Söndagsbrunch

Datum: 2010-09-27 Tid: 15:56:42

Då var det redan söndag och dags för mig och Magnus att åka hem till storstan igen. Men den här gången fick våran lille Snutt stanna kvar då vi ska åka till Tyskland i veckan tillsammans med pappa.
Tänkte åka förbi mormor på fördmiddagen men det visade sig att hon var i fjällen och fjällvandrade. Vaddå hurtig! =) Fick höra att det redan var massor av snö där uppe. Så det dröjer väl inte länge för än vi får ta del utav det också. Men jag vill gärna njuta lite längre av hösten först, alla vackra färger ute osv.

Vid 14-tiden så bjöd mamma, mig, Magnus och pappa på brunch på "Lilla K". Men shit vilken besvikelse, vilket skämt! 129:-/pers för bara en massa torr och tråkig mat, torra potatisar, bränd paj, slut på scones, jätte lite att äta. En annan är van med lite "bättre" brunch, där du kan få nygräddade våfflor, scrambled egg, ägghalvor, färskpressad jucie, en massa efterrätter/sött. Så detta var en riktigt flopp! Tror att jag får ta med mamma till ett riktigt bra brunchställe nästa helg då hon kommer ner till oss på besök.

Vi kom iväg från Bollnäs vid 16-tiden och strax innan 19.00 så rullade vi in på våran parkering.
Det blev en lugn kväll då vi båda var mycket trötta.
Jag lyckades tjata till mig 40 min massage medans vi började titta på filmen "Inception".
Såg inte klart på den då vi tänkte att vi skulle sova i tid, då vi även tänkte komma upp i bra tid imorgon.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback