Torsdag

Datum: 2011-01-20 Tid: 20:36:27
Vad jobbigt det är att kliva upp klockan 07.00 när det är mörk ute och Magnus fortfarande ligger och sover. Magnus ska nämligen bara ha planeringsmöte på sitt jobb idag mellan kl 12-16 (snacka om soft dag). Själv så började jag klockan 09.00 i morse, plocka upp lite varor innan vi öppnar vid 10.00.
Idag var det jag och Lotta som jobba, trivs verkligen jättebra med henne, dagarna går så mycket fortare när man har bra och trevliga kollegor att jobba med. Och jag tycker verkligen om alla mina kollegor, jag är så glad att jag har fått jobb där.

Åkte med pappa och farbror Patrik hem, de skulle till Patrik och titta på handboll vilket jag också ska göra, fast hemma tillsammans med min älskling som har lagat mat till sin älskling =)

Idag fick vi en inbjudam till dop i Skövde. Våra underbara och saknade vänner Thomas och Elina ska döpa sin tvillingar Casper och Selma i feb. Jag hoppas verkligen att vi kommer att ha möjligheten att kunna åka ner och äntligen få se dessa underverk och umgås med våra kära vänner. Saknar dem så!

Nu blir det handboll och mys i soffan...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback