Clarins kurs dag 2

Datum: 2011-02-20 Tid: 16:04:35
I natt väcktes jag av att Lotta nöp mig i fötterna =) Då hade tydligen både jag och Eva legat och snarkat =) Och för stackars Lotta som ändå inte kunde somna så var ju detta inte så bra. Jag som aldrig brukar snarka....Men eftersom jag var lite täppt i näsan efter att ha suttit i en kurslokal en hel dag med luftkonditionering och sen var luften på rummet inte den bästa heller. Jag hade satt mig upp i sängen och frågat om hon ville byta plats =) haha!!! Jag var nog inte riktigt vaken då =) Vände mig om och sov på magen resten av natten så att Lotta äntligen kunde somna.



Åh vilken härlig hotellfrukost, jag åt vaniljyoghurt med fruktsallad och musli, en massa färsk frukt, juice och ägg. Nära och bra har vi det nu när vi bor här på Quality Globen Hotel, det tar endast 5 min till våran kurslokal.
Tur var väl det när det var ca 20 minus ute och vinden bar iskall, brrrr....



Idag gick vi igenom all hudvård när det gäller kroppen plus en massa mera. Usch idag var det en ritkigt tung dag, alldeles för mycket information att ta in. Så efter lunchen var jag helt död, kändes som om jag höll på att somna vid ett flertal tillfällen, zzzzzzzzzz! Jag hade svårt att koncentrera mig för att jag var så trött. Kände mig inte så inspererad att låna hem en massa grejer heller, men ändå så vill man ju prova. Det hade varit riktigt skönt att bara kura ner sig under täcket på hotellet och somnat. Men jag var tvungen att åka in till stan och uträtta några ärenden.

Åkte in till stan och köpte nytt löshår och mitt favoritläppstift innan jag tog med mig Lotta och Eva till "Jimmys Steakhouse" på söder för att käka.
Som jag har längtat att få gå dit och äta min favoritkyckling, mums vad gott...oj vad jag njöt. Vi hade en riktigt trevlig kväll tillsammans. Sen bar det av hem till hotellet igen för att pröva resten av våra produkter som vi hade lånat hem. Sen var det någon som däckade och sov riktigt gott =)


Beauty Flash Balm:
En av Clarins mest sålda produkt. En uppstramande primer som ser till att maken håller bättre, samt att den stramar ut linjer mm. Den går även att använda som ansiktsmask om du vill se lite extra fräsch ut till ev fest, bröllop mm.


Moisture Replenishing Lip Balm:
Jag säger bara detta: Den här borde alla tjejer ha i sin handväska. Är super mot torra läppar, ger fukt och skydd. Läpparna blir såååååå mjuka, helt fantastisk!


Hand & Nail Treatment Cream:
Den här använder jag varje dag. En skön handkräm som både vårdar dina händer, nagelband och naglar. Varje morgon och kväll och händerna håller sig i toppskick. Luktar jättefräscht =)



Double Fix Mascara:
Jag trodde inte att en produkt som denna fanns på marknaden. En mascara som du kan använda över din egna mascara så blir den 100% vattenfast. Toppen för mig som sminkar en hel del brudar, då jag inte har hittat någon bra vattenfast mascara.



HydraQuench Cream-mask:
En fuktmask för alla fuktfattiga hudar. Ger omdelbart fukt till huden. Återfuktar hudens alla lager.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback