Besök av Lenny och Nellie

Datum: 2011-10-06 Tid: 14:59:48
Förra torsdagen var jag ledig och det var även min vän Helena så vi åkte ner till stan tillsammans. Började med att gå in i alla klädbutiker som finns i stan för att hitta något till mig som jag kunde ha på mig på lördag. Men som vanligt i denna stad så hittar jag ingenting. Tur att det finns internet och att jag är i Sthlm då och då och kan fylla på min garderob.
Gick och käkade lunch på Krokanen, satt där bra länge och bara snackade en massa skit. Sen tog vi en tur in på Åhléns. Köpte på mig lite nytt från Lancome, tänkte jag ska köra deras produkter ett tag nu. Ansiktskräm och serum har jag, så jag behövde bara komplettera med rengöring och ansiktsvatten.



Klockan 14.00 fick jag besök av pappa och vår gemensamma vän Lenny från Sthlm. Han hade med sig sin söta dotter Nellie. De hade köpt med sig fika så det blev lite bus med Nellie och visa Lenny runt här hemma (han har inte varit hos oss sen vi köpte huset). När de hade åkt så väntade jag på att Magnus skulle komma hem så att vi sedan kunde åka hem till mor och far som skulle bjuda på middag. Lenny och Nellie skulle stanna kvar över natten så då fick vi träffa dem ett par timmar till.







Tänk om alla barn var som Nellie då kanske t.o.m. jag kan bli sugen att skaffa en bebis. Hon är så otroligt lättsam, enkel, inget skrik el bråk, gör som man säger, inte alls blyg, härligt busig, snäll och ett riktigt charmtroll ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback