Familjemys hela lördagen

Datum: 2011-03-22 Tid: 09:34:13
Vi har blivit så dålig på det där med sovmorgon. Förr kunde vi sova till tio, elva om det var så. Men nu vaknar vi alltid mellan 08-09 fast vi är lediga. Idag var det väl i för sig rätt bra, då vi först skulle ner på stan och shoppa lite innan vi tänkte åka till Järvsö och fika.

Åkte ner till stan vid 11.00, plockade upp mamma och så åkte vi till Mobackes (blomaffären i stan). Där köpte vi lite blommor och lite smått och gott att pyssla och pimpa med ;) Hann även med några andra stopp och några fler shoppingpåsar innan vi åkte hem till oss och väntade på att pappa var klar. Pappa har nämligen hjälpt mig och älsklingen och sålt våran husbil =) Äntligen, det var ju på tiden att vi blev av med den. Tack pappsen! Bra jobbat!

När pappa kom så åkte vi till Järvsö till Lill Babs Café, där käkade jag och Magnus en varsin räkmacka =) helt underbara, så goda....massor av räkor, mums! På vägen hem stannade vi på ett Outlet efter vägen, men tyvärr så var det rätt sunkigt och vi hittade ingenting.

Tanken var ju att jag och Magnus skulle bjuda på en trerätters middag senare på kvällen. Men alla var så mätta efter fikat i Järvsö. Så vi hoppade förrätten och käkade bara varmrätten och efterrätten men det blev många timmar senare.
Det var premiär av "Körslaget" idag och från just Järvsö så var Andreas Johnsson med och tävlade. Tyckte att det var svårt att utse någon favorit då jag tyckte att de flesta gjorde bra ifrån sig. Men visst var det roligt att JärvsöAndreas fick flest röster.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback