En dag med min vän Helena

Datum: 2011-03-24 Tid: 18:33:33
Vaknade vid 08.00 i morse och var jätte hungrig, så det var bara att kliva upp och göra i ordning frulle.
Ringde min vän Helena och frågade om vi skulle ses, hitta på något skoj på vår lediga dag.
Både Helena och jag är lite krassliga, men med lite ipren i kroppen så orkar man en stund i allafall =)

Tanken var att vi tänkte åka till Järvsö och fika, men de hade tyvärr stängt läste jag på nätet. Så i stället fick det bli Lilla K trädgårdscafé och det är ju också trevligt. Satt där länge och bara myste, snackade en massa skit och åt en varsin smörgås. När vi var klara där så åkte vi vidare till Krokanen där vi tog nästa fika, en kanelbulle och varm choklad fick det bli för mig =)

Helena hängde med hem en sväng, så jag bjöd henne på te och en kokoskaka som jag bakade igår. Så gjorde hon mig sällskap medans jag lagade mat tills älsklingen kom hem. Vid 17.00 var det dags för henna att åka och skaka rumpa till zumba och då var det middagsdags för oss.

Vid 20.00 så ska jag och älsklingen åka hem till mamma och pappa. Pappa har varit i Tyskland och handlat lite och på vägen hem så stannade han och köpte en tv till oss. En 27 tums led tv som vi ska ha i sovrummet =) så vi kan ligga där och mysa, kolla film mm. Så den ska vi hämta ikväll =) Får se om han kanske har något mer skoj med till oss ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback