Möhippa och JC-fest

Datum: 2011-05-09 Tid: 21:32:04

Åkte ner till stan innan jag började jobba vid 11-tiden så jag hann in på Bolaget för att köpa några cider till kvällen. Jobbade till kl 16.00 och sedan gick jag hem till mor och far som jag trodde skulle köra mig till badhuset med all packning (smink och hårprylar för att fixa bruden). Men de var inte hemma, de hade åkt till Gävle och shoppat. Så jag ringde till grannen Christina och frågade om hon kunde köra mig och det gjorde hon.

Möhippegänget hade hållt igång sen kl 10.00 i morse, så många av dem var rejällt på lyset redan ;)
När jag hade sminkat och fixat håret på Anna-lena (min farbrors tjej) så åkte vi ner till stan, till restaurang Palladium. Som var arrenderat av JC ikväll, de bjöd på fördrink, middag, modevisning, liveband och fest.
Mycket trevligt ställe med god mat och bra underhållning. Anna-lena var den som fick inviga catwalken....och hon var grym, jag blev så imponerad.....så j*vla bra var hon! Strax innan kl tolv började jag känna att det var dags för mig att åka hem (jag ska ju ändå upp och jobba imorgon). Så min älskade pojkvän kom och plockade upp mig så åkte vi hem.

Bilder kommer......


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback