Lunchdejt med Lotta

Datum: 2011-04-20 Tid: 19:43:22
Idag är jag ledig men tro inte att det blev någon sovmorgon för mig ändå. Klockan 06.20 så ringde Magnus klocka och det var dags att kliva upp. Jag skulle köra Magnus till hans jobb då jag behöver bilen idag. När jag kom hem igen så började jag städa och fixa lite här hemma.
Och vid 11.00 så åkte jag ner till stan för att möta upp min vän Lotta, vi har äntligen fått ihop en lunchdejt. Det fick bli Krokanen och deras kycklingburgare som är riktigt god. Som alltid när vi ses så har vi massor att prata om och tiden bara rusade iväg och vid ett var hon tvungen att åka. Men vi ses ju snart igen, snart ska vi ju på samma möhippa osv.

Åkte på Kvantum och storhandlade inför påskhelgen och mina kalas =) Men shit vad folk det var, har inte folk bättre saker att göra vid den tiden? Det tog en hel timme för mig där inne...visst skulle jag handla en hel del, men det var superlång kö till charken och till kassan.

Plockade upp Magnus vid 16.00 och då åkte vi och köpte en varsin glass, det är ju 17 grader och sol här, riktigt härligt. Stannade på några butiker på vägen hem och tittade på bla utemöbler och markiser. Det blir ju så varmt i vårat sovrum så där skulle vi nog behöva svarta markiser i sommar. Annars kommer vi få sova nere i källan =)
Utemöbler har vi också hittat som vi gillar, så i slutet av månaden så får det nog bli ett sånt köp.



Har hunnit med att baka två saker idag, en daimkaka samt en mjölkchokladkladdkaka. Resten fixar jag imorgon med lite hjälp av älsklingen som är min assistent i köket, han håller rent efter mig osv.
Nu är det snart dags för finalen i "Sveriges mästerkock".....så spännande! Vore roligt om Jennie kunde vinna, då jag följt hennes blogg långt innan hon var med i detta och tycker att hon är superduktig. Undrar om jag kan lura Magnus att massera mig lite under tiden också ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback