Tråkig söndag

Datum: 2009-06-17 Tid: 21:03:17
Så var det regn idag igen när man vaknade, suck! Jag vill ha sol, värme, solbränna NU!
Sov rätt länge idag, åh så skönt med tanke på att vi var uppe sent igår kväll.

Det blev en sväng till Karlssons och Dollar med Magnus och Mamma. Vi köpte en massa bra och roliga kokböcker från Karlssons, de kostade mellan 39-59:-/st, sjukt billigt! Vi funderar på att sätta upp en tavellist i köket och ställa upp kokböcker på den, med snygga framsidor. Vi köpte också helt vanliga vita gardinlängder till köket, är trött på de gröna som hänger där nu. Dags för lite hemmastyling när vi kommer hem =) Nytt är alltid lika roligt....... Det blev 2 st filmer också "American gangster" och "Da Vinci Koden", filmer som är riktigt bra och som alla bör ha i sin filmsamling.

 

När vi kom hem igen så var det en snubbe och köpt pappas motorcykel =( hej då till den. Inte för att jag åkte så mycket på den, men ändå....känns alltid tråkigt att saker försvinner från ens liv. Snyft....Kanske köper han en ny någon gång.

Kvällen var så där....jag var sjukt uttråkad, satt mest i soffan med bärbara datorn och surfade runt, medans de andra tittade på tv och en film innan det var sängdags.
Fick höra: Att jag måste lära mig att ha tråkigt ibland, att det inte alltid kan hända saker i ens liv. Slappna av och njut!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback