Jag är sjuk......

Datum: 2009-11-26 Tid: 17:29:08



Har haft en jobbig natt, halsen är så tjock och svullen, jag kan knappt svälja. Var helt väck när jag vaknade i morse, ville bara somna om och vakna och må bra igen. Provade att få tag i min läkare men det gick inget vidare, tänkte om jag kanske åkt på halsfluss. Min vänstra halsmandel är såååå enorm och det gör ont att svälja. Drack lite blåbärssoppa till frukost och kröp sedan ner i sängen igen och somnade om. Magnus satt vid datorn och pluggade medans jag och Snutt sov =)

Klockan 16.00 var det dags att springa ner till salongen, vet att jag inte borde jobba när jag inte är frisk men jag ska använda både munskydd, handskar mm. Har avbokat den här kunden en gång innan och det ska inte hända igen. Allt gick jättebra och hon verkade bli nöjd, vi ska höras efter helgen så får vi se vad hon säger då =)
Magnus hämtade upp mig på salongen så åkte vi till Ikea, vi skulle köpa uppfållningsband, gardinringar mm....men det var galet mycket folk som vanligt plus att vi inte hittade allt vi skulle ha så vi sket i det och tog en fika i stället.



Tog ett varmt bad när vi kom hem, det var riktigt skönt. Sedan satte vi oss i soffan och tittade på "Halv åtta hos mig", "Arga Snickaren" och "Oskyldigt dömd", mkt spännande avsnitt, jag blev alldeles svettig.
Senare under kvällen så spelade Magnus lite tv-spel medans jag läste ut min bok "Luftslottet som sprängdes" av Stieg Larsson. Sedan var det godnatt och sovdags.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback