Prov make up inför morgondagens bröllop

Datum: 2011-06-07 Tid: 21:36:31
Vilket väder det är idag, redan tidigt i morse var det riktigt hett ute. Och jag som ska åka och jobba, tur att det inte kommer att ta hela dagen. Infann mig på Järvsöbaden i Järvsö kl 10.30. Mötte upp Lisa som jag skulle göra en prov make up på. Det hade redan anlänt en hel del gäster så jag fick hälsa på bla Christer Björkman och hans sambo Martin, samt Lill-babs mfl =) De skulle ha någon typ av golfturnering när jag hade sminkat klart, bröllopsparet samt deras ca 90 gäster.

Lisa blev jättenöjd och vi kom överens om en lättare, fräsch make up i brunt och guld som skulle framhäva henns blå ögon.

Hon bad mig även åka ner till stan och inhandla lite smink till henne som hon kunde ha och bättra på sig med under bröllopskvällen. Så jag åkte ner till mina kollegor på Åhlens och köpte på mig både Kanebopuder, Kanebo mascara, läppglans från Esteé Lauder och ett skimmerpuder från I.d Bare minerals. Hoppas att hon blir nöjd med detta =)

Mamma kom och mötte upp mig på stan så gick vi och käkade lunch tillsammans, jag höll på dö av hunger. Så det fick bli en kycklingburgare med mangoraja på Krokanen.

När jag kom hem så hjälpte jag svärmor Rigmor i trädgården. Vi rensade ogräs (detta har jag aldrig gjort förr), grävde upp buskar, lökar och blommor som vi inte vill ha längre. Får vi se om jag har några gröna fingrar?! ;) Tur att det finns trädgårdshandskar så jag slipper förstöra mina händer och naglar.

Fick besök av mor och far senare på kvällen. Alla var så trötta så vi åkte och köpte hämtmat som vi mumsade i oss ute på terassen. Mamma såg sedan till att plantera de fina blommorna som hon hade köpt åt mig i de fina krukorna. Det blev riktigt snyggt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback