Julmarknad i Kungsträdgården

Datum: 2009-11-30 Tid: 12:52:00

Det blev sent igår kväll också, kom i säng runt kl 02.00 så det fick bli sovmorgon till 10.30 idag, skönt. Gjorde oss i ordning för att åka in till stan. Vi tänkte leta lite smått och gott till att julpimpa hemma och även kolla in julmarknaden i Kungsträdgården.

Varför är man lika dum varje år? Åker in till stan en lördag när det börjar närma sig jul...det är ju alltid lika varje år, sjukt mycket folk överallt.

Gick förbi Lindex och hämtade min väska som jag skickat efter, äntligen! Åh den är sååå snygg, jag är sååå nöjd! Bra köp Linda! ;)



Sedan blev det ett besök på bla Village, Lagerhouse, Stockhome, Cervera men vi kom tyvärr ut tomhänta. Varför finns ingenting utav det vi vill ha?
Gick sedan vidare till Kungsträdgården och kollade in årets julmarknad, där köpte vi 3 st minimuffins från "Muffinsfabriken", en med saffran, en med pepparkaka och en chokladsmak. Gott till kvällens tv-mys!

Mängder av muffins till salu!

 

Gick vidare upp mot sergels torg och kollade in allt gott som de sålde, allt från soppa, pannkaka, ostar mm. Vi var bara tvungna att provsmaka de söta små pannkakorna som de stog och sålde. Miniplättar med socker och choklad, mmm riktigt gott var det.

 

Mumsiga miniplättar ;)



Smaskigt tyckte Magnus ;)



Sen så stannade vi till vid "Fudge-ståndet" och kollade in alla olika smaker av fudge. Men vi blev utan i år, förra året köpte vi med oss en full påse till jul.

 

När vi kom hem igen efter flera timmar spring på stan var vi helt slut i både huvud och fötter, så då var det skönt att bara lägga sig på sängen och mysa tills det var dags att laga middag.
Middag fick det bli framför tv´n då vi tittade på Robinson.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback