Underbara dag

Datum: 2011-06-11 Tid: 22:59:39
Idag är min första lediga lördag på fem veckor. Så den här dagen har varit riktigt efterlängtad kan jag lova. Äntligen så får jag och Magnus lite ledig tid tillsammans.
Vi hade bestämt oss för att ta sovmorgon idag, vilket vi också gjorde. Vi sov ända till klockan 10.00 (det var det länge sen vi gjorde). Redan då så var det 25 plus ute och inte ett moln på himlen =) Lovely! Käkade frulle ute på vår terass innan vi åkte iväg till mormors sommarstuga för att sola och bada.

Årets första dopp!
(2011-06-11)
Låg ute på deras badbrygga och stekte hela dagen och då och då så fick det bli ett dopp i plurret. Det var riktigt skönt och avsvalkande, ca 20 grader var det, helt ok. Mamma kom också dit och gjorde oss sällskap i värmen. Strax efter kl 15.00 åkte vi hem för att göra oss i ordning inför kvällen.

Kvällen tillbringade vi på restaurang "Albertina" som ligger i Söderhamns skärgård. Satt ute och njöt av en tvårätters middag och lite gott rosé. Till förrätt så åt vi varsin räkbakelse och till varmrätt blev det lite gott och blandat för Magnus medans jag åt min favvo pepparlax.

Min älskling, älskar dig såååååå!








Het!



Vår förrätt: Räkbakelse




Magnus varmrätt: Albertina special



Min varmrätt: Pepparlax










Jag och Älsklingen



När vi kom hem så fick det bli lite mango och fläder sorbet ute på terassen innan det var dags att krypa ihop och mysa vidare i soffan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback