Regn och filmmys i tv-soffan

Datum: 2011-08-31 Tid: 10:53:02

Vaknade i bra tid idag så efter att vi ätit frulle och gjort oss i ordning så tog vi en tur ner till stan. Tänkte ta en fika på Mobackes "Lilla K" trädgårdscafé, men när vi kom in dit så var det så kvavt och regnet öste ner, det lät som om taket skulle ramla in. Men vi fick iallafall med oss 4 st nya gröna växter hem att ha i kontoret och där jag står och fixar mig varje morgon. Nästa stopp var Ica kvantum för att storhandla för hela veckan, rätt skönt att ha det gjort.

Åkte förbi farfar/farmors och gammelfarmors grav på vägen hem också. Satte dit en ljuslykta och tände ett varsit ljus för dem. Om ni bara visste hur mycket jag saknar er!

Eftersom det inte blev någon fika på något café så köpte vi med oss lite smått och gott som vi mumsade i oss när vi kom hem. Ute så bara öste regnet ner, en riktigt ligga inne mysdag. Och det tog vi vara på, satt nog i soffan resten av dagen/kvällen. Lagade hemmagjorda hamburgare till middag som även fick bli lunch till morgondagen.

Tittade på filmen "Baksmällan 2".Om filmen:
Uppföljaren till jättesuccén Baksmällan.

Just som vi nyktrat till är Phil, Stu, Alan och Doug tillbaka. Denna gång är det Stu som är i giftastagen och bröllopet går av stapeln i allas vårt Thailand. Stu tar inga risker utan satsar istället på en svensexa på en trygg, nedtonad bröllopsbrunch. Men han borde veta vid det här laget att ingenting någonsin går som planerat och om Vegas var galet finns det bara en sak att vara säker på; Bangkok är värre...

Så tyckte jag:
Helt galen i vanlig ordning, hur kan man bli så full att man inte minns något, scarry!
Mycket rolig, har man sett ettan så bör man även se tvåan.
Undra hur många svensexor som slutar så där? ;)

+++


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback