Har provat på att vara trebarnsförälder......

Datum: 2010-11-09 Tid: 16:59:35
Då var det lördag och jag hade lovat tjejerna att de skulle få åka till "Buspalatset" och busa. Men först så skjutsade vi upp Magnus till huset och då passade vi också på att åka förbi farmor/farfars och Kettys grav. Det är ju Alla helgon helgen, så då måste man självklart göra lite fint på gravarna samt tända lite ljus.

Tog en sväng ner på stan för att köpa lite svart nagellack och svart läppstift till tjejerna (de skulle gå Bus eller Godis senare på kvällen). Gick in på NK och tog en fika, och det gillade tjejerna, de fick mumsa i sig en massa gottis.

Sedan bar det av till "Buspalatset" och medans de röjde loss där inne så satt jag och läste och pratade i telefonen. Satt även och tittade på alla andra mammor därinne, shit vad många mammor klär ner sig. Måste de gå runt i grå/beiga kläder, foppa tofflor och en knut på huvudet och osminkad? Det kan väl ingen gå igång på. Skärpning nu tjejerna, lite kan ni väl anstränga er även om ni bara ska dit, eller?!

Innan tjejerna skulle ut och tigga godis el busa så var vi ju tvungen att stoppa lite lunch i magen. Och när de fick bestämma så blev det ju så klart "Max". Stannade och hyrde film och handlade innan vi åkte hem, hyra film tog ca 35 min när det är 3 st med olika viljor =(

När vi kom hem igen så bytte de om och fick lite sminkhjälp av mig sen så gick de iväg. Under tiden så började jag förbereda maten till kvällen som jag ska bjuda grabbarna på. Det blev fläskfilé med grekisk potatisgratäng och lite olika såser och sallad som tillbehör.
Fick besök av Helena medans jag lagade mat. Men vid 19-tiden då jag skulle hämta grabbarna så åkte hon.

Maten smakade jättebra och till efterrätt så bjöd jag på kladdkaka med smak av pepparkaka och det serverade jag med vaniljglass. Mums!
Vid 21.00 så körde jag Magnus, Micke och Peter till min mamma och pappa, de mellanlandade där innan de skulle vidare ut på krogen. När jag kom hem till tjejerna igen så tittade vi lite på film tills det var dags att sova.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback