmm så gott! Riktig söndags mat =) Tittade på "Ensam mamma söker" och efter det var det dags att åka hem, så att tjejerna fick sova när de ska upp i skolan imorgon.

När vi kom hem drack vi lite te och tittade på den gamla filmen "På smällen", den har man ju redan sett men den är rätt rolig.
Pratade med Magnus innan jag skulle sova, han funderar på att komma hem i veckan. Och det vore ju toppen, längtar så efter honom.
Vill ha honom här nu, det  gör ont att vara utan honom och veta att vi är så lång ifrån varandra när jag bara vill hålla om honom, mysa och gosa NU!

Time to sleep...see ya!

Lördagsmys med tjejpolarna

Datum: 2009-11-01 Tid: 23:29:27
Varför ska mamma vara så morgonpigg? Bara för att hon har damp =) kliver upp vid 06-07 även på helgerna när hon är ledig så är det ju inte så roligt för en annan när man somnade runt 01.00 och blir väckt kl 07.45 en lördag!!!
Vad är det för fel?
Ska man bli så där morgonpigg när man blir gammal?

Hade inget val, det var bara att kliva upp och fixa frulle till mig, mamma och pappa.....

Helena kom ner till mig runt 13-tiden och då käkade vi lunch på Krokanen och så tog vi en sväng om på stan. Hamnade inne på Lindex där jag stötte på Erika. Nu hade hon fått en lite kula på magen =) så fint så!
Köpte ett par örhängen och 2 par armband, riktigt snygga!

Lindex Shop Online - Armband

Lindex Shop Online - Armband

Helena hängde på hem igen där vi möttes av mamma i dörren som ville bjuda oss på en fika på trädgårds caféet Lilla K Mobackens. Vi drack varsin varm choklad och delade på en riktigt god sötsak, en chokladtårta med tryffelöverdag....jag säger bara det...mums fillibabba!


Åkte sedan till kyrkogården i Arbrå för att tända ett ljus för alla som vi tänker på en dag som denna "alla helgons dag". Vi var på farmors grav, min gammelmormors grav, mamma och pappas vännina Neta, Farfars ex Maren, mammas morfar och pappas farmor och farfar. Det var otroligt vackert på kyrkogården med alla ljus över allt. Så här borde det se ut varje dag =)

Till middag så bjöd mor och far på fläskfilé, klyftpotatis, stekta champinjoner och hemmagjord bea....frosseri....mmm så gott! Efter maten så åkte vi till Kvantum och köpte med oss lite gott till kvällens fika. Innan vi åkte hem till Helena i Arbrå så hämtade vi Fia och hennes lillasyster Emelie.
Tände en massa ljus, myste ner oss i soffan, drack te och mumsade en massa gott medans vi tittade på "Körslaget" och snackade en massa skit. En riktigt mysig tjejkväll...vi hade så trevligt att klockan bara rann i väg, och vips så var den strax efter 01.00 och det var dags för oss att åka hem och sova.

Tack tjejer för en riktigt myskväll med en massa härligt tjejsnack!


Det är fredags kväll

Datum: 2009-11-01 Tid: 14:39:50
Helena kom ner till Bollnäs runt kl 15.00 så då gick vi en sväng på stan. Shit vad dyster Bollnäs stad ser ut just nu, ett torg som ser ut som en öken i Sahara, grått och trist och ödsligt. Vart är alla människor? Det är fredag, vart håller bollnäsborna till?
Tog en fika på Krokanen, vi drack varm choklad i höstrusket och till det åt jag en hallonmuffins =) mums!

Helena följde med hem till oss så jag lagade tacos till middag, riktigt fredagsmat. Eller rättare sagt, tacos funkar alltid. Softade lite i soffan efter maten, snackade lite skit som vanligt och kl 20.00 så var det dags för "Idol". Helenas kille kris kom strax efter åtta och gjorde oss sällskap i tv-soffan. Kvällens tema för idolerna var "coctail-Las vegas". Tråkigt tema, dåliga låtar, tråkiga kläder....blä säger jag om kvällen program. Tyckte verkligen att rätt person fick åka hem förra fredagen och idag hade jag med mig svenska folket igen, för den person som fick lämna var Erika och hon har varit sååå boring.
Vi tittade även på "Cirkus Möller", älskade sketchen med Sean banan, så j*vla skön! Sminkade honom till varje avsnitt av Floorfiller när det gick på tv´n. Så skön och rolig snubbe....=)

Hade en riktigt mysig och trevlig fredagskväll med trevligt sällskap!



RSS 2.0