Ny på Åhlens

Datum: 2010-11-01 Tid: 10:54:56
Ni är säkert många som är nyfikna och undrar hur det har gått för mig på Åhlens!?

Onsdag: Började klockan 10.00 med att ha ett litet möte med chefen. Sedan fick jag gå med en tjej från Falun (som var där för att få ordning det sista inför nyöppningen på fre. Emma heter hon och var jätterar och gullig. Hela dagen så ägnade vi oss åt att skylta om, packa upp varor osv. Så då gick min tankar lite så här; Är det så här det kommer att vara då vill jag nog inte jobba här. Jag vill inte vara någon lagerarbetare, jag vill sälja och sminka, träffa kunder och vara social.

Torsdag: Då började jag klockan 08.00, inte något jag är direkt van vid. Men det gick bra ändå =) Det var fortfarande mycket plocka upp osv men idag fick jag känna på kundkontakt och fösäljning, bli lite uppdaterad när det gäller kassan osv. Idag kändes det riktigt bra, alla i personalen är jättetrevlig.

Fredag: Efter att ha jobbat i nästan 12 timmar igår, så var jag rätt död, huvudet bultade, kroppen var trött och fötterna ömmade. Men det var bara att bita ihop vid 06.00 när det var dags att kliva upp. Var på plats innan 08.00 för att göra klart allting inför nyöppningen kl 11.00. Det var städning, frontning och lite fix på morgonen som sedan följdes av en massa sminktips, råd, försälning osv. En mycket lyckad dag!

Blir jag kvar på Åhlens?
Jag ska träffa chefen idag och diskutera en framtid osv. Men som det ser ut just nu så jobbar jag hela den här veckan (ca 34 tim).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback