Fredagsmys hemma hos Line/Patrik och lille Lowe

Datum: 2011-03-21 Tid: 20:25:20
Fredagen i Skövde började med en tur ner på stan för att titta runt i lite butiker. Tog sedan en fika på "Rådhus cafét", älskar deras (varm choklad) som de toppar med marshmallows, mums! Hade en riktogt mysig och trevlig dag på stan, och vi fick även med oss en hel del shoppingpåsar den här gången med ;) svårt att låta bli ;)

Klockan 18.00 så var vi bjuden på middag hem till Patrik och Line och deras lilla nyfödda underverk Lowe. Vilken underbar och söt liten pojk, en riktigt gulleplutt var lille Lowe. Vi hade köpt med oss lite presenter, de fick bla en "pekbok för lite finare barn" och en filt från "Lundmyr of Sweden".

Line och Patrik hade ordnat en trerätters middag som de bjöd på. De blev en toast med vitlökspaté till förrätt, till varmrätt blev det mumsiga ugnsgratinerade wraps fyllda med bla kyckling och en massa annat gott. Avslutningsvis så fick cheesecake som efterrätt. Allting smakade riktigt bra och vi hade riktigt trevligt och tiden bara sprang iväg. Så efter mycket snack, god mat och trevligt sällskap så tackade vi för oss vid tolvtiden. Då var det dags att åka hem och sova.

Tack Patrik, Line och Lowe för en riktigt mysig och trevlig fredag!


(Bilder kommer)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback