Back home

Datum: 2011-08-29 Tid: 21:36:32
Efter att ha varit i Skövde i över en vecka och bara haft dåligt väder så beslöt vi oss för att åka hem igen. Vecka 30 hade jag och Magnus tänkt att tillbringa tillsammans eftersom jag ska jobba några dagar vecka 31.

Vecka 31 tänkte Magnus föräldrar komma upp till oss och hälsa på, hjälpa oss att komma igång med renoveringen av vårt. Men de ändrade sig och tyckte att de skulle komma redan vecka 30. Vilket kändes så där till en början då vi ville få lite egen tid efter att ha varit med folk varje dag hela förra veckan. Men självklart så fick de komma, vi åkte hem på mån och på tis så kom de.

Hela veckan har det varit bra väder så det blev en del sol och bad i sommarstugan. Man måste ju se till att få lite bränna i sommar. Så här blek har jag aldrig varit en sommar, kan kanske bero på att jag aldrig har jobbat en sommar. Jag är ju van att softa, vara ledig och bara vara när det är sommar....sola och bada hur mycket jag vill.

Magnus pappa han är lite som en duracellkanin, han kan aldrig sitta still när han har något på gång. Så det var upp kl 07.30 varje morgon (inte för mig då, jag tog sovmorgon) sen körde han på tills det var dags att äta middag. Och nu på sommaren så brukar det bli lite senare middagar hemma hos oss (runt kl 19.00). Så han körde nästan non stop i ca 12 tim i vårat badrum. Vi försökte att få honom att göra annat, men det gick inte. Men tack vare honom så har vi kommit en bra bit på vägen.
Magnus mamma har hjälpt oss en del med trädgården, rensat ogräs, klippt buskar, grävt upp buskar, mm.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback