Hemma efter ett besök hos farbror doktorn

Datum: 2011-04-04 Tid: 16:11:17




Hur tror ni att det gick hos läkaren då?

Som jag misstänkte så har jag bihålsinflammation.

Men tror ni att han skriver ut antibiotika? Hans förslag var att jag skulle använda nässprayet Nasonex tillsammans med några droppar, vara hemma från jobbet till minst tor (hade jag inte blivit bättre till dess så skulle han skriva ut antibiotika då), dricka mycket varmt, vila, ligga högt med huvudet, ha koll på febern mm.

Tror ni att jag är less nu eller? Jag vill inte ligga hemma, jag vill jobba, jag vill bli frisk, jag vill må bra, känna mig riktigt hundra vilket jag inte har gjort på jättelänge. Vad f-n skriv ut pencilin åt mig NU! Inte på tors......

Eftersom jag är nyinflyttad här i stan så ville de att jag skulle lista mig hos dem. Sen ville de att jag skulle välja husläkare. Men hur ska man kunna göra det? Jag vet ju inte ens vilka de är? Det fanns tydligen 4-5 st att välja mellan. Så är det någon som har tips på någon bra läkare på arbrå hälsocentral så får ni gärna skriva det.

Nu ska jag i allafall laga Magnus favorit maträtt, så att han blir lite glad när han kommer hem efter en hård dag på jobbet.
Sedan så tänker jag lyda doktorn, bädda ner mig i soffan och dricka en massa te med honung. Läsa lite bok tills det är dags att kolla klart på filmen som vi började titta på igår "Hämnden".
Tror också att läkaren nämnde något om att det var bra att pojkvännen pysslade om mig lite extra, masserade mina fötter tex. Det är nog den bästa medicinen enligt mig ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback