Chanel doftkurs i Sthlm

Datum: 2011-04-13 Tid: 15:19:43
Upp och hoppa kl 06.20 för att vid 08.10 infinna mig på tågstationen. Hoppade på tåget till Sthlm tillsammans med mina underbara kollegor Lotta, Eva och Julia. 2.5 tim senare satte vi oss i en taxi dsom tog oss till Vasastan där vi skulle på kurs. Idag var det doftkurs för Chanel som stod på schemat.
Vi gick igenom både dam och herr serien och självklart så fanns det flera dofter som föll mig i smaken på båda sidorna.

Dessa parfymer luktar riktigt fräscht och härligt, Chance Chanel. En härlig sommardoft!

 

Vi var klara vid 17-tiden så då tog vi en taxi in till stan. Där vi strosade runt på Åhlens =) Jag köpte en "Eva Solo" tillbringare 1.4l med svart fodralsamt en pumptvål från "Savon de Marseille". Alltid trevligt att komma hem med lite nytt.

Medans mina kollegor käkade donken så passade jag på att köpa med mig sushi som jag kunde käka på tåget hem. Mums vad gott! Tyvärr så hade vi blivit bokade på ett sent tåg, som det även var byte på i Gävle (där vi fick hänga 1 tim). Så klockan 22.30 rullade vi in i Bollnäs, så det blev en lång dag. Men mycket trevlig, rolig och lärorik. Det är riktigt trevligt att få komma iväg på sånt här lite då och då tillsammans med sina kollegor, få komma bort, se något nytt, umgås utanför jobbet mm. Får se när nästa gång blir?

Fick en fin goodiebag....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback