Lördagsshopping i Valbo/Gävle

Datum: 2010-09-27 Tid: 15:42:48

Upp och hoppa klockan 07.50 en lördag, det hör ju verklifen inte till vanligheten. Men ska man hänga på mamma och pappa till Valbo så fanns det inga andra alternativ. Rullade in på Valbos parkering strax efter 10.00. Och medans mamma och pappa gjorde Ikea så så gjorde jag och Magnus gallerian.
Det blev en del kassar, Magnus köpte massor av kläder och jag lyckades köpa ytterligare ett par skor =) I´m so happy!!!! Sen så blev det 8 st nya vinglad ifrån "Cervera"....så snygga! Nästa gång får det bli 8 st champagneglas från samma serie.

Vid 14.00 så var vi hemma igen, pappa hade en husbilskund då och jag skulle iväg och jobba lite.
Farbror Niklas och hans Anna-lena skulle på bröllopsfest så jag hade lovat att göra en håruppsättning samt att sminka henne till den. Det blev en hög, snygg och vältuperad svinrygg med lite dekorationer i lila och en matchande sminkning med sotat/lila. Hon blev så snygg!!! Niklas föreslog att de skulle stanna hemma ;) hihi!!!

När vi kom hem igen så hade mamma lagat jättegod mat, mums vad gott. Ugnsstekt fläskfilé med hasselbackspotatis, grönpepparsås, grekisk sallad och vitlöksbröd!

Hela familjen bänkade oss sedan framför tv´n, det var nämligen fotboll på tv´n. Och sedan så avslutade vi kvällen med en film "The killer inside me".



Om filmen:
När en polis i Texas får i uppdrag att föra en prostituerad kvinna ur staden, sätts en kedja händelser igång som sakta avslöjar honom som en psykotisk mördare.

Så tyckte jag:
Skum film med helt ok skådisar. Hade förväntat mig mer.

++


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback