Nagellyx

Datum: 2009-06-03 Tid: 14:00:14

Klockan 07.30 ringde klockan i morse....åh så typiskt att man måste gå upp så tidigt när man är ledig. Men jag får väl skylla mig själv. Jag hade nämligen tid hos min "nagelteknolog" för att få mina naglar snygga igen inför sommaren, och tiden hade jag ju valt själv, men ändå.......Jag vill sova!

Naglarna blev snygga som alltid, så där kritvita och snygg fransk manikys som jag älskar. Utan dem vad vore mina händer då? Ingenting....naglarna gör otroligt mycket för händerna, de ser så mycket snyggare ut än korta, sönderbitna naglar med trasiga nagelband....usch och fy!



Funderar på om jag ska gå och fixa fötterna också, fila och slipa lite så känns det roligare att sätta ner dem i ett par sommarskor/sandaler, samt fixa naglarna. Har sett folk som har gele/fransk manikyr på tånaglarna. Det ser rätt somrigt och snyggt ut....Hmmm tåls att tänka på.



Pratade en del med Noomi som äger Salongen om framtida planer. Har ju gått där i så många år nu, känner de som jobbar där väldigt bra. Och nu har vi ev en sak på gång tillsammans =) Spännande!
I så fall i början på juli sätter jag igång ;)
Skriver mer om detta när allt är spikat och klart.......


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback