Shopping och lunchdejt med våra vänner

Datum: 2011-05-03 Tid: 20:36:12
När man är van att kliva upp kl 06.20 nästan varje dag så är kroppen/hjärnan inställd på det även när man är ledig (tyvärr). Har sovit skit i natt, vaknat flera gånger, plus att sängen är för hård för mig så vid 06.15 vaknade jag första gången, sedan lyckades vi somna om till 08.00 i allafall =)

Gjorde oss i ordning och åkte på en tur till våra favoritaffärer EM, Mio, Lagerhaus mfl. Köpte bla en ny hushållspappershållare, en kaffemjölk kanna, en hög cylinerformad glasvas samt en liten mindre variant, några nya vardagsglas, mm. Sen fick det ju även bli lite smått och gått till våra kära vänners barn ;) Svårt att motstå alla söta kläder som finns för de små ;) Jag skulle kunna köpa allt, tur att jag själv inte har barn för då skulle alla mina pengar gå till det ;)

Passade på att njuta av en glass i vårsolen på torget, satt där och pratade och tittade på alla människor, härligt!

Vid 13.00 åkte vi hem till våra vänner Patrik och Line och deras lille prins Lowe. Där käkade vi lite kinamat och sedan bjöds det på både glass och bullar =) Mums! Fick lite tips på bla träd och buskar av Line som jag och Magnus ev ska köpa till vår trädgård. Jag har inte så stor koll på sånt där, men Line och Patrik har massor av fina träd/buskar hemma som jag skulle kunna tänka mig.

När vi kom hem så softade vi lite tillsammans med Magnus föräldrar innan det var dags att grilla. Vid nio började jag gäspa och kände att det var dags att gå och lägga sig, jag börjar bli gammal (trött på kvällarna och morgon pigg). Men det blir väl så när man jobbar och sliter som mig, inget jag har varit van vid förr ;) Men det var väl på tiden kan jag tänka migh att många tycker ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback