Midsommardagen em

Datum: 2009-06-20 Tid: 20:04:53
Magnus var uppe kl 08.30, han ska vara på jobbet kl 10.00 suck, inget morgonmys. =(
Själv så klev jag upp kl 09.00 men när Magnus hade åkt så låg jag i sängen och måste erkänna att jag somnade om 1 tim =)
Så skönt så, blev dock väckt utav Marre som ringde med dåliga nyheter. Tanken var ju att jag skulle jobba några tim idag, sminka en brud och hennes tärna, men så blev det inte. Hon ringde och avbokade oss båda, hur kan man ringa idag, samma dag???
Det måste ju vara något fel på hennne, så nu kommer vi att debitera henne för det (vi har ju gjort konsultation båda två). Det som är mest surt är att jag gick miste om 2.500:- som skulle gå till semesterkassan =(
Funderar allvarligt på att sluta sminka brudar, de är ju så jobbiga och struliga. Bruden jag "skulle" sminka nästa helg har också avbokat, som tur är har jag inte hunnit lagt ner tid och energi på henne.
Giftar man sig en gång s kan man väl unna sig en snygg och proffsig styling när det gäller hår och smink, förhoppningsvis så gifter man sig bara en gång och då kan det väl få kosta, tänk så mycket pengar de lägger på allt annat. Kan väl vara roligt att vara riktigt snygg för en gångs skull också? eller?

Så då blev man ledig idag i stället och 2.500:- fattigare (hade kunnat tjänat det idag).
f*n, f*n, f*n

  
 

För att slippa lägga energi på det så gjorde jag mig i ordning och åkte in till Söder/långholmen och mötte upp mamma och pappa så tog vi en långpromenad. Det är ju så mysigt där, mycket fint att titta på, en trevlig badstrand, långholmens kolloniträdgårdar, Bellmans Café som tyvärr var stängt idag.
Stannade till på Långholmens Café som ligger i det fd fängelset, brevid hotellet och tog en fika. Jag åt en ost/skin-smörgås och mamma åt en skagensmörgås (mmm så god), och pappa tog en glass.

  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback