Spännande sminkjobb på gång

Datum: 2011-05-03 Tid: 21:16:33
Sov över i morse, snacka om att jag måste ha varit trött och sovit tungt. Hoppade upp ur sängen och skyndade mig in i duschen för att sedan göra mig i ordning för att infinna mig kl 10.00 hos Jennie som fixar mina naglar. Idag var det det dags för påfyllning, i stället för vitt glitter som jag hade när jag kom så fick det bli lila glitter. Det blev verkligen supersnyggt =) Jennie är verkligen grym att göra naglar....Har provat flera, men jag har aldrig haft så starka naglar som nu, de tål allt, har under 5 veckor inte tappat en ända och det brukar ju inte hända, inte ens när jag har gjort dem på mig själv.

När jag var klar så gick jag in på Lindex och köpte lite nya underkläder. Såg att de även fått in en massa snygga bh´ar för storbystade tjejer som mig, så de ska jag kolla in nästa gång jag är där och har mer ork att prova. Mötte upp Helena vid 12.30, då gick vi på "Roy´s" och lunchade.
Kände mig som världens mest upptagnaste kvinna, mobilen pep och ringde i ett. Jag har nämligen blivit erbjuden att sminka ett kändispar till deras bröllop och de ville ha en referens som jag har sminkat el jobbat med tidigare. Så de fick nr till Elin Lanto som lovade att lägga ett gott ord för mig =)
Jag vet själv inte vad det är för kändispar, det var tydligen mycket hemligt. Men imorgon ska jag åka och träffa dem, göra en make up konsultation med bruden så dår får jag veta. Men jag kanske inte får berätta det för er........Spännande!

Helena följde med hem en sväng, så vi satt mest och surrade. Sen var det dags för mig att börja laga mat tills älsklingen kommer hem. Det fick bli en enkel spaghetti bolognese.

Sen var det på med löparskorna för första gången i år. Jag och Magnus hade nämligen tagit i hand på att vi skulle ge oss ut på en promenad idag. Vi har ett sånt fint spår här i närheten av där vi bor på 3 km som vi gick. Så allt som allt så var vi nog ute och gick i ca 1 tim. Det kändes riktigrt bra, med tanke på att det var ca 6 mån sedan sist vi rörde på oss. Men jag vet vad som väntar imorgon, Onda benhinnor, öm rumpa och skavsår på mina stackars fötter =) Men det får jag ta så här första gången.

Hamnade sedan i sängen och tittade vidare på "Harry Potter".

Kommentarer
Postat av: Cissi

Åh såå spännande!! Kul för dig! Låter som ni trivs i huset, härligt. Kram

2011-05-04 | 20:33:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback