En mysig dag i Hjo med älsklingen

Datum: 2011-08-16 Tid: 13:26:51

Alltid när vi kommer till Skövde så brukar vi ta en riktigt shoppingrunda på alla våra favoritffärer. Så detta sysslade vi med helda lördag förmiddag. Det blev självklart ett besök på EM där vi köpte oss ett nyckelskåp från Dixie. Och självklart så hittade vi en hel del massa annat som vi gärna ville ha =)



När vi hade hunnit med Em, Mio, Chilli, mfl så åkte vi vidare till Hjo som ligger några mil utanför Skövde. Där ligger nämligem Hem & Hobby som brukar kunna ha en hel del fint. Men tyvärr så blev det bara några servetter samt krukor till gästrum och kontor.
Åkte vidare in till Hjo stad där vi gick omkring och myste bland en massa små mysiga butiker.
Käkade lunch på "Café/restaurang Grönköping" uteterass, Magnus åt en burgare och jag en club sandwish. Vilket mysigt ställe, god mat, trevlig personal, vacker utsikt över Vättern.


Gick sedan vidare ner till hamnen och köpte oss en glass på "Moster Elins glasskiosk". Där träffade vi på Magnus muskelberg till polare Edmund, stod och pratade med honom en stund innan det var dags att bege oss hem igen.


Stannade på "Njuta" för att köpa med oss några chokladpraliner att njuta av under kvällen då vi har ff hemma hos Magnus päron.



På kvällen så lagade vi lite mat tillsammans och sedan blev det film och chokladprovning i tv-soffan. En bra start på semestern ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback