Niklas och Anna-lena´s Bröllop

Datum: 2011-06-23 Tid: 21:19:17
Klev upp klockan 08.00 för att börja med mitt egna hår, så att jag är klar till kl 09.30 då bruden och gänget kommer. Tur att man har löshår säger jag och att jag hann locka det igår kväll, sparar en hel del tid på det. När jag var klar så dök min vän Helena upp som skulle hjälpa mig med tärnorna (mina tre kusiner), locka deras hår.

Strax innan kl 10.00 dök de upp, lite sena och stressade, men ändå rätt så lugna med tanke på att de ska gifta sig idag.
Satte igång med Anna-lenas hår direkt och det blev superbra. Både hon och jag blev jättenöjda. Diadem, en massa löshår, lockar och rosa rosor...kan det bli så mycket bättre ;)



Den vackra brudbuketten



Kusin Julia



Kusin Bella



Bella, Julia och Elin



Då var bruden klar....och så här blev håret





Eftersom locktången som A-L hade tagit med sig inte var så bra så var det inte så lätt för Helena att locka tjejernas hår. Då hon inte har lärt sig än hur man lockar med plattång så fick jag rycka in och se till att tjejerna blev bra i håret. Men då blev det stressigt....tiden rann iväg och sen var det dags att börja med Anna-lenas make up. Det blev en fräsch, somrig sminkning i guld och brunt.

Vid 12.30 så åkte de till kyrkan för att fotograferas, så då kom min mamma så då fixade jag håret och make up på henne. Sist men inte minst så var det min tur för lite piff, fixade en snabb make up, klädde på mig, packade väskan mm innan det var dags att åka.

Kl 14.00 så ringde det i kyrkoklockorna.....Vigseln var jättefin och vacker. Bella, Julia och Malou sjöng jättefint, så kusin Linda (jag) kunde inte hålla tillbaka tårarna. Så himla fina var de allihopa, Niklas, Anna-lena, Bella, Julia och Elin.











Efterfesten/middag hölls på Dönjegården, så dit åkte vi när allting var klart i kyrkan. Där bjöds det på lite små plock och bål. Som följdes av champagne för att skåla in brudparet när de anlände.

Kyssen





Skål för brudparet





Till middag fick vi något gott kött med en underbar potatisgratäng, sallad, bröd mm. Och till efterrätt blev det bröllopstårta som jag hade bakat och fixat =) Mums!

Våra kära vänner Lotta och Erik



Jag och min snygga älskling



Tårtan med rosorna och silverkulorna är det jag som har gjort, snygg va? ;)




Sedan så satte festen igång...och det var party hela natten lång!

Kärlek!



Bröllopsvals



De som röjde mest under kvällen var nog min kära mor och far. De var på dansgolvet hela kvällen och rockade loss.




Godnatt från mig ;)


Kommentarer
Postat av: helena

fin tårtan blev =) och fint brudpar såklart =)



ser ut som om ni hade det väldigt trevligt!

2011-06-25 | 23:13:49
URL: http://nenahelenas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback