Dags att åka hem igen....

Datum: 2008-11-30 Tid: 18:33:16
Söndagar borde egentligen vara toppendagar, men i mitt fall är det typ aldrig så. Antigen åker man ifrån någon man tycker väldigt mycket om el så åker någon du tycker väldigt mycket om ifrån dig =( Söndagar är ju vilo/mys-dagar, då man bara ska ta en lång promenad, laga något gott till kvällen, tända en massa ljus och krypa ner under täcket och kolla på en massa film el tv, bara mysa. Men jag får vänta ytterliggare ett tag på att få sånna söndagar =( När ska det bli min tur......Idag åkte vi ifrån mor o far o min katt Snuttan i Bollnäs, känns alltid lika tråkigt, sen var det raka spåret till Arlanda och där åkte min älskling ifrån migg =( Igen.......Borde egentligen vara glad, eftersom vi faktiskt fick 1.½vecka tillsammans pga allt flygstrul än bara 4 dagar. Men mycket vill ha mer brukar man säga. Svårt att inte villa det utav min babe.

Strul, strul, strul det gillar de på arlanda tror jag,, nu var det strul med Magnus flygbiljett, fick springa fram och tillbaka mellan två personer säkert 6 ggr innan allt var klart och Magnus precis höll på att missa sitt flyg. 13.07 sprang han upp för trappan för att sedan passera säkerhetskontrollen, hans plan skulle lyfta kl 13.25. Synd att han kom med =) hihi...nej då, han måste ju sköta sin studier, jag får tänka så. Han kommer ju faktisk snart tillbaka, om bara 16 dagar =( men då får vi 1 mån tillsammans, yipiiii!!!!

Hela bilresan från arlanda till Västertorp var en pina, tårarna bara sprutade, saknar honom redan......
Ringde därför upp Helena så att jag hade någon att döprata med, få lite annat att tänka på för en stund.
Hemma i Västertorp igen så bar jag upp alla grejer, sprang säkert upp och ner i trappan 5-6ggr för alla prylar jag hade....Asjobbigt, dålig kondis efter 3, snart 4veckors träningsvila =( Not good, so bad!
Åkte till Citygross i Kungens kurva för att handla lite mat, blev en del annat också, hittade 2 st silver klot (prydnadssaker), en svart ljusbricka med 5 st silverlyktor att ha ljus i, och en svart/vit julstjärna att ha i fönstret =) Tänkte julpynta och fixa hemma ikväll....få lite första adventmsyigt.
Så nu kan jag inte sitta här längre, dags att jobba........så jag kan få lite soft ikväll.......

Farfar 70 år.........

Datum: 2008-11-30 Tid: 18:19:00

Varför ska man vara tjej för??? El rättare sagt, varför ska vi tjejer ta sån tid på oss? Tänk om vi hade det som killar, ta en dusch, klä på oss, ev fixa frillan så var vi klara =) I för sig så kanske jag är extrem när det gäller att göra sig i ordning inför speciella tillfällen, typ fina middagar, utgång, party, fest, kalas mm. Det tog mig 2tim att duscha, välja kläder, fixa håret och ge mig själv ett ansikte med hjälp av alla skönhetsprodukter. Förstår att min omgivning kan bli rätt less på mig, all väntan osv. Försöker ändå att snabba på, måste komma på något sätt att bli snabbare på =) Hmm vad det nu skulle kunna vara.....

När jag var klar så åkte jag o Magnus och köpte lite saker till lyan, bla vita gardiner och kuddöverdrag, lite ljusprylar, prydnadssaker, vi hittade även mycket snygga och stiliga champagneglas =) i like.....129:-/4st, så vi köpte 8 st.
Magnus köpte också en mycket snygg ljusstake/lykta i silver med ett stort glashölje över.

Svängde också förbi blomaffären för att köpa något fint till farfar, det blev en silvervas med några silvergrenar och vita rosor, såg ut som om det var något jag el min mor hade gjort, våran stil och färger =) Vi hade ju också tidigare köpt en presentkort åt honom på en utomlandsresa på 3.000:- hoppas han och hans sambo kommer iväg på något.

Hemma så hade vi fått besök av pappas moster Kerstin och hans morbror Torbjörn och hans fru Gittan, som jag inte har träffat på säkert 5 år, Kerstin nlir väl någon gång per år eftersom hon bor lite närmare, i Gävle. De andra kommer från Kristinehamn, det är ändå en bit bort. De skulle också och fira farfar, så det var ju trevligt att få träffa lite släkt, det händer ju inte så ofta.

Klockan 15.00 kom familjen Larsson/Heed, hade lovat mina små kusiner att sminka och fixa deras hår till festen, tydligen hade de inte pratat om annat under hela veckan =) Så söta....

 

Fint folk kommer alltid sen brukar det sägas va? Hihi...Det var just vad vi gjorde =( Kom ca 30 min sen, men det får vi skylla på miljön, vilket skitväder, en massa snöblask, spårit på vägen, mörkt osv. Sen så har ju knappt någon av oss varit i Ljusdal någon gång, så vi visste inte riktigt hur lång tid det skulle ta att åka dit. 1 tim =( inte roligt, två timmar gick det åt att åka fram o tillbaka.
Festen hölls på en restaurang som ägdes av en släkting till Gunnel, ett thaiställe. Tror att det hette "Den gyllene hästen", där möttes vi av fördrink som var så sjukt stark så jag fick dricka upp kusin Bellas alkoholfria som hon tyckte var för stark =) och en massa snittar, riktigt gott, hade kunnat ätit så många flera snittar än vad jag gjorde =)
Till middag blev det buffé, allt från kyckling thaigryta, fläksfilé med potatisgratäng, beasås, sallad, plus en massa mera...Jag blandat lite av allt, ville ju prova det mesta.  =) hahah...härlig blandning va?
Självklart så bjöds det på tårta också, och det var inga små bitar de kom in med =)

 Då har farfar fyllt 70 år!!!!! Grattis!!!!
 Pappas morbror Torbjörn med frun Gittan från Kristinehamn
 Jag och pappas moster Kerstin från Gävle
 Mina älskade föräldrar.....
 Jag och min älskade Magnus....
 Kusin Bella 9 år, som har fått en make over á la Linda
 Tre busfrön, Bella, Julia, Elin
 My baby med lilla Elin

Då klockan blev 22.00 så var det dags att åka hemåt......
Det var en trevlig tillställning, god mat o dryck, trevligt sällskap...Hoppas att farfar också är nöjd och glad över kvällen.


Tjejfika

Datum: 2008-11-30 Tid: 17:45:36
Camp, camp, hårdträning, hårdträning......Då var det slut på min sjukskrivning, dags att börja jobba igen, träna, träna, inte ligga och slappa i sängen el soffan =) Väcktes klockan 07.30 av min kära pojkvän som jag mest blev skinkig mot eftersom jag är en rikigt morgontrötter och han skulle så klart ha upp mig då, på med träningskläder och sedan väntade en morgon promenad på en timme. Mamma är duktig, hon har det som morgongrej nu för tiden, att gå runt sjön Vågen varje morgon, brukar ju jag också alltid göra när jag är där på besök, men nu har jag ju faktiskt haft lite problem med att röra mig normalt. Men efter ca 20min så kom även jag igång och det kändes riktigt skönt och bra. Men så är det ju alltid, första gången efter vila är ju alltid jobbig....Men nu är det bara att köra på, sluta att slappa.

Det som är jobbigt med morgonpromenader innan frulle är att man oftast är så sjukt hungrig och inte har så myckte energi, fast det är väl igentligen det som är meningen, att göra av med det man har innan det är dags att fylla på med nytt. Så det var så gott med frulle när vi kom hem, en äggvita med Svennes, en stor skål med havregrynsgröt med frysta hallon och lättmjölk, och ett glas färkpressad apelsinjuice.Mmmmm frulle det e bra det =)

Det blev lunch på Lilla K idag också, men idag tog vi alla tre, jag, Magnus o mamma buffé, det var någon asiatisk gryta med kyckling, curry, cocos och broccolisoppa plus en massa röror, sallad, hembakat bröd osv.

Klockan 14.00 bestämde jag fikadejt med Helena o Nine på Café krokanen, som alltid när jag ska fika i Bollnäs, så måste jag ju dricka en Bollnäsdricka, en Trocadero alltså =) så blev det en saffransbulle och en varm choklad =)
Det var länge sen man träffade Nine, hon har blivit så osynlig sen hon flyttade ner till Sthlm =( det är synd. Ändå bor vi ju så nära varandra, i allafall med bil, ca 5-7min, men hon har väl fullt upp med jobb antar jag.
Vi satt där bra länge, snackade om allt och ingenting, en massa skit som vanligt när vi tjejer är i gång, en massa skvaller osv....det är skoj.
När vi satt och pratade om hur många dåliga pojkväner det finns, bla pojkvänner som trycker ner sina tjejer osv...Då dyker min "grymma pojkvän" upp =) hihi...och gissa vad han har gjort, han har köpt mig 3 st röda rosor och inte nog med det, han har också köpt mina vänner Helena o Nine en varsin vit ros =) Är han inte för go =) Hur många killar är så omtänksamma och rara??? Inte många kan jag lova....Magnus han är verkligen världens bästa =) Snacka om tajming =) när vi satt och dissade en del killar osv...Bra jobbat Magnus baby ;) Han slog sig ner brevid oss och fikade, han åt en morotskaka och drack kaffe. klockan rann iväg och det var dags att bege oss hem, sa hejdå till Nine, så följde Helena med oss in på några affärer, försökte hitta någon lite roligare, snyggare top/bh till mina nya tuttar, men det blev ingen, alla såg ut som tantbh´ar =( Köpte vax åt Magnus på Åhlens sen traskade vi hemåt....Magnus var lite hemlighetsfull o lurig efter besöket på Åhlens, han hade nämligen köpt en sak åt mig där inne =) Som senare under kvällen visade sig vara en Gi-bok av Fredrik Paulun, "Allt om glykemiskt index", som jag har letat efter, ska försöka sätta mig in lite mer i kost, protein, kolhydrater, fett osv, börja väga maten, osv, så jag blir av med det sista kg.
Nu j-vlar, inget fusk, bara att köra på, ska känna mig fit inför beach 2009, vore skönt. Ny kropp, nya tuttar =) hihi

 

När vi kom hem så hade pappa lagat mat, så det var bara att sätta sig att äta, jag var ju inte så hungrig men lite gick ju i. Sedan blev det soffan och tv mys. Klockan 20.00 så var det dags för "Idol", de hade gospeltema idag, så hade de Carola där på besök. Som avnligt så utklassade ju Kevin de alla, som var kvar, han är så sjukt duktig och charmig. Han kommer att vinna Idol 2008 tror jag. Men en som har blivit så mycket bättre är ju faktikst Robin, han har verkligen växt, bra röst osv. Men lille, lille Johan nu är det väl dags för dig att packa väskan och åka hem, du hör inte hemma här, men jag lovar att efter denna hysteri som det är över honom så lär han ju bara komma där ifrån så ringer något skivbolag upp honom och vill göra en platta med honom, de kommer ju att kunna tjäna pengar på honom, alla småtjejer som bara håller på att dör när de ser honom....=) Haha...att man kan bli så där galen, helt sjukt. Som i kvällen program var det ju någon blåst tjej som typ svimmade av lille Johan P, att han sjöng mot henne och att hon fick komma upp på scenen och krama om honom.

  Och det var ju lille Johan P som fick lämna Idol

   

Och då var de bara tre stycken kvar, de tre bästa tycker jag då, så det kommer att bli tufft på finalen i Globen. Men om jag får bestämma så vinner Kevin och det håller nog många med om =)





Efter idol så gick jag o Magnus upp till våran säng och satte igång en film, "snow angels"
Arthur är diskplockare på en restaurang, spelar trombon i skolans orkester och håller ögonen på smarta, söta och roliga Lila som defenitivt har koll på honom.  Men medan Arthur trevande närmar sig sin första romans så spricker de långa förhållanden i vuxenvärlden omkring honom, som drar in honom i en spiral av händelser som försändrar hela hans värld för alltid.
En helt ok drama film, bra skådisar, men lite seg och inte så händelserik......
Somnade efter den.....


Ockelbo nästa......

Datum: 2008-11-30 Tid: 16:56:11
Upp klockan 08.30, käka frulle och sedan var det dags för ännu en bilresa, till Ockelbo av alla ställen. Mitt ute i ingenstans....Magnus har nämligen varit på jakt efter en speciell bok som han behöver i sitt skolarbete.
Så då blev det 2tim bilresa idag igen, fram och tillbaka dit efter en mycket kringel kranglig oplogad, liten väg så var vi väl framme där. Och snacka om otur, biblioteket öppnade klockan 12.00 och vi kom kl 11 =( Jag nämde lite i bakrgrunden att vi hade åkt ända ifrån Sthlm för den här boken, och då tyckte hon väl lite synd om oss och ringde efter någon som kunde hjälpa oss, så det var ju snällt. Helt otroligt, boken fannas inte att få tag i, i Sthlm, el i Luleå men i lilla Ockelbo =) haha....Det trodde jag inte.

 Så nu kan min baby äntligen börja plugga och skriva på sitt arbete, slipper han kanske känna panik över att inte befinna sig där uppe i norr och skriva, utan få en del gjort här tillsammans med mig i Bollnäs. Ska försöka att inte störa honom, låta honom få vara i fred....kan bli svårt =)

Mamma bjöd oss på lunch på Lilla K, Mobackens, Magnus åt buffe medans jag och mamma åt tomat/saffrans soppa med lax, helt ok men ingen höjdare. Strosade runt lite där, tittade på lite prydnadssaker och blommor, men som alltid så är allt så mycket dyrare där än på något annat ställe.
Efter det tog vi en snabbis till Dollar store, jag o Magnus köpte ett dl-mått i rosa (inte oväntat), svart glitter till granen, servetter, svarta ramar, några småprydnadssaker, allt blev totalt 101:- =) haha, thats nothing....Bra o billigt.....
Hittade några fina tavlor som vi skulle vilja ha i köket, ska fundera lite på dem, så kanske vi får åtrekomma och köpa dem, känns lite kalt o tomt på väggarna i köket just nu.

När vi kom hem så satte sig Magnus och pluggade och medans så tittade jag på Disneyfilmen "Tingeling" samtidigt som jag sydde mitt nya löshår, och färgade det.

 En riktigt mysig och charmig film.

Resten av dagen/kvällen blev väldigt lugn, tittade lite på tv.........

"Snille snackar"

Datum: 2008-11-30 Tid: 16:41:05

Så heter det nya tv-programmet som jag ska jobba med, som sedan kommer att visas på tv4 i vår. Mer än så, tror jag inte att jag får säga, lite hemligt är det.

Idag är det precis två veckor sedan jag opererade mina bröst, så idag är det dags att komma på återbesök hos sjuksyter Aina på Kungsgatan, ta bort två stugn, kolla att allt ser bra ut och känns bra. Hade tid där kl 11.30, och det gick då så bra så, allt såg så bra ut, hon berömde Stefan Modin (min läkare) för att ha gjort så fina bröst =) Han är ju så skicklig och bra sa hon, så det kändes tryggt. Mina bröst känns ju bättre och bättre för var dag som går, har till och med börja att kunna ligga lite på sidan, inte helt bekvämt men det går ju. Ska fortsätta att han "den vackra" sporttoppen på mig varje dag, längtar tills jag får använda en bh igen, så myckte snyggare. Ska dir igen om två veckor till, får vi se vad hon säger då. Fick någon ny kräm som jag skulle använda 1ggr per dag, som skulle stimulera och få igång cirkulationen bättre osv.

Och kl 14.30 var det dags att bege sig till jobbet, åkte t-bana till Karlaplan och gick till filmhuset där ifrån i snöslasket. Började att jobba kl 15.30, men jag kom dit lite tidigare för att kolla av läget, plocka upp alla saker osv.
Jag skulle sminka 4 st kända killar och en kvinna, den kvinnan har jag precis jobbat med i en filminspelning i två veckor i streck, så det kändes skönt med en känt ansikte och en person som man känner sig bekväm med, vet vad hon vill ha för typ av smink och hår osv. Så det var både trevligt coh roligt. Jobbade tillsammans med en fd arbetskollega Gio, vi har gjort en hel del tillsammans, assade henne mycket när jag var ny i branchen, sen har det blivit en del tv-jobb tillsammans, bla Floorfiller och Förkväll.

     

Jag var klar klockan 20.00 och då kom Magnus, min gulliga pojkvän och hämtade mig där, så begav vi oss i ovädret upp mot Bollnäs. Usch vilket jobbigt väder att åka i, dimma, halt/isigt, en massa snö, mörkt osv. Så det var tryggast att han fick köra =) Stannade på Donken och käkade lite snabbt innan vi åkte vidare, vi hade ju 27 mil att åka.
Var framme i Bollnäs strax innan klockan tolv, och då var det i stort sätt att bara packa in alla grejerna och krypa till sängs.

Magnus väcktes i morse utav att Sas ringde, de hade hittat hans bagage =) hihi....I Luleå, det kom dit med inte Magnus, helt otroligt....Sas kan man verkligen lita på. NOt! Men de gjorde som de hade lovat, så när jag var på väg till jobbet som kom det en taxi med hans bagage hem till oss i Västertorp, det var bäst för dem. Så slapp han låna mina kläder....hihihi.


En sockerbagare här bor i staden.....

Datum: 2008-11-30 Tid: 16:18:00

Hade ställt klockan tidigt imorse, Magnus var ju tvungen att upp och ringa sina lärare, meddela att han inte kommer upp, ringa om att få pengarna tillbaka för sin outnyttjade flygbiljett och fråga vart hans bagage håller hus??? Och det var det tyvärr ingen som visste på varken arlanda el sas, det känns ju verkligen tryggt o skönt, Not! Han som har alla sina kläder, böcker, osv i den. De skulle höra av sig sa det, får väl se när det blir, vi åker ju nämligen upp till Bollnäs på ons, så det vore ju skönt att få den innan dess. I två timmar har han suttit i kö idag för att få svaret, vi vet inte vart ditt bagage är....Är inte det helt sjukt?

För att få lite annat att tänka på och släppa alla agressioner så åkte vi till Ica kvantum för att handla lite. Jag hade bestämt mig för att baka, både saffransmuffins och mörkchokladmuffins med vit chocladkross i =) Mmmm så mumsigt. Det var sjukt länge sedan jag bakade, sist jag gjorde muffins kommer jag väl ihåg i allafall, då skulle jag bjuda min vän Helena på dem, hon höll på att ha sönder en tand, stenhårda blev de =) haha, måste ha haft dem för länge i ugnen plus för mycket bakpulver kanske =) haha, så dem var det bara att slänga. Men nu ska jag göra ett nytt försök.

Recept på saffransmuffins:

200 gram smält margarin el smör
2 ägg
3 dl socker
2 påsar saffran
1½ dl mjölk
4 dl mjöl
2 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker

in i ugnen i ca 20 min, på 175 grader, ca 24 st blir det =)

Före:   

Och så här får man inte göra, slicka på slickepotten och ur skålen, hihi, kunde inte låta bli att smaka lite bara =)

 Har alltid min i.pod med en massa härlig musik på mig när jag är ensam i köket, allt blir så myckter roligare då.....Sjunger med i alla låtarna, så att min pojkvän Magnus blir tokig och undrar vad jag håller på med, låter väl så bra antar jag =) Haha...skömt och sido...sångerska lär man väl aldrig bli, med min sångröst. Är känd för mitt höga c =)

Efter:  

Bäst att ta med de här bakverken upp till mor o far i Bollnäs så slipper jag äta upp dem och lägga på mig en massa kilon, not good, jag som ska ner några kilon. Men det var roligt att baka, vet några där uppe i Bollnäs som kommer att bli nöjda och glada i allafall.


Och så blev det bra till slut.....

Datum: 2008-11-30 Tid: 16:00:24
Som det stog i det tidigare inlägget så hade vi lite strul i Sthlm med vintern och all snö, speciellt på arlanda, där Magnus skulle åka med ett flyg mån 24/11 kl 17.40, men inga vinterförberedelser på arlanda som vanligt så blir alla lika chockade varje gång snön kommer. Så han satt där på arlanda och väntade, och väntade på att ev att få åka med ett senare flyg upp till Luleå, men efter att klockan blivit efter 20, och han fick höra att han hade plats nummer 37 på stand by listan så beslöt han sig för att stanna kvar hos mig, att åka tillbaka hem till Västertorp, och han bad om att få tillbaka sin väska osv...Men det gick ju inte heller att lösa, fast än han såg sin väska ligga ute på vagnen nedanför gaten, så ville ingen hämta den, så de lovade att köra ut den till honom imorgon, får väl se hur det blir med den saken....Klockan 23.15 så dök min baby upp hemma igen =) Åh så glad jag blev, han bestämde sig också då för att stanna hela veckan ut, skriva sina arbeten hemma istället. Toppenbra tycker jag, då får vi mer tid tillsammans...
För efter den här veckan kommer det ev att dröja 16 dagar tills nästa gång vi ses, då Magnus kommer hem för vinterlov, om nu inte jjag beslutar mig för att åka upp och hälsa på honom där uppe i kylan, leva studentliv i en studentkorridor =) hihi...Kan ju ha sin charm, får ju i allafall vara med min älskling.

Så det var nog någon där uppe, en högre makt som inte tyckte att det var dags för Magnus att åka upp till Luleå redan, utan att han behövde lite mer sällskap av mig ;)

Måndag...måndag...måndag

Datum: 2008-11-24 Tid: 23:22:25
Varför är alltid måndagar så tråkiga och jobbiga, måste ha att göra med att det är första dagen efter avslutad helg, och att man vet att det är minst 5 dagar kvar tills det är helg igen.
Varför jag hatar den här måndagen är väl för att min baby ska åka tillbaka upp till Luleå för att plugga igen =( Det suger tycker jag, varje gång är lika jobbig tycker jag. Vet att han hatar att se mig gråta, att det blir värre för honom att åka då, men vad ska jag göra, kan inte styra mina känslor, tårarna bara kommer. Och så komme rångesten över att bli lämnad ensam igen =( det gillar jag inte. Vill ha honom här nu och för alltid, nu är det 1 år kvar för honom där uppe i kalla Luleå, så jag får hoppas att det året går fort så att vi snart kan få börja leva ett liv tillsammans på ritkigt.

Helgen har verkligen varit toppen, tagit dagen som den kommer, inte haft några måsten, det har varit kallt och ruggigt väder så det har blivit mycket tända ljus, filmmys i soffan o sängen.....Mys, mys i like......
Efter frukosten så kröp vi ner i sängen igen, vädret ute såg inte så roligt ut, snöstorm o kallt, brrrr...då var det skönare att gotta in sig under ett varmt duntäck tillsammans.

Klockan rann iväg så det bar dags att kliva upp ur sängen, duscha och fixa till sig och Magnus skulle packa. Vi åkte in till T-centralen när vi var klara, gick på ett litet thaiställe och käkade kyckling med cashewnötter, helt ok men inget mer. Sedan avslutade vi med en varm choklad och kaffe på ett café innan det var dags för Magnus att hoppa på Arlanda Express som skulle ta honom till Arlanda, flyget vidare till Luleå =( buhuhu.....

När tåget nästan skulle gå så kom det upp på tavlan att Magnus flyg till Luleå var inställt som typ resten av alla flyg under dagen, pga snöstormen. Snacka om att vi Stockholmare inte är förberedda på snö, det slår aldrig fel, varje år är det likadant, alla kommunikationer, tåg, t-bana, pendel osv blir det förseningar, det går inte att köra bil för det är ingen som plogar, och flygen blir inställda pga dåliga förberedelser från arlanda. När ska de lära sig? Att det faktiskt kan komma snö här också...... Men Magnus chansade i allafall, åkte till Arlanda och hoppades på att få åka med något annat flyg till Luleå, han skulle ju verkligen komma upp dit och få lite saker gjort, bla föreläsningar, seminarium, grupparbete osv....Nu är klockan 23.05, och han har fortfarande inte kommit iväg, han var nr 37 på väntelistan på flyg upp till Luleå, good luck.....Men han har nu beslutat sig för att vända, komma hem igen, han har nu suttit på arlanda och väntat sedan kl 16.30, stackarn =( Hela kvällen blev förstörd......när vi hade kunnat gjort så mycket annat, men, men shit happens. Gissa om han fick med sig reväskan hem då? Nope...den kunde inte hämta till honom, utan den skulle de fixa imorgon, vad är det för skitsnack, stackarn måste ju få sina grejjer plus att han stått ut och väntat på allt deras strul och det är vad han får tilbaka....Inte bra...snacka om dålig service plus information.

På sätt och vis så var ju detta trevligt för min del, får jag ha honom hos mig lite längre, men inte när jag vet att han hade viktiga saker där uppe att sköta, plus att jag stör i hans pluggande, svårt för honom att koncentrera sig när jag är i närheten, får hålla mig borta imorgon =) Ska göra allt jag kan för honom imorgon, så att han får det gjort som behövs göras, fixa böcker osv. Få se vad han är på för humör nu ikväll när han kommer hem efter all väntan osv...hoppas att han kan se något positivt i detta också =)

Nu är det dags för mig att tvätta bort sminket och krypa ner i sängen, vänta på att min baby kommer hem, får passa på att läsa lite bok under tiden, var nämligen in på Åhlens idag och köpte:  och såg då att Sophie Kinsella har skrivit två böcker till som inte har kommit ut i pocket än, ser fram emot att läsa dem. Det var bla "En shopoholic får en syster"    och "Karriär och köksbesvär"
Jag är ju en riktig bokmal, älskar att kolla på böcker på cdon.com och i alla bokaffärer, önskar bara att jag kunde köpa alla böcker som jag vill ha. Men varför ska det vara så dyrt? Speciellt de inbundna böckerna =( Tänkte att jag skulle önska mig en del böcker i julklapp, om jag nu inte har blivit för gammal för att få julklappar som mamma och pappa alltid säger varje jul o när jag fyller år =) Men ändå så kan de inte låta bli ;) hihi......

Dags att sova......Godnatt......

Mysig söndag

Datum: 2008-11-24 Tid: 22:52:55
Vaknade upp och ute var det vitt...snö! Vi stockholmare har fått snö!!! Det är vi inte bortskämda med.  Vad mysigt....Så efter frukost så klädde vi på oss en massa varma kläder och begav oss ut på en långpromenad i kylan, friskt och skönt =) Vi gick från Hornstull, längst med vattnet, förbi Tanto och vidare till Skanstull.

  Magnus utanför Street/Hornstull
     

Efter ca 1 tim promenad så började våra magar skrika efter mat, så vi gick till Coffehouse by George på Götgatan och käkade lite lunch, det blev toast med soltorkade tomater, pesto o mozzarella för mig och Magnus tog en toast med kyckling, sweet chili o parmesan, till det drack jag en varm choklad och Magnus kaffe.

     

Hann med lite shopping också, fast det var inte planerat, men det är ju såå roligt =)
Jag köpte Magnus en skjorta, en svart djupt v-ringad tröja och en lila snygg kofta...

   Magnus poserar vant framför kameran...Åh så snygg och stilig han blev ;)

Så blev det lite mys/pys från Hemtex också, jag gillar ju silver, svart och vitt, hela våran lya är ju inredd i de färgerna, så vi hittade en fin ljuslykta och 3 st små tillhörande ljuslyktor så vi köpte.

 

Till mig själv så köpte jag en möss och tillhörande, matchande vantar i svart   
Så slipper jag frysa i vinter =)

Städade lite när vi kom hem, köket och vardagsrummet, bytte lite gardiner osv.
Några bilder från våran lägenhet:

   

Sedan efter all städning och fix, så var det dags för middag, fick bli riktigt söndagsmiddag, bestående av, fläskfile, beasås, ugnsbakade grönsaker...mmmm....så gott och mumsigt.

 

Till kvällen sen så åt vi lite morot/gurkstavar och dipp i sängen framför en mycket bra film, som jag verkligen kan rekommendera. "The children of Huang Shi"

 
 

Under andra Sino-japannska kriget 1938 tar sig den brittiska journalisten George Hogg in i det ockuperade  Nanjing i Kina, där han får bevittna Nanjingmassakerna och blir nästan själv mördad, men blir räddad av kommunisten  Chen Hangsheng. Senare under kriget blir Hogg skadad och skickas sv Chen till ett barnhem i Huangshi, ledd av den amerikanska sjuksköterskan Lee Pearson. Hogg får försöka att ta hand om alla barnen där, men får problem när japanerna rör sig allt närmare staden.
George Hogg spelas av Jonathan Rhys Meyers    

Efter filmen så var det godnatt och sovdags...........Natti, natti.....




Torsdag 10/11 -08 Hem till Sthlm igen......

Datum: 2008-11-20 Tid: 19:03:58

Åh så skönt, idag sov jag ända till kl 10.00 =) det var länge sen, så det var nog välbehövligt =) haha.....
Klev upp och duschade och käkade en snabb frulle innan jag packade resväskan, ska ju nämligen åka tåg hem till Sthlm idag. My honey kommer ju......=)
Fösökte att packa lite och lätt, för jag är ju en sååå dålig packerska =) alltid för mycket. Nu ska jag ju resa själv, får ju inte heller bära för tungt efter operationen.
Hade velat haft en snygg resväska, det är något jag måste köpa mig snart, el kanske önska mig i julklapp =) Min senaste resväska kissade ju min lille misse i, fy dig Snuttan =( Så nu har jag fått lånat mammas,  likadan som den här fast beige.....inte så roligt...skulle hellre ha el kanske de här hihihi...Tyvärr så är det ju både dyrt och tråkigt att köpa sånt här, bättre att få =)

Mamma bjöd mig på lunch på Lilla K på Mobackens innan jag skulle åka, jag åt en krämig kantarellsoppa med bröd och mamma tog en smörgås och kaffe....Mysigt ställe de har öppnat här i Bollnäs, välbehövligt kan jag säga.
   Riktigt höst/vinter lunch, varmt och gott =)


 Satt i en kupé tillsammans med en tjej som bara låg och sov, så skönt, lugnt och tyst hela resan, tänk om det alltid kunde vara så när man skulle resa......

Klockan 14.06 var det avgång för mitt tåg, pappa körde ner mig till stationen, köpte nya Cosmopolitan, ha något att läsa under resan, som tar ca 2.5tim.  Läste lite artiklar, bra med julklappstips, det börjar ju närma sig nu, börja tänka ut vad man ska köpa till alla, tur att man inte har så många att köpa till. Till mamma & pappa, Magnus, något till mina närmaste vänner och något litet till mormor o hennes man som brukar fira jul tillsammans med oss. Och till kussinerna, brukar mamma o pappa fixa =)
Läste också ut min bok "En shopoholic säger ja", allt läste sig för Rebecka, hon fick sin man, och hon fick sina bröllop, blev ganska nervös där ett tag, tänk vad hon ställde till det, planerade två  helt olika bröllop fast med samma man och hon han medverka på dem båda, så hon fick sitt hemma i trädgården bröllop oh sit pampiga och lyxiga på hotell Plaza i New York =) Mycket rolig och bra bok, som jag varmt kan rekommendera =)

Jaha nu sitter jag här hemma i min lägenhet igen, väntar på att klockan så ska bli 20.00 så jag kan åka till arlanda och hämta min baby =) som landar kl 20.45 med Luleåflyget. Det är ju ca 1tim kvar tills dess nu så då hinner jag byta sängkläder, ta en dusch och snygga till mig lite och hinner även att se "Halv åtta hos mig" =) Får hoppas att det inte är så mycket trafik och inte så halt ute på vägerna när jag kommer körandes i den röda faran =) hihi...Saknar min Bmw, undrar när jag ska köpa en ny bil? Till sommaren kanske? El ska kanske vänta tills Magnus har flyttat ner och börjat jobba? Hmmm tåls att tänka på...skulle villa ha en ny Bmw, en vit, de e ju så snygga. Men Magnus vill ha kombi säger han, för mig känns det lite Svensson, familjebil, i för sig så är det ju bra om man ska handla mycket, shoppa möbler osv =) Vi får väl se vad vi kommer överens om....Åh en vit BMW cupé, det vore något det, en svart går också bra =)
Nog om det, nu ska jag duscha........


Onsdag 19/11 -08

Datum: 2008-11-20 Tid: 18:37:18

Då var det redan Onsdag och jag längtar inte hem till Sthlm, har det rätt skönt så skön här på "Pensionat Oscar" det vill säga hemma hos min mor och far. Bra ställe att var på när man ska ha rehab =) bli ompysslad o uppassad, bjudas på hemmalagad o god mat varje dag. Det är inte helt fel....
Sov till kl 09,00 idag också, tyckte att jag var värd det, sover halvtaskigt om nätterna nu efter operationen, men det är väl för att man inte vågar röra på sig, utan man går och lägger sig på rygg och 8tim senare vaknar du upp exakt likadant, på rygg....Jag som älskar att sova på magen, på sidan och stöka runt om nätterna, men nu är det slut på det. =)
Att duscha efter operationen det är något jag gruvar mig för varje dag, är så rädd att blöta ner tejpensom jag absolut inte får röra, ta bort, byta el så...så det är inte lätt att tvätta håret riktigt, och efter en stund så domnar ju armarna bort på mig, så dår man vila en stund och sedan köra på igen, så typiskt att man alltid måste använda balsam då. Hoppas att domningarna förvinner, de sa läkaren att man bara skulle ha i början, så jag får väl lita på det, blir väl säkert annorlunda när man börjar leva "normalt" igen, jobba, träna osv, komma in i sina vardagssysslor =)

Det blev lunch med Helena idag också, hon tycker nog att det är rätt skönt att komma bort från sina "tanter" el rättare sagt, äldre kvinnor med ett fina ord. ;) Lunchmacka på Krokanen igen, men de är ju så goda så det får gå, brukar ju längta efter dem när jag inte har varit uppe på ett tag, men nu får det vara bra med lunchmacka o kycklingröra tills jul i allafall. Det jag gillar med Krokanen, Cafe Symphoni som det heter, är att de alltid har nybakat bröd i mänder, allt från Gi-bröd, muslibröd, paprikabröd, morotsbröd, mm, något för alla, och så har de, de där 4 rörorna, kyckling/curry, veg, skaldjur och tonfisk, och en massa sallad de lägger på, så borde flera ställen har, de går inte alls att jämföra med Sandy´s (känns inte alls lika gott).

 

Efter lunchen mötte jag upp mamma på stan, vi skulle köpa present till lillkussen Bella som fyller 9 år idag....Hmmm ja vad köper man åt en tjej i 9 års ålder som i stor sätt har allt, hela hennes rum är överfyllt med leksaker, och kläder är väl så där i den åldern, mjuka paket är ju inte toppen. Till slut så blev det en rosa "hängmössa", ett armband, en bok "Rosa" och det efterlängtade gosedjuret som hon har snott från lillesyster sedan hon fick ett sånt när hon fyllde 2 år...Och den presenten verkade också vara den mest populära, för den släppte hon inte på hela kvällen =)
Mamma och jag tog en liten snabbfika inne på NK, jag fikade en kanelbulle och en "Bollnäsdricka" Trocadero =) hihi..det får man dricka när man är där uppe....=) Och mamma åt en kärleksmums....
Satt då och läste tidningen, Bollnäs tidningen Ljusnan, där de satt ut en jobbannons, att de söker häxor =) Haha, det var ju lite roligt tycker jag, undrar hur många som söker.

     

Sen väntade barnkalas då....som tur var så var det inte så mycket barn där, det hada jag aldrig orkat, en massa skrik och spring. Utan rätt lugnt och skönt, mest vuxna var det som var där och fikade. De bjöd på Pinocciotårta =) riktigt god, sen hade barnen gjort egna chokladbollar (inte negerbollar).

 Bella (födelsdagsbarnet) längst till vänster på bilden.
 Tårtan vi fick, sockerkakebotten, med grädde och marräng...mums!



 Vi blev väl där i ca 2tim, sen så var det dags att åka hem till soffan och tv´n, jag ville se programmet "Halv åtta hos mig", tycker att det e så bra, lite småroligt också, sedan var det Roomservice, de var hemma hos simhopperskan Anna Lindberg, det blev riktigt snyggt, hon fick svarta köksluckor, det skulle jag också vilja ha, det måste jag kolla upp om det går att ordna, så snyggt.....  

Och sen min favvo Micke Persbrant, i serien "Oskyldigt dömd", han är ju så bra, så skön och kaxig, det gillar jag. =)
   Vilken blick......hihi =)

Sen ringde min baby som vanligt för natta mig ;) känns skön eftersom vi trots allt är ca 130 mil ifrån varandra, pratade i telefonen en stund innan han som vanligt vid den tiden håller på att slockna mitt i en mening, förstår inte att man kan vara så trött =) hihi...men det är lite gulligt tycker jag.

 Min älskling Magnus som jag saknar så.......varför ska vi behöva vara så läng ifrån varandra?

Låg i sängen och läste några sidor innan det var dags att släcka lampan och sova................Godnatt......


Tisdag 18/11 -08

Datum: 2008-11-19 Tid: 16:02:24

Vilken natt, ovant att sova i sin gamla flicksäng...som kändes väldigt hård och obekväm nu efter operationen. Inte skönt att ligga på rygg hela natten när det e hårt och det spänner i brösten och varje gång du ska resa på dig el byta sovställning så spänner det ännu mera, känns som om de ska explodera...Men, men det blir ju i allafall bättre för var dag som går, så jag ska inte klaga, har också börjat dragit ner på värktabletter, försöker klara mig så länge som möjligt utan så man inte blir beroende.
Sov till 09.00, men usch vad jobbigt det är att kliva upp ur sängen när det är så grått och trist ute, ser ut som om det fortfarande är natt/kväll, ville helst krypa ner igen, men det går ju inte att sova bort hela dagarna och livet. Började dagen med lite gympa/stretch för att få igång cirkluationen o musklerna i kroppen, sedan "bröstmassage" som är sååå tråkig, men väldigt nödvändig för att släppa på spänningar, mjuka upp musklerna, slippa få förhårdnader osv.
Klockan 11.00 ringde Helena och frågade om vi skulle ses för lunch, men då gick jag fortfarande runt i myskläder och softa hemma, så hon köpte med sig goda smörgåsar med kyckling/curry-röra och kom förbi med, hon hade 1tim lunch. Det var trevligt, skönt med lite sällskap, snacka lite skit osv...En timme går fort när man har trevligt så vi bestämde oss för att mötas upp klockan 16.00 nere på stan, när hon slutat jobba. Var in på Åhlens och köpte en liten försenade farsdags present, det blev en hårdrocks dvd, en deo + ansiktsfuktkräm, får hoppas att han blir nöjd och glad. Magnus mamma fyllde år idag, så jag var in på blomsteraffären och beställde ett blommogram som jag skickade till henne från mig och Magnus, en liten överaskning =)
Det bästa av allt sen, var ett besök på Biggans, Bollnäs stora godisbutik, med alldeles för mycket godis =) Not good...usch....Men det blev ju en påse =) närmare sagt 1kg =) man vill ju prova lite av det mesta =) haha...
Bänkade oss sedan i mamma och pappas säng med en skål godis, läsk och en massa bra tv...och där satt vi timme, efter timme, tittade på tv och snackade skit...Jag blir på så bra humör av Helena, så skönt att hon ville komma över ikvällm få umågs med en polare...skratta och ha mysigt. Blir ju inte så ofta eftersom man bor 30 mil ifrån varandra =( Tycker att hon borde flytta ner, gå sin massagekurs, börja jobba åt mig och så att vi kan leka lite oftare...=)


Måndag 17/11 -08

Datum: 2008-11-19 Tid: 11:17:44

Måndag, måndag, måndag....tråkiga dag....Väcktes klockan 08.00 av mor o far, de kom igår kväll för att pappa skulle till doktorn måndag morgon, så jag tänkte följa med dem upp till Bollnäs, för lite rehab i några dagar. Skönt att få lite norrlandsluft och kunna slappna av, bara softa.
Klockan 14.00 satte vi oss i bilen på väg mot Bollnäs, usch vad jobbigt det är att åka bil med nya tuttarna, speciellt i alla gupp, då känns de som om de ska hoppa upp i halsen på mig.....=) Slocknade ganska fort så det var ju skönt, lyssnade på Pink´s nya album, som är så bra, som alltid när det gäller henne.


Vaknade upp strax innan Gävle av att Magnus ringde, åh vad jag saknar honom....
Väl framme i Bollnäs, åkte vi förbi hotell Scandic där de skulle ha uttagning till "Körslaget", vi har ju nämligen en duktig sångerska här ifrån Hälsingland som ska medverka där i år, så hon hade audition på Scandic idag. Nämligen Hanna Hedlund  gift med den stiliga Martin Stenmark
Ojojoj vilken kö, så man undrar ju hur många sångfåglar det finns i Bollnäs, el om det bara blir pinsamt som Idol, så man ska behöva skämmas att man har en anknytning till Bollnäs =) hihi....Fick höra i efterhand att det hade varit ca 4.000 sökande, vilket låter helt sjukt, eftersom Arbrå, närliggande byggd till Bollnäs har ca 4.000 invånare =) hahaha..

Kvällen tillbringade vi i tv-soffan, kollade på en massa program, bla matlagningsprogrammet "Halv ¨åtta hos dig", det gillar jag, roligt att se vad de lagar, om man kan få något tips osv. Och självklart lite C.s.i, där Warrick hittades död i en bil, varför skulle han dö för, han som är så bra...Undrar om Sarah kommer komma tillbaka nu el hur det blir? Det var ett spännande avsnitt i allafall.


Nya tuttar...nyopererad =)

Datum: 2008-11-16 Tid: 20:06:41

Då var det dags då, något jag pratat och velat gjort sen jag var ung och dum, men äntligen tagit tag i. Glad ändå att jag väntade tills jag blev gammal och klok, kändes att det var rätt tid osv, slippa göra något när man är ung och naiv som jag sedan ev skulle ångra.
Jag har nämligen varit och opererat mina bröst, på Kosmetisk Kirurgi i Falköping, hos Stefan Modin.
Gjorde ett bröstlyft + stoppade in 400gram silikon. =)

Min kära pojkvän följde med som stöd, skulle sova med mig på kliniken tis - tor, och glad är jag för det, så nervös som jag har varit över detta ingrepp, har drömt mardrömmar, osv.
Hela tisdagen kändes jättekonstig, jag ville göra saker hela dagen för att slippa tänka på kvällen och nästkommande dag, så jag o Magnus sprang på stan två gånger, var och fikade, var och hälsade på några vänner Thomas & Elina, fick jag tankarna på annat för ett tag. Men klockan 19.15 så var det dags, in med väskan i bilen och så väntade 3mil i bil från Skövde till Falköping.
Möttes av en trevlig sköterska, Håkan tror jag att han hette, som hälsade oss välkomna, visade oss runt i byggnaden och till slut mitt rum =) min säng, där jag skulle tillbringa en del tid i =)

Jag & Magnus hade fyllt datorn med film, eftersom det troligtvis skulle bli en hel del väntan, men jag var för nervös för att kunna koncentrera mig på en film, så vi var tvugna att stänga av. Istället gick vi ut till sällskapsrummet/köket för att ta lite fika. Där satt det två nervös tjejer till =) den ena skulle byta ut sina silikonbröst till ett par mindre och den andra skulle operera näsan. Oj vad de tjattrade, de var mer nervös än vad jag var tror jag, munnen gick i ett på dem, men det får man vara en sån här gång.
Efter fikat så tyckte jag att det var sovadags, så jag hoppade in i duschen och tvättade både kropp och hår med Descutantvål, efter det kände man sig inte särskillt vacker och mysig, håret var som svinto och huden blev torr.
Och inte fick vi sova tillsammans heller, Magnus säng stog på andra sidan rummet och jag låg i en hög sjukhussäng =( men, men det är ju för bara några nätter.

Klockan 07.00 väcktes jag av sköterskan, då var det dags för mig att duscha igen. Direk efter det var det min tur att träffa läkaren, knäppa förebilder, välja storlek/form på inläggen, sedan så skulle de rita, en massa streck och linjer.
Tillbaka till rummet och ca 10 min senare som en kom en sköterska in med några lugnande tabletter och att hon snart skulle komma tillbaka och hämta mig, för att det sbart var min tur att opereras....Shit tänkte jag, är det redan min tur, har jag valt rätt nu då? Vill jag detta? Ska jag verkligen göra det här? Huvudet bara snurrade på mig, han kramas lite med Magnus sen knackade det på dörren igen, en narkossköterska kom för att hämta mig. Sa hej då till min älskling och vandrade iväg med sköterskan till ett rum där alla var klädda i mörkblått. Hoppade upp och la mig på en brits, så satte de fast mina armar medans hon och jag pratade en massa om mitt jobb som sminkös osv, fick då också prova på masken med gas i.......sedan minns jag inget mer..........................

Några timmar senare vaknare jag till lite lätt ute på uppvaket, där någon säger mitt namn, att jag ska få komma in till mitt rum, rullas med sängen utanför min dörr och går sedan några steg och kryper ner i min egna säng. Och där inne satt min älskade pojkvän och väntade på mig, men honom såg el hörde jag inte. Jag var i en bubbla, somnade om igen, och igen, och igen och igen, vaknade endast till de gånger då det kom in någon i rummet och försökte prata med mig el ge mitt några tabeletter el ge mig en spruta el något liknade. Annnars så bara sov jag, gott och länge. Men klockan 20.30 tyckte de inte att jag skulle sova längre så då kom sköterskan Håka in och visade mig lite gympa/stretch jag skulle hålla på med, för att få upp rörligheten, cirkulationen i kroppen. Trodde jag skulle dö, shit vad ont det gjorde, både i armar och bröst. Och nu kom hungern, så Magnus gick och hämtade ett glas saft, vet inte hur många glas saft jag drack, men åh så gott har det nog aldrig varit med saft som idag =) sedan så åt jag en skål med fruktyoughurt och kellogs special K. Och det var också så gott....=)
Var väl vaken i ca 1.5tim sen kom de in med den där goa sprutan igen, så slocknade jag igen, och sov gott.................
Tills klockan typ var 04.00 och jag behövde upp och kissa, ropade och väckte Magnus att jag ville ha hjälp, men det gick inte, så han ringde efter sköterskan som kom in och hjälpte mig upp, hela jag kände mig yr och snurrig, så jag fick sätta mig på sängkanten en stund innan jag kunde göra ett nytt försök att resa mig och gå tillsammans med Magnus de få stegen som behövdes för att komma till toaletten.

Morgonen där på, tor så väcktes jag åter igen kl 07.00, man får verkligen inte sova på detta ställe =( ingen sovmorgon här inte. Då var det dags att få bandage och kompresser borttagna och morgongympa =( ajaja...det gjorde så ont att röra sig, kunde knappt ta mig ur sängen. Tur att det finns sköterskor och världens underbaraste pokvän som kan hjälpa en. Idag fick jag frukost, hade tyvärr ingen vidare aptit så det blev lite youghurt och en halv smörgås och en hel del snack med de 3 andra tjejerna som satt runt bordet och som även de hade opererats under gårdagen och någon som skulle operaras idag tor.
Träffade doktorn en snabbis, han tittade på sitt verk och verkade nöjd med det han hade åstakommit =) Kändes ju skönt, sen kommer det ju att ta 2-6 mån tills det slutliga resultatet kommer att synas, så tyvärr kan jag inte säga om jag är nöjd el inte, men formen ser väldigt trevlig ut, hoppas på att svullnaden snart ska lägga sig så jag kan röra mig normalt igen, slippa sova på rygg jämt osv.
Tyvärr så väntade några timmars bilresa, ända hem till Stockholm ifrån Skövde, ca 4tim...De var jobbiga timmar, lovade Magnus att hålla mig vaken, och det var itne det lättaste kan jag säga, men stackaren var ju också trött och fick köra hela vägen. Men det gick, och hem kom vi, han fick köra rätt så sakta för i alla större kurvor och gupp så gjorde det så sjukt ont i tuttarna.
Skönt att vara hemma i sitt egna hem, men jag kommer att sakna sjukhussängen som var höj och sänkbar, de goa sprutorna mot smärtan osv.
Magnus sov på soffan i natt, det gick inte att ligga brevid mig i sängen, för så fort han rörde på sig så gjorde det så ont. Men varje gång jag skulle upp på toan el ta tabletter så var jag tvungen att ropa och väcka honom. Stackars Magnus baby, det kan inte ha varit lätt i natt, en gång när jag skulle på toan och han skulle hjälpa mig upp så gjorde det så ont så jag skrek rakt ut, hoppas ingen utav grannarna blev väckt, sen kom tårarna, fan att det ska göra så ont, ajajaj....Hoppas att det är värt all denna smärtan, tur att den är övergående i allafall......Tog några tabletter och somnade om, och då sov vi ända till klockan 10.00, så skönt så skönt. =)


Spa i Sunne med my baby.....Vi firar 1 år tillsammans!

Datum: 2008-11-16 Tid: 14:42:20
Lördag den 8/11 -08 var det min och Magnus 1 års dag =) Det skulle vi fira med lyx på hotell Spa + i Sunne/Värmland, en present han fått av mig när han fyllde 26 år i somras, men vi bestämde att hålla lite på den, ta den vid något speciellt tillfälle, som tex våran 1 års dag =)




Klev upp klockan 08.30, käkade en snabb frukost och gjorde oss i ordning och satte oss i bilen 09.30, bilresan dit var beräknade till 3tim och 20min. Tråkig väder som vanligt så här års, grått och trist, regnet bara öste ner...men då är det rätt mysigt att åka bil tycker jag. Trevligt sällskap, och bra musik och min underbara sångröst, då kan det inte bli bättre =)      
Vi lyssnade på våran favvolåt, "Alone" med E.M.D   Den är ju bara sååååå bra....I love that song!

Något Magnus inte visste om var att jag hade bokat en svit till oss, det skulle bli en liten överraskning när vi kom dit, hur nu jag har lyckats hålla en sån sak hemligt, jag brukar ju villa berätta sånt man ska hålla på =) tyvärr....Men den här gången lyckades jag.

Vi kom fram 12.20, så bilresan gick bättre än vi trodde, skönt, slapp dagen rinna iväg.

Vårat hotell      
 

Vårat rum var tyvärr inte klart än, de höll på att städas. Så vi passade på att gå och äta lite lunch, en grym lunchbuffé, åh så mycket gott det fanns, olika röror, lax, kalkon, rostbiff, sallad, och en massa mera gott.

Efter den utsökta lunchen var det dags att checka in på rummet, det var lite roligt att se Magnus min när vi kom in på rummet och han insåg att det var sviten ;) men det var inte oväntat när det gäller dig Linda sa han =) hihi....Det bästa till de bästa =) Man lever bara en gång och varför inte passa på att njuta och ha det bra =)

sovrummet som låg en trappa upp, det var nämligen en etagésvit =)
    

Klockan 14.00 var det dags för Magnus att få sin 50 min massage =) åh jag var så avis, fanns ju inga tider över till mig =( men jag ska inte klaga, har ju faktiskt världens bästa massör, Magnus =) Så han lovade att jag skulle få massage när vi kom tillbaka till Skövde igen, på hans bänk.

Spa anläggningen

    

Medans Magnus låg och gottade sig på massagebänken så passade jag på att läsa lite i relaxavdelningen, läser en sån bra bok nu "En shopoholic säger ja" av Sophie Kinsella.

 det är fortsättningen på en bokserie om shoppingmissbrukaren Rebecka Bloomwood, hon är så sjukt pinsam, men också väldigt rolig.  Första boken om Rebecka  sen så har det kommit en tredje också, som jag ser fram emot att läsa, Chic lit är ju bara sååå bra... 

Lite besviken är vi tyvärr på spat, det fanns ingen gemmensam bastu och det vill man ju ändå ha när man åker dit som par och vi var ju inte det ända paret där, alla pooler var svinkalla, höll på frysa ihjäl, brrrr....utomhuspoolen trodde man skulle vara varm eftersom det var så kallt ute, men inte den heller =( De två bubbelpooler som fanns var upptagna, av samma folk i timme efter timme, att de inte ruttnade och blev till russin undrar jag...noll respekt och hänsyn till nya folk som kom och ville bubbla, det var ingen som flyttade på sig, ett tjejgäng och några feta kärringar som bara satt där, så tyvärr fick vi aldrig chansen att prova den, sen alla stolarna, solsängarna, de var ju upptagna, men inte av männsikor, utan utav deras morgonrockar och handdukar, paxade under tiden de gjorde annat el om de använde dem som klädhängare ??? Men eftersom vi hade ett stort hörnbadkar uppe på rummet, så gick vi upp dit igen och myset...det var lika bäst det =)

Middag hade vi bokat till klockan 21.00, men när vi hade duschat och snyggat till oss så gick vi ner i loungen som var väldigt stilig och drack lite goda drinkar =) Mmmmm....

Magnus drack en Fläder Collin  och jag drack en your choise  en "trendigare" Cosmopolitan, vann årets drink -08 =) Mycket trevlig drink måste jag säga......

  Vi var så nöjda så =)

Loungen    

Äntligen middag....Magnus tog in ett öl och jag drack en päroncider medans vi väntade på maten

 

Till middag serverades vi en trerätters.....

Förrätt: svampsoppa med toast



Varmrätt: oxfilé m potatismuffin och lammrostbiff m vitlöksstekt potatis

 

Efterrätt: chokladfestival och äppelkaka m cocosglass

 

Åh så gott allting var =) Efter middagen var vi så trötta så vi gick upp på till våran svit och kröp ner i sängen och la oss och tittade på en film på datorn.

 

Utsikten och det som fanns utanför vårat rum

    

Hade ställt klockan på 08.30 =( inte så roligt när man är ledig och vill sova ut, men frukosten serverades bara mellan kl 07-10, dåligt, det är ändå sön, vilodag. Men vi klev upp, satte oss vid ett fönsterbord och åt lite frukost, helt ok, men ingen wowfrulle.....

Lite softa i loungen, i de sköna fåtöljerna innan det var dags att äta lunch, buffé. En massa äta heöa tiden, men det är ju trevligt så länge det är bra mat.

 

Sen väntade bilen och hemresan........

En toppenhelg är vad vi har haft =) Bestämde oss för att göra om detta varje år, inte kanske åka tillbaka till Sunne, men att åka på spa tillsammans en gång varje år =) Skämma bort varandra lite, lyxa till det, gotta sig och ha det bra det gillar vi ju båda.

Bye Bye Bye Sunne/Selma spa.........











En soft lördag....

Datum: 2008-11-06 Tid: 21:26:08

Idag hade jag & Magnus bestämt oss för att inte gå utanför dörren på hela dagen, bara ligga i sängen och kolla på film, har fastnat för serien "Hell´s kitchen" med den onda chef Ramesy.  

 Såg 4-5 avsnitt efter varandra....

och våran favvo är, som också vann!!!

Hade det bara lugnt o skönt i sängen, medans ute var det regn o rusk, men klockan 15.00 var det dags att göra sig i ordning, vi skulle nämligen gå på handboll, i Erikdals hallen, hammarby - Lindesberg

  Vi hejade på Lindesberg...Shit vilken jobbig supportrar Hammarby har, höll på att bli tokig på deras sång, skrik, fylla, mm....Förr hatade jag handboll, tyckte att det inte var någon riktigt sport, de sprang ju bara fram och tillbaka hela tiden, och mål blev det jämt. Men efter några matcher tillsammans med Magnus så har det börjat blivit riktigt skoj o intressant, brukar fråga honom (han är ju expert) om det är något jag inte fattar, när typ dommaren blåser, osv =) Synd att Magnus själv var tvungen att lägga av, hade varit roligt att sett honom spela, sitta på läktaren och vara stolt "handbolls fru", nya "Posh" haha....det skulle vara något det.

Efter matchen så tog vi en kvälls promenad, skulle leta oss något trevligt ställe att äta middag på, gick från Zinkens damm, ner för hela Hornsgatan, sedan vidare in till Gamla stan och där, nere i en källare, med valv och grejer hittade vi en jättemysig restaurang.  Till förrätt tog vi båda in varsin Hummersoppa, åh så grymt god den var, mmm

 
och till varmrätt åt jag kyckling och Magnus fläskfilé

  Hade en riktigt toppenlördag.........

Hemma igen    Kollade på filmen "Bangkok dangerous" med Nicholage Cage innan det var dags att sussa......


Halloween...Lördag den 1/11 -08

Datum: 2008-11-02 Tid: 19:10:08

Klockan 08.30 vaknade både jag & Helena...så typiskt när vi hade ställt klockan på 09.00...det är så jobbigt när man vaknar innan klockan ska ringa och man äntligen ska få sova ut för att man är ledig. Men det är precis som om hjärnan har ställt in sig på att sova 8tim, för att det har varit så under veckan....Men då kom vi ju upp i tid och det kan ju behövas när man har en vän som tar typ hundra år på sig för att duscha och göra sig i ordning, känner ingen som tar sån tid =) fniss...helt otroligt, ca 45 min i duschen, så ett tag började jag undra vad hon egentligen höll på med =) hihi...ville inte störa....=)

Kom in till stan vid 11-tiden, sjukt mycket folk överallt...i hate...varför skulle alla på stan samtidigt som oss? Tänk om man var rik och hade sjut mycket pengar då skulle jag hyra ett köpcentrum för en dag så att jag i lugn och ro kunde kolla runt i alla butikerna, slippa stå i kö till provrummet, inga köer till kassan osv...det vore ju toppenbra =) Det var ju synd att det nyss har varit löning, plus att det är Halloween och plus att det novemberlov för alla kids...äh fy så jobbig..och råge på det, gissa vad som hände, jo Linda hade råkat glömt sitt bankomatkort hemma =( i fel jacka, tur att man har en så snäll vän som kan betala åt än =) skönt att leva på någon annan ibland =)

Shopping, shopping, shopping....åh vad vi alla älskar shopping =) Gick till min favvo kostymshop och köpte på oss lite kläder till kvällens galej...Helena var för liten för alla kläder så hon fick bli utan, fast hon var väldigt söt i sin Formel 1 dress, som typ var 3 stl för stor =) haha...Men jag där emot fick tag i två grymma kostymer, en flygvärdinnedräckt, wow säger jag bara, i look so hot ;) och så kunde jag inte att låta bli att köpa en gangsterkostym också, kritstrecksrandig, kort, klänning med tillhörande slips ;) wowowiwowo.....=) Nu du Magnus baby....;)

Helena var riktigt på shopping humör hon bara spridde pengar runt omkring sig, hon körde på schoolgirl looken till kvällen =) så har vi aldrig sett henne förr kan jag ju lova, riktigt snygg och småporrig, med kort kjol, knästrumpor mm....Ikväll skulle vi göra succe hade vi tänkt oss =)

Efter ett antal tim springade på stan, började blodsockret att falla, dags att äta, båda var sugen på pizza hut, så det fick det bli
Efter lång väntan fick vi äntligen ett bord, och efter ännu en lång väntan så fick vi beställa och efter ännu en lång väntan kom käket, vi höll på dö av svält....vips sa det så var bådas pizzor uppätna =) det har aldrig hänt förr, att vi har ätit upp en hel single pizza...vi måste ha varit sjukt hungriga =)
 Helena hungrig och trött på att vänta..... Menyn vi fick...Jag åt en pizza Supreme och Helena tog en Forrest, och vi båda drack en stor Pepsi =) mmm...riktigt nice.... Så var den slut...det gick snabbt =)


Stannade på Hemköp och handlade på vägen hem, köpte lite snarr  lite och lite vet jag väl inte men, men...sen lite käk till kvällen och något att blanda drinkar med, eftersom vi båda glömde bort att det var röd dag och att Systemet har stängt då...så vi blev utan cider och öl till kvällen, tur att jag har en egen bar hemma, full med sprit/vin/skumpa/mm.

Till middag lagade vi fläskfilé med pommes fristes, beasås, champinjoner och vitlöksbröd...åh så gott det blev...
 och till det drack vi årets första julmust  åh så gott...snart är julen här.

Under kvällen velade vi länge hur vi skulle göra, skulle vi fixa till oss och dra in till stan för att dansa lite eller skulle vi stanna hemma, kolla film, mumsa och softa...Sen var ju inte min mage i toppform efter fredagens släng av magsjuka heller...Men vaddå, det är ju bara Halloween en gång per år, vi duschade, bytte om till våra nya outfits och stylade till oss, öppnade en flaska mousserande vin 




 och sedan blandade jag till någon drink   smakade väl så där måste jag erkänna, var ju inte igår man jobbade i baren ;)

Så här blev resultatet...Jag som flygvärdinna, och Helena som schoolgirl, så har ni aldrig sett henne förr =)

     

Stog på listan på Ambassadeur och Cafét, det är ju så när man har en massa kontakter.... Skulle möta upp några polare inne i stan kl 00.20, Anna, Petra & Cissi...men som vanligt kom de inte i tid, så efter en timme lackade vi ur och drog hem, hade stått ute och frysit och väntat på dem i över en tim, kännt oss dumma o utstuderade utav alla, eftersom vi var de ända som var utklädda på hela Stureplan...såååå Pinsamt!!!! Varför? Det är ju Halloween....Så vi gjorde det ända rätta, åka hem och sova =)

Hurtiga Helena blev lite träningssugen när vi kom hem och körde några övningar ;) Utfallssteg, och någon annan konstig som jag inte vet vad den heter...hihi....

 

Åh vad skönt att komma hem till min sköna underbara säng, med ett varmt och gosigt duntäcke att krypa ner under..
Min Carpe Diem är den bästa.....



Sov så gott...och nu i efterhand kan man ju tycka att vi skulle ha stannat hemma från början, men det går ju inte att vara efterklok tyvärr....Men en film, en massa snacks, tjejsnack o softa hemma hade varit såååå guld, men nu vet vi det till nästa gång. ;)


RSS 2.0