Påskafton

Datum: 2011-05-01 Tid: 14:25:56

Idag var det riktigt roligt på jobbet, massor av människor som var shoppingsugna. Det gillar jag =) Hjälpa en massa människor, ge tips och råd. Dagarna går ju så himla fort när det är fullt ös och det är ju inte helt fel.

När jag slutade så gick jag hem till mamma och pappa där Magnus redan var. För kl 17.00 så bjuds det nämligen på påskmiddag hemma hos mor och far. Vi blir inte så många, det blir vi plus pappas bror Patrik och hans nya tjej.

Till förrätt blev det påskbuffé, med allt som hör hemma på ett sånt. Och sedan var det dags för grillning....älskar våren och sommaren då man kan grilla, grillat kött/kyckling mm smakar så mycket bättre än tex stekt. Till efterrätt blev det pappas äppelkaka med vaniljsås. Vi hade jättetrevligt och mysigt, men vid åttatiden så tackade vi för oss och åkte hem och slappade i soffan.

Jag får sånt lyckorus nu på våren när det är sånt fint väder och vi kan sitta ute i våran trädgård. Fösta gången på länge som jag vekligen hinner känna efter och njuta av hur vårat liv ser ut idag. Med tanke på att det har hänt en hel del förändringar i mitt liv den sista tiden. Och att det mest har varit jobb, renovering, planering, mm.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Gillar verkligen din blogg! Men mer bilder skulle höra den ännu bättre ;)

2011-05-01 | 14:46:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback