Då var det dags igen då......work, work, work

Datum: 2011-08-30 Tid: 09:54:18

Då var det dags att jobba igen efter 2 veckors härlig ledighet och min första semester någonsin. Vet egentligen inte vad jag tycker om detta. Att man ska jobba hela året för att sedan få njuta av 4-5 veckors semester per år. Är inte det lite för lite?

När jag kom till jobbet idag så rullade allting på som vanligt, det kändes som om jag knappt hade haft någon semester. Men det var ritkigt tungt att kliva upp redan kl 06.00 i morse för att vara på jobbet vid 08.00...Ångest! Började med att göra bordsbyte på hela skönhetsavdelningen, för nu är det dags för nya kampanjer och erbjudanden. Det som är jobbigt med det är att jag blir så himla sugen på att shoppa, när man plockar upp en massa nyheter mm.

Klockan 15.00 slutade jag att jobba idag, men var tvungen att jobba över 30 min då jag fick en kund som ville ha min hjälp. Men det ställer man så klart upp på speciellt när de handlar för flera tusen ;)
Men eftersom jag hade tid hos Linnea för att färga utväxten i Järvsö kl 15.45 så fick det bli lite "olaglig" körning upp dit. Jag har aldrig fått håret fixat av henne förr, men nu när vi jobbar så mycket tillsammans så måste jag ge henne en chans. Jag blev verkligen jättenöjd, hon var superduktig och det kändes riktigt bra, så detta kommer hon att få göra fler gånger.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback