Middag hos grannarna

Datum: 2011-11-27 Tid: 10:47:43
Lördagen den 12 nov

Idag är vi lediga båda två efter en lång arbetsvecka.
Åkte ner på stan och uträttade några ärenden på förmiddagen för att sedan städa och fixa i ordning här hemma på eftermiddagen.

Fick besök av Erik, Lotta och deras son Willie. Det är första gången de är och hälsar på hos oss sen vi flyttade hit. De blev mycket imponerad och tyckte att vi hade fått det supersnyggt här hemma. Alltid lika roligt att höra ;)

Klockan 18.00 gick vi över till våra kära grannar som hade bjudit oss på middag idag.
De bjöd på fördrink först som sedan följdes av en tre rätters middag, toast med någon romröra till förrätt, stek med potatisgratäng, greksallad och bröd till varmrätt och till efterrätt blev det en supergod cheesecake, mums! Allting smakade riktigt gott och en hel del cider blev det ;) Det var bara lilla Linus hemma (deras barn), för Emelie var hos sin farfar. Och han tröttnade rätt snabbt på oss vuxna och ville gå och sova. Händer sånt? Att barn ber om att få gå och lägga sig tidigt en lördag kväll?
Vi hade mycket att prata om och tiden sprang iväg och kl 00.30 tittade jag på klockan och tyckte att det var dags att gå hem. Då fick vi höra att Caroline (mamman i huset) skulle upp och jobba redan kl 07.30 dagen där på, stackars henne.

Tack så mycket grannar för en underbar middag och en supertrevlig kväll.
Nästa gång är det vår tur att bjuda ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback