En trevlig tisdag

Datum: 2011-02-08 Tid: 21:59:54
Idag är Magnus ledig och jag börjar inte jobba för än klockan 12.00, så idag blev det sovmorgon till 08.30 =)
Gjorde oss i ordning och käkade lite frulle innan vi åkte in till stan för att uträtta några ärenden. Byta fönsterbrädor på Beijer, kolla på tapeter och golv på Colorama. Tyvärr så hittade vi ingenting som kändes klockrent, så det får vänta.
När jag började jobba så åkte Magnus fram och tillbaka till Hudik för att hämta några vinterdäck till en husbil som pappa hade köpt.
Idag var det jag och Lotta som jobbade och då går dagarna riktigt fort, vi jobbar mycket bra tillsammans. Det har dock varit lite folk i farten. Men vi har haft massor att göra ändå, bla en massa prisändringar mm.

Igår läste jag ut boken "Den du inte ser" av Mari Jungstedt. Så nu är det dags för nummer 2 i hennes serie. Tydligen så hade jag beställt hem alla pocketböcker av henne förutom nummer 2 "I denna stilla natt" så den var jag tvungen att köpa idag. Så jag kan läsa den på tågresan ner till Sthlm imorgon.



Om boken:
Det är blomstrande försommar i Visby. Gotland inväntar turistsäsongen. Efter att ha bråkat med sin pojkvän på den årliga sommarfesten går Helena Hillerström ut med sin hund. Någonstans på den dimmiga stranden möter hon sin mördare. När småbarnsmamman Frida Lindh rapporteras saknad och sedan hittas död inser Anders Knutas vid Gotlandspolisen att han har med samma mördare att göra. Någon som kommer att döda igen. Hela Sverige följer händelseutvecklingen. Medias framfart skapar en panik som är på väg att lamslå både öns bofasta och de kommande turisterna. Knutas söker febrilt ledtrådar när han får det besked han mest önskat slippa -- ännu ett offer har hittats.

Så tyckte jag:

Sjukt bra bok från början till slut. Mycket svår att lägga ifrån sig. Mari är en grym deckarförfattare som jag vill läsa mer av. Så jag kan bara säga till alla: Läs den!

+++++



Blev bjuden på middag hemma hos mor och far när jag hade slutat vid 19.00. De bjöd på raggmunk och fläsk, riktigt musmanskost, mums! Och till efterrätt fick vi en mumsig fruktsallad med russin i, mycket gott även det.

Imorgon efter jobbet så bär det av till Sthlm igen, jag ska nämligen på kurs på torsdag, men den här gången är det bara en dag. Och eftersom jag inte är särskillt morgonpigg av mig så åker jag ner imorgon kväll och sover i lyan i stället för att åka med morgontåget klockan 06.10 på torsdag. Det är inget för en trötter som mig......

Kommentarer
Postat av: Sara

Hahahaha!! Förlåt mig vännen... Men musmanskost? Är de någon ny slags gnagarföda? :p ;)

2011-02-14 | 21:25:31
URL: http://boddanslilla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback