En shoppingdag i Gävle

Datum: 2011-10-23 Tid: 19:07:34
Äntligen tisdag....en dag då både jag och Magnus är lediga samtidigt (mitt i veckan) för en gång skull. Tog en sväng ner till Gävle för att shoppa lite. Tanken var att vi skulle komma hem med en ny matta och vardagsrumsbord till vårt andra vardagsrum, men så blev det inte. Men vi kom inte hem tomhänta iallafall ;)
Sprang runt på stan och letade en Kartellampa men hittade tyvärr ingen, får nog beställa en på nätet el köpa den när jag åker till Sthlm.

Lunchade på ett ställe som serverade husmanskost så då passade vi på att äta raggmunk med fläsk, mycket gott. Tyvärr så höll inte våra stackars magar med om det ;) Tog också en fika på Wayne´s Coffe, där jag provade en "Devil cake" som var så äcklig men den varma chokladen med marshmallows var riktigt mumsmums.

 

Gjorde några riktigta fynd på Kick´s, de hade 20% på alla sina parfymer och alla vi som jobbar på Åhlens har personalrabatt på Kick´s eftersom vi ingår i samma kedja, så då fick jag ytterligare 20% =)

Så Magnus och jag unnade oss en varsin ny parfym, jag köpte nya Escada och Magnus fick nya Replay.
Blev dock väldigt besviken på personalen som jobbade där inne, de visste nog inte vad serviceminded är för något, vilket är konstigt då de jobbar med provision och som säljare.





Köpte även peeling och duschcreme från Biotherm. Mitt favoritmärke när det gäller kroppevård är Biotherm, deras kroppsprodukter är helt fantastiska.



Köpte även hem två stycken stora ljus från Yankee Candle. I dofterna "Clean Cotton" till sovrummet och "Sparkling Cinnamon" till köket.



Sparkling cinnamon luktar helt fantastiskt, en doft av kanel som får en att längta till julen, en doft att myspys i hemmet. Clean cotton passade perfekt i sovrummet där man vill ha en mjuk och fräsch doft.

Hittade även nya sängkläder i lila satäng från Hemtex. Har dessa i vitt och svart sedan tidigare och det är så skönt att sova med.
Tror att det får bli svart och lila i sovrummet i vinter så då blir det snyggt med dessa sängkläder.



Köpte även 3 st filmer, "The blind side", "Slumdog millionaire" och "Allt för min syster". Tre riktigt grymma filmer som alla bör se.


Det var detta som fick följa med hem, de större prylarna får vi ta någon anna gång. Vill att vår nya soffa ska komma hem nu så vi kan möblera och fixa i ordning vårt andra vardagsrum någon gång. Se vad som behövs och vad som får plats mm.

På vägen hem stannade vi till och köpte med oss 26 kvm med vitt kakel som ska pryda våra väggar i badrummet så småningom =) Nu ska vi bara hitta något snyggt klinker att ha på golvet, för det hittade vi inget.

Har haft en riktigt supermysig dag tillsammans med världens bästa pojkvän. Ville aldrig att dagen skulle ta slut.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback