Shopping i Skäris

Datum: 2010-09-22 Tid: 21:27:25

Mötet gick bra idag, vi blev klar lite tidigare än planerat så det var skönt. Magnus kom och mötte upp mig i Skärholmen. Och då blev det lunch hos våra vänner på den libanesiska restaurangen =) Alltid lika gott och alltid lika bra service.

Hittade ett par gardiner på Åhlens som jag ville ha, men tyvärr var de slut. Tur att de fanns på så många andra Åhlens i närheten. Köpte i allafall lite värmeljus från Lagerhouse. Samt nya kuddöverdrag i lila sammet som jag inte riktigt har bestämt om de ska få vara i vardagsrummet (soffan) eller i sovrummet (sängen). Åh vad jag vill pimpa om till "höst" nu. Ville shoppa en massa mer, men Magnus satte stopp och tyckte att det var dags att åka hem.

Jag har haft riktigt spänningshuvudvärk hela dagen så när vi kom hem så blev det en tablett och slappa i sängen. Läste ut boken "Den mörka ängeln" av Marie Jungstedt.



Så nu har jag valt en ny bok som jag ska börja läsa ikväll "Inte ens det förflutna" av Anna Jansson.

Inte ens det förflutna

Har ikväll tittat en del på tv, "Halv åtta hos mig", "Arga Snickaren" och nu väntar jag på den nya humorserien "Välkommen åter" som har premiär på tv4 ikväll.
Får kolla in "Idol", "Skånefruarna" och "Kungarna av Tylösand" imorgon på webb-tv´n.

Varför ska alla program sändas samtidigt? Nu på hösten så blir det alltid en massa bra program som man vill se, men när de går samma tid så är det svårt att få ihop det. Så då är det bra att webb-tv´n finns! ;)


Kommentarer
Postat av: Anna Jonsson

Visst e det roligt när hösten e här så man får göra om o lite mys pys!! Det e det ända roliga jag gör just nu:) Men när bebisen kommit så kommer vi förbi o kikar o fikar hos er!!! Hälsa Magnus så ses vi snart.. Puss puss puss!!!

2010-09-23 | 22:01:55
URL: http://trettipluss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback