Rockfest

Datum: 2010-11-17 Tid: 19:11:09
Efter att ha sminkat Anna och gjorde både smink och hår på Anna-lena så var det dags att gör en make over på mig själv. Och när Magnus kom hem så fick även han lite sotiga ögon kvällen till ära ;) så snygg!
Strax innan 17.00 så körde pappa mig och Magnus hem till Lotta och Erik där vi hade lite förmingel. Då jag inte har druckit på länge så räckte det med en cider 7.0 så blev jag rund under fötterna och snurrig i bollen. Så när vi anlände till festen vid 18.30 så var det fullt ös på mig. Partyprinsessan is back! Jag hade lovat Magnus att jag inte skulle göra en "favorit i repris", råkade parta lite väl hårt sist jag var på fest på Dönjegården ca 2.5 år sedan då 4 vänner fyllde 25).

Det bjöds på tacobuffé, bra musik, uppträdande, mingel, dans mm. En mycket lyckad och trevlig kväll! Vi rockade loss hela natten lång....
Det var riktigt roliga och sköna människor där så jag hade sååå roligt, ville inte att kvällen skulle ta slut. Men min älskade lilla trötter till pojkvän tyckte att det var dags att åka hem och sova vid 01.00 så då kom pappa och hämtade oss.

Bilder kommer.....

Kommentarer
Postat av: Anna Jonsson

Låter som en toppen kväll!!! Jag längtar själv tills jag kan ha en sådan:) Ska bli kul att få se lite bilder... När får man se bilder på huset da, e ju så nyfiken!!!



Ingen Bebis här ännu, men snart så:)



Hälsa Magnus, Mamma o Pappa... Puss puss puss...



2010-11-17 | 21:39:38
URL: http://trettipluss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback