Uteplats/terss-bygge

Datum: 2011-05-16 Tid: 09:57:57
Ingen sovmorgon idag, även fast vi inte kom i säng för än kl 01.00. Idag så ska vi försöka bli klara med våran uteplats/terass. Strax efter kl tio så befann vi oss hemma hos mor och far. Då åkte Magnus och pappa och började snickra och vid 16-tiden kom farbror Niklas och hjälpte till.

Mamma och jag vi åkte till Granngården och till Mobackes och tittade på träd och blommor som vi ska köpa till våran trädgård så fort det blir fint väder igen. Ingen vill väl vara ute och gräva och plantera nu när det är så ruggigt och kallt. Vi passade även på att äta brunch på Lilla K trädgårdscafé som var riktigt bra idag, deras laxsallad var mums!

Farbror Niklas hade med sig hela familjen så vi satt in och fikade och pratade medans grabbarna byggde. Vid 19-tiden så åkte de hem och då hade jag lagat middag till mig och älsklingen. Det blev pasta med en krämig fläskfilésås.

Kvällen tillbringade vi i soffan tittande på hockey, men efter 2 perioder så blev vi så trötta och gick och la oss. Vi har båda varit jättetrötta idag, tror kanske att det kan bero på det tråkiga vädret. Vart tog solen och värmen vägen?

Imorgon börjar jag jobba kl 13.00, snacka om sovmorgon....hur skönt som helst!

Bilder på terassen kommer.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback