Lördag

Datum: 2011-12-20 Tid: 20:14:35
Lördagen den 10 december

Idag skulle jag egentligen vara ledig, men tackade ja till ett extra pass. Det börjar ju närma sig jul och det är fler shoppingsugna människor i farten. Dagen rullade på bra och när jag hade slutat så åkte jag hem för att bara mysa och ta det lugnt hemma med älsklingen.

Köpte hem nya numret av "Amelia" och en nykomling i chokladhyllan, "Winter caramel".Tittade först på "Så mycket bättre" och sedan tittade vi på filmen "Jägarna 2".Om filmen:
15 år efter succén med Jägarna är Kjell Sundvall tillbaka med den hyllade uppföljaren. Erik (Rolf Lassgård) är Rikskrims bästa förhörsledare. Ett brutalt mord på en ung kvinna tvingar honom att återvända till sina gamla hemtrakter och där jobba ihop med den motvillige polisen, Torsten (Peter Stormare). Det som först ser ut som en enkel mordhistoria visar sig snart ha både jägare och poliser inblandade och konflikten mellan Erik och Torsten fördjupas. När Erik upptäcker att hans egen brorson är inblandad utvecklas allt till en värre mardröm än han någonsin kunnat ana...

Så tyckte jag:
Det var ju ett tag sedan jag såg första filmen "Jägaren". Men det går väl knappt att misslyckas med dessa skådespelare?! Mycket bra film, spännande från början till slut. Kanske inte känns som en uppföljare utan snarare som en ny film.

++++

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback