Söndagsmys på Café Baresso

Datum: 2010-09-20 Tid: 10:23:00

I morse väckte Magnus mig redan kl 09.00, en söndag!!! Då vill man sova länge! Men inte Magnus. Han klev upp och gjorde frukost till mig, gulleplutten min! Och efter det så började han röjja lite här hemma, önskade många gånger att jag hade hans energi på morgonen. Helst av allt ville jag krypa ner i sängen igen ;)

Vid 12.00 så åkte vi till Café Baresso och käkade lunch och fikade. Jag åt en ceasarsallad och avslutade med en citron/marrängpaj som är såååå grymt god. Vi satt där bra länge och bara pratade om allt och ingenting. Jag tycker att det är så mysigt att åka hit och bara vara med min älskling, mysa, äta lite gott och umgås.

När vi kom hem igen så gjorde vi inte så mycket, kollade några avsnitt av nya säsongen av "Hells Kitchen". Läste lite bok medans Magnus spelade tv-spel. Senare på kvällen fick vi besök av Thomas bror som hade varit i Spanien i några dagar. Han ville låna soffan över natten då han skulle åka med tåget hem till Skövde redan kl 06.10 på måndag morgon.

Vid 22.30 var det läggdags, men Magnus och jag hade tv´n på i somrummet. Vi följde valvakan =) Men när det var klart så var det sovdags. Magnus ska ju upp tidigt imorgon bitti och jobba. Vad ska jag hitta på då?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback