Kaneboutbildning Dag 3

Datum: 2011-02-07 Tid: 20:36:11
Idag har jag sovit riktigt gott och det var ju på tiden. Känns så där att det redan är sista dagen på utbildningen. Tycker verkligen att dessa dagar har varit helt fantastisk även om jag varit sjuk trött i huvudet efteråt. Jag har lärt mig massor och fått en hel del nya vänner, bla en go tjej som heter Jossan och kommer från Örebro som jag kom riktigt bra överens med. Men jag ska inte deppa ihop för det, om en vecka är det dags igen. Då ska jag på endagskurs för Kanebo, säljteknik och nyheter står på schemat. Och den gången kommer jag att åka med mina kollegor Lotta och Eva =)

Dagen flöt på bra, vi gick igenom hela sminkdelen samt kroppserien. Jag vill verkligen ha allt!
Till lunch fick vi äta italienskt, vilket min mage inte riktigt klarar av. En krämig pasta med kycklingfilé och tryffel.

När kursen var slut fick vi en liten goodiebag med oss hem. Den bestog av bla en foundation, mascara, en peeling och en sponge =) Lovely! Det är ett riktigt plus att få gå på kurser, man får en massa trevliga produkter på köpet =)

Tog sällskap med Jossan till stationen där vi slog oss ner på CoffeHouse by George och tog en fika innan det var dags för oss båda att gå till våra respektive tåg.
Kom fram till stationen i Bollnäs kl 20.30 och då kom min älskling och hämtade mig. Som jag har saknat honom, min lille plutt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback