Lördagsmys med Thomas, Elina och deras tvillingar Casper och Selma

Datum: 2011-03-21 Tid: 20:40:55
Mötte upp Thomas, Elina och twinsen Casper och Selma på stan vid 12-tiden. Tog oss en liten shoppingtur innan det var dags för lunch uppe på "Gräddhyllan".  Idag hade de kyckling/fläskfilé med potatisgratäng/klyftpotatis och kantarellsås på menyn =) Mmmm vad gott! När vi hade käkat och gjort stan så mötte jag och Magnus upp svärmor Rigmor för en fika. Då fick det bli kladdkaka med grädde och en läsk, det är ju ändå lördag ;) hihi!



Åkte hem till Magnus föräldrar en sväng och då fick vi hjälp av svärfar Leif att byta bla oljefilter, olja och lite annat på våran bil som vi hoppas på att kunna byta bort snart.

Vid 18-tiden så åkte vi hem till våra underbara vänner Thomas & Elina och deras söta Casper och Selma. Där var de i full gång med att laga mat. Så under tiden så försökte vi roa barnen. Lille Casper hamnade hos mig och det gick riktigt bra, han tyckte nog inte att det var så farligt att hamna hos tant Linda med det långa håret som är rätt soft att dra lite i ;)

Thomas och Elina bjöd på jättegod mat, det var kycklingfilé med baconlindad sparris, inbakad potatismos, mumsig sås och vitlöksbröd som jag bara blev kär i....åh så gott det var. Till efterrätt fick vi jordgubbar med glass, rån och chokladsås och chokladbitar.....Mmmm mums!



Självklart så tittade vi på finalen av Melodifestivalen, trodde att det var Danny eller Erik Saade som skulle vinna. Och det visade sig att det var Erik som tog hem segern, så nu får vi hålla tummarna för honom på "Eurovision". I soffan, framför tv´n fick vi njuta av Thomas underbara godisbuffé och den är grym....I like!
Som alltid när man har trevligt så gick tiden alldeles för fort och det var dags för oss att åka hem och sova, för imorgon är det ju tyvärr dags för oss att åka hem igen.

Tack underbara vänner för en toppenkväll!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback