SolBRÄND

Datum: 2011-07-02 Tid: 19:55:58
Vaknade vid 08.00 i morse och ute så var det molnigt, typiskt när man är ledig. Satte mig och käkade frulle och då började helt plötsligt alla moln forsvinna och vips så var det 30 plusgrader och strålande sol ute.....me like! På med bikini och ut i solstolen för att pressa =) Härligt, äntligen kanske man kan få lite färg.

Strax innan kl 12.00 så kom min vän Helena förbi och gjorde mig sällskap. Låg där ute en bra stund, tills det var dags att göra lite lunch. Kändes som att min hud fått nog av solen vid det laget och det visade sig även senare under dagen då mitt ansikte blev illrött. Tur att det finns fuktmask, fuktkräm och after sun =) Min räddning en dag som denna.

Senare på eftermiddagen så satte vi igång med att avfärga Helenas hår, men insåg snabbt att det inte skulle räcka. Så vi fick åka ner på stan och inhandla mer. Efter 2 avfärgningar och 2 toningar så börjar det ändå att likna något. Nu är hon guldblond/brun....ju mer och mer man tittade på henne så blev färgen bättre och bättre. Mycket fin färg till hennes hudton, mm. Men vi får väl se vad hon tycker efter att ha känt efter lite.

Senare på kvällen så åkte Kris och Magnus och köpte lite hämtmat som vi käkade ute på våran terass. Hur härligt som helst att kunna sitta ute igen och käka i värmen. Hade riktigt trevligt och en mysig kväll tillsammans.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback