Laga mat på en söndag

Datum: 2011-01-23 Tid: 20:01:16
Idag skulle jag egentligen också ha varit ledig men chefen frågade mig i veckan om jag kunde tänka mig att jobba. Och självklart så ville jag det, så idag var det jobb mellan 12-16.
Jag fick ju ändå sovmorgon =) Sov till 09.00 =)
Det var tyvärr väldigt lugnt på jobbet idag, men jag jobbade med Lotta så jag hade det rätt trevligt ändå. Längtar till veckan då folk får lön och det kanske blir lite mer folk i rörelse.

När jag slutade så åkte jag hem till mamma och pappa och hämtade en mysig "puff" som mamma har gjort i ordning till våran lilla Snuttan. En snyggare plats för henne att ligga och mysa på i stället för den fula stolen som hon har haft innan. Mamma har klätt om den, så nu är den riktigt snygg och pimpad. Och gissa om Snuttan tyckte om den, hon tog plats på den direkt =)

Åkte förbi Ica Kvantum och storhandlade på vägen hem. Och när jag kom hem så fick det bli lövbiff, vitlökssmör och pommes till middag, det var vad jag var sugen på. Vi passade även på att laga lite mer mat som vi kan äta i veckan till både lunch och middag, slippa tänka på det efter jobbet. Det blev bla en massa pannbiffar och en kycklinglasagne (innehållande kyckling, pesto, parmesan, färska lasagneplattor, persilja, vitlök, champinjoner mm). Spännande och se hur den smakar =) Det är nämligen första gången jag lagar det.

Nu har vi tittat på handboll igen, sett Sverige vinna mot Kroatien och gått vidare till semifinal =) Och nu blir det "Solsidan" =) En slapp söndagskväll väntar nu i soffan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback